- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz csokito100 #11301 üzenetére
Erről a tokról van szó, de itt már nem kapható: [link]
Én Amazonon vettem úgyhogy azt tudom ajánlani, sajnos nem találtam magyar boltot ahol lehetne. Ausztria/Németország kb 18€ körül van webshopokban ahogy látom, ha ez érdekes lehet. de én inkább feketét vennék a helyedben azon nem látszik annyira a kopás és koszolódás itt a fórumon is volt már róla szó én is azt vettem volna ha ez nem akciós éppen.
-
Ádám16
addikt
válasz csokito100 #11303 üzenetére
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
A tok kérdéshez: az SE-hez vagy az 5s-hez gyártott az Apple neonzöld szilikon tokot? 6 plusomhoz olyan volt és nagyon szerettem (A tok még megvan, a telefon már nincs :/)
Vamos a la playa.
-
daara
aktív tag
Ezek mennyire origináálok ?
-
daara
aktív tag
-
tybsen
addikt
Ezzel szerintem az a legnagyobb baj, hogy alul nem vedi a telefont ha leesik. Egyebkent siman vennek egyet megnezni, mert szeretem ezt az egyszeru gumiszeru szilikont (van is egy ilyesmi egyszeru feher tokom, azt is imadom).
Azok a bor tokok, hat nem tudom, hogy mennyire eredetiek, valoszinuleg nem azok.
-
daara
aktív tag
válasz tybsen #11310 üzenetére
Szilikon tok az teljesen jó! A “bőr” az gagyi rendeltem már mind2 ebayről 1100-1200ft volt darabja kb. nem vártam h elájulok tőle ..de a igen.Ez ami amazonon van az is gagyi commentelből és hordott tokot is feltettek képpel ocsmány volt Eredetire sajnos nem tudok áldozni 13.000ft pízt amugy se vagyok egy bőr tokos csak neha neha pár ezret mégért volna.Nem is volt eredeti szilikon tok a kis SE-re? Vagy már nincsen?
[ Szerkesztve ]
-
csokito100
aktív tag
válasz Ádám16 #11305 üzenetére
Köszi a linket. Nem tudod véletlenül, hogy ez körben, mindenhol védi? Gondolok itt a teló alsó és felső felére. Sok jó tok, pl Nilkin nem véd semmit azon az oldalon. Én Spigen tesztelt tokot használok. Eddig egyszer repült szegény, csak pattant egyet kettőt, de még a tokon sincs karcolás sem, pedig kővel kirakott burkolatra esett 1-1,5 m magasságból. Nem tudom, hogy ez a bőr tok csak jól néz ki, vagy véd is? Valakinek esett már nagyot ilyen tokban a telefonja? Üdv
-
Ádám16
addikt
válasz csokito100 #11313 üzenetére
Védi mindenhol, igen, de egy vastag, erősített műanyag tokkal nincs párban. Ha bejön a Spigen, erre en nem aldoznek. Nekem viszont csak ez tetszik.
-
hotibi
aktív tag
Sziasztok, Alig pár hetes a készülékem. sry ha láma kérdést teszek fel! A beállítások között található egy developer opcio. Androidnál ezt külön kellett aktiválni. Itt ez alap? Köszönöm!
-
Aprósólyom
addikt
Sziasztok! Gondolkodom használt 16GB iPhone SE-ben a mérete és ára miatt. A következő tapasztalatokat szeretném megtudakolni.
1. Legfrissebb szoftverrel mennyi/kb. mennyi a szabad tárhely?
2. At utángyártott akkuk teljesítménye mennyire közelíti meg a gyáriét? (Gyanítom egy ilyen használt modell esetében cserélnem kellene már. És mivel seller refurbished változattal szemezek, ezért ha van benne nem eredeti alkatrész, nem vagyok jogosult a kedvezményes 10e Ft-os Apple akkucserére. Így magam cserélném valúszínű, ha szükséges...)
Nagyon szépen köszönöm előre is, aki megosztja tapasztalatait!Jevons paradox
-
aujjobba
addikt
válasz Aprósólyom #11319 üzenetére
Ne vegyél 16ost.
Ha néha fotózol videozol nem lesz elég.
Nálam be van kapcsolva hogy csak bélyegképeket tároljon a telefonon és akkor töltse le a teljes méretet ha belenagyítok, így van helyem.
Enélkül csak a galéria 9gb lenne, ez két év alatt jött össze, és én mindent törlök ami nem kell, nem tartok ugyanarról a témáról hat fotót mint sokan.
A bélyegképes megoldást meg egyesek szokták szidni, hogy nem akarnak mobilnetet használni amikor az utcán akarnak megnézni egy régi képet. -
Aprósólyom
addikt
-
aujjobba
addikt
válasz Aprósólyom #11321 üzenetére
Tanácsot adtam, nem írtam olyat, hogy helyetted akarok dönteni.
Azt csinálsz amit akarsz, legfeljebb majd szopsz meg szitkozódsz fél év múlva, mint már eddig mások is ezen a fórumon.Üresen kb 9gb szabad, aztán ez folyamatosan telik befelé.
-
veterán
válasz aujjobba #11322 üzenetére
Ezt jól megkaptad.
Én egyébként simán el vagyok a 16 gigással. Mérlegeltem a szokásaimat stb még a vásárlás előtt és arra jutottam, hogy bőven elég lesz. És ez így is lett. Tudtam, hogy nálam sok app, játékok meg egyebek úgy sem lesznek rajta. Igaz, videót ritkán csinálok vele, de fényképből sok ráfér. 2-3 havonta meg mentem a képeimet pc-re ahogy mindig is tettem.
Persze az egyértelmű, hogy minél több a hely annál jobb. Amikor még én vettem, akkor csal a 16-64 gigás verziók voltak, és jóval több lett volna az ára a 64-esnek. Nekem nem érte volna meg.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
aujjobba
addikt
válasz sityupityu #11323 üzenetére
Ez rendben is van csak úgy gondolom nem mi vagyunk az átlag felhasználók.
Én ha készítek pár fotót egy témáról, utána kiválasztom közülük a legjobbat majd a többit törlöm, aztán amit töröltem azokat azonnal a kukából is.
A legtöbb ember akit ismerek simán otthagyja mind a tíz képet, ami ugyanarról készült 10ms eltéréssel.
A mailbox-ban nálam összesen kb 5 e-mail van, aminek ott kell lenni mert fontos, minden más archivalva/törölve, kuka ürítve.
Sok embernek meg látom ott a badge minden nap az ikonon hogy 1500+ olvasatlan levél.
Vagy pl. nincs fent nálam zene (Apple music van), sokaknak meg szempont hogy a telefonon legyenek tárolva a zenéi.Szóval igen, nekem így elég a hely, neked is elég, de az átlag csak szív ezzel.
Pont ezért nem ajánlom senkinek jószívvel, hogy aztán valószínűleg csak szívjon vele később.(kicsit sok lett itt a végén a “szív”)
Ja azzal meg semmire nem lehet következtetni, hogy első bekapcsoláskor 9gb volt szabad.
Ahogy indexeli az e-maileket üzeneteket stb a Spotlight-hoz, meg gyűlik a böngésző cache, sose lesz újra annyi szabad, max pár napig miután nullára pucolta a telefont.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Aprósólyom #11321 üzenetére
Kaptál egy jó tanácsot, inkább fogadd meg ahelyett, hogy kioktatod a tapasztaltabbat.
-
Aprósólyom
addikt
válasz lugosi #11326 üzenetére
Kérlek, ne minősíts! Értő olvasás gyakorolj inkább, az okos tanácsok helyett. Kérdeztem ez konkrétot adatot, erre tök ismeretlenül megmondátk nekem, hogy úgy is szívok vele. Kérdem én, mit tudok az én okostelefon felhasználói szokásaimról? Egyértelmű a válasz, semmit. Majd én eldöntöm, hogy a máradék 9Gb tárhely elég lehet-e nekem vagy nem. Én nem te vagy ti vagyok. Ennek ennyire egyszerű a magyarázata.
sityupityu: Köszi szépen az észrevételeket. Egzakt infót kértem, erre kaptam egy véleményezést. Nem is értem...?! Ez nem felnőttekhez méltó kommunikációs forma szerintem véleményem szerint. Vagy csak bal lábbal keltem fel és nem viseltem el a mellébeszélést.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Aprósólyom #11328 üzenetére
Ja, akkor bocsánat, a világért se akarok segíteni, ha ilyen határozott vagy, akkor a google-t is biztos remekül tudod használni.
-
törölt tag
Ezt nagyon túltoltad. Megadta a kérdésedre a választ sityupityu? Igen. Kaptál mellé jóindulatú tanácsokat a felhasználói szokásaidat nem ismervén a többiektől? Igen.Ehhez képest berobbansz a topikba és kiosztod a fórumtársakat. Gratulálok, csak így tovább, a jövőben ha segítségre szorulsz, biztosan nagyon készséges lesz majd az itteni közösség.
Nekem volt 16 GB-os SE-m, jelenleg 32 GB-osat használok.El lehet férni a kisebbiken is, de mivel jelentéktelen az árkülönbség egy használt 16 és 32 GB-os modell között, nem értem, mi az oka a hezitálásodnak. Ja, hogy utángyártott akksit akarsz bele, mert pár ezer Ft-tal olcsóbb, mint az eredeti? Ok, így már értem.
Tessék, lehet engem is köpködni.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz #65577472 #11330 üzenetére
A pontosság kedvéért: nem utángyártott akkut akar, hanem attól tart, hogy csak olyat tud bele venni, nem rajta múlik a döntés.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
aujjobba
addikt
válasz Aprósólyom #11327 üzenetére
A NOHON akkut szokták ajánlani hozzá.
-
törölt tag
Alvó módban csak akkor maradok Wi-Fi-n, ha bekapcsolom az automatikus csatlakozást. Ez normális?
-
AaronOS
tag
"A következő tapasztalatokat szeretném megtudakolni.
1. Legfrissebb szoftverrel mennyi/kb. mennyi a szabad tárhely?"Ez alapján nem konkrét adatot kérdeztél hanem tapasztalatot. Ő ugyan nem pontosan a szabad tárhellyel kapcsolatban osztotta meg a tapasztalatait hanem azzal kapcsolatban, hogy nem érdemes 16-osat venni, mert komoly figyelmet tud igényelni egy 16-os SE, de segítőkészen tanácsot adott.
"Kérdeztem ez konkrétot adatot, erre tök ismeretlenül megmondátk nekem, hogy úgy is szívok vele."
Nem konkrét adatot kérdeztél. Tapasztalatot.
_____
Egyébként pedig ilyen mentalitással, hogy bármit rögtön támadónak vélsz és kiosztod azt aki tanácsot ad, nem lesz itt nagy sikered. Vissza is kérdezhettél volna szolidabb hangnemben.
So Long, and Thanks for All the Fish
-
sphe
senior tag
válasz Aprósólyom #11319 üzenetére
Nem emlékszem pontosan hogy mennyi a szabad hely, de az alkalmazások átmeneti fájlokkal sajnos elég hamar telerakják a rendszert és ha nincs jailbreaked, alig van program ami megoldja ezek kitakarítását, ergo hamar "tele megy" a 16Gigás telefon. Remélem ez segít valamennyit a döntésben.
Ha már itt vagyok megírom , hogy le akartam volna cserélni a telefont egy Xperia XZ1 Compactra, és kijelző szín hűségben, billentyuzetben, szövegfelismerésben, és fotó képességeiben (saját tesztet csináltam róla) kenterbe verte a compactot. (A Compact javára írható viszont a stereo hangszóró és mikrofon, és a brutál jó üzenemidő, valamint a gyorsaság - az SE is rendben van, de a Compact villámgyors - ám szamomra a kamera és a szövegbevitel elsődleges szempont)
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
pergabb
senior tag
Sziasztok!
Mennyire időtálló egy SE most?
Nekem iphone 8 plus van és gondoltam apámnak veszek egyet, de nem tudom 1-2 év múlva nem lesz egy tiszta lagg az egész, anno 4S is így halt meg, új ios és akku fél napot sem bírt. -
znorbika
csendes tag
11.3 kint
-
veterán
Feloldási lag nálam ugyanúgy jelen van. Mondjuk már teljesen hozzászoktam.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
natë
nagyúr
válasz sityupityu #11347 üzenetére
Nálam már 2 beta óta nincs...valami nem ok nálad.
-
veterán
-
Audison
senior tag
válasz sityupityu #11349 üzenetére
Nálam is maradt a feloldási lag...ez már így maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest