- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
addikt
iFunBox
Valaki használta már? -
domerator
veterán
válasz Roland861010 #2756 üzenetére
Ios 6 kompatibilitast ir a cikk... ios7-re nincs?
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
norbi2010
őstag
válasz Roland861010 #2760 üzenetére
Ez warez sajnos, így nem hiszem hogy fognak neked segíteni.
-
menyko
tag
válasz Roland861010 #2762 üzenetére
A megvásárolt alkalmazásokat miért akarná bárki is az ifunbox-al telepíteni? Leszeded újra Appstore-ból, vagy visszarakod itunes alól.
-
norbi2010
őstag
válasz Roland861010 #2762 üzenetére
Akkor bocsi, kicsit félreérhető volt, azt nem írtad hogy megvett alkalmazást akarsz feltelepíteni.
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Láttam, hogy pont nemrégiben lett kivesézve a tokok téma. Annyira kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy barátnőm szeretne egy ilyen alumínium bumpert (ezüstben) az új i5S-ére, mert elöl hátul fólia van (ugyan én nem szeretem eltakarni a teflonomat, de még új és borzasztóan félti), így meg védve lenne az oldal is illetve ha leesik. Annyi lenne csak a kérdés, hogy nincs e oldalt valamilyen modem vagy antenna, mert a fém ugye árnyékol, annyit meg nem ér az egész, hogy rosszabb legyen a térerő stb.
Előre is köszi a segítséget ha valaki tudja! További szép estét.
[ Szerkesztve ]
HTC One M7
-
őstag
Sziasztok! Kb 3 hete boldog (?) tulajdonosa vagyok egy 32-es i5s-nek, i4-ről váltottam ami lehet hogy lassabb volt de valahogy mégis visszasírom.... Ennek több oka van.
1, ki&>&#>ott ÚJ csatlakozó...... van vagy 3 régi kábelem amivel semmit sem tudok kezdeni, van olyan JÓ árú adapter amivel ismét használhatnám ezeket a szarokat?
2, másnak is melegszik a telefonja huzamosabb de nem megerőltető dolgok után?
3, miért merül ez a nyomorult telefon még repülőgép módban is? az i4-emből reggelre nem tűnt el tizen x százalék akkuidő ilyen állapotban, max 1-2%
Úgy összességében mi a fenét csináljak a telefonnal, hogy használható akkuidőt kapjak?
Az i4 eladása után annak backupját húztam vissza az új telefonra.Direkt vártam ennyi évet az I4 cseréjével, hogy legyen értelme váltani, hát hogy finoman fogalmazzak nem vagyok elragadtatva
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Criton
veterán
válasz predakon #2768 üzenetére
Első kérdésedre itt szerintem minden megvan. Merülésre nem tudok mit mondani, nekem két napig bírja, full használat mellett 1.5 napig, szerintem jobb mint az i5. Melegedni nekem nem melegszik, pont az a "bajom" hogy teljesen hideg mikor felveszem a telefont. 30perc Dead Trigger2 után érzem azt, hogy melegedne.
-
nord_
veterán
Nem kellett volna visszahúzni a backupot. Szintén i4-ről váltottam 5s-re, nekem jobb az akkuidő az új telefonon. Én elégedett vagyok.
Gyalulj le mindent, állítsd be új telefonként, csak a kontaktokat, naptári és emlékeztetőket állítsd majd vissza az icloud-os címedről.Kábel... Most erre mit mondjak? Nehogy azt mondd, hogy meglepett a lightning csati, amikor kibontottad a dobozt.
(Amikor 2009-ben megvettem a 3G-t, vettem mellé autós töltőt, irodába és a számítógéphez is kábelt. Ezeket most is megvettem: minimum 5 évre visszaosztva, elhanyagolható tétel egy 5s árához képest.) -
Criton
veterán
Nálam egyébként a telefon hangminőségére szoktak panaszkodni néha (hívott fél) ,i5/4S-nél is volt ez, most lehet köpködni de a céges Androidos készüléknél nem szoktak panaszkodni. De ha olyan helyen vagyok, ahol full a térerő, ott nincs probléma, főleg csak akkor mikor váltogatja a hálózatot,ettől független teljesen megvagyok elégedve ezzel a készülékkel, és még a 16GB is bőven elég, minden másra ott az iCloud meg a NAS
-
menyko
tag
válasz Roland861010 #2764 üzenetére
Használd az itools nevű progit, nekem sikeresen átpakolta ios7 alatt a kiválasztott alkalmazásaimat i4-ről i5-re, megmaradtak a játék mentések is.
-
Roland861010
addikt
Köszi!
Valami olyasmit kerestem igen ami a mentéseket is megtartja ,eddig LG G2 használtam meg csak androidos telefonjaim voltak ahol ugye minden resetkor buktam a mentéseket, az i5S az első alma az életemben szóval szoknom kell még .
Amúgy az jó dolog ,hogy letöltögeti állandóan az alkalmazásokat mik már fel voltak telepítve a biztonsági mentéskor de sokszor az embernek nincs ideje meg várni 5-6 GB adat letöltését még úgysem hogy 50Mb/s-es netem van !Hanem egyszerűbb vissza dobni pont azt ami csak kell és nem megszakítani a szinkronizálást![ Szerkesztve ]
-
okiman
tag
olyan volt valakinek, hogy hivatalos frissítés után kikapcsolt a telefon, és nem kapcsol vissza, a gombokra nem reagál? ilyenkor mi van?
Amióta lefekvéskor kikapcsolom a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban!
-
csacsi67
addikt
Volt olyan aki a napokba vett a T-töl milyen ios verzióval adják? Köszi.Nem akkarok egyböl cumiba szaladni
-
willparker
csendes tag
1. Szebb, egyszerűbb, praktikusabb a lightning, és már az i5-ben is ez volt használatos - miért vagy meglepődve rajta? Természetes, hogy a régi kábeleiddel semmit nem tudsz csinálni adapter nélkül.
2. Az enyém nem, az i5 jobban melegedett
3. Lehet, hogy a backup miatt történt valami (ahogy már előttem is írták), a telefon folyamatos használat mellett is 1,5 - 2 napig bírja. Nem fut valami a háttérben, amit nem veszel észre?
-
Criton
veterán
válasz willparker #2786 üzenetére
néha elmegy szerintük a hang, de ez csak olyan helyen van, ahol nem jó a térerő, de ez i5 és 4s-nél is volt, szóval nem foglalkozom vele.
-
őstag
http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone5s
A fenti linken az unlocked és contract free valóban 'csak' 650 dollár, átszámolva 150 ezer forint körül alakul? Kimegyek Amerikába, veszek egyet és az itthoni nanoSim-emet használhatom vele minden további nélkül? A határon mi történik? Vám?
Köszönöm szépen előre is.
-
őstag
válasz csacsi67 #2789 üzenetére
Ja igen, ezt elfelejtettem kérdezni, de választ kaptam rá, h a garanciával mi a helyzet. Értem, mondjuk nem örvendetes. :/ Ha vki még otthon van a témában, várom szeretettel a megerősítést vagy kiegészítést.
@Sn00k: Természetesen nem így értem, csak leegyszerűsítettem a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
willparker
csendes tag
Ki hogyan használja a mobilt 3G tekintetében? Állandóan bekapcsolva tartjátok a 3G-t, vagy az akku kímélése érdekében marad a kapcsolgatás?
Én úgy vettem észre, hogy nem merül sokkal jobban, ha be van kapcsolva a 3G, de azért észrevehető. (mint minden más okostelefonnál ) -
gofry
senior tag
válasz willparker #2793 üzenetére
nálam wifi, 3G, BT mindig bekapcsolva. Így ha hétvége van és wifit használok, elmegy 2 napot.
Munka helyen (acél / üveg palota), nyomkodva, telefonálgatva 63% munkaidő végére.
Szóval sztem ez így teljesen jó Az 5 nem élt meg ennyitVilággari: Van az 5S-re már. USA-ban vett telefont is cserélik, bár nekem sem ezt mondta a kanadai applecare, de most kipróbáltuk élesben a dolgot és cserélik
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Az új csatlakozónak sokkal praktikusabb a hsználata,és stabilabb is.A mi 5s-eink nem melegednek semennyire csak a töltés elején,ill.film nézés közben minimálisan!Valóban többet merűl használaton kívűl az i4-nél,viszon komoly használat közben közel fele annyira,szóval 2napíg is elmegy 4-5-6 óra beszéd/hasznattal,amit még egy prémium telefon sem bírt,pedíg volt pár.Ne felejtsd:3hét múlva kezedbe veszel egy i4-et és tapogatod,meg fogsz ílyedni szó szerint,mennyivel gyengébb minden tekintetben.Én pl. a kijelzőjét és beszédhangját már nem bírnám elviselni(akkoriban vissza is léptem 6700-ra emiatt,az i4s-ig)
Gyenge lefedettségnél előfordúl,hogy beszaggat a beszédhang bekapcsolt 3gvel!Egyébként összes hangja kifogástalan."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Tibee86
nagyúr
i5-től világgarancia van az iPhone-okra.
-
Tibee86
nagyúr
iStyle-ban személyesen mondták, a honlapoknak már nem szoktam hinni, mert aszerint az iPad-ekre is csak EU gari van. Meg itt a fórumon is többeknek cserélték már az USA-ból származó telefonját.
Mindenesetre én azt mondom, hogy iPhone-t csak AppleStore-ból, vagy olyantól, aki adja mellé az AppleStore-os számlát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest