- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
Gyárilag minden home gomb csattog kicsit az i5s-en és a bekapcsológombnaknis van holtjátéka amit ha kocogtatsz vagy rázod egyértelmüen zörög picit.Ez így mind normális és a legjobban működő, nem tudom miért kel ezen lovagolni,fül mellett rázogatni,ütögetni,home gombot jobbra-balra tologatni?!
(m0ski ezt nem neked szaántam)
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nord_
veterán
válasz nederlanden #2453 üzenetére
+1
De hogy ne maradjak ki - production week: 46 (november)
minimális zörgést hallok, ha a fülem mellett rázom a telefont... De ha ezt a hülyeséget nem olvasom, eszem ágában se lett volna ilyet csinálni. -
Sev!er
aktív tag
Köszi mindenkinek!
-
szijartg
őstag
Hangyafasznyit mozog a power gomb. De, kell ennyi járat neki!
Home gomb meg nem hangos!Nice Name: iPhone 5s (UK/Europe)
Machine Model: iPhone6,2
Family name: A1457
Group1: iPhone
Group2:
Generation:
CPU speed: 1.3GHz
Screen size: 4 inch
Screen resolution: 1136x640 pixels
Colour: Gold
Production year: 2013
Production week: 49 (December)
Model introduced: 2013
Capacity: 16GB
Memory - flavour: xx
Factory: F2 (China, Zhengzhou - Foxconn) -
m0ski
aktív tag
Nem akarok beszállni a Home/Power gomb zörgési versenybe, de nem lehet, hogy a Power gomb esetében rázogatásnál valójában a a kamera lencserendszerének a zörgése? Kérdezem mindezt úgy, hogy nem tudom, ilyen szempontból volt-e változtatás az i4/i5s között.
[ Szerkesztve ]
-
m0ski
aktív tag
Megpróbáltam... (5S, 43. hét) ha csak simán rázom, hallani hogy valami zörög. Ha lefogom a gombot, akkor semmi. Levettem a tokot, így érezhető, hogy van a gombnak valamennyi holtjátéka. De mivel gyakorlatilag vásárlás óta egy Belkin tokban lakik, ezért eddig észre se vettem - no nem mintha azt vizsgálgattam volna, hogy zörög vagy nem
-
csaszi72
senior tag
válasz nederlanden #2453 üzenetére
Akkor az enyémmel valami baj van, mert nem zörög!
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
nederlanden
senior tag
-
veterán
Amit én istyleban néztem, annak nem volt zavaró holt játéka. Mondjuk nem kezdtem rázogatni, de az nagyon rendben volt összeszerelésileg. Tényleg nagyon minőségi benyomása volt.
3njoy the Lif3
-
g0n21
senior tag
-
legiaap
félisten
Ilyet használ esetleg valaki? Ezt szemeltem ki következő áldozatnak.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
sajby
senior tag
Nemrég,pár napja kezemben volt egy 5s.Azt meg kell hagyni,hogy igen minőségi a kidolgozás.
Még ha az árát horrornak is tartom.
De egyszerhátha nekem is lehet.(és nem lesz péklapát belőle,mire összejön a pénzem rá) -
nord_
veterán
válasz königarjen #2475 üzenetére
Hű, de ronda.
-
AMATŐR
őstag
köszönöm!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
zsolidodd
senior tag
Amúgy ez a teszt már betegesen részletes
-
Blaise
veterán
Hogy lehet ennyi írni egy sima tokról?
-
nederlanden
senior tag
válasz legiaap #2469 üzenetére
Sokkal többet buksz el ezeken a,(ne haragudj)sz@rokon,mint amivel olcsóbban adnád később kopottan.Hihetetlen,hogy el dudtok költeni 1-2év alatt mondjuk egy 4s árát,és ráadásúl iszonyat randa is lesz a telelfon tőlük,mindegyiktől!Én pl havi 20e fixért nem randítanám egyikkel sem értelmetlenűl.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Ck.
addikt
válasz nederlanden #2481 üzenetére
+1
Nekem van 2-3 puha szilikon, gumi bumperem, párszáz forintok voltak itt kint, jo minőségűek, csak az élek miatt használom oket. Ha megunom, egymás között cserélgetem őket, ha meg bibis-koszos lesz, párszázért veszek másikat. Jobban nem ronditja el, mint egy fix tok, ha meg a telefon külsejét akarom csodálni, csak szépen lehuzom róla a keretet.De nem a mi dolgunk, hogy ki mivel vékonyitja a pénztárcáját.
[ Szerkesztve ]
-
mr.geeZ
aktív tag
Megrendeltem az ozaki 0.3 itskins által gyártott klónját (átlátszó), abban különbözik az ozakitól, hogy a hátlapja a telefon fémes része felett matt. Kiváncsi vagyok, ez is nyúlik-e, mint az ozaki.
A 4S-re csak gyári, fehér bumpert vettem, most is azt vettem volna, ha lenne... 5S-re utángyártottat is csak olyat találtam, ami nagyon vastag (mintha vastagságban a 4-re gyártották volna, elég gáz volt...).
Majd írok, hogy válik be az itskins.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Tibee86
nagyúr
válasz mr.geeZ #2484 üzenetére
Még az i5-höz vettem ilyet. Ozaki-ért indultam, de szerencsére nem úgy mint a legtöbb helyen, hogy nézegetheted a dobozban az 5-10 ezres tokokat, isop-nál mindegyikből van kibontva egy, és ki lehet próbálni. Végül az iTSkins mellett döntöttem. Nyúlni fog idővel az is, ilyen vékony anyagnál szerintem törvényszerű sajnos.
#2482: Szerintem is rendben van, azért is van ott a smiley, csak sokan 2-3% merülés után rohannak gariztatni a telefonjukat.
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz königarjen #2486 üzenetére
Én is hasonlóképpen jártam az Ss4-emmel,pedíg azt mondták a legjobb akkuban az onex után.Nekem egyik sem bírt annyit mint még az i5 sem,pedíg volt egy pár
-
veterán
Akkor ti elég szar példányt foghattatok ki. Nálam szerencsére ,ilyen baki nincs, 1,5 naponta szoktam töltőre tenni. Mondjuk , ha ennyire merült nektek azt szerintem gariba cserélték volna. Bár tény cserélni se volt rossz ötlet , főleg nem 5s-re
3njoy the Lif3
-
Danny750
őstag
válasz nederlanden #2487 üzenetére
One X pont, hogy gyalázat volt akkuban...
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
moki95
csendes tag
Figyelj, galaxy s3-an használtam ilyet tokot elöszőr, és megmentette a telomat,
Munka helyen rohantam a lépcsőn és kiesett a zsebemből az s3, vissza esett 10 lépcsőfokot, és egy karcolás nem volt a telonNem tudom hogy a véletlen vagy szerencse, de a tokon is csak kisebb horzsolások vannak, de semmi repedés.
"Csak egy szemèlyes tapasztalat"
Apple <3
-
R a y
senior tag
Styleboltból vegyétek, ott jóval olcsóbb, es ugyan az az eredeti.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
FrankMonzano
őstag
válasz königarjen #2486 üzenetére
Ott valami nem kivanatos app csinalhatta ezt,ugyanannyit merul ejszaka mint az i5,ha csak emiatt adtad el,elobb erdemes lett volna tanulmanyoznod az androidot,illetve a mukodeset,es az appok viselkedeset.
nederlanden : onex,ahogyan fentebb is irtak joval rosszabbul teljesit akkuban,mint az s4.
Ne irkaljunk butasagokat .[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz FrankMonzano #2495 üzenetére
Az Ss4 jobban teljesít akkuban mint az One X?!?!Ka
Te szerintem csak képen láttad a 2 készüléket!Kategóriájában (kijelző méret) a legjobb akkus az One X!Ne téveszd már meg a fórumosokat!"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
legiaap
félisten
válasz nederlanden #2496 üzenetére
Szerintem az itt lévőket nagyon nem érdekli melyik a jobb akkus.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Bilux
veterán
válasz nederlanden #2496 üzenetére
Ombre te a HTC One-ra gondolsz nem a htc one x illetve htc one x+-ra
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest