- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
delibab
senior tag
válasz Hegyirabló #3548 üzenetére
Persze, amit Te írtál a teljesen igaz, mert nem is a legújabb sony "zászlóshajót" írta hanem egy régebbi modellt... Mondjuk én használtam a Z3-t is és hát SZERINTEM az sem veheti fel e versenyt az i6-l!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
hanti
senior tag
válasz catroot #3550 üzenetére
Idézet a MIK. (Magyar Iphone Közösség) cikkéből:
Az alkalmazás-összeomlások ugrásszerű növekedése valószínűleg az iOS eddigi zárt rendszerének lazítása miatt következett be, hiszen rengetegen bírálták őket bizonyos alapvető funkciók hiánya miatt, amelyek az Android esetében már régóta elérhetőek voltak.
Természetesen a problémát érzékeli az Apple is, hiszen “Hatalmas stabilizálás és optimalizálás várható” a következő verziókban.
Na most akkor elveszik az "alapvető" funkciókat vagy mennek az Android után és egyre instabilabb lesz a rendszer, mert egy kis lazítás már ezt eredményezte.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz delibab #3551 üzenetére
Nálam ugyan ez a helyzet, mert volt Z3-mom 3 hónapig, mielőtt tönkrement. Nem is ízlésen vitatkozom, egyszerűen én hardveresen komolyabbnak tartom az i6-ot, mint a Z családot.
Szerk: De ha jön a Z4, és tudásában kenterbe veri az i6-ot, nem fogok odamenni a Z4-esek fórumára bizonygatni, hogy de mennyivel jobb az i6.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
válasz nikilauda #3549 üzenetére
Az alap koncepció az volt, hogy megkérdezte valaki, hogy vegyen-e Z2-t. Erre többen írták - köztük én is - hogy szerintük ne, mert bár vízhatlan, beázik, melegszik, el van csúszva a kamera optika, rossz a ház illesztése. Erre odaugrott ez Z2 tulaj, egymás után beírt vagy 4 hozzászólást, hogy mekkora hülyék vagyunk, mert a Z2 a legjobb telefon a világon, még az i6-nál is jobb. Na innen indult a dolog.
Én is azt mondom, hogy ha megfelel a célnak, és szereti, akkor semmi gond nincs azzal a telefonnal sem, de lehülyézni a többit, és kijelenteni, hogy a legjobb telefon a világon, az már véleményem szerint merész azért.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Hegyirabló #3555 üzenetére
De mit kell ezen lovagolni, van ez a réteg meg van az a réteg. Van aki erre esküszik, van aki arra. Én is androidról jöttem több mint 2 éve, és úgy vagyok vele nekem ez megfelelő. Ennek is vannak hibái, annak is vannak hibái, mindenki eltudja dönteni neki melyik a szimpatikusabb...
-
hanti
senior tag
válasz INGJOKE #3554 üzenetére
Tessék:
Magyar IPhone KözösségNehogy le maradj valamiről!
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz B-L-A-C-K #3557 üzenetére
Pont ezt próbáltam én is magyarázni az illetőnek, hogy mindkettőnek van hibája, erre jött, hogy "Nem, mert a Z2 hibátlan!". Valószínűleg én voltam a hülye, hogy vitatkozni kezdtem vele.
-
Tibee86
nagyúr
Mindenki nyugodjon le a p....ba, az S6 úgy is körberöhögi majd az i6-ot féláron.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
-
Hegyirabló
veterán
válasz esfrost #3498 üzenetére
Meghajlok!
Tényleg nem egy bonyolult dolog, pillanatok alatt megcsinálja a CD-imből is az ALAC-ot, ráadásul ha nincs is különbség FLAC és ALAC közt minőségben...
Így tényleg feleleges plusz egy app.
-
kchris78
veterán
nem. rá kell szorítani a fejlesztőket hogy ne a saját fejük után menjenek hanem kövessék a fejlesztési irányvonalakat! Androidnak elsősorban EZ a legnagyobb baja szerintem. Egy alkalmazás nem okoz gondot ha pár percenként - percenként feléled és csinál valamit a neten. DE ha van tíz ilyen alkalmazás akkor az már nagy gondot tud okozni pl fogyasztás tekintetében. ÉS mit szidnak a felhasználók? Szar az IOS/Droid!
Tudom mert fejlesztek iOS-re, és nagyjából van rálátásom hogy iOS 6 óta mik változtak háttérben futtatás tekintetében, amik a stand-by fogyasztásra a legnagyobb hatással vannak.. De droidnál is kellemes kinyomozni hogy melyik az a process ami miatt nem tud sleep-be menni a CPU.Droid5 (Lollipop): A kollégám visszarakta Nexus7-re a 4-eset mert fagyott meg minden baja volt az 5-ösnek. Pedig ez egy nexus... 4-essel semmi gond nincs. OK ez csak egy példa.
-
esfrost
tag
válasz Hegyirabló #3565 üzenetére
Örülök, hogy működik nálad is a dolog, szerintem így a legkényelmesebb ezeknek a formátumoknak a kezelése. Egyébként nagyon sok zenét már iTunes-ból is meg lehet venni ALAC-ban, illetve nagyon sok mindent már ALAC-ban is lehet tölteni...
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz esfrost #3568 üzenetére
Mondjuk az kicsit vicces, hogy a "confirm" szót "megtérít"-nek fordították! Te melyik programot használod? Ez az Any Audio Converter.
[ Szerkesztve ]
-
esfrost
tag
válasz Hegyirabló #3569 üzenetére
Most nem használok ilyen programot, mert jelen pillanatban nincs saját számítógépem, de régebben Mac-en a FLAC to MAC appot használtam, sima drag 'n drop. Win-re még nem néztem körül, hogy mik vannak, de gondolom van választék bőven.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
veterán
Nah csináltam aláírást meg minden hülyeséget kitöltöttem... ilyen ha unatkozik az ember...
-
nederlanden
senior tag
válasz Tibee86 #3562 üzenetére
Azért koppintottak le mindent az i6-ról.
A samsung kegyetlenűl lefe ível a sony meg ha jól hallottam bedobja a törölközőt ,meg egyébként is annyira vicces a sam/sony iphoneal összehasonlítás h nem igaz...simán az izlés-minőség ficam legteteje..."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
hanti
senior tag
-
FIREBLADE78
addikt
Hoppá. Végre nálam is van. (Szeged)
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
törölt tag
válasz nederlanden #3577 üzenetére
van androidom is ne izgulj,De most az LTE-nek örülök,mert eddig csak lassú 3G-m volt.
-
hanti
senior tag
válasz nederlanden #3577 üzenetére
Gondolom imád szenvedni azért maradt itt.
-
-
nikilauda
senior tag
válasz nederlanden #3583 üzenetére
mondjuk ha kapsz egy céges telefont akkor mit teszel? Én pl nem szeretnék két kártyás kínai csodát használni. Ezt hogyan oldanád meg?
-
törölt tag
van egy céges meg egy magán.De én kérek elnézést hogy van ez is meg az is.Te nagyon elfogult vagy már ne is haragudj
-
Hegyirabló
veterán
válasz #19708160 #3575 üzenetére
Nálam is újdonság, meg is lepődtem.
-
ntomi0730
senior tag
(egyébként sem értettem soha,h miért használ vki 2 telefont)
Hidd el, egyszer "felnősz" hozzá[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz nikilauda #3584 üzenetére
Viccelsz?!
Nincs az a cég amiért én 2db telefont cipelnék...
Keressen az a pár "magán" a cégesen akkor...
2db telefont töltsek minden nap?!..áááááNtomi:beérem inkább a havi 68ezremmel minthogy 2sz@ron zaklassanak
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #3590 üzenetére
"beérem inkább a havi 68ezremmel minthogy 2sz@ron zaklassanak"
Nem bántásként de az ilyen felfogású emberek nem jutnak előre soha...
-
Hegyirabló
veterán
válasz B-L-A-C-K #3591 üzenetére
Mindenkinek a saját telefonja, mindenkinek a saját munkája a legjobb.
-
nederlanden
senior tag
-
ntomi0730
senior tag
válasz nederlanden #3593 üzenetére
"minek/hova lépjek tovább?"
Szerintem még azért lehetne... , persze, ha Neked elég...Az embernek vannak céljai, cél nélkül, nem élet az élet! De nyilván nem vagyunk egyformák. Én örülök, hogy Te már mindent elértél!
[ Szerkesztve ]
-
ntomi0730
senior tag
-
törölt tag
válasz nederlanden #3593 üzenetére
ne haragudj elhiszem hogy neked elég a havi 68000 amig nincs családod meg fizetni való dolgaid.De egy férfinak kell hogy legyenek céljai,hogy elörébb tudjon lépni.De ha neked jó igy az egész akkor ne foglalkozz semmivel,de nekem 68000 ft csak a csekkem egy hónapba amit befizetek a postán.Csodállak,hogy ennyiből meg tudsz élni.
Amúgy a hit meg nagyon fontos.
[ Szerkesztve ]
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz Hegyirabló #3588 üzenetére
Ezért:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest