- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagan
aktív tag
ma kiprobaltam a Mercury bongeszot.
azt kell hogy mondjam, sokkal jobb mint a Safari. vegul is ez egy Safari alternativa. Ugyan az a motor, csak mas kinezettel talan?
Olyan mintha PCn neteznek. -
d-boy
senior tag
válasz DroneZ^ #1642 üzenetére
Atomic web browser-t próbáld ki, én azt használom iphone-on, 0.79euro-t simán megér.
Többfüles böngészéstől kezdve sok minden benne van.If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
valentino22
csendes tag
A szüleimnek szeretnék egy meglepetés iPad-et venni és mivel Írországban lakok, semmilyen tapasztalatom nincs arról hogy Magyaroszágon milyen lehetőségekkel illetve korlátozásokkal lehet az Ipad-et használni.
Tudnátok segíteni ha van tapasztalatotok az iPad használatáról??
1. Van-e korlátozás az AppStore letöltéseknél vagy minden App letölthető M.o.-on ami mondjuk Angliában is?
2. Van-e olyan magyar mobil szolgáltató amelyik iPad-be való Micro-SIM kártyát kínál és ezt lehet-e csak feltöltéssel használni (havidíj nélkül)?
3. Használható-e az iPad magyar billentyűzettel és magyar menü rendszerrel?
4. Van-e bármilyen negatív tapasztalat az iPad Magyarországon való használatával kapcsolatosan?Előre is köszönöm ha valaki válaszol a kérdéseimre!
-
nord_
veterán
válasz valentino22 #1654 üzenetére
1. Nincs korlátozás. Ami más, hogy minden országnak más AppStore-ja van, és minden ország AppStore-jába csak olyan bankkártyával lehet regisztrálni, amit az adott országban adtak ki. Egyébként a különböző Store-oknak nem sok jelentősége van, hiszen a programok 99%-a mindegyikben ugyanaz. Azért jó a külön-országos Store, mert pl. a Top List-ben nyilván azok a helyi jellegű progik vannak elöl, amiket az ott élők töltenek le / értékelnek jobbra (pl. magazinok) -> tehát könnyebb a jó, magyar nyelvű appokat megtalálni.
2. Van.
3. Persze. Ez egyébként minden iPad-en ugyanúgy rajta van. Az Apple szerencsére nem vette át a Nokia-féle, minden logikát nélkülöző, agyament megoldását, hogy különböző nyelvi csomagokat tesz a készülékekbe.
4. Nincs.
-
1) Korlátozás nincs, de a fejlesztőkön múlik, hogy minden App Store-ban megjelenik-e egy alkalmazás. Ennek fényében előfordulnak appok, amik csak az amerikai Store-ban érhetőek el (pl. Nimbuzz, meg korábban a Google Earth - lehet még mindig, nem néztem már rá egy ideje). Mégis ezek száma elhanyagolható.
“All nothings are not equal.”
-
erdoke
titán
Az is előfordul, hogy a leárazás csak bizonyos ország(ok)ra vonatkozik. Van egy AppFinder UK nevű progi, amivel a csökkenő árakat lehet nyomon követni, és többször előfordult, hogy valami ingyenes lett az amerikai vagy az angol Marketen, de nekem az eredeti áron kínálta, pedig bőven benne voltam a legrövidebb, 24 órás promócióban is.
A legjobb aláírás a héten
-
MajaG
senior tag
Ha ipad töltővel töltőm a telómat abból baj lehet?
Keynoteba, numbersbe, pagesbe, hogy tudom betöltni a doksikat amiket itunesba rá behuzkodtam? (win alatt készült, doc, pdf, xls)
-
xnace
őstag
Sziasztok, még csak gondolkodok egy iPad 2 vásárlásán, annyi lenne a kérdésem, hogy az Apple oldaláról lehet-e ide, a Mi kis hazánkba rendelni?? Illetve, hogy hogy lehetne fizetni.
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
No.01
őstag
Mukodni mukodni fog fele, de az teny, h az akku elettartamat jelentosen csokkenti.
A legidealisabb az lenne, ha az akksi kapacitasanak az 1/10-vel toltened, de semmikepp nem ajanljak a az 1/2-nel nagyobb toltok hasznalatat.
(automodelleztem par evet ott verremeno topic volt ez majdnem 1 evig ) a konkluzio roviden az amit leirtam.[ Szerkesztve ]
-
csimpok
aktív tag
Nem tudom biztosan, de gyanítom hogy nem lehet, akkor mindenki onnan rendelne és nem a túlárazott hazai disztribútoroktól venné. Meg egyébként is áfát meg talán vámot is kellene fizetni, hogy teljesen legális legyen a dolog.
Akkor már egyszerűbb valami angol webshopból, arra biztos nem megy rá semmi (a szállítási költségen kívül) és megkapod szállítással együtt kb 400 fontból (~120 ezer Ft).
-
vtechun
veterán
Amugy arra van valami jobb modszer, hogy ha valahol free wifire csatlakozok, akkor is biztonsagosan netezhessek, ertem ezalatt azt, hogy ha belepek valami jelszavas oldalra akkor ne tudjak egyszeruen lelopni, gondolok itt valami olyami modszerre, mint pl. Besshzni egy szerverre es portforwarddal letrehozni egy socks proxytesazt beadni a rendszernek, hogy azt hasznalja minden? Vagy vmi hasonlo?
Amugy felraktam csutortok este a 4.3.1-et a kettes ipademre, mintha tenyleg jobb lenne az akkuido, meg most is 6%-on van, pedig aznap reggel vettem le a toltorol, bar gondolom upgrade alatt meg ha gepre is volt dugva valamennyit csak toltodott, stb
[ Szerkesztve ]
-
válasz vtechun #1673 üzenetére
A beSSH-zást nem tudom mi a rákért akarnád az iPaden végezni, de ha otthon előre összeállítasz magadnak egyet, akkor arra már rá tudsz csatlakozni. Első blikkre ezt találtam és elég korrekt.
“All nothings are not equal.”
-
vtechun
veterán
lementettem a tinyumbrellaval az shsh fájlokat, de ez csak a gépemen tárolódik? valami olyasmi rémlik, hogy a neten is fellelhető lesz (felhőben), valaki tud erről valamit?
-
-
ScouserHUN
tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy iPad 1est, a kérdésem az lenne, hogy milyen képernyő védő fóliát érdemes rá venni. A lényeg, hogy ne legyen buborekos ha felteszem. Linket megkoszonnek.
-
vtechun
veterán
válasz ScouserHUN #1683 üzenetére
valami matt nekem is jó lenne, mert rohadtul fénylik, bár nekem 2-es ipad van
-
erdoke
titán
válasz ScouserHUN #1683 üzenetére
Szerintem nem kell rá fólia. A második generációsra különösen nem, ha van hozzá Smart Cover.
A legjobb aláírás a héten
-
vtechun
veterán
Hat nekem joban esik erről olvasni vonaton is, még így, hogy ennyire fénylik is. Meg nekem 3G-s, nem kell telefonnal bűvészkedni, hogy legyen ezen is net... Vagy a tied is 3G-s?
Továbbra is érdekelne, hogy tud-e valaki valamilyen lehetőséget ipad2-re mattító fólia beszerzésére. Köszi!
Ill. Tudja valaki, hogy miért nem lehet normálisan használni a gmail desktop felületét? Csak egy képernyőnyi oldal jön be, nem lehet lefelé scrollozni.... Érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz vtechun #1690 üzenetére
Repülőn én is használtam már többször is, és bár ott mindig süt a nap, nem volt problémás.
Az enyém nem 3G-s, de eddig talán kétszer pár percre lőttem rá a telefonról netet. Nyilván azért is vettem 3G nélkülit, mert ahol én használom (lásd előbb), ott nem igazán van rá szükség.
Egyébként a Brando oldalán, amit éppen te linkeltél, kétfajta fólia van, és amelyik nem "Ultra Clear", az szerintem matt.A legjobb aláírás a héten
-
MajaG
senior tag
válasz DroneZ^ #1650 üzenetére
Nekem a plugin csak leszedi a torrent filet! Valami tuti mukodo torrent program?
Nincs laptopom hetekig, mert szervizben van. Most kiderul mennyire valthato ki vele egy netbook pl. Fenntebb voltak kerdeseim, hogy itunesban a pages ala masoltam doc filet. Illetve a numbers ala xlst. Azt hogy tudom megnyitni? Mert a progiban nem talalom. Vagy ifileban hol keressem? -
z67
őstag
Nem tudom remélhetek-e segítséget, elég speciális problémám van.
Adott egy PDF dokumentum, melyet előzőleg Wordben szerkesztettek meg, de az a formátum már nem érhető el.
Halmazok viszonyáról van szó benne többek között, itt az unió és a többi spéci jel Beszúrás -> Alakzatok rajzolással készült. Ha online nézem a Google docs-ban akkor még látszik, de ugyanez a dokumentum már hiányos Dropboxban, DocsToGo-ban és az általam végigpróbált összes iPad-es, iPhone-os olvasóban.
Valakinek ötlet, javaslat?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Öregszem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs