- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolkodok egy ilyen készülék beszerzésén...
Ma, 2018-ban érdemes-e még ezt a típust beszerezni, vagy várjak az SE2-re (esetleg 2019-ig)?
-
-
-
oxalisz
tag
Segítségre lenne szükségem.
Egy használt, független 32 GB-s SE készülék vásárlásán gondolkodom, és mivel ez lenne az első almás eszközöm, egy - lehet, hogy láma - kérdésem lenne:
A készülékhez kötött eredeti Apple regisztrációt hogyan lehet a sajátomra váltani?A hibáimból tanulok, az erdményeimből erőt merítek.
-
Thom!
veterán
Alleged iPhone SE2 with a notch appears in hands-on video
-
Wajk
addikt
válasz szupermacs #11270 üzenetére
15-20 körül
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Amu
tag
bakker sajnos 5 hónapos se-m fejhallgató módba maradt
holnap kiderült, hogy ujmobilok.hu mennyire jó a gar rendezésbe...Az adott szó nálam még sokat jelent
-
Amu
tag
nem tört bele, sőőőt vagy egy hónapja nem volt benne füles, de most csak kihangosítva működik, reggel még jó volt, aztán kövi hívásnál már nem halottam mit beszél a másik
Mert a garpapírt csak most olvastam el és ott van, hogy őket kell hívni, mert és most idézek:
"A vásárolt készülék, 0 perces, másodkézből származó termék, így a hatályos jogszabályok révén használtnak minősülnek"
és a kövi pontban írja, hogy 1 év teljes körü gari van.Ebből következtetem, hogy apple elküldene
Az adott szó nálam még sokat jelent
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pár napig be bugolt nekem az üzenetküldés emoji választója.
Évekig a sor elején kezdett legutóbb használtaknál, de most pár napig a csúszka közepén kezdett valami épületeknél. Se újraindítás se appok kilövése nem segített rajta. Egyszer csak megjavult...⭐ Stella
-
Amu
tag
és lőn csodát, ott persze nem csinálta
csere telefont nem adnak, tehát így nem hagytam ottAz adott szó nálam még sokat jelent
-
hotibi
aktív tag
Sziasztok! BT kihangosítóval szeretném használni a készülékemet. Bejövő hívásnál ha fel akarom venni a hívást akkor a készüléken kell megtennem. Igy műxik! Ha a BT kihangosító kezelőjén venném fel ledobja a BT jelet :-( BT szar, vagy a készülékem? Hátha tud valaki tanácsot adni! Köszönöm előre is!
-
scyllarus
veterán
válasz hotibi #11287 üzenetére
Elsőre azt mondom, valami a kihangosítóval való kapcsolatban nem oké.
Nekem az autó gyári BT-jával tökéletesen működik, a kormány gombjával veszem fel a hívást, nincs probléma.
Én kipróbálnám másik kihangosítóval egy hívás erejéig."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
hotibi
aktív tag
köszönöm urak a választ! Régebbi BT kütyüm van, de há'l istennek egy még elérhető firm update megodotta a dolgot!
-
jazzkifli
tag
-
veterán
-
britpop
csendes tag
Sziasztok. Kb két hónapja én is iphone se tulaj vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy az természetes, ha megrázom a telefont, a kamera résznél enyhe zörgést hallok. Azt olvastam, hogy az. De gondoltam megkrérdezem itt a fórumon. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
daara
aktív tag
Használtok gyári iphone bőr,szilikon tokot? Esetleg a az olcsóbb kínai változatát?
Gondolkodom egy beszerzésén hátha beválna -
tybsen
addikt
Nekem az 5s-hez gyartott (elvileg eredeti) piros van, kb ket het alatt bekoszolodott feketes szinure, de utana nem nagyon valtozott koszosabbra amugy nagyon jo minoseg, kopni nem kopik meg tönkre sem megy bar egy ideje levettem es nem tudom hova tettem. Gondoltam, hogy veszek feketet, de sajnalok ra annyi penzt kiadni (a piros akcios volt az amazonon eppen amikor vettem, meg amugy is szeretem a sok fekete tok mellett kicsit sportosabb vagy nem is tudom). Jo hozzaerni, belul is puha, szerintem nagyon klassz tok. Gondolom fekete szinben az SE-hez valo meginkabb jobb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest