- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Csak hogy ne tamadasnak vegyetek, ime a szerintem top 4.
A sorrend mindegy, mert mindegyik jo keszulek...
iPhone 5, 5s 4S. (Udvariassagbol elore irtam)
HTC One M8.
Motorola Moto X2, Turbo, Nexus 6.
LG G3, Pro 2.Ennyi...
Amugy ma volt sikerem latni egy iPhone 6 keszuleket... hat sracok ha erzitek egeszsegetekre!Tovabbi hevenajszvikend!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
válasz tylerddd #12687 üzenetére
- Majd megnezem,hogy a 6Plus meretenel fogva mit produkal akkuban.
- Azert, hogy egy akku cserere szervizesen kelljen szetbontani egy telefont - hat nem is tudom...
Senki nem mondta, hogy alu hatlap, az egy igenyes kinezetu muanyag - mi a bajod vele?
Ha vicc muanyagot akarok latni, akkor megnezek egy 5c-t - hozza kepest horror aron!- Nekem eddig az iPhone volt az etalon fenykepezesben, videozasban, de hal istennek felzarkoztak a tobbiek is.
Mar a Moto X is hozta a szintet, de a G3 es Moto X2 is teljesen rendben vannak.- Vezeteknelkuli toltest majd akkor fogod elvezni, ha lesz neked is, ennek hianyaban marad a mindegy, hogy bedugom velemenyed, de ez igy ertheto is!
- Hogy kinek az erdeme ez jelen esetben lenyegtelen, hiszen a ketto egyutt ott van a G3-ban es ez a lenyeg.
- Mennyibe is kerul egy 64GB-s iPhone???
-Truttykozesben egyetertunk.
Engem az alabbiak meggyoztek, pedig volt 5s keszulekem es nem fogott meg a dogunalom style ujraklonozasa - ugyhogy maradt a 4S, amit mind a mai napig szeretek, noha voltak vigabb napjaim is vele/altala.
Az valo igaz, hogy 512RAM-al hihetetlen amit meg nyujtani bir a 4S - ezt egy droid sosem tudna...
Ettol fuggetlenul erdekes, hogy sosem gondoltam volna, hogy egyszer LG telefonom lesz es most nem csak hogy van, de maximalisan elegedett vagyok vele - pedig nalunk magas a merce - elhiheted!Peace
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
erdoke
titán
válasz Gábor-KJ #12702 üzenetére
Azt nekem is elárulhatnád, hogy miért jobb az ún. vezeték nélküli töltés a dokkolótól. Az autóban és az íróasztalomon is van egy 5/5S dokkoló, amire ráállítom a készüléket, és a töltés mellett látható és kezelhető a kijelző, mivel a készülék enyhén megdöntve áll.
A G3 max. fényereje továbbra is gáz, és a műanyagja is gagyi az árához képest. Az 5C-nek is, nade ott az 5/S és a 6.A legjobb aláírás a héten
-
sdd2
veterán
Csináltam egy gyors videót, a facebook-nál a Z3 compact kimagaslott, úgy látszik a sok pihenés kikapcsolva jót tett neki. Összegezve a videó alapján szerintem elmondható, hogy a 3 éves i4S nincs lemaradva a mai csúcsdroidoktól.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Gábor-KJ
őstag
Ezzel a kijelentessel varhattal volna aprilis 1-ig!
Ember! Csucs droid es a 4S??? Kapd le a szemellenzot es kezdjed ujra!
Es egy retek soha nem tudott telefont gyartani Sony brigaddal ne gyere mar!
Azok amit muvelnek az egy vicc - max a neve hangzik jol - Xperia es annyi.[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz erdoke #12703 üzenetére
A valaszt majd megkapod sajat magadtol - HA lesz neked is olyan... Addig meg dugjad a dokkolot!
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz Gábor-KJ #12705 üzenetére
Nem kéne személyeskedni, ez az első!
A második ha elfogadod, ha nem igen csúcsdoridnak számít a hardvere és szoftvere miatt is. De ha ennyire szeretnéd van Galaxy Alpha is ha az neked csúcsabb és a Samsung tud telefont gyártani...Sajnos te vagy elvakult a G3-al, az az LG készülék a magas felbontású kijelzője miatt néha elég komoly akadásokat produkál a menü lapozgatása közben is!
-
Gábor-KJ
őstag
Elvakuuult - gondolom nem veri ki a retinadat a kb 6 keszulek amit felsoroltam!?.
samsung termek pedig -az 1db SD kartyamat es az 1db SSD-t ami az egyik szamitogepunkben van- a lakasunkban nem lesz - abban biztos lehetsz - hivhatjak azt S5-nek vagy Alpha-nak is, akár...!
Amit pedig irtal, hogy a 4S vs csucsdroid - ne haragudj...
A "komoly akadasok" egy ART funkciora allitassal es egy fejlesztoi opcio kipipalasaval megoldhato es itt jegyeznem meg, hogy nem a telefon hibajabol, hanem az applikaciok vs kijelzo kompatibilitasi elteresebol adodik, ami hamarosan megoldodik, mivel egyre tobb keszulek fogja ezt a felbontast prezentalni...
Szep estet Medve koma!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Gábor-KJ #12702 üzenetére
- Én biztos vagyok benne, h az i6+ is elzümmög addig a 2915 mAh-es akksival, mint nálad a G3.
- Te azt hiszed, h azért levehető a hátlapja, h ha megadja magát az akksi, akkor te otthon ki tudd cserélni és ne kelljen szervizbe vinni?! De aranyos! Abból az apropóból levehető a hátlap, h ha lemerül az akksi, akkor cserélhesd egy másikra. Ezért van a koreai G3 dobozában extra akku és egy akkutöltő dokkoló is.
- Egyértelműen fémet akarnak mímelni a hátlappal, ezen kár vitatkozni. Minden tesztelő kapásból vágta rá a "looks like brushed aluminium" kifejezést. A Samsung még ilyen a kamu fémnek tűnő kereteivel. Az 5C pedig valóban gagyin néz ki a fényezés miatt, de a G3 hátlapjának köze sincs ahhoz a masszív, minőségi műanyaghoz.
- Én nem az alapján veszek telefont, h lehet-e vezeték nélkül tölteni vagy nem, szóval nekem tök mindegy. De ugye ehhez kell valami kiegészítőt vásárolni, mert alapból nincs a dobozban?! Illetve mint már írtam: mivel helyhez kötött mindkettő, teljesen mind1, h bedugom vagy ráteszem valamire. Ennek majd akkor lesz értelme, ha mondjuk az éttermekben az asztalokban lesz ilyen töltési lehetőség. De gondolom neked ilyen felhasználási lehetőség eszedbe sem jutott. Ha eljutunk ide, akkor már szem előtt fogom tartani a dolgot.
Engem teljesen meggyőzött az i5S a 4S után. Valóban ugyanaz, de működik és ugyanolyan gyors, mint a 4S volt anno a hatossal. Sőt, szerintem szebb dizájnra a készülék, a csatlakozóknál alul mestermunka, a hátlap ezzel a világosabb szürke fémmel a két fekete üveg között valami gyönyörű.
Szerintem neked itt most az a lényeg, h neked ez van, ez a tuti. Te magadat akarod meggyőzni arról, h jól választottál. Van i4S-ed, az is jó, pedig egyértelműen jobb az i5S, hiszen nem kell szenvednem az iOS miatt, mint az i4S tulajoknak, ezt magam tapasztalom hetek óta. A Sony-t leszólni megint nagy butaság, sokkal ízlésesebb telefonokat csinálnak, mint az LG, nézz meg egy Z3-at. Sőt, az említett Z3C-t a The Verge a legjobb 5 Androidos telefon közé választotta. Ők meg kicsit elismertek a témában.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
sdd2
veterán
válasz tylerddd #12710 üzenetére
Köszönöm, hogy végre egy hozzáértőbb is taglalta a véleményem miszerint a Z3 Compact igenis csúcstelefonok közé tartozik. i5S amúgy tényleg nagyon szép telefon és persze már sokkal modernebb is az i4S-nél, következő telefonom valószínűleg az lesz, nekem a 6 nem jön be valamiért, talán a kerekded forma és a kamera kidudorodó karimája. Igaz egyik haverom megfogalmazta, hogy a kamera azért lóg ki, hogy ne legyen karcos a hátlapja véletlenül sem, persze ezen jót nevettem
-
lolal
senior tag
A hardver sebességének szempontjából valóban felveszi a 4S sok mai csúcsmodellel a versenyt. Középkategóriát meg egyenesen szembeköpi. Természetesen ha csak szimplán a nyers erőt néznénk messze hátul kullogna "szegényke eme sivár " mezőnyben.
De ez a "Dávid és góliát " harca mobilokban. Persze hogy a 4S nem tud annyit de mivel a szoftvere jobban van megírva és "okosabb" ezért tud "győzedelmeskedni" . A nagy erős "góliát droidos pusztán nyers erőre építő gépek felett ". Elnézést hogy hasonlatokba bonyolódtam de így talán érthetőbb a meglátásom
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
pszichiater
senior tag
Elkészült a videó. Nem volt könnyű, mert vagy belecsörögtek, vagy sms jött közben. Asszem tizedszerre sikerült
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
legenda
válasz tylerddd #12696 üzenetére
a gyártó szerint is; link
a g3 sokkal jobb üzemidejére sem vennék mérget; g3 kontra 5s
az 5s mellett a g3 röcögése félelmetes, az anyaghasználata felejtős, a repedések a házon, a púposodó kijelző ás még lehetne sorolni...
szeretem az androidos csúcstelefonokat is, volt már néhány, eztán is biztos lesz még, de a g3...
4s mellett, talán még elgondolkodhat rajta valaki, hátha...
g3 helyett sokkal inkább m8, note4, s5, z3, z3c...stb.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
venge
aktív tag
Én három hete vettem a készülékemet. Nagyjából képben voltam, hogy mit várhatok a 4s-től, mert a páromnak pont egy éve vettem, szülinapjára. Neki 16 gigásat vettem, magamnak 64-eset. Korábban, már vagy tíz éve mindig Sony Ericssonom volt, amivel igazából meg voltam elégedve. Elég durván használom a telefont, naponta 4-5 órát beszélek. Az utóbbi időben viszont már bosszantott az Arc S, mert annyira lelassult, egy-egy hívás közt, névjegyek keresgetésénél hosszú időket kellett várnom.
Építésvezetőként az emberek óranyílvántartójaitól kezdve, a kiadásokon át mindent a telefonon vezetek.
Engem, ami elsőként megfogott a 4s-ben, az anyagminősége! Bosszantó viszont ez a zárt rendszere, és az, hogy a saját rendszerén belül nem képes bluetoothal komunikálni két készülék egymás közt, ez számomra egyenesen érthetetlen!
Viszont az biztos, hogy karácsonyra a fiam is ezt kap ajándékba! -
-
Gábor-KJ
őstag
válasz tylerddd #12712 üzenetére
jujjjjj te - ne legyel ennyire uberokos ontelt a halovany informacioiddal amikkel rendelkezel, mert igy csak egy vicc vagy szamomra!
es a temat mostantol lezartnak tekintem - majd megvilagosodsz egyszer...
pfff
-
d@minator
addikt
válasz pszichiater #12716 üzenetére
Ezt kár volt. Így nézve tényleg nagyon lassú a 8.1.
A Speedtesteddel nem tudom mi volt nálam 38Mbps.Tegnap ígértem, hogy restorral is felpakolom a 8.1-et. Reggel megcsináltam. Sajnos nem változott semmi. A böngésző néha ugyanúgy összeomlik. A jó hír, hogy teljes nézetes oldalaknál tapasztalható mobil nézetben nem. De hát eddig (7.1.2) jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
De jó a videó, köszi Ilyenkor fog el az érzés, hogy azonnal, nekem is kell a 6-os rendszer. Szerintem ez volt a legjobb, legstabilabb. Kíváncsi vagyok, hogy egy iPhone 6-on fut-e ennyire satbilan, gyorsan az IOS8, mint ahogy a 4S-en fut(ott) a 6os? Bocs, tudatlan vagyok kicsit, de a 2 speedtest miért lett ennyire különböző?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
tylerddd
veterán
válasz Gábor-KJ #12725 üzenetére
Látod, csak ennyit tudsz, tapsikolni, meg a G3 dobozáról leírni a kiemelt specifikációkat, amikkel behülyítettek
Azt legalább elismerhetnéd, h a kijelentésed, miszerint a G3 szénné alázza az i5S-t kicsit elhamarkodott volt. Mindkettő készüléknek van előnye és hátránya a másikkal szemben. Attól pedig, h egy telefon papíron többet tud, mint a másik, nem jelenti azt, h a többi rosszabb nála. De ezt Apple felhasználóként tudnod kéne!
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz tylerddd #12726 üzenetére
Neked meg mobilfelhasználóként illene tudni, hogy az LTE nem eszik annyit, mint a 3G, de ahogy elnéztem - az se ment!
Most pedig innentől kezdve hanyagoljuk egymást - ha megoldható!?.Köszönöm
-
Thome
veterán
válasz Tibee86 #12729 üzenetére
Én viszont úgy vettem észre hogy LTE alatt gyorsabban merül a telefonom, illetve ismerős is ezt hangoztatja + 2-3 teszt amire ráklikkeltem a neten random, ott is az LTE bukott. Nem tudom honnan jött ez hogy az LTE kevesebbet fogyaszt, de ha van ilyen teszt ahol az LTE nyer azt is elolvasnám.
-
tylerddd
veterán
válasz Gábor-KJ #12727 üzenetére
"A hozzáértők szerint a 3G jobban szívja az akksit, mint az LTE."
Ebből neked mi jön le?! Melyikkel merül jobban a készülék?!
@ Thome Az Apple leírásaiban hosszabb üzemidőt ígér LTE-s netezéssel, mint 3G-vel. Bár erre az általad linkelt leírás rácáfol.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz tylerddd #12731 üzenetére
Az jön le, hogy ez nem a te véleményed...
De tényleg ne írjál már nekem, mert felhúzom magam és abból moderálás lesz.Diskurzusunkat ezennel befejezettnek tekintem.
-
tylerddd
veterán
válasz Gábor-KJ #12732 üzenetére
De akkor ettől nem igaz, amit írtam?! Ezért tettem hozzá, h a hozzáértők szerint. Ezzel én nem hazudtam, nem vezettem félre senkit. Az információ lényege az volt, h az LTE kevesebb energiát fogyaszt, mint a 3G. Ha én mások véleményét közvetítem, akkor az nem lesz hiteles?! Csak akkor, ha te mondod?!
De már számomra is elérhető az LTE (eddig csak 3G volt), jelezni fogom neked a tapasztalataimat akkuidő tekintetében!
Bár Thome megcáfolt mindkettőnket a leírásával, amit linkelt. Az viszont 100%, h az i5S leírásában hosszabb üzemidőt jelez az Apple LTE-vel.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Megint email problémám van...mégpedig az, hogy ha beállítom a GMAIL fiókom, akkor szépen lassan lehúz mindent a telefonom, és feltölti a rendelkezésre álló memóriát. Próbáltam olyan beállítást keresni ami segít ezen, de nem igazán találtam. Nincs valami lehetőség arra, hogy mindig csak a legfrissebb 100 emailt tartsa meg a telefon, a többit csak online lehessen elérni?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
erdoke
titán
Ööö, nem ártana értelmezni is a táblázatot...
Egyébként tipikusan ha ugyanazt csinálja eltérő mobilnet hálózaton az ember, akkor ugye LTE-n sokkal többet van idle/standby állapotban a rádió, mert gyorsabban letölti, amit kell. Ha adott időt tölt el netezéssel, nem pedig ugyanazt tölti le, akkor fordulhat a kocka.
Szerk: 4S topikban az LTE off...(#12734) Zozzer888
Ha a gyári email kliensől van szó, akkor az email beállításoknál az adott fiók alatt megtalálod a lehetőségeket, hogy mennyit tároljon a készüléken.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
legenda
korábban linkeltem az apple 5s leírását, ahol jelentősen jobb üzemidöt írnak lte esetén a 3g ellenében.
jómagam bő 1.5 használok lte hálót is különböző telefonokkal (xperia z, s4, 5s), volt időm kitapasztalni, és mindegyik tovább bírja lte hálón, mint 3g-n.
nem mindegy, hogy különböző helyzetekben melyik frekvenciá(ko)n működik a 3g, és melyiken az lte.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Fetyoka0
tag
Hogyan tudtál Facebook appot telepíteni ios6-ra? Vagy régebbről maradt fönt?
-
sdd2
veterán
válasz Gábor-KJ #12727 üzenetére
Na ezen jót nevettem Legalább egy 2 napig használd ugyan úgy a G3-at LTE és 3G hálózaton külön, külön. Bizony az LTE többet eszik, már csak a néhol fellépő rossz jel miatt is, hiszen ha nem ér el LTE hálózatot vált 3G-re, vagy még annál is lejjebb, EDGE-re, közben persze folyamatosan keresi az LTE hálózat felbukkanását. Könyörgöm hülyeségeket ne írjunk, ha valamihez nem értünk inkább ne írjunk le hülyeséget...
kali
Ha valahol jobb az LTE hálózat jele mint a 3G-é akkor ehet kevesebbet, de ellenkező esetben kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
ellenkező esetben is sokkal kevesebbet eszik a 4g, mint a 3g.
nekem a lakásban fullon van a 3g, a 4g/lte gyengébb kicsivel - a kéró legeldugottabb pontján nem is csak egy egységgel -, de így is jelentősen jobb a 4g/lte fogyasztás, volt időm tesztelni bő 1.5 év alatt több készülékkel is.
nem véletlenül úgy adják meg a gyártók és a komolyabb specifikációs/tesztes oldalak is, hogy órákkal több böngészést tudnak a telefonok 4g/lte hálón, mint 3g-n, az 5s telefonomnál konkrétan 2 órányi különbség (3g: 8 óra, lte és wifi: 10 óra) a két böngészési mód között, ami nem kevés; link
a fogyasztás viszonyításakor meg nyilván nem úgy mérünk, hogy az egyik hálózat alig elérhető, és amiatt folyamatosan leugrál "alacsonyabb" szintre a készülék, de ezzel az erővel ez 3g > 2g ugráláskor is igaz.
arról nem is beszélve, hogy a gyártók is lte hálózatra hegyezik már ki az lte képes telefonjaikat - bár a 4s esetén ennek nincs jelentősége, mert az csak 3g képes -, konkrétan egy telefont láttam csak eddig, ami a gyártó okán többet fogyaszt lte hálón, az az xperia sp, minden más telefonnál fordítva van leírásilag és a gyakorlatban is.erdoke; részint biztos fog változni, hiszen több frekvencián lesz már lte, és azokat nézve, szerintem főként előnyére.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sdd2
veterán
Hát nálam akkor nagyon szar lefedettség, igaz itt a házban max az ablaknál van 3G, de amúgy inkább EDGE... Benn a városban lehet jobb a helyzet, csak mikor ott vagyok pár órát nem nagyon netezek ezért nem is veszem nagyon észre ezek szerint...
-
pszichiater
senior tag
Érdekes hogy a teszt után milyen csendesség lett. Már nincsenek kételyek.
(#12722) d@minator:
(#12723) Edi77:
Speedtestnél csak akkor volt valami anomália. Jól működik.(#12738) Fetyoka0:
Már régóta fent van.Következő frissítés hátha megoldja ezt az egészet. Talán... Addig ezzel kell beérni.
Megnéztem ma egy i5s-t 8.1-el. Áhh ég és a föld. Semmi gond vele, gyönyörűen működik ahogy kell.pszichiater
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
Zozzer888
addikt
válasz pszichiater #12745 üzenetére
Csak a gmailos email gondra nem tud senki semmit mondani
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Gábor-KJ
őstag
Hogy te milyen okos vagy!
És ahol normális, LTE van ami nem szaggat, nem keresgél - ott mi van?
Istenem - te ne írkáljál már hülyeségeket!
Eddig csak Apple termékeket használtunk és nem vettem észre, hogy mekkora egy elvakult brigád is vagytok/vagyunk - ami valahol igencsak tréfás!
Főleg az agytröszt fórumtárs akinek csak jóindulatból nem adtam meg az OTG kegyelemdöfést és akinek nem verte ki a szemét a felsorolt 5-6db készülék amit felsoroltam (beleértve az övét is), de nem is érdekel... Ő csak a G3 versikét bírta tolni endless repeat-ben.
További kellemes önfényezést - bye!
-
Ufff
senior tag
válasz Gábor-KJ #12747 üzenetére
Ne haragudj, de elég idegesítő vagy már! Elképzelem hozzá azt a picsogást is, amit a való életben művelhetsz. Tényleg nem unod? Mondanám, hogy mit csinálj a G3 -mal, de az egyrészt személyeskedés lenne, másrészt meg úriember vagyok.
[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
sdd2
veterán
válasz Gábor-KJ #12747 üzenetére
Én azt tudom mondani amit tapasztalok elsősorban, nálam pedig ezek szerint elég gyatra az LTE lefedettség, pedig Budapesten lakom csak külső kerületben.
Azzal, hogy elvakult vagyok nem értek egyet, nekem például a G3 S (mini) jobban tetszik mint a G3, de a Galaxy Alpha és az Xperia Z3 Compact is szerintem használhatóbb, már csak az élhetőbb méretük miatt is. Nekem is volt saját LG F6-os készülékem, szerettem, nagyon jó kis telefon volt de a kamerája nem votl a toppon sajnos. Ezért cseréltem iPhone 4S-re, igaz ennek az üzemideje gyengébb, nincs LTE, ami mondjuk nálam így is szar, de az android is jó rendszer! Most jön az 5.0, az ART futtatási környezet véglegesítésével lehet megtörténik a csoda, sajnos az F6-ot az se tette gyorsabbá, de ki tudja lehet, hogy most már kiforrt. Remélem meg leszel elégedve a G3-al, persze minden androidos cucc 2-3 hónap használat után kezd kicsit lomhább lenni, ha nem resetelsz folyton, de nekem mondjuk nincs kedvem 2 havonta mindent menteni, újratenni a telefont majd visszarakni minden cuccomat.
Az, hogy eddig csak Apple cuccot használtunk rám biztos nem érvényes, ez az első eset, de megvagyok elégedve vele. Nekem munkaeszköz, igaz mindig annyi telefon van nálam, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, de talán a Z3 Compactra cserélném le, de azt is 3x meggondolnám. Használd a G3-at, egészségedre itt pedig fejezzük be végre a személyeskedéseket és a lehurrogásokat.
Üdv
-
SPF
senior tag
Jelenleg wp-s telefonom van (Lumia 800), és a gmail tárolja a telefonszámait. Ha veszek egy új i4S-t, akkor érdemes az elején ezt a gmail-es e-mail címet beírni, vagy ajánlott egy icloud-os e-mail címet létrehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest