- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz TheBikerider #1149 üzenetére
Az Index feltalálta a iPhone 10 Pro-t (vagyis szerintük iPhone Pro 10, ami még jobb). Lehet, hogy neked is olyat kellett volna venned. Orosz, aranyból van, és Heavy Usereknek biztosan van atommeghajtású változat is.
Mondjuk a "mérhetetlen luxust idéző" kitétellel vitatkoznék, ez kb Győzikénél divat, igaz, ő meg nem tudja kifizetni, hacsak az állami köztévé és a Dikh kooprodukcióban nem indít vele új valóságshow-t.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Gsx-rr
veterán
Nálam kb minden nap 2-3 óra körül 30-50 százalékon van (X is így volt) rárakom a töltőre ,80-90 százalékig visszatöltöm. Este meg megy a töltőre.
Tegnap 2x is elég meleg volt a telefonom pedig nem a tűző napra raktam ki. Ilyen tényleg védhet a hő ellen. Visszajelzések vegyesek.
[link] -
Fryskitt
addikt
-
csab2
veterán
válasz TheBikerider #1134 üzenetére
A 11 Prora az Apple is csak +1 órát mondott. A sima 11-re senki sem mondta, hogy jobb az akkumulátor ideje. Azt a 11 Pro Maxra mondták a jelentős javulást (hivatalosan: 5 órát).
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Az Apple.hu-ról rendeltem meg az AirPods Prot. Mikor vonja le a webshop a pénzt? Rendeltem már innen, de nem emlékszem. A többi webshop egyből átdob a fizetési oldalra, de az Apple ugye közvetlenül a kártyáról vonja a pénzt. Csak nem egyből és nem emlékszem, hogy mikor.
-
Fryskitt
addikt
Szerintem korrekt. A megrendelések a beérkezés az addig országba szánt készlet függvényében kerülnek feladásra. Néha ez egy két hét. Nem zárolják addig a pénzed, amíg ténylegesen nem tudják küldeni.
Legtöbbször az Amazon is így csinálja.[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
Igen. És ez hátrány, mert nem tudod, mikor akarja levonni, és ha nem sikerül neki, akkor odaadják másnak (a soron következőnek) a cuccod. És persze később újra próbálják, de azt sem tudod mikor.
-
veterán
-
veterán
-
Tomace91
senior tag
válasz TheBikerider #1149 üzenetére
Nálam sincsen hitbeli kérdés egyáltalán. Ez az egyetlen apple cuccom van semmi más. Én is objektív vagyok és csak leírtam, hogy nekem mik a tapasztalataim az eddigi android telefonjaimhoz képest és az erdőt is látom.
Az hogy neked nem jobb, mint írta más is teljesen felhasználó függő, rengeteg tesztet lehet nézni és mindben jobb a 11 pro max mint az XS max, de hogy nálad ez miért nem jön össze azt nem tudom.
Köszönöm véleményed! (nem támadás)
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Nekem ugyanaz mint az X , sajnalom ,hogy az meghalt.
Viszont a kameratol padlot fogok es mindenki akinek kuldom a kepeket.
Nekem fontos a jo minosegu video (ebbol elek )Csinaltam Slofiet. Baromkodni tokeletes
-
csabiks
senior tag
safari mar 2 tabnal is kepes ujratolteni, valamit jol elcsesztek a 13.2-be
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
csab2
veterán
válasz TheBikerider #1167 üzenetére
A 11 Prora az Apple is csak +1 órát mondott.
Ez vonatkozott rád. Senki nem mondta, hogy a 11 Pro akku ideje sokkal jobb.
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Közben ma kicsit megnéztem közelebbről is ezt a rosszul illeszkedő átlátszó tokot.
Az nem lehet hogy az iGlass 3D is bekavar neki hogy nem illeszkedik jól? Mert lámpa alatt nézve mintha jó sok hely lenne a tok széle is a telefon széle között leszámítva a felső szélét.
Mondjuk holnap szerintem benézek egy iCentre üzletbe hátha sikerül valamit találni. Mert ez így bosszantó dolog. -
veterán
Dehogynem, mondta...
De ez már egyáltalán nem érdekel ez a téma.Más:
Apple TV+, használjátok?
Nálam megvan az 1év ingyenes lehetőség.
Nem TV-zek alapból, nincs is időm rá, meg igényem sem, de most itt elkezdtem nézni a “SEE” sorozatot. Moziban láttam az előzetesét és nem rossz.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Gsx-rr
veterán
válasz TheBikerider #1180 üzenetére
Befejezek egy sorozatot a Netflixen es beaktivalom
-
veterán
-
speter87
csendes tag
válasz TheBikerider #1180 üzenetére
Hali!
hogy kell az 1 évet aktiválni?
Köszi előre is!
-
Gsx-rr
veterán
válasz TheBikerider #1182 üzenetére
En sorozatfuggo vagyok es ebben a Netflix verhetetlen.
Most mar rengeteg a Magyar felirat, de jonnek a szinkronos tartalmak is.
Van ingyen probahonap erdemes kiprobalni. -
Tiger.
nagyúr
Én is sorozat függő vagyok, de csak telefonról nézem őket, és ncoret hívom segítségül.)
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Tomace91
senior tag
válasz TheBikerider #1184 üzenetére
Most nagyon durva hülyeséget fogok kérdezni ez szinte tuti.
Ehhez kell a kis apple tv doboz is nem?
Szóval nekem samsung smart tv-m van, oda lehet felrakni egy app-ot és úgy is mehet?
Ah látom már, 1 évvel öregebb a tv-m mint kéne így nem támogatott, akkor ez gondolom így bukta.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Én is rákattintottam, de csak a kíváncsiság miatt. Angolul nem tudok és felirattal sincs kedvem filmet nézni.
-
Tiger.
nagyúr
Ez a google nem sikerült túl jól.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest