- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz kosatomi10 #11800 üzenetére
Nem független a telefon, valamelyik Angliai szolgáltatótól származik, annak a szolgáltatónak a kártyájával tudok aktiválni csak. Kell szerezned egy olyan kártyát, és utána iPod-nak még használható.
Nem hivatalos függetlenítés tiltott téma a fórumon. -
Noxy
veterán
Amikor megvetted működött?
Mert simán lehet aktiválni meg függetleníteni is (hogyan az nem ide tartozik), de ha be volt kapcsolva az iPhone-n előzőleg a Find my Phone funkció, csak az előző tulaj Apple ID-l lehet aktiválni a függetlenítés után.
Ha ez nincs meg, akkor brick lessz a teló.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
lolal
senior tag
Hát elméletben nem . De egy kis okoskodással igen. Ámbár ez már nem a mobileréna fórumának az asztala
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
tylerddd
veterán
Hello! Korábban linkelt itt valaki egy oldalt, ahol fullra le lehet csekkolni a telefont serial alapján. Nem az Apple oldala volt!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Köszi, ezt ismertem, de amit Keni linkelt, arra voltam kíváncsi.Csak azzal kavarodtam meg, h az Apple-nél serial alapján adja az infókat, a másikon meg IMEI alapján.
OFF: van egy eladó refurbished i4S-em, akit esetleg érdekel, az megtalálja a hardveraprón!
-
olahroberto
tag
Sziasztok.Hogy tudom a Gmail-os névjegyeimet szinkronizálni az Iphone.Segitség(új IPhones vagyok)
-
tylerddd
veterán
válasz olahroberto #11809 üzenetére
Az én javaslatom erre a Google-fiók névjegyeinek kimentése fájlba, majd importálása az iCloud webes felületén.
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen üveget [link] s bajom az, hogy ha felrakom a telóra egy pár napig tökéletes, majd elkezd levegős lenni! Mit csinálok rosszul?
-
Lacopapi
addikt
Az rejtély....nekem ilyen van fenn,semmi baja már vagy két hónapja...letisztítottad (zsírtalanítottad),a kijelzőt,mielőtt feltetted? Elvileg még az is lehet,hogy nem sík a cucc tökéletesen,bár ezt kétlem,de az ördög nem alszik.Ha ugyanott válik el mindig,akkor erről lehet szó,akár a teló is el lehet csavarodva kicsit,ez az üveg meg sztem nem úgy simul,mint a fólia.
Én valahol láttam egy videot,az alapján raktam fel,azaz ráhelyeztem és középen megnyomtam kicsit és szépen kiterült a teljes felületre,azóta is tökéletes.Egy durva karcot már összegyűjtött,de hajszálkarc egy deka sincs rajta. Jó dolog.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz olahroberto #11811 üzenetére
Remek, örülök. Sokszor jön a visszakérdezés, h azt hogyan is kell!
-
iTomi81
tag
Hello mindenki. Tudom sokszor felmerült már az üzemidő téma. De én mint új tulaj kíváncsi lennék hogy az első töltés után illetve kb az 5. töltés után volt e üzemidő beli különbség és ha volt, akkor mennyivel lett jobb? Mennyi töltés után állt be az akkumulátor és az időben mit jelent nem erős használat mellett? Illetve nem értek még az ituneshoz és ha készítek vele egy fotót akkor azt hogyan tudom leszedni a telefonról? Volna e valami link ahol nekem kezdőknek ezt leírják? Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv Tomi
-
Zozzer888
addikt
válasz iTomi81 #11815 üzenetére
Sokkal nem lett jobb, ha nem csal az emlékezetem. De kevesebbet fogod nyomkodni és jó lesz az... Egyik barátom úgy spórolt marha sokat az akkuval, hogy vett egy órát, utána meg csodálkozott, hogy mi történt a telefonnal, hogy alig merül (kevesebbet piszkálta...mennyi az idő? jajj akkor már email...igen...és fb?...)
Megnyitod kezelőben, mint egy külső meghajtót és lehúzod róla a képeket
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Megvettem a második 4s-em. Nekem úgy tűnik, hogy a règi amin emlékezetem szerint ios 7.0 volt lassabb volt mint az új a 7.1.2-vel. Tapasztalta ezt más is vagy csak én képzelődök? Kíváncsian várom, hogy milyen lesz az ios8 ezen a készüléken, èrdemes lesz-e befrissíteni rá.
-
Horovic
aktív tag
válasz BulletBill27 #11820 üzenetére
Én is megvárom a visszajelzéseket.
-
tylerddd
veterán
Ha minden jól megy, akkor én az iOS8-at már 5S-en hajtom, azon remélem patent lesz majd!
-
Lacopapi
addikt
Az eddigi tapasztalatok igen vegyesek,ahogyan látom,úgyhogy ingadozom én is erősen....
-
Horovic
aktív tag
Tud-e vki egy linket küldeni hogy hol tudom megnézni hogy az Apple ID-men milyen készülék van regisztrálva. Remélem érthetően fogalmaztam. Köszönöm!
-
lolal
senior tag
Én is kíváncsi vagyok az iOS 8-ra. Esetleg valakinek nincsen valami bétás tapasztalata esetleg ?
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
Bár mondjuk akkora érdembeli különbségek nincsenek mint anno a 7-és a 6-között , úgy hogy magán véleményem szerint nem lesz probléma az átállással
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
Esélyem adódott arra, hogy én is szert tegyek egy 16 gigás 4S-re. Soha nem volt még Apple cuccom. Mire érdemes figyelni használt készülék vásárlásnál?Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Noxy
veterán
válasz AllTheBest #11827 üzenetére
Az iCouldban a telefon keresése (Find My Phone) funkció legyen kikapcsolva. Ezen kívül az esztétikai dolgokat, meg csak te látod.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Ringloszilva
tag
Ennek mi a szerepe? Akkor is rá tudnak keresni, ha már más ID-vel vagyok bejelentkezve? Mert az Apple support szerint nem.
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
Hunt3r22
őstag
Ha nincs kikapcsolva akkor nem tudja aktiválni saját apple id-vel, kérni fogja az előző tulaj jelszavát.
Xr
-
tylerddd
veterán
Meg érdemes lenne ránézni vásárláskor, h a három iCloud regisztrációs lehetőség el lett-e lőve a készüléken, mert ha igen, akkor macerás lesz a regisztráció. Ugye itt Ringloszilva kolléga szaladt ebbe bele legutóbb!
-
Noxy
veterán
válasz Ringloszilva #11829 üzenetére
Bocsi, azt hittem az esszéid után, hogy többet tudsz már az iPhone-ról.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
SPF
senior tag
Sziasztok!
Megéri még ilyen telefont venni manapság? Nokia Lumia 800-ast cserélnék le, 2 évre tervezném a telefont.
Telefonálásra, netezésre használom leginkább a telefont. -
lolal
senior tag
Hát figyelj , még most is eléggé jó készüléknek számít a 4S. En nyár vége fele újítottam be rá a régi LG Optimus 4X HD mrol . Ahoz képest egy megváltás. ( én is 2 évre vettem a magentáéknál). Negatívum a kompakt méreten kívül nincsen. Ami tuti , 1 évig még 100% os támogatást élvez az iOS 8 miatt. Addig tuti jó lesz még. Én csak ajánlani tudom
( most is erről írtam )Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Hunt3r22
őstag
Egyedüli negatívum esetleg a 3,55" illetve a 8 gb tárhely, amiből 6 gb áll rendelkezésre. Nekem elegendő, van 1 gb szabad helyem. Valaki 32 gb-n nem fér el, valakinek 16 pont elég, ezt neked kell tudnod, hogy 6 gb elég-e a felhasználási szokásodnak.
Mégis gyorsabban tudok róla írni, mint a 4" Sgs:A-ról.
Xr
-
tylerddd
veterán
A hasonló árú droidokkal szerintem még mindig felveszi a versenyt: pazar anyaghasználat és összeszerelés, gyönyörű kijelző, remek fényképes/videos funkciók, töménytelen sok applikáció; meg persze fagyás és lagmentes működés, ami egy 70-80k-s droidnál nem biztos, h lesz.
-
AllTheBest
őstag
válasz tylerddd #11842 üzenetére
Sajnos saját tapasztalatból meg kell erősítsem az állításod... eddig csak androidos telefonjaim voltak/vannak. Sony SP(70ezer körül megy újonnan) nagyon szépeket tud akadni, és ugyan így van ez a mostani samu s3-as telefonommal. Androidos telót csak Nexus-t szabad venni, ha az androidba belenyúl valamelyik gyártó, akkor már nem ér semmit az egész, pár hét használat utána elkezdenek belassulni.
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
tomyka74
senior tag
világért sem akarok ünneprontó lenni! DE ugye a negatív vélemény is vélemény!!
nekem sajna kellemetlen tapasztalatok vannak az I4s-el, nekem kettő is hangszóró hibás lett és a szervíz azt mondta ez 4s betegség!!! aztán most meg valami javíthatatlan brick hibával eszi a por a dobozába itthon!! most meg Samu S2 -őt használok! telefon vásárlás előtt állok és kacsingatok az I5s felé csak hát nem igazán merek már szifont venni ( pláne amennyibe kerül, )! így lehet sony-t fogok venni!
hát nekem ez a tapasztalatom!
persze vannak kivételek, akkor ugy látszik én kifogtam a kivételt 2X is!!!!!![ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
válasz tomyka74 #11846 üzenetére
Ha Sony-t akarsz venni, akkor csak a Z szériából szabad... A többire csak összedobott félig kész rendszereket dobnak ki, ráadásul alig 1 éves készülékekre már a 4.4-et se adták ki. Persze ez csak egy tanács
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
tomyka74
senior tag
válasz AllTheBest #11847 üzenetére
igen a z1 compact-ot szemeltem ki!
-
AllTheBest
őstag
-
tomyka74
senior tag
válasz AllTheBest #11849 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest