- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringloszilva
tag
válasz Tibee86 #11400 üzenetére
De sorbanállás közben most a telefonon lévő 2 játék közül nem jó ez? Pont az Angry Burds 16 kell? Ezt nem fogom én fel. Meg kissé cinkesnek tartanám a játékot. Akkor már inkább cset, fórum, vagy bármi más. Nem tudom elképzelni, hogy sorban várok az orvosnál, zabszem nem fér a seggembe és akkor nekem a Modern Combat 6-al kell játszanom. Demint olvastam, sokan pl iskolai órán játszanak. Én lennék a tanár úgy kivágnám a gyereket mint a taknyot. Ekkora tiszteletlenséget. Azt mondjuk nem látom, hogy a mappákban mik vannak, de nem tudom elképzelni, hogy 2 gyufásdoboznyi méretű kijelzőn kell fotóboltolni. Szóval itt komoly problémák vannak szerintem az országban . Vagy talán az egész világon.
De ott a Foursquare. Alig gáz, hogy megosztja az user, hogy "éppen hekket eszek a pijacon". Egyrészt ki a francot érdekel, másrészt felelőtlenség. Vicces lenne, ha alatta lenne a komment: "Én meg épp most rámolom ki a lakásodat, köszi, hogy kiírtad mikor nem vagy otthon, csá!"Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
Tibee86
nagyúr
válasz Ringloszilva #11401 üzenetére
Az a baj, hogy a saját felhasználási szokásaidon kívül mindent hülyeségnek tartasz.
El kellene fogadni, hogy mindenki máshogy/másra használja a telefonját.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Ringloszilva #11399 üzenetére
Terhelni?! Max. a tárhelyet foglalják.
Egyszerre természetesen nem játszom velük, inkább kicsit ezzel, kicsit azzal. De ha megnézed (nem tudom mennyire ismered őket), ezek mind olyan játékok, amit pár perces időtöltésre jók és bármikor, ha kedvet kap rá az ember, elprüntyög velük. Nem PC-s game-ek, amiket végigjátszás után uninstallálsz a gépről. Konzolon általában én is egyszerre egy játékkal játszom, utána jöhet a következő.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
erdoke
titán
válasz Ringloszilva #11399 üzenetére
Mesélj, egészen pontosan hogyan terhelik a letöltött alkalmazások a telefont? Komolyan kiváncsi vagyok a technológiai részletekre, mielőtt rávágom, hogy ekkora fasságot még nem hallottam.
A legjobb aláírás a héten
-
tylerddd
veterán
válasz Ringloszilva #11401 üzenetére
Szörnyen maradi vagy, ne haragudj.
Miért jobb chatelni orvosnál, mint mondjuk bármilyen játékkal játszani?! Ha az illetőt az nyugtatja meg, h madarakat lődöz csúzliból, az az ő dolga.
Arról, h a gyerekkel mit kellene csinálni, hosszasan beszélgethetnénk. Első körben otthon kellene megnevelni őket.
Azokat sem értem, akik azért vannak jelen a közösségi oldalakon, h megmondóemberként osszák azt észt naphosszat és várják, h okosságaikat lájkolják Kötelező oda regisztrálni?! Nem. Lehet okosan, hasznosan használni ezeket az oldalakat?! Lehet. Aki mindenféle idiótát meg kamu regisztrációt vissza/bejelöl, az ne csodálkozzon, ha megszívatják.
Ma 2014-et írunk. Sajnos/nem sajnos így működik a világ, virágkorukat élik a fent leírt dolgok. Gyakorlatilag nincs mit tenni, a klasszikus megszoksz vagy megszöksz esete áll fent.
-
Ringloszilva
tag
válasz erdoke #11404 üzenetére
Pontosan a rendszerhez hozzáépülő programokra gondoltam, tehát amik pl folyamatosan benne vannak a memóriában. Írok egy példát mire gondolok. Van mondjuk a Telekom mobilvásárlás alkalmazása. Annak van olyan funkciója, hogy figyelmztet, ha közeleg a sorsolás, hogy még időben tudjon az ember fogadni. Ennek nyilván dolgoznia kell a háttérben, különben nem működne. Na most ilyen típusú programból felteszel 50-et és akkor 50 felé kell figyelnie a rendszernek. Tévedek? Tehát nem csak tárhelyileg, hanem memória ügyileg, processzorügyileg, internetes adatforgalom ügyileg és akkumulátor ügyileg is terheli a telefont. Rosszul gondolom? Pl abból indulok ki, hogy az Asphalt 8 is szeretne push üzenetet küldeni. Egyébként WP rendszeren úgy is volt, hogy lehetett szabályozni, mely alkalmazások futhatnak a háttérben. És szerepeltek a listán különféle általam telepített programok is, melyek szürkék voltak (nem aktívak), tehát nem szabályozhatom, hogy fusson a háttérben vagy sem. Aztán a próbaverziós alkalmazások, melyek állandóan internethez nyúlnak, hogy letöltögessék a reklámokat, hogy figyeljék a böngészési szokásaimat, hogy nekem megfelelően testre szabott reklámokkal bombázzanak a nagyobb vásárlási kedv reményében. Kérlek mester, javíts ki ha tévedek, még új vok.
[ Szerkesztve ]
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Haldokloik az akksim szép lassan Rendelnék egy ilyent :[link] Van erről az akksiról itt valakinek tapasztalata? Tényleg tudja a nagyobb kapacitást? Vagy csak parasztvakítás? -
erdoke
titán
válasz Ringloszilva #11406 üzenetére
Szerencsére azt én mondom meg, mi dolgozhat a háttérben.
Nemrég költöztem 64-es telefonról 32-esre, előtte nyilván takarítottam. Jelenleg ezek foglalják a legtöbb helyet (összesen 359 app ). Megjegyzés: A legtöbb e-mail csatolmányt telefonra le se töltöm, iPaden háromszor ennyit foglal ugyanaz.A legjobb aláírás a héten
-
-
tylerddd
veterán
válasz Ringloszilva #11406 üzenetére
Én még olyannal nem találkoztam, h leállt volna valami, belassult volna vagy akadt volna a telefon, ha sok alkalmazás lett volna megnyitva. A Safari az a tapasztalataim alapján, ami egyébként is hajlamos a fagyásra.
-
Ringloszilva
tag
válasz cimbi186 #11407 üzenetére
Ha tudná, akkor kétszer ilyen vastag lenne. De amúgy az is kevés lenne, nekem elhiheted
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
kisbibor
csendes tag
Sziasztok!
Lumia 620ról gondolkodom 4s cserére,csak nem tudom, érdemes lenne e. Nagyon szeretem a lumiát,egyetlen problémám vele, hogy több alkalmazás nem érhető el rajta,amiket szívesen használok. Egyébként méretre,sebességre meg vagyok vele elégedve. Lehet hülyeség,de szerintem kb ugyanaz a kategória lehet méretre,sebességre, egyedül az alkalmazások miatt jöhetne szóba csere. Aki ismeri a két készüléket,mit gondol? Nyilván rosszabbra nem akarom cserélni, a telefon sebessége mindenképp fontos szempont. Köszönöm. -
Ringloszilva
tag
válasz kisbibor #11414 üzenetére
http://forum.sonymobil.hu/tema-iphone-4s-felhasznaloi-szemmel
Ha SMS fétised van, akkor ne válts, mert a WP tud SMS szinkront, ez meg nem. Viszont cserébe itt nem ég be az amoled kijelző, mert ez IPS kijelzős
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz kisbibor #11414 üzenetére
Nekünk van itthon mindkettő, sebességre hasonló. Mióta iOS 7 van a 4S-en, nem gyorsabb a 620-nál! talán még lassabb is egy kicsit. Nem vészes, és a legtöbb alkalmazásban nincs probléma. App terén még mindig nagy a különbség, és nem csak mennyiségileg, de minőségileg még inkább.
A legjobb aláírás a héten
-
GGMPC
őstag
-
tarej
tag
sziasztok. régen volt egy oldal ahova a telefon imei számát begépelve kidobta, hogy milyen függő, mekkora a belső memória mérte, stb. mi lenne annak az oldalnak a nve,e illetve üzemel-e egyáltalán?
-
Noxy
veterán
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Régi vágyam egy iPhone készülék, főleg mióta iPad-et nyomkodok (másfél éve). Az 5S-re nincs keretem, azt majd jövőre
Viszont ha idén ősszel megjelennek az új példányok gondolom valamelyest lejjebb mennek a használt árak, így egy i4S-re beneveznék. Használtan egy 8GB-os számomra elegendő lenne, lényeg, hogy független legyen mert a telenyomornál még van egy év hűségem....
Van rá esély szerintetek, hogy kb. 50 körül vegyek ősszel megbízható forrásból egy fent említett példányt?
Jelenleg egy S4 Mini telóm van ami egészen frankó kis jószág, tényleg! De az android b..zis@gából már kezd elegem lenni.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz tomi5244 #11424 üzenetére
Urak!
Melyik a leghatásosabb DLNA progi az App Store-ban, illetve iPhone 4S képes a képernyőjét feltükrözni a TV-re - valamilyen mirror screen progival? (Miracast - Screen Mirroring)
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Macccy
senior tag
válasz tomi5244 #11424 üzenetére
Van rá esélyed, csak aztán találj is egy hibátlan állapotút, ahhoz azért kell némi utánajárás és mák. Most adtam el egy 2 éves 16GB modellt karcmentes és nagyonmegkímélt állapotban 75 pénzért, bőrtokkal. Mértünk előtte szoftverből akksi állapotot, elöl-hátul fóliás és kapott még egy tartalékot is ... Szóval ez ennyi most kb. 65-75 ... Egy szép 8GB modellt szerintem meg kell számítsanak akkor saccra 55-65 környékén, ami a modellváltáskor lentebb fog kicsit csúszni. Nézelődj esetleg már most az aprón, érdeklődj az eladók megbízhatóságát illetően!
Ja és attól függően mikor veszed: szerintem iOS8 nélkülit vegyél csak meg, aztán max te rápróbálod, de így látatlanban azt mondanám 7-esre készülj!
-
-
Macccy
senior tag
válasz tomi5244 #11428 üzenetére
Oxidálós témáról én se hallottam még, eskü, pedig sokat olvasok ezekről a marhaságokról ...
A wi-fi bibiről volt egy időben értekezés, de azt se tudnám megmondani mi volt. És könnyen el tudom képzelni, hogy a 8GB modellekre már javították, ugye ezeket tavaly kezdték így összepakolni. Az biztos, hogy a SIM kidobó tűből már "faceliftet" adnak hozzá -
tomi5244
őstag
Akkor megnyugodtam Nagybátyám vett tavaly ősszel egy 16 gigás kivitelt, annak pont előjött ez a wifi gondja, Ő járt utána ennek, és kiderült, hogy van pár széria ami ebben a betegségben szenved, de korrekt volt az eladó mert még aznap vissza vásárolta a készüléket. Lehet ez még a kezdeti időszakokban volt probléma.
Sebaj, az a lényeg, hogy akkor ez egy elenyésző probléma!
Szerk: az oxidálást meg arra értettem, hogy még anno olvastam olyat, hogy azért érdemes ezt megnézni, hogy volt e beázva a telefon vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Az adat/töltőkábel meg sárgul, töredezik rajta a gumi. És akkor mi van ...
-
Macccy
senior tag
válasz tylerddd #11433 üzenetére
... már akinél, persze ... eléggé user függő ez is szerintem ...
Nálam a 2 éves 30 pin kábel is úgy nézett ki, mint az új, nagyon kicsit lett szürke ott ahol leért a földre, letöröltem, tiszta. Se szakadás, se törés, semmi. Van egy igénytelen haverom, aki nem foglalkozik vele mit-hova dob vagy gyűr össze, neki elszakadt a kábel burkolata a csati alatt, viszont az övé se sárgult meg, nem töredezett szét máshol és azóta is azzal használja a leütött 4S-t.
A lightning kábelre is mondják, hogy "elfoszlik" fél-egy év alatt, de én semmivel se érzem gyengébb minőségűnek, mint a 4S kábele volt, szóval gyanítom ott is kell a napon szárítás, user behatás ... -
tylerddd
veterán
válasz Macccy #11434 üzenetére
Úgy gondolom nem használtam igénytelenül, feltekerve, polcon volt mindig. Viszont az iPad2-m vezetékével semmi ilyen gond nem volt, pedig az ugyanaz a típus volt, ugyanúgy tároltam stb. és kb. fél évvel idősebb volt ennél, mikor eladtam.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz Macccy #11434 üzenetére
Én is nagyon vigyázok mindenemre mindig, a kábelekre különösen, de sajnos, az enyém burkolata is feltöredezett, néhol egészen szétfoszlott. Ugyanakkor az iPod kábelével semmi baj nem volt a másfél évig, amíg megvolt.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Újra raktam a gépet, és most néztem, hogy már 4 gépet (újrapakolászások) feljogosítottam , az itunes fiókom használatára. Összesen 5 lehetőség van, lehet ezt valahogy nullázni? Ha igen, hogy?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Noxy
veterán
válasz Zozzer888 #11439 üzenetére
Kicsit off, de miért nem klónozod a rendszert, amikor már minden a helyén van? Én kb 4 éve telpítettem, azóta meg volt már 2 vinyó csere is SSD-re.
Nem tart tovább 30-40 percnél.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
tylerddd
veterán
válasz Zozzer888 #11439 üzenetére
iTunes-ban: Áruház/Fiók megtekintése. A jelszó bepötyögése után a bal felső sarokban megjelenik az e-mail címed. Erre ráböksz, ott Account és ott az Apple ID Summary részen látni fogod a feljogosított gépeket a Computer Authorisations-nál. Itt elvileg lesz egy Deauthorise All gomb, amivel megoldódik a problémád.
-
Zozzer888
addikt
válasz tylerddd #11442 üzenetére
Köszi, sikerült
(#11441) Noxy: 2 évente amúgy is újra szoktam rakni, HDDvel egyszerűen belassul ennyi idő alatt. Sok olyan program kerül fel rá, ami csak 1-1 alkalomra, félévre kellett, jobb a teljes takarítás
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest