- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz sityupityu #11503 üzenetére
Visszafogtam magam amúgy... Szerintem botrány sz.r rendszer.
De kipróbáltam, direkt azért, h ne legyen az h köpködöm, pedig nem is használtam...
Számomra!!! az Android sokkalsokkalsokkal jobb rendszer!! -
volfonzo
csendes újonc
válasz CoolBoy323 #11504 üzenetére
akkor hasznald azt. utobbi idobe 4 droidos kozep-felso ment at a kezem alatt. az utolsonal mar konnyeztem, es mondtam, hogy inkabb akkor mar 5s, mint barmi mas droid. most SE van. igaz, en sose hasznaltam NFC-t. nem is tudom igazan mi az, meg mert jo. de soha, soha a budos eletbe nem hasznalnek droidot. egyszeruen nem csipom. de ugyan igy vagyok a windowsal, sose hasznalnek mar. csak is arch linuxot. kinek mi jon be, es kinek mi az igenye. a droid es a ios sztem ossze se hasonlithato. mas a kozonseg megcelzas. es jol is van ez igy.
-
veterán
válasz CoolBoy323 #11506 üzenetére
Azt a dolgot én is hiányoltam már a kezdetek óta (többek között), hogy a számgombokat nyomogatva nem dobja fel az adott gomb betűire eső neveket. És ez a mai napig nincs benne. Szerintem egy full alap dolog, ami anno már a "buta telefonokban" is benne volt a kezdetek óta. Ráadásul nem is egy olyan funkcióról beszélünk ami haszontalan, mert bizony nekem pl nagyon hiányzik amikor egy nem gyakran hívott számot (nevet) keresek a névjegyzékben. Van egy-két megmagyarázhatatlan hiányosság az ios-nél ez tény.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Noxy
veterán
válasz sityupityu #11507 üzenetére
Hàt nem tudom, de ha én nevet keresek akkor a betüket nyomkodom nem a számokat.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
-
aujjobba
addikt
válasz CoolBoy323 #11506 üzenetére
Spotlight kereső.
1. főképernyőn egy húzás lefelé az ujjaddal
2. elkezdheted azonnal gépelni a kívánt nevet
3. már jelennek is meg az egyező konkaktok, hívás ikon és sms küldés ikonnalA Spotlight azért van, hogy könnyen és gyorsan megtalálj kb bármit, email, kontakt, üzenet, stb.
-
Noxy
veterán
válasz sityupityu #11510 üzenetére
A gyorshívás nem hiányzik?
Amikor egy számgombhoz lehetett rendelni egy nevet.
Nekem ez sem, mert ott vannak a kedvencek.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
aujjobba
addikt
Nekem tudod mi hiányzik?
Ős Nokián a kontaktokhoz fel lehetett venni hangmintát, ahogy kimondod.
Aztán ha ezt kimondtad neki (valamilyen gombkombó kíséretében, már nem emlékszem pontosan) felhívta az illetőt.
Sirinek meg hiába mondogatom, hogy "Call Süttő Gábor", nem érti meg, nyilván. -
CoolBoy323
nagyúr
Like! És amúgy tudnám sorolni még, de nem teszem. Inkább megszabadulok a készüléktől...
-
veterán
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
Nem tudok freemail foókot beállítani A mail-nél az egyéb-re megyek, de ott valamit tuti nem jól állítok be, mert sose sikerül. Valaki állított már be freemail-t?
Szövegírásánál hogy tudok visszalépni egy szóba, ha félre megy egy betű anélkül hogy törölnöm kéne az egész szót?
Az imessage az netet használ? vagy akkor is megkapom az így küldött üzit ha nem vagyok neten? ill forditva is, hogy tudok net nélkül is küldeni?
Köszi
-
Noxy
veterán
-1 Amikor hozzáadod akkor a következő oldalon a POP-t válaszd, mert a freemail nem IMAP-s.
Itt meg minden uaz mintha PC-n állítanád be. Hoszt név: mail.freemail.hu SMTP: a net szolgáltatód smtp címe-2 Hosszan rányomsz, megjelenik a nagyító, és odébb tudod vinni a kurzort.
-3 Igen, WiFi, vagy mobilnet kell hozzá. Ezek nélkül nem megy semmi, hacsak nem kapcsoltad be a küldés SMS-ként. (de ez már $)
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Tubi2
senior tag
Pont azért volt ez benne a "butatelefonokban", mert nem volt teljes qwertz billentyűzetük. Örüljünk neki, hogy ma már nem azon kell gépelni, csak simán beírni a keresett nevet.
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Noxy
veterán
smtp.upcmail.hu de ennek semmi köze ahhoz hogy nem enged be. (Max küldeni nem tudsz a freemailos címről.)
Nálam a bejövő lev...szerver, felhasz..névnél, csak a @ előtti név van, nem a teljes e-mail cím.Az üzeneteknél, csak feljebb kellene görgetni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
volfonzo
csendes újonc
ha a telefonhoz kapott head-set hibas, arra vonatkozik a garancia es ha igen, hogy mukodik? az a baja, hogy magatol ugral a hangero, pedig nem nyomom a szabalyozot. asszony telojaval is csinalja, szoval nem a telo jack a ludas, hanem a pods.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Nagyon gondolkozom hogy beszerzek egy SE-t, a 32 GB-os modell épp akciós, van valami nyűgje a friss IOS alatt? Általános használatra lenne, telefon, sms, email.
Let the Zone take me if I am.
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Az miért van ha főképernyőn widgetként kint van a naptár akkor ott kihagyja az egész napos programok megjelenítését?
Tehát ha mondjuk május 4-én 18.00-20.00 van egy programom, de előtte mondjuk április 28-ra egész naposként van elmentve valami, akkor a május 4-én lévő programot írja ki és az áprilisit nem. ez elég kellemetlen így. Beállítás kérdése lenne? -
natë
nagyúr
11.4-es beta kissé jobban merül...
-
Wajk
addikt
válasz #78693120 #11497 üzenetére
újabb "+" az SE2 mellett...
Apple filings hint a bunch of new iPhone models are coming soon
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Felteszem itt is a kérdést.iPhone SE készülékemhez keresek valamilyen asztali dokkoló töltőt. A gyáriért nem szeretnék 12 ezret kifizetni, azonban gagyit sem szeretnék venni.
Tudnátok esetleg bevált megoldásokat ajánlani? Akár eBayről is jöhet. Köszönöm! -
gps76
őstag
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. Most van egy i6-osom és megéri lecserélni egy SE-re vagy i6s-re?
Mert olvasok mindenfélét. Gondolok itt a a gyakorlati rendszersebességre, kamera minőségre, multitaskra. Nincs különösebb bajom az i6-al,csak a multitask hiánya a fő gond, a RAM miatt. -
törölt tag
-
törölt tag
SE 2 legújabb pletykák: szabvány dokumentumokban felbukkant, tok gyártók is csiripelik május-júniusban jöhet. A10 processzort kapja meg, ház marad kivéve kikerül a jack és lehetséges üveg hátlap wireless töltés miatt, bizonyára jobb előlapi kamera. Ha kiveszik a jacket akkor a taptic engine bekerülhet? 3D Touch? Ha így lesz, telitalálat készülék lesz.
-
Muerte68
addikt
Egy kérdésem volna? Zenéket hogy lehet rámásolni a telóra?
Most vettük az első iphone-teljesen új vagyok a témábanLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Muerte68 #11546 üzenetére
Ha új nektek iOS használata, akkor mindenképpen olvasd át iPhone fő topik téma összefoglalóját. Rengeteg kérdésedre találsz ott választ.
⭐ Stella
-
Muerte68
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest