- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz torreador22 #3698 üzenetére
Beállítások -> Telefon -> Hívó ID-m mutatása -> kikapcsNa mire kinézem megelőznek...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz torreador22 #3702 üzenetére
A K-Lite Codec Pack legújabb verzióját rakd fel (régebbit is lehet), és minden menni fog normálisan.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz torreador22 #3704 üzenetére
google-ba beírod kidob millió találatot...
De itt van hogy még ezzel se fáradj...
-
torreador22
senior tag
válasz B-L-A-C-K #3705 üzenetére
Ez a pc változat de nekem az iphone 6 ra kéne! Én az App Store ban kerestem. Nekem egyik lejátszó programmal sincs hang az I6 on már mindent próbáltam mindig Codec - et kér legyen mkv, avi mindegy nincs hang!
[ Szerkesztve ]
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz torreador22 #3706 üzenetére
Ja, én azt hittem gépen nem tudod lejátszani az i6 videókat...Akkor sorry benéztem... De valaki írt ilyet pedig azt hittem te vagy még mindig...
[ Szerkesztve ]
-
torreador22
senior tag
válasz B-L-A-C-K #3707 üzenetére
Az szép lenne ha a pcm nem játszaná le! Dehogy az i6 már mindent próbáltam de soha nincs hang mindig codec-et kér legyen az avi vagy mkv file mindegy! Tényleg nincs egy olyan ingyenes lejátszó ami hangot is ad? Érthetetlen droidon mindnél volt hang !!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz torreador22 #3708 üzenetére
Van egy jó kis ingyenes konvertáló program, kilehet választani milyen telóra akarod...Próbáld meg hátha ezzel megy:
-
delibab
senior tag
válasz torreador22 #3695 üzenetére
Most mit kötözködsz? Aki nézi a hirdetéseket, pont ismeri ezeket a neveket... zavar, hogy mást ajánlottam mint Te vagy jutalékot kapsz? (erre nem kell válaszolni, mert ezzel be is fejezem) Nekem tök mindegy, hogy ki hol vásárol...
egyébként tessék:
pazzi : 680 pozitív 0 negatív
pspgames : 200 pozitív 0 negatív
vally: 112 pozitív 4 negatívDe ennek semmi jelentősége, csak miattad írtam le, hogy megnyugodjál, utánanézek ha már példálódzok...
[ Szerkesztve ]
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
FIREBLADE78
addikt
Egy bizonyos számot hogyan tudok letiltani? Zaklatja tesóm a takarítónő,aki felmondott
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
torreador22
senior tag
válasz delibab #3711 üzenetére
Jutalékot? Neked elgurult a gyógyszered jedi lovag! Te szóltál hozzá az én ajánlásomhoz és te vagy felháborodva? Még egy kicsit ütögesd a fejd a falba!
És ha már én szerinted jutalékot kapok akkor tessék: Mitó Gábor :1607 pozitiv 0 negativ ezek után a vevő dönt ! További szép napot neked is![ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #3712 üzenetére
Beállítások -> Telefon -> Letiltott -> Új hozzáadása
-
delibab
senior tag
válasz torreador22 #3713 üzenetére
Nyilván azért szóltam hozzá, hogy mindenki tudja miről van szó... ajánlottál valakit (aki amúgy szerintem is megbízható), amire írtam még pár alternatívát, akikkel volt tapasztalatom, ennyi...
szerencsére sikerült megértened...
-
FIREBLADE78
addikt
Ha az embernek rossz kedve van,felnéz ide és egyből van min röhögni
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
VipJoco
tag
Ha szolgáltatós telefont vesz az ember pl tmobil, T-s logóval kapcsol be a készülék vagy csak a szolgáltatós frissítéseket tudod feltenni? Avagy csak annyi a különbség hogy, nem fogad el más kártyát?
-
delibab
senior tag
válasz torreador22 #3717 üzenetére
Minek, úgy sem érted...
-
veterán
Micsoda mókás hangulat van itt is... már majdnem azt hittem valami okos samu fórumba tévedtem...
Már csak egy hét és jön a bejelentés...
-
artyursus
csendes tag
Hali! A segìtsègeteket kèrnèm!
Vettem 2 hete egy iPhone 6-ost, viszont az tapasztalom, hogy nèha kattog a jobb also sarka, ès a kijelzö egy picit ki is ugrik a "helyèröl" amit vizuàlisan nem nagyon làtni de mikor finoman megnyomom akkor èrezhetö ahogy visszaugrik. Le nem esett makulatlan.
A telefon vodafone függö.
Mi a teendö ilyen helyzetben?
Elöre is köszönöm a vàlaszokat! -
B-L-A-C-K
titán
-
kchris78
veterán
válasz B-L-A-C-K #3733 üzenetére
Nekem is megcsinálták pedig odébb mozdult az előlapi kamera is és kattogott jobb alsó sarokban is. Mindkét hiba megszűnt. _Szerintem_ már nem cserélnek annyira automatikusan, amit a jobb szerelhetőség is lehetővé tesz.
Pozitívum (ha már nem adtak új telefont) hogy az Almáriumban nem kellett otthagyni a telefont. Szerintem sokan viszik ezzel a hibával vissza, "csőd" lenne mindet cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz #19708160 #3731 üzenetére
Egy vagon alkalmazás tud megosztani fájlokat WiFi-n, böngészőn keresztül.
Óvatosan jegyzem meg, hogy egy mini pendrive (vagy microSD) olvasó kevesebb helyet foglal, ill. lényegesen praktikus abban tárolható, mint az USB kábel, amit a telefonhoz kell hordozni.A legjobb aláírás a héten
-
iOce
tag
Köszi a bíztatást Nekem nem sikerült balul, beleugrottam szinte féláron anno a 930-ba vaterán, és a legmegbízhatóbb telefonom eddig. Az igények és szokások szerint kell telefont választani, én szeretem a jó kamerát, és a offline navit a sok térképpel, most már tud 4k videot is felvenni a 930. Macet használok évet óta, volt iphoneom többször, legutobb az i5, de annyira kicsi volt a kijelzője, hogy eladtam inkább. Az i6 vonzó, igen, gondolkodom rajta...
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
Valentino K.
senior tag
Kis segítséget kérnék.
Kaptam egy i6-ot céges telefonként. Keresek hozzá egy értelmes zenelejátszót, mert az alap egy rakás kula.
Itt zárójelben megjegyezném, hogy eddig nem volt Apple telefonom, android es windows vonalon mozogtam. Nem értem, hogy miért írják több helyen azt, hogy a iOs-nek van a legjobb default zenelejátszója.
Vicc az egész. A közel 5" ellenére kb a lehetetlennel egyenlő pl beletekerni egy 3 órás mixbe. Swipe-pal pedig nem tudok számokat váltani.
Ezen kívül pedig a böngésző is egy fos. Képtelen több oldalon a szöveg tördelését megoldani. Amire végképp nem találok logikus választ, az a böngésző address barjának a pozicionálása.
A sokat szidott windowsnal pl rájöttek a revolutionary feature-re, miszerint ha alul van a bar, akkor a tepsi méret ellenére is kényelmes a böngészés.App store szintén átláthatatlan. 6000 találatból képtelenség kikeresni a legjobb alkalmazásokat.
Őszintén nem értem, hogy mi ez a nagy hype a telefon körül. Nekem egyelőre egy túlárazott középkategóriás telefon, semmi más.
Előre is köszönöm a válaszokat, ajánlásokat.
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
delibab
senior tag
válasz Valentino K. #3741 üzenetére
Úgy tűnik te nagyon eltévedtél... szerintem cseréld el az i6-t 2db csúcs win telefonra (kb annyit ér) és nagyon boldog leszel!
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Nekem sikerül akàr a 10 órás mixbe is mp pontosan beletekerni.
Safari-ba ott az olvasónézet. Kétszer hozzaérsz a home gombhoz, és kényelmesen eléred. Agybajt is kapnék, ha alul lenne.
Ha szerinted az Appstore àtlàthatatlan, akkor mit mondasz a Play store-ra?
Használati utasítás nem árt elolvasn, mielőtt kijelented, hogy szar...[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
A legnépszerűbb alkalmazásokat mutatja kategóriánként is, illetve vannak külsős appok, amik szintén tudnak AppStore listázást, pl. AppShopper. Ez online is működik a .com oldalon.
Zenelejátszásra Spotify-t használok, próbáld ki a prémiumot. Számot váltani minden, iOS-re optimalizált fülessel lehet.
Böngészőből van bőven választék, van aki a Mercury-ra, más az iCab Mobile.-ra, megint más a Chrome-ra vagy az Operára (coastra) esküszik. A gyári se rossz amúgy, a megosztást abba integrálták a legjobban.A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest