- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
válasz nitro16 #4398 üzenetére
Még akár meg is állhatja a helyét ez az állítás, feltéve, hogy ha nem ugyan olyan EQ-val hallgatja az ember a zenét. Illetve maga a zene lejátszó, vagy a telefonokban lévő DAC is lehet az eltérő hangminőség okozója, viszont erősen kétlem, hogy ezt egy laikus érzékelné. Egyébként a Beats fejhallgatók nem szólnak sajnos olyan jól, mint amilyen drágák, marketing... Olyan áron, mint amennyibe egy beats kerül jobb fej, vagy éppen fülhallgatót is lehet venni, csak kicsit körbe kell járni a témát.
-
nokia6500s
csendes tag
Szia!
Köszönöm a válaszod! Egyetértek veled, csak bosszant, hogy megveszek egy 221 ezer forintos telefont és 3-4 hónap után előjönnek olyan hibák amiknek nem kéne... Attól tartok, hogy a későbbiekben még jobban elfog mozdulni a kamera, illetve ki tudja, hogy milyen típus hiba fog előjönni.
-
nitro16
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
i6 nálam ilyen ~8 órákat bírt, most a plus 6 óránál tart és még 65%-on van...
-
-
R a y
senior tag
válasz nokia6500s #4402 üzenetére
Nekem november elejei, bár már nem is tudom hogy mikor vettem észre de azota nem mozdult jobban el. Engem is zavart, de annyira meg vagyok elégedve a telóval hogy emiatt nem fogom csereltetni
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
enginev3.0
félisten
Na végre tegnap megcsinálták a szamhordozast, a mobilnetet hogy tudom a legkönnyebben ki be kapcsolni mint a WiFi-t?
Nincs olyan böngésző amelyik tördeli a sorokat?
Még akartam valamit de elfelejtettem, nem tudjatok mit?
Egyébként tok jó kis telefon, nekem nagyon tetszik és végre kezdek megszeretni gépelni virtuális billentyuzeten, bár ez az automata javítás kicsit furcsa még
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
nikilauda
senior tag
válasz enginev3.0 #4411 üzenetére
WIfi:
A vezérlőközpontban a leggyorsabb. (alulról felfelé húzod az ujjad és feljön a vezérlőközpont. -
B-L-A-C-K
titán
válasz enginev3.0 #4415 üzenetére
Nem, csak ha jailbreak-eled.
-
xedos
addikt
iPhone 6 ios 8.2 Jailbrakelhető? vagy csak a 8.1.2 és nem akarják kiadni a 8.3-ig?
-
veterán
Apple pay Magyarországon? Valami új hír róla? Nagy a kuss mostanában...
-
Apooca
tag
Megjött az ebayről rendelt csavarhúzó, meghúztam vele a csavarokat, mindkettő eszméletlen laza volt, már nem pattog a bal alja Köszönet a tippért
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Apooca
tag
jobb alja, bocs.... egyébként tényleg vicces, most spóroltam egy kis pénzt, hogy nem kellett bemennem valamelyik szervizbe... Ha valakinek észak-Pesten hasonló gondja van, szívesen segítek...
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
R a y
senior tag
Azt nem is említettem hogy a tavalyi második iPhone 5 cserénél meg a kijelző kattogott, szóval amiért hogy kicsit eltolódott a kamera ezért én nem fogom cserélni mert jól funkciónál, nincs kitakart kép! Szóval ez a csere dolog is lutri, vagy elsőre kapsz egy jó modellt vagy harmadikra. Szóval egy ilyen dolog elég lutri. És nekem is ugyan úgy negyed milliós telefonom van, de egy ilyen apróság miatt nem fogom cserélni, majd csak akkor ha esetleg funkcionalitásban lesz rossz
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Lacko84
aktív tag
-
enginev3.0
félisten
Iosen a helymeghatározás GPS vagy net alapú? Vagy ezt nem lehet állítani?
-
Blyan
félisten
válasz enginev3.0 #4432 üzenetére
Tudtommal mindkettő és nem lehet külön állítani, csak ki-be kapcsolni magát a helymeghatározást.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
enginev3.0
félisten
Ebben a szovegkijavitasban segítsetek
Hogy működik?
Lehet hozzáadni új általa nem ismert szavakat?
Nem lehet beállítani hogy ha gépelek de o nem ismeri az adott szót es felajánlj valamit akkor szokozre ne írja át magátol?Nem akarok 3rd appot használni mert nagyon tetszik az alap, es csak kb 10/1-2 szer gyűlik meg vele a bajom, de ha ez is kiszűrhető lenne az nagyon jó lenne
De az tetszetős hogy androidon 3-4 év alatt nem tudtam szerintem ilyen gyorsan gépelni mint itt
-
Lacko84
aktív tag
válasz enginev3.0 #4435 üzenetére
Ezt a virtuális billentyűzetet hogy képzeljem el? Videón fent van valahol?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
catroot
veterán
Jó kérdés, hogy hogyan tanul a gyári bill. Ha tanul egyáltalán.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
torreador22
senior tag
Azért csinál érdekes dolgokat az iphone is ! Bill hang kikapcsolva de mégis van hang
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
Skorpio.59
aktív tag
Én kikapcsoltam,így meg időnként hiányzik.(ipad)...ugyanúgy mint Te én sem akarok mást feltenni helyette,mert tényleg gyors.Megszeretted már a telefont? Az enyém csütörtökön jön.
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
enginev3.0
félisten
válasz Skorpio.59 #4443 üzenetére
Korábban írtam hogy nagyon megszerettem a készüléket, imádom ahogy lehet rajta gépelni, kamera is nagyon jo, a rendszer is szerethető bár van benne egy két hülyeség pl a wi-fi gyors elérés ami jo de ugyan ezt nem lehet megtenni mobilnettel (ki be kapcsolás) wut??
A beállítások nekem kicsit fura a droidhoz képestTegnap kipróbáltam az ujjlenyomat olvasót, nagyon jól működik
De pl ami nem tetszik az a bugyuta lapozás a safariban, hogy 26* végig kell simítani a kijelzőt hogy a hardverapro aljára kerüljek pedig az nem egy nagy oldal
De igazából ezen a mobilnet ki be kapcsolason kívül ami kényelmi funkció lenne meg ezen a Safari görgetésen kívül nem nagyon tudnék rossz szót szólni rá.
-
Tibee86
nagyúr
válasz enginev3.0 #4448 üzenetére
A wifi-t/mobilnetet felesleges kapcsolgatni, megoldja magától, ez nem droid.
Safari görgetés helyett pedig mentsd le ezt könyvjelzőnel, rögtön a lap aljára fog dobni:
javascript:window.scrollTo%280%2Cdocument.body.scrollHeight%29[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest