- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
válasz Roland861010 #2598 üzenetére
Belépsz az iTunes-ba a Purchased menűpont alatt kiválasztod az appokat és ha rámész az egérrel megjelenik a jobb felső sarokban ai "X"...így tudod törölni,ha jól tudom?!!....de van itt sok szaki aki megerősíti vagy kiigazítja majd.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Arkhalon
tag
Szeretnék slim tokot a telefonomhoz, nem tudok választani. Esetleg ha vki aki használ ilyet megírná mennyire védi a telefont, karcolódik e benne és milyet ajánl azt megköszönném. Két félét néztem eddig az Ozaki-t és a Desmay-t, de ha van valakinek jobb öttlete azt várom Kösszi
iPhone 6 Space Gray 16GB - iPad Air 16GB Black
-
R a y
senior tag
Én is slim armor s t használok! Bár iphone 5 ön!
Nagyon jó tok, szeretem, bár néha rámtőr az hogy kicsit használjam a telot tok nélkül, akkor pár napra kiveszem.
De az a tok ajánlott!Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
legiaap
félisten
Na tegnap jött meg az új tokom. ilyet rendeltem. Nem rossz, de persze ebbe is bele tudnék kötni.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
veterán
válasz legiaap #2612 üzenetére
Pedig így első látásra ez elég fajín tok, csak ,azt nem értem, miért nem tudnak képet berakni az oldalon, ahol szemből is le van fotózva a telefon. Mondjuk, ahogy nézem ez nem teljesen öleli körbe a telefont. Az aljáról készült fotóból kiindulva . Viszont legalább átlátszó, így legalább vissza ad valamit a dizájnból
3njoy the Lif3
-
legiaap
félisten
Ja nem öleli teljesen körbe. A teteje és az alja csupaszon marad. Könnyű felrakni. 0.5 mm vastag. Ami zavar benne, hogy a tok élei vágják a kezem. Mintha egy ollóval vágtág volna méretre és lusták lettek volna lecsiszolni. Sokat ront az összhangon.
A másik, hogy eleve kisebb karcokkal kaptam amiket csak bizonyos szögből látni. Ez annak köszönhető, hogy a csomagolása egy kalap kaki, nem rögzül rendesen és szállítás közben sérülhet.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Balic
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék egy használt Iphone 5S-t. Lecsekkoltam az IMEI számot és nem volt probléma vele. Függetlennek hirdetik a telefont és láttam is a csekkolás alkalmával, hogy ténylegesen az. Megszeretnélek kérdezni titeket, hogy fennállhat-e annak az esélye, hogy ez utólagosan lett függetlenítve ezért látom a csekkolás alkalmával ezt az információt? Ellenőrzéskor változhat-e az eredeti függő státusz függetlenre?
Szeretném kivédeni annak az esélyét, hogy utólag letilthassák a telefont ezért szeretnék minden fontos információnak utánajárni.
Köszönöm!
♪ "A földi lét 2 alapeleme a tánc és a gépzene!" by Luciano ♪
-
veterán
Nem akarok indiszkrét lenni, de mennyiért kínálják neked ? Én mindig úgy vagyok vele, bár niylván nem vagyunk egyformák, de inkább megveszem újonnan vagy csak tuti embertől, mint, hogy később szop@s legyen vele..,
Most, ha az embernek nincs takargatni valója, akkor szerintem az a tuti, mivel nem 2 ft-os dologról van szó, hogy betipegtek egy istyle boltba, csomó plázába van, ott tuti meg mondják neked, mi a szitú.
3njoy the Lif3
-
Balic
csendes tag
Nem vagy indiszkrét, 2013.novemberi irányárként 170ezer . Segítőkész a srác, személyesen megtekinthetem, függetlenül vásárolta, amit elvileg számlával tud igazolni. IME stimmel, csak kíváncsi vagyok, hogy, ha utólag függetlenítik akkor változik-e a státusz a neten.
Sajnos nincs a környékemen ilyen jellegű üzlet, mint, amit említettél, ezért kérek itt segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Balic
csendes tag
Konkrétan nem tudom, valamelyik mobil szaküzletben, majd a számla alapján kiderül.
-
menyko
tag
Én úgy tudom, hogy a hivatalos függetlenítésnek is vannak feltételei, pl nem lehet a telefonon számlatartozás, x hónap elteltével lehet csak kérvényezni az eredeti tulajnak stb. legalábbis mikor én intéztem a T-nél ezek jöttek elő. Aztán, hogy külföldön hogy mennek ezek passz, bár gyanítom, hogy ott is csak a szolgáltató tudja feloldani a saját korlátozását a készülékről. Most 9 ezerért nem biztos, hogy megéri a gyomorideg, hogy kóser e a kiválasztott telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Hol "csekkoltad" le, hogy független? Mert hivatalos oldal erre nincsen.
"Megszeretnélek kérdezni titeket, hogy fennállhat-e annak az esélye, hogy ez utólagosan lett függetlenítve"
iPhone-t azért nem függetlenítesz olyan egyszerűen, szóval kicsi az esély rá. Ha mégis, akkor 90%, hogy a sim tartóban lesz egy "kiegészítő". Legegyszerűbb, ha felhívod az Apple ügyfélszolgálatot, és sorozatszám alapján elmondanak neked mindent a telefonról.[ Szerkesztve ]
-
lucky888
csendes tag
Hello Mindenki!
Tudja valaki pontosan ,h. a tegnap kijött frissítés mit tartalmaz 7.0.5??? -
kaszassz
csendes tag
válasz lucky888 #2626 üzenetére
BeszMac cikke:
"Az iOS 7.0.5 kizárólag a Kínában értékesített iPhone 5s és 5c modelleket érinti. A frissítés mindössze 4 MB-nyi binárist és frissített szolgáltatói csomagokat tartalmaz, így túl sok érdekességre nem kell számítani. Mivel a frissítés csak kínai iPhone 5s és 5c modellekre érkezett, így itthon nem sokunkat érint, de azért jó tudni, hogy jött új iOS." -
Roland861010
addikt
Nekem T-mobilos az 5S de feldobta a frissítést és 30Mb-os volt!
-
nord_
veterán
válasz Roland861010 #2629 üzenetére
Nekem nem dobta fel, de a frissítés ott van, megnéztem. Annyira nem sürgős a kínai hiba kijavítása, majd esetleg hétvégén felteszem, most úgy is mindenki rá van cuppanva a szerverre.
-
Roland861010
addikt
Valaki vett már fotós kiegészítőt ?
-
Criton
veterán
Sziasztok,
a T-mobile-nál a listaáras iphone5s kártyafüggetlen? A T telepakolja felesleges szoftverrel a telefont?
-
Kicsirics77
veterán
Jelenleg ez a következő típusszámú modelleket takarja:
iPhone 5s
A1457 (Egyesült Királyság, Európa)
A1528 (Kína)
A1530 (Ázsia)iPhone 5c
A1507 (Egyesült Királyság, Európa)
A1526 (Kína)
A1529 (Ázsia)ezért jött frissítés
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
nord_
veterán
a T-mobile-nál a listaáras iphone5s kártyafüggetlen?
Ott van az oldalukon, az 5s-nél, hogy: "A készülékek csak T-Mobile magyarországi előfizetői kártyával használhatók!"A T telepakolja felesleges szoftverrel a telefont?
Az Apple soha, egyetlen készülékénél sem engedte, hogy a szolgáltatók bármit beletegyenek - és ez szerencsére most sincs másképp. -
nord_
veterán
A
StarkingiCentre előnye, hogy kártyafüggetlen a telefon: bármikor, bármilyen simet beletehetsz, eladni is könnyebb lesz majdan. A telekomos verzió előnye, hogy valamivel olcsóbb, illetve ha gond van a telefonnal, cserélik és újraindul az egy éves garancia.
Válassz ízlés szerint.Jah: az iCentre 230-ért árulja az iPhone-t, az apple.hu 221ezerért.
-
Criton
veterán
(#2639) nord_ : T-Mobile meg 219.000, jó nem független...
Ha most megrendelem apple.hu-ról, holnap kihoznák, vagy csak hétfőn?ja nem, csak február 6....
T-Mobile-nál egyébként vásárolt valaki? Ha tényleg valami gubanc van, akkor cserélik?
A mostani fekete mennyire "kopik", vagy ez csak az 5 esetében volt? Tok meg fóliamentesen használnám, iPhone5 esetében sem láttam értelmét a toknak, fóliának... 16GB-at néztem ki...[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Tudtok valami jó ébresztő alkalmazást?
-
tomcsi23
veterán
Nemtom, lehet placebo, de az új szofttal mintha egy hangyányit gördülékenyebb lenne a teló.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Roland861010
addikt
GFXBench volt futtatva a 7.04-el és volt a 7.05-el és az utóbbival jobban teljesített még a referencia modelnél is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest