- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz lugosi #11601 üzenetére
Igen. Én is használom még, meg sok régi ismerősöm is.
A g-mail akkor még pete sem volt, amikor az 1 ingyenes freemail indult.
G-re később is csak meghívóval lehetett regisztrálni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
-
ananaszmamut
csendes tag
Sziaaztok. Valaki tapasztalt már olyat hogy egy ket alkalmazasnal pl reklam beugrik es a kijelzo felso sarkaiban lehetne kilepni mint ha nem érzékelné az érintest? Nem csak reklámnál vettem észre. 1 honapos kb a keszulek de mar elso 1-2 nap tapasztaltam.
-
veterán
válasz ananaszmamut #11606 üzenetére
Igen, én is és másik is tapasztaltak hasonlót, hogy nem mindig akarja az igazságot.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
törölt tag
válasz ananaszmamut #11606 üzenetére
Igen, ez nálam is megvan. A bal felső sarokban pl. egy nyíl van és rábökök akkor nem történik semmi. Ha egy picit jobbra nyomok a nyíltól akkor visszalép.
-
ananaszmamut
csendes tag
Szeria hibas a kijelző? Vagy valami szoftveres?
-
gps76
őstag
válasz ananaszmamut #11609 üzenetére
Szerintem direkt van így csinálva minél tovább bámuld a nyomi reklámokat.
-
gps76
őstag
válasz ananaszmamut #11611 üzenetére
Akkor mi lehet? Valami tesztprogram létezik?
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben párszor produkálta a telefon, hogy mikor hívnak, nem engedi elhúzni a felvevőgombot. Kb 5-6 próbálkozás után sikerül csak, nagyjából minden 3-4 hívásnál. Volt olyan, hogy emiatt már lerakta a másik fél.
Ez összefüggésben van a feloldás lag-gal vagy két különböző dolog? (Garancia vajon ok lehet?)
-
gps76
őstag
-
veterán
válasz ananaszmamut #11617 üzenetére
Szerintem nyugodj meg, mert mint olvashatod nem vagy egyedül ezzel a problémával. Ez ilyen.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
ananaszmamut
csendes tag
válasz sityupityu #11620 üzenetére
Na most megnyugodtam
-
4264adam
veterán
Sziasztok !
Mai napon sikerült ismét kólával megboritani a némitó gombot. Ezt követte az elkoholos tisztítás mely eredményként foltos lett a kijelző .
Debrecenben hova érdemes vinnem gyorsan cseréltetni a kijelzőt ?
Budapesten 10 és 20 ezer között szinte bármely bolt vállalja
-
Sz4bolcs
senior tag
Nekem most van egy olyan dilemmám, hogy SE-re cserélnék, de mindenhol olvasni, h. májusban jön az SE2. Ráadásul 128as fele húz a szívem.. Vajon mennyire lesz még időtálló a sima SE?
-
mazsiii92
aktív tag
válasz Sz4bolcs #11623 üzenetére
Akksit valszeg cserélni kellene egyszer, de én mondanék rá 2 évet. Az A9 chip már annyival gyorsabb mint az elődei, hogy egyszerűen simán hozza az elegendő teljesítményt a mindennapokban. Nekem 6S van, és ha a puszta teljesítményt nézem, akkor több mint jó. Ha mást, ami nekem vesszőparipám, akkor nem annyira, de mint mondtam, a színtiszta teljesítmény elégséges a következő 2 évhez.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
veterán
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Tudtok javasolni olyan szervizt ahol megfelelően tudnák javítani a szóban forgó iPhone SE készüléket?
Hölgy ismerősöm leejtette a már említett telefonját és ugyan nem repedt be a kijelző, de néha becsíkozódik ami egy idő után eltűnik, de ismét elő szokott jönni.
Üdv
Puma[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
mazsiii92
aktív tag
válasz Puma K #11630 üzenetére
Szia!
Ha nem látszik külső nyom a házon sem, én akkor bepróbálnék egy hivatalos Apple szervizt, ha még garanciás vagy van rá +1 év jótállás.
Ha nincs egyik sem, akkor Neki kell eldönteni, hogy mennyit szán rá, itt az aprón viszonylag olcsón lehet kapni megfelelő panelt amit hamar beszerelnek gsm boltosok is. Viszont boltot ajánlani nem tudok, bocsi! Ha nem szánt annyira a pénz, akkor hivatalos helyre vigyétek, az a biztos.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Puma K
nagyúr
válasz mazsiii92 #11631 üzenetére
Amit még tudok, hogy Apple szervizben 50 ezer Ft-ot mondtak neki kijelzőcserére.
A garanciát említem neki, hogy ha van még rá és egyéb sérülés nincs akkor egy próbát megint megérne hogy egy másik hivatalos szerízbe bemegy.
Ahogy ismerem inkább azt szeretné, hogy egy helyre beviszi a telefont, megcsinálják és használhatja is tovább.
Ezek mennyire megbízható szervizek?
https://isamurai.hu/iphone-se-kijelzo-csere
http://appsolute.hu/szerviz/iphone-szerviz/iphone-se-szerviz/
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
akos3
addikt
Miután két gépen is többszöri újratelepítés után az alábbi hibaüzenetet írta ki az Itunes:
gondoltam telepítem inkább a 3uTools programot, mert már nagyo szerettem volna zenét rakni a telóra. Féltem tőle, de nagyon egyszerű program egyből sikerült minden, így csak is ajánlani tudom minden IOS-szel iskerkedő usernek
-
ujskodas
tag
Sziasztok!
A kontaktok közül, ha van hozzárendelve fotó, vagy bármilyen kép, nektek mekkorába jelzi ki? Mikor androidról áttelepültem, akkor csak egy kis körben jelenítette meg. Ios 11 alatt, ha új képet adtam hozzá, azt már teljes kijelző méretben jelenítette meg. A legújabb frissítés óta, ha új képet adok hozzá, megint csak egy kis körben jeleníti meg azt, ráadásul nem azt a részletet, melyet én hozzáadtam.
Vagy valamit rosszul csinálok?Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Sz4bolcs #11640 üzenetére
Szerintem a bejelentés után nem 2-3 hónap a forgalmazás, de persze nem kötelező megvárnod, vegyél most nyugodtan. Persze az reális lehetőség, hogy a bejelentés után nagyon rövid időn belül a jelenlegi SE is olcsóbb lesz, de ezek alapján döntsd el te, hogy érdemes-e várni vagy nem.
-
hildiko
újonc
Sziasztok!
Két hete vettem egy Iphone SE-t. Kb. a 3. nap óta csinálja azt, hogy bekapcsolás után a feloldás gombra nem tudok "kattintani", nem érzékeli, hogy hozzáérek a képernyőhöz. Ilyenkor a SIM-PIN kódot csak úgy tudom beírni, ha vagy vkit hívok, és akkor kéri a pin-t, vagy a beállítások menüben rákeresek a SIM PIN menüre.
Ezzel lehet vmit csinálni? Van tippetek, hogy mi miatt csinálja ezt a telefon?
Köszönöm.
-
Noxy
veterán
válasz hildiko #11644 üzenetére
Bekapcs.. után hozzá sem kell érni semmihez, mert rögtön kéri a jelkódot. (Van?)
Ha ez OK, ezután meg a SIM pin-t.
De jelkód nélkül is kéri a SIM pin-t bekapcs.. után.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
ujskodas
tag
válasz aujjobba #11648 üzenetére
(#11646
"Bekapcsolás után nem jönnek fel egyből a pin feloldáshoz a gombok. Hanem egy ablak, hogy a sim zárolva van, alatta OK/ Feloldás."Vagy másnál nem így működik? Akkor az enyém is szar. Először rámegyek a feloldás-ra akkor jön fel a kód beírásához a "gombok"
De valóban, először az egyiket írta le, aztán a másikat.
[ Szerkesztve ]
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest