- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz Mela Kehes #14950 üzenetére
Pont most akartam írni, hogy már csak feleakkora az a buborék, amit fotóztam a sarokban.
-
Gigicuci
senior tag
válasz B-L-A-C-K #14940 üzenetére
Nem. Biztos, hogy koppintás, de ennél közelebb nem fogok kerülni a Hermés szíjhoz, ami viszont nagyon tetszik. A Link bracelet is szuper, de az aluhoz mennyire megy?! Nem furcsa a kettő együtt? (tudom neked SS van ,de hátha láttál már ilyen kombót)
Publikus a forrás esetleg? Lehet én is megnézném magamnak.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #14954 üzenetére
Olyan eventre gondoltam mint a Joy vagy Glamour, esetleg kupon kódot kap valaki.
S5 44mm: Felraktam a rock fóliát, brutal jól kezelhető, mindenre gondoltak és nem látszik, erősen ajánlott szerintem is.
Spigen Rugged Armor: vékony csuklommal már nem all vele olyan “jól” az óra. Crown nehezen tekerheto a tok miatt, de egyébként jó a cucc.
(nekem fel van cserélve a gomb kiosztás, hogy a csuklommal ne nyomjam meg, így a felirat fejjel lefelé van ) -
ittakary
nagyúr
válasz tboldi #14946 üzenetére
nagyon megéri ilyet venni
mondjuk én 1000Ft-ért rendeltem 5 darabot, de ez is jó áron van!
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz ittakary #14960 üzenetére
Ha az eszközeim védelméről van szó, akkor türelmetlen szoktam lenni, úgyhogy ilyesmit már nem nagyon rendelek Kínából. Inkább fizetek többet, de legyen a kezemben minél hamarabb.
Ez már a harmadik csomag Rock Hydrogel, amit az ikiegeszitok.hu-ról rendelek. Egyet elcsesztem felrakáskor, kettő megsérült használat közben, egyet méretre szabtam az autóm műszerfalára, hogy a telefontartó ne koptassa, és most került fel az 5. az órára, a hatodikat meg elteszem.
Amúgy mostanra el is tűnt a bubi teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Jó minőségű szíjakat fém stb. Honnan érdemes itthon rendelni?
44mm órához mekkora szíj kellNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
bigdady
nagyúr
Hol érdemes venni bőr szíjat hozzá nem horror áron?
-
tboldi
nagyúr
Jó minőségű szíjakat fém stb. Honnan érdemes itthon rendelni?
Elég sok helyről lehet venni/rendelni, célszerűbb talán úgy keresni, hogy a kívánt szíjtípust megnézed, hol a legolcsóbb.44mm órához mekkora szíj kell
44 mm-es.
Vagy 42, ebből a szempontból ugyanaz.
De ha szíj szélességére gondolsz, az nincs megkötve, az órába becsúszó adapter mérete számít.(#14965) bigdady:
Ár-érték arányban talán az adapter + tetszőleges szíj a bőrdíszművestől kombó a legjobb. A neten olcsón hirdetett daraboktól óvakodnék, mert egyáltalán nem biztos, hogy valódi bőrből vannak. Persze ki lehet fogni jót is, csak résen kell lenni.
Amúgy nem tudom, neked mennyire számít horrornak ~20k Ft, de a Nomad Modern Strapet tudom ajánlani, az iCentre vagy az Alza oldalán megtalálod.
------------------------------------------------------------Most nézem monitoron a déli képeimet, azt hiszem, időszerű lenne megtakarítanom az órát.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Brutális kérdések ezek, hogy SS vagy Alu
A Viber az első óra kikapcsolás után elveszti az előzményeket és nem is jön be utána.
Megoldás. Mostmár uninstal az órán, majd az appstore-ból (órán) visszatenni és lám megint vannak előzményeid,funky minden....egész addig amíg ki nem kapcsolod megint az órád...ha igen,akkor előről minden.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
MODERÁTOR
20 éve a Prohardveren
-
Devan
csendes újonc
Jóestét. Az lenne a kérdésem hogy tud e pl az apple watch 4 vagy 5 olyat hogy mozgás felismerés? Pl nagyon sokat kell sétálnom a munkahelyen, az addig jó hogy a lépést számolja, de van hogy nem csak sétálok hanem kn rohanok, ezt képes felismerni, elégetett kalóriát számolni és elkönyvelni napi mozgásnak? Remélem érthető a kérdésem. Köszönöm a válaszokat.
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
iPhon11-hez csatlakozni fog a Watch Series 0?(Bluetooth beli különbségek miatt kérdem.)
Üdv.István
-
tboldi
nagyúr
Az Apple piacra dobott néhány új színű szíjat: [link]
-
csab2
veterán
Ma próbálgattam: ha az iPhoneról BT hangszórón keresztül szól a zene, akkor nem adja át a hívást az órának. Csöng a telefon és a BT hangszóró is, de az óra nem.
Persze ez így biztosan indokolt, csak kár.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
1stvan
csendes tag
Karcvédelem nálam: semmi. S2-t használtam megjelenése óta, az elején vettem rá minden vacakot de rájöttem, hogy semmi szükség rá. (mondom ezt úgy, hogy ki nem állhatom a karcokat) A fólia úszásnál leázik (3 db után meguntam), az üvegfólia pedig ronda. Szóval én ezek nélkül használtam közel 2 és fél évig. és nincs rajta karc. Engem is meglepett, de bírja, pedig volt pár olyan helyzet ami után nézegettem, hogy na most tuti lesz rajta, de nem. Most S5-öt használok, de edzéshez felveszem az S2-t :-) nem tudom minek, csak miért ne, ha még megvan. De az S5-re alapból nem veszek már ilyen marhaságokat. Mert bármennyire féltem, és vigyázok rá, 3-4 év után csere. Jön egy új verzió, az akksi beesik stb...eladni pedig fillérekért minek? Pl az S2-ben nem működik a mikrofon és kotyog benne valami (talán épp az :-) )de mikor elkezdte, már nem volt garis. Valószínűleg montizás közben szétrázódott. Ezzel így nem sokat tudok kezdeni, max ha én megbontom. Ráadásul az S5 után 3-4 év múlva szinte biztos, hogy nem veszek újra A watchot. Ahhoz tényleg ki kéne találni valami olyat amiért én harmadszor is 150e-et kiadjak érte (az aluért).
Ja, alu. nekem mindig is jobban tetszett mint az acél, mert matt. Az ezüst S2-n semmi sérülés nem látszik a vázon. se mikro karc, se egyéb ütődés. Nem tudom a fekete alu S5 hogy fog kinézni, de gyanítom, hogy ez is bírni fogja. Nekem nem kéne acél.Mivel az egész óra kb egy kijelző, túl sokat nem tesz hozzá, hogy milyen a keret. Szebb nem lesz tőle az óra. Amúgy is inkább funkcionális segédeszköz ez, mint óra. Egy elegáns óra azért nem így néz ki. De nekem a tudása miatt ez jön be. Rendes órát nem hordanék. Nekem pont a hozzáadott funkció ami hasznossá teszi, nem a kinézete.És egy kérdés. Szórakozott már valaki azzal, hogy zenét tölt fel az órára? Én eddig nem, de ma ezt találtam ki magamnak. És hát az apple itt is a maga hülye megoldásaival fáraszt. Csak akkor tölti át, ha töltőre teszem az órát.... és akkor is olyan tempóban, hogy rossz nézni... érthetetlen, mikor akár Bt-on akár wifin gyors átvitel lehetséges, hogy mivel tudják így visszahülyíteni ezeket a protokolokat.
-
tboldi
nagyúr
válasz 1stvan #14986 üzenetére
Szórakozott már valaki azzal, hogy zenét tölt fel az órára?
Én igen, így hallgatok zenét az autóban. Majdnem 600 dal van az órán, de sosem tűnt fel, hogy milyen sebességgel megy a szinkron, mert minden este töltőre teszem, és csak reggel veszem le, addigra mindig kész volt.
Amúgy azért is lehet lassabb, mert közben átkonvertálódnak alacsonyabb bitrátájú AAC-re a fájlok, hogy kevesebb helyet foglaljanak a Watchon.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Mela Kehes #14988 üzenetére
Például ha edzeni mész nem kell vinni telefont.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
csab2
veterán
A Beállításokban, az Általános fülön belül a Névjegyben 19 fotót ír. Közben csak 4 van rajta.
Ez hogy lehet?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
tboldi
nagyúr
válasz Mela Kehes #14988 üzenetére
Egyszerűbb és hamarabb el tudom indítani.
-
lo_jo
senior tag
válasz Mela Kehes #14991 üzenetére
Nem tudom, hogy a gyari music appnal hogyan mukodik, de a spotify taviranyito appja csak akkor mukodik orarol, ha a telefonon is fut eppen. Ha a music is ilyen, akkor teljesen jo az orara masolt zene.
-
1stvan
csendes tag
válasz tboldi #14987 üzenetére
Igen, lehet, hogy konvertál, ami baj, mert eleve aac-ben vannak a zenéim amit rátöltök és nem szeretném, ha tovább konvertálná. Persze semmi beállítási lehetőség nincs. Ellenben jól működik, ma arról hallgattam fülessel. Feldobtam 17 albumot, az elég, ha épp erre használnám.
Én is minden éjjel töltőre teszem de azért zavar ez az éjszaka áttöltögető funkció, mert ha pl 20 perccel indulás előtt jön rám, hogy rádobjak 2 albumot, akkor lehet szórakozni a töltővel és várni, hogy végez-e addigra. De azért ilyen ritkán fordul már elő mostanában. (bezzeg régen (20 éve...) csak bedobáltam 4-5 kazettát és egy adag AA-s elemet egy útra )
-
B-L-A-C-K
titán
Tudtátok ha két ujjatokkal rányomtok a kijelzőre kimondja az időt? Persze ne néma üzemmódba legyen, és ez nem csak Mickey egér hátlapnál van már.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest