- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz königarjen #2391 üzenetére
A toknak pont az a lényege, hogy védje a telefont és elszenvedje a sérüléseket helyette. Ha ennyire félted, vegyél arra is egy tokot, majd arra is egyet. A végén frankó kis gurulós bőröndöt fogsz magad után húzni.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
königarjen
tag
sajnos nem tudom már szerkeszteni, de megint egy kérdés
Azt a plusz Apple Care garit merre találom? apple.hu-n csak Mac-re meg iPad-re találom.Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
tollhegy
tag
3 napja használok egy gold 5s-t angliából származik független eddig semmi baja( csak hogy ne csak a hibákról essen szó ) A festék ugyan úgy kopik róla mint a feketéről i5 esetében már így 3 naposan is 2 pici igaz alig látható van rajta.
-
tollhegy
tag
válasz königarjen #2404 üzenetére
egyelőre nem elérhető és a külföldön hozzávásárolt sem érvényes MO-n, engem is érdekelt volna hozzá ezért én telefonon megkérdeztem a hivatalos ügyfélszolgálaton.
-
tollhegy
tag
ipad air el csináltam a fotót nem lett igazi ilyenből van már 2 is (mondtam hogy semmiség engem nem érdekel de akkoris ottvan élőben jobban látszik)
-
megema
őstag
A 4S power gombját is megnéztem, és az is lötyög, csak kevesebb a vízszintes holtjátéka és függőleges egyáltalán nincs. Nem úgy, mint az 5S-nek, amin így ferdén is tud állni.
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz tollhegy #2411 üzenetére
Ez leütés lehet,ugyanis közel negyed éve használok(unk) tok nélkűl 5s-t amiken egy tűhegynyi kopás nincs,kissebb leütés viszont igen a keret szélén lévő fényes csíkon.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
Biztos alap,de mi nem tudunk rájönni mitől változott meg s feleségem i5sén netezéskor az alsó-fölső csík szine "normál" fehérről sötétszűrkére!valaki?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nord_
veterán
válasz nederlanden #2418 üzenetére
Safari üres oldalon a bal alsó sarokban kapcsoljátok ki a "Privát" böngészést.
-
h1mpi
félisten
válasz nederlanden #2418 üzenetére
Tényleg a privát böngészés
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
tollhegy
tag
válasz willparker #2412 üzenetére
a másik alul ugyan ilyen, nem ütöttem oda semmihez de engem nem is zavar a régi fekete iphone 5 tele volt ilyennel legalabb 25-30helyen na az már csúnya volt de ezvan ez csak egy telo nem izgulom túl
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
tollhegy
tag
válasz willparker #2426 üzenetére
ismétlem engem nem zavar, lehet kipróbálom a gyári tokot de elég drága ti tudtok esetleg olcsóbb helyet ahol eredetit lehet kapni?
-
h1mpi
félisten
i5-nél én se vettem tokot, alig maradt rajta festék
5S-re vettem Slim Armor S tokot, ami megőrzi az eredeti színvilágot és nagyon jól védi, már vagy 3X mentette meg.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Én megint tokot nézek, de most valami ultra vékonyat.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
gofry
senior tag
válasz königarjen #2386 üzenetére
Cipő boxszal is kenegethed csak alaposan le kell törölni utána. Teljesen olyan mint egy bőrcipő. Holnap megnézem neked a zsír márkáját
-
tomcsi23
veterán
X-Lambo-val mi a helyzet? Jött azóta szállítás? Valaki próba?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a power gomb lötyögésről egy párszor már volt szó, viszont azt szeretném kérdezni/kérni, hogy akinek egyáltalán nem lötyög a gomb, az betudná nekem másolni erről az oldalról a gyártás információit? [link]
Ide csak be kell írni a serial numbert és kidobja az infokat.Előre is köszi!
-
königarjen
tag
Köszi, felraktam végülis most így ahogy volt. Voltam ma ilyen bőrdíszmű stb. stb. boltban, mondjuk nem tudták megmondani, hogy milyen bőr is pontosan. De azt mondta a csaj, hogy a velúrhoz van legközelebb, ahhoz meg van valami spéci tisztító, úgyhogy majd ha elkoszosodik megpróbálom azt, aztán lesz, ami lesz
Azt az elvet követem, amit írt tegnap valaki, hogy végülis azért van a tok, hogy felfogja azokat a sérüléseket, amit a teló szenvedne el. így nem fáj annyira, ha elkoszosodik a tok.Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
h1mpi
félisten
Íme: (nekem viszont a home gomb recseg)
Nice Name: iPhone 5s (UK/Europe)
Machine Model: iPhone6,2
Family name: A1457
Model Number: ME432
Group1: iPhone
Group2:
Generation:
CPU speed: 1.3GHz
Screen size: 4 inch
Screen resolution: 1136x640 pixels
Colour: Space Gray
Production year: 2013
Production week: 45 (November)
Model introduced: 2013
Capacity: 16GB
Memory - flavour: xx
Factory: F1 (China, Zhengzhou - Foxconn)[ Szerkesztve ]
-
-
Beeerka
aktív tag
Group2:
Generation:
Production week: 45 (November)
Factory: F1 (China, Zhengzhou - Foxconn)Se zörgő gomb, se nyöszörgő home gomb, semmi hiba
-
Kommy
veterán
Group2:
Generation:
Production week: 42 (October)
Factory: F2 (China, Zhengzhou - Foxconn)Nálam ötyög egy kicsit a bekapcsológomb, de mivel tokban van így nem zörög.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest