- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
venge
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni!
Olyan problémával küzdök, hogy ha ki van kapcsolva a készülék és keresnek, bekapcsolás után nem jelzi ki, hogy kerestek! (Hívásértesítő)
Utánanéztem a neten, azt írja, hogy ez szolgáltatói beállítás. A kolléganőm (mivel céges kártya van benne) felhívta a T-mobile-t, de ők azt mondták, hogy a készüléken kell beállítani. Tanácstalan vagyok! -
Gábor-KJ
őstag
Hivásátirányításnál kell beadni a megfelelő (szolgáltató függő, hogy mi az a szám) számot, hogy oda menjenek a hivások ha .....
Telekomnál : +36309876543 és akkor kapod az értesítéseket, de mintha az alapban úgy lenne minden kártyánál...?
Ui: Nem túl szerencsés az avatarod!
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Romvr
őstag
Szerk.: Közben már kimoderálták az inkriminált hsz-t.... köszönöm!
Kérdés: Privát számot tiltani csak szolgáltató tud? Zaklatnak egy nem létező tartozás miatt SMS-ben és telefonon és nem értik meg hogy addig nem fizetek sehova senkinek amíg hivatalos végzést nem kapok postai úton.
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok, faterom elejtette az i4S-ét ,és kikapcsolt. Azóta nem reagál se töltőre ,se USB-re. Mit lehet csinálni? Szervíz vagy kuka?
halahala
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
Sima iPhone 4-ről lenne szó, tudom nem ez a topic-ja, de sürgős válaszra lenne szükségem...
jailbreak-elt a telefon és szeretném az adataim letörölni a telefonról ezt hogy tudom megtenni? ios 71.2-ről lenne szó. A telefont el szeretném adni és ezért kellene az összes személyes adatom törlése.Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Tibee86
nagyúr
válasz AllTheBest #12359 üzenetére
iTunes-restore.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz AllTheBest #12361 üzenetére
A JB miatt kell így, egyébként elég lenne csak a telefonon nyomni egy visszaállítást.
Rádugod a gépre a telefont, megnyitod az iTunes-t, és rányomsz a restore/visszaállítás gombra. -
Ringloszilva
tag
"Az iPhone-t, a megjelenésekor Steve egy forradalmi mobiltelefonnak jelentette be. De annyira forradalmira sikerült, hogy néhány alapfunkció kimaradt belőle, sőt mi több, ezeket mindez idáig nem pótolták. Többek között ilyen a feltételes hívásátirányítás lehetősége is. (Az összes hívás átirányítására természetesen van lehetőségünk)" -Forrás Szifon.com
Szóval a netes felületen az előfizetésedben legyen bekapcsolva a hívásértesítő. Ha az megvan, akkor USSD kóddal kell bohóckodni érthetetlen okból, de legalább be lehet állítani:
•Átirányít ha foglalt bekapcsolásához: egyszerűen tárcsázd a *67*06309876543# -et és utána hívásgomb
•Átirányít ha nem válaszol bekapcsolásához: egyszerűen tárcsázd a *61*06309876543# -et és utána hívásgomb
•Átirányít ha nem elérhető bekapcsolásához: egyszerűen tárcsázd a *62*06309876543# -et és utána hívásgomb
Kikapcsolni úgy lehet, hogy a második csillag után nem írsz semmit. A bekapcsolást az előbb teszteltem, nálam működik. A kikapcsolást nem próbáltam. Kicsit vicces, hogy nem lehet menüből kapcsolni. Gondolom ezért van alma a hátulján. Annyit tud . Na mindegy.
[ Szerkesztve ]
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
venge
aktív tag
válasz Ringloszilva #12365 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
pszichiater
senior tag
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
xors
senior tag
válasz pszichiater #12369 üzenetére
az egetverő különbség itt volt 7.1.2 VS 8.0.2
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Egy hülye kérdés! Szerintetek kinek kellene írni, hogy engedélyezzék a 7.1.2 visszaállítását? Ha többen összefognánk, lehetséges lenne?
-
Ringloszilva
tag
Igazából van esélye, de rettenetesen minimális. Azért van esélye, mert mindig a tömegeknek és a nyilvánosságnak van nagy ereje. Tehát első körben amerikai fórumoknak kellene írnod, de a legnagyobbaknak. Aztán ha ott találnál partnert, akkor tovább kellene terjeszteni olyan külföldi fórumoknak, ahol komolyan veszik ezt a kérdést és nem szemellenzősek. A másik lehetőség az a bíróság, amit szintén amerikában látok esélyesnek, mert ott van esély erre. Magyarországon a komolyabb ügyekkel is sokára foglalkoznak. Viszont nagyon komoly érvekkel kellene bizonyítanod, hogy téged becsaptak, kihasználtak, félrevezettek ezek az álnok Apple fejlesztők.
Hagyományos megkeresésnek sok értelme azért nincsen, mert véleményem szerint szándékosan adják ki a 4s-re az új rendszert. Hiszen ők tervezték, teljesen tisztában vannak azzal, hogy be fog sokallni tőle a 4s, míg a 5-ön, 6-on vidáman elfutkorászik. Ezt tovább is lehet gondolni. Aki 4s típussal rendelkezik, az előbb-utóbb lecseréli a következő modellre ha sokat kellene vele küzdenie. Ez sima üzlet. Ha mindenképpen hetes rendszert akarsz, a leggyorsabban úgy kaphatsz, ha elcseréled sima iphone 4-re, azon még hetes rendszer van.[ Szerkesztve ]
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
legenda
sok új funkció, több hiba(lehetőség).
minden a kompromisszumokról szól, bár minimális hibák miatt, sok ember nem szívesen mondana le azon új funkciókról, amik az ios 7 és 8 verziókban jelentek meg a 6-hoz képest.
ettől függetlenül, jobban ráfeküdhetne a gyártó az új ios hibáinak javítására, de félek, ezen hozzászólásom első mondta egyre inkább jelen lesz a következő ios verziókban, ahogy sorra pakolják bele azokba az újabbnál újabb funkciókat/opciókat.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szildavid90
aktív tag
Megjelent a telefonomon, hogy elérhető az IOS 8.0.2 frissítés. Érdemes feltenni 4S-re?
Hogy tudom kitörölni a beállítás ikonom mellet a kis piros 1-est ami a frissítést jelzi? Nagyon zavaró ott nekem. -
legenda
válasz szildavid90 #12380 üzenetére
jobb, mint az előző 8-as verziók.
frissítéssel, ellenkező esetben jb kell hozzá.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dexter-2000
őstag
I4s en van egy piros bubi a beallitas ikonon ami elegge zavaro. Azt hogyan tudom eltuntetni ha nem akarok ios 8.x.x et rakni? Most 7.1.2 van fent.
Downgradelni gondolom csak jb vel lehet arrol itt kerdezhetek? Ios 6 lenne ra a legjobb szerintem.
A jb elt eszkozok is belassulnak egy ido utan ha kijonnek az ujabb apple termekek?Szép napot!
-
legenda
válasz Dexter-2000 #12382 üzenetére
a figyelmeztetés eltüntetéséhez jb kell.
gyártói aláírás nélkül downgrade 4s-en nincs, sima 4 esetén is csak akkor, ha van megfelelő mentett shsh.
amennyiben felrakod 4s-re az ios 8 verziót, utána már az utolsó ios 7 sem tehető vissza, mivel már nem írja alá a gyártó, csak egy rövid ideig volt adott a lehetőség az ios 8 hivatalos kiadását követően.
adott szempontból nincs jelentősége a jb-nek, illetve adott frissítésekkel oda jb, amíg az újabb verziókra nem készül el.
annyi, hogy jb után a rendszer jobban piszkálható, és szélsőséges esetben az okozhat lassulást, akadást és egyéb problémákat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szildavid90
aktív tag
Csak akkor tűnik el, ha frissítem? Más mód nincs arra, hogy eltűnjön nekem a beállításoknál a kis piros 1-es? Mi az a JB? Akkor ez nem úgy megy, hogy ráállok a frissítésre és már frissíti is? Na mindegy várok még akik feltették, hogy milyen tapasztalatokat írnak, mert már vissza nem lehet tenni a 7.1.2-őt utána. Nem akarom elrontani a telót egy esetleges rossz telepítéssel, aztán meg lassú lesz a rendszer. Ha nem lenne ott a kis piros egyes semmi bajom se lenne a 7.1.2 rendszerrel. Amúgy úgy kell frissítani hogy csak ráállok és csinálja magától a dolgokat? Vagy ettől bonyolultabb a dolog?
-
Edi77
őstag
válasz szildavid90 #12384 üzenetére
Ne félj a frissítéstől, az iTunes simán megcsinálja neked, de ha OTA-n frissíted, azzal sincs gond: letöltöd és engeded telepíteni, a teló mindent megcsinál
JB = jailbreak jelentése: szoftvernyitás,
amely arra hivatott, hogy a zárt rendszerből egy nyitott, a felhasználó által is hozzáférhető rendszert csináljon.[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Dexter-2000
őstag
shsh az mi is?
ios 7 is belassult gondolom az apple kiadta már a lassító patch et...
akkor marad rajta a 7 max valamikor majd tolok rá egy visszaállítást, azért kösziszildavid90
ios 8 at még ne tedd fel szerintem, ismerősöm mai napig bánja és tele van bugokkal.
nekem i5s-en is ios 7 van és nemhiába...Szép napot!
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok
lány ismerősöm nevében írok. Adva van egy iphone 4s legújabb oprendszerrel (iOS 8). iTunesal zenéket másolna rá a telefonra - rendben végig is megy a szinkronizálás - de mikor végez akkor a telefonon nincsen semmi.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Köszi
-
Edi77
őstag
válasz Dexter-2000 #12386 üzenetére
Shsh: [link]
'lassító patch'...az miaz?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz Dexter-2000 #12389 üzenetére
Szerintem nem lassítja be direkt az Apple, pláne nem ad ki ilyen patch-eket. Max a régebbi telókon nem fut olyan pöpecül a friss rendszer, mint a legfrissebbeken. De ez mindenhol így van
(#12391) szildavid90: Nekem volt fönt a 8-as, de visszatettem időben a 7-est. A kis ikont meg tényleg csak JB-vel lehet eltüntetni, vagy frissítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
solties
tag
Sziasztok!
Új vagyok az ebben a fórumban, és az iphone tulajok között is. Lehet hogy volt hasonló kérdés, de nem találtam.
Mit jelent, és mit lehet tenni, ha az iphone a beállítások/icloud menüben aaz apple id megadása után ezt írja ki?
" Bejelentkezés nem lehetséges, Ezen az iPhone készüléken aktiválásra került az ingyenes fiókok száma."
A telefon a feleségemé volt, de teljesen vissza lett állítva mielőtt a saját id-mel újra aktiváltam új iphonként.
Most ilyenkor mi van? Ötlet esetleg?
Köszönöm! -
csab2
veterán
válasz Dexter-2000 #12389 üzenetére
Ez hülyeség.
Talán azért lassulnak be a telefonok, mert a legújabb szoftver - amit a legújabb telefonhoz terveznek elsősorban - fut rajtuk? Nem csoda szerintem, hogy egy 3 éves konstrukción lassabb a szoftver.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Ringloszilva
tag
Amúgy miért gond, hogy ott van a piros 1? Az csak jelzi, hogy egy frissítés elérhető. De nem takarja ki az egész képernyőt, szóval tényleg nem értem miért baj.
-
Dexter-2000
őstag
nem hülyeség... van erről több cikk is gondolod nézz utána
az meg persze egy jobb lehetőség hogy nem frissíted fel a telefont. nem is tudom mi értelme volt kiadnia 4s re a 7-et(#12396) Ringloszilva
érdekes csak 4s nél mutatkozott nekem 5s van és nincs ott a piros pont pedig 7 es rendszer van fent..[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
takessz
senior tag
Sziasztok ha minden jól alakul a héten Csütörtökön beszállok az Almás Táborba így jöttem beköszöni ide!!
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Nazara
őstag
Hali!
Több év Android után érkeztem ide, nagyon bejön a kicsike, de lenne egy kérdésem: a beállítások menüben be van lőve, hogy push-formában jöjjenek az e-mailek, ennek ellenére a telefon nem szól, csak akkor frissít, ha megnyitom a gyári alkalmazást. (Gmail)
Ötlet?
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest