- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pug
veterán
-
fanthomee
tag
Remélhetôleg tényleg csak egyedi probléma ami a telefonoddal történt. Ahogy írtad egybôl összehasonlítottam én is egy másik androidos telefonnal a térerôt, de semmi különbséget nem láttam, a jelerôsség mindkettônél ugyanaz. Szóval talán javítják neked, vagy cserélik egy jól mûködô példányra!
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Par eszrevetel a temahoz: Engem egyszer nem tudtak hivni terero problem miatt, akkor az volt a baj, h a 3G mar gyenge volt, de a kutyu meg ragaszkodott hozza... aztan amikor atvalott vegre 2G-re, egybol felugrott a terero is
Kikapcsolas alacsony toltottseg mellett: nalam olyan 10% korul kapcsol ki, gyanitom akukimeles miatt, hogy ne tudjon az aksi teljesen lemerulni, mivel az nem igazan tesz jot neki...
-
spoy
tag
válasz tpeti78 #1182 üzenetére
"A 30% alatti kikapcsolást még senkitől sem olvastam, persze ettől előfordulhat, bár nekem ez gyanús, ilyet még egyik androidos telefonomnál sem tapasztaltam."
Ezt a jelenséget én is tapasztalom.A térerővel nekem nincs problémám!
Lassan 2hét használat után én azt mondom ajánlott a készülék![ Szerkesztve ]
-
spoy
tag
válasz vampire17 #1214 üzenetére
Igen ez így van 11% körül jelez, de... ha megfigyeled eléri az aksi szintje a 30% utána hihetetlenül gyorsan eléri azt a bizonyos 11% -ot.
Lényegében 30% és a 11% közötti idő az ami nagyon kicsi.
Persze úgy hogy nem is nyomkodod a telod.Az egyik kollégámnak OT990 telefonja van és a helyzet nála is ugyan ez!
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Hasznaltam SGS-t, LG Optimus Blacket, Nokia Lumia 800at, LG Optimus 2x-et:-) Jelenleg Defyt hasznalok es nem vagyok meggyozodve arrol, hogy ez az Alcatel biztos jobb lesz naluk:-)
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
-
Danny_G
csendes tag
Látom azért egyes android geek alcatel birtokos fiúcskák között komoly visszhangot keltett a bejegyzésem, az is, hogy az egyetlen lényegtelen dolog maradt meg, miszerint összetört a kijelzője...Nem teljesen tudom miért...nem azért irtam , hogy nem ajánlott, mert könnyen sikerült Nekem összetörnöm, hanem mert felhasználóként én máshoz szoktam egy Sony ericcson, vagy samsung telefonnál..Nem vagyok hozzá különösebben értő és egyáltalán nem is akarok az lenni.
Elgondolkodtató, hogy miért ilyen olcsó, miközben tudásban elég sok csúcskategóriáshoz odaér...
Amúgy piszok gyors rajta a net, és a proci is nagyon kemény, első pár nap alig bírtam lemeríteni az akksiját, nem tudom, hogy később miért jelentkeztek ezek a problémák..minden esetre kár, mert egy tök jó kis telefon...
-
Danny_G
csendes tag
Valóban vissza akartam vinni a szervízbe, mivel kb a harmadik naptól tapasztaltam a problémát, csak utána sikerült összetörnöm, és így nem sok értelmét látom a szervízelésnek, inkább veszek egy másikat vagy használom a régi telómat... . Egyébként mindíg olyankor merült le amikor amúgy nem nyomkodtam a telefont, pl.: a múltkor lefeküdtem aludni a telefon 40 % körüli töltésen volt, konkrétan 4 órát aludtam, mert mentem vissza dolgozni és mire felkeltem se kép se hang..és másik 2 ilyen alkalom is volt.. az is marhára idegesít, hogy elvileg az Unióban szabvány a micro USb , amit fel is ismer ha nincs lemerülve, akkor lemerült állapotban miért nem??? Azért a 21. században már elvárom egy telefontól, hogy ki tudjak vele menni az utcára anélkül, hogy izgulnom kellene, hogy mikor merül le teljesen....
-
Ailton
tag
válasz Danny_G #1226 üzenetére
Ez, így, ilyen formában tényleg jellemző az okostelefonokra és nem egyedi hiba. Anno, amikor megvettem az első androidos telóm, még nem volt elterjedt és én is vesződtem elég sokat vele. Aztán természetesen kaptam egy jó nagy le(****)cseszést, hogy miért nem dugom fel töltőre esténként, mert ez így megszokott. Azóta megszoktam, hogy úgy nem fekszem le, hogy a telefon nincs töltőn. Gondolom ez most már neked sem újdonság rendszeres nyúzással meg rögtön feleszi az aksit.
A micro b tényleg elvárható lenne, hogy felismerje, de nálam még telefon nem merült le teljesen. -
Badboys
őstag
Látom azért széplassan körvonalazòdik,hogy az ár /èrtèk aràny nem is igazàn best. Mennyi is függetlenül? Mert ugye akkor a minősèghez màr dràga. Ennek az àra függetlenül max 40. Többet nem èr. Mèg mindíg azt mondom,ha javítják a hibáit talàn,de addigra lesznek jobbak. Root megy màr rom készül màr?
-
Bounti
aktív tag
+1
Badboys: az ár/érték arány nem azt jelenti, hogy mennyit érne meg neked... hasonlítsd össze a piacon lévő és azonos árban lévő készülékek tudásával.
Az, hogy szép, vagy milyen nehéz nem igazán tartozik bele ebbe a fogalomba. Legalábbis szerintem...Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
Land
veterán
Nekem pont ebből kifolyólag 60k-ig a T-nél, a kinézett csomaggal erősségben az Arc S és az Alcatel 995 a legjobbak. Aztán Defy+, LG Optimus Black és kifújt. Esetleg HTC One V.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Bounti
aktív tag
Hát igen... innetől kezdve olvasgathatod mások véleményét, tapizhatod a T-pontokban, és eldöntheted melyik szebb...
De legalább tudod, hogy mit akarsz. Sok sikert a választáshoz!
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
fanthomee
tag
Ha Arc S-t akarsz, ne sokáig válogass mert hamarosan kifutó készülék lesz a T-nél. Nem kis város ahol lakok, de nálunk már az összes boltból elküldték az ismerősömet azzal hogy nincs, és nem is lesz belőle. Webshopban még láttam lehet rendelni, de szerintem már az is csak idő kérdése hogy mikor fut ki onnan is.
-
Ailton
tag
Én nem vitatom, az Arc S tényleg szebb, de akikkel eddig találkoztam, barátok ismerősök, mindenkinek tetszett az Alcatel (nekem meg hízik a májam) és én is egyre jobban megszeretem.
butyek: jogos! csak van egy olyan érzésem, hogy az Arcra a szoftver jobban rá volt szabva, az spb-nél mindig elfog a hiányérzet.
[ Szerkesztve ]
-
butyek
senior tag
Az SPB-nél engem is Go Launchert használok. De nem is ez számít, hanem a hardver mennyire tud megfelelni az igényelt szoftvereknek. Az én esetemben ez a telefon -egyelőre- teljesíti az elvárásaimat. Badboys is csak azóta húzza le állandóan csóró 995-öt, mióta rájött, hogy gyári hangulatvilágítás is jár hozzá Persze Suzuki után egy Subaruban ülve a Suzuki egy szar, és nem éri meg az árát
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
junkpod
veterán
válasz Danny_G #1226 üzenetére
ez teljesen alap android/okos teló szindróma, hog yegy éjszaka alatt teljesen bekapcsolt állapotban 50-60%-ot is veszíthet. Megoldások:
- ne használj 3G-t, ha olyan helyen tartózkodsz ahol nem túl jó a térerő, akkor folyamatosan 3G/2g keresésben van és nem hagyja alvóba menni a procit. háttér adatforgalomhoz teljesen mindegy a 2G/3G, max webezéshez kellhet 3G, de nekem az a plusz 2mp sem szokott számítani a fogyasztás kímélésért cserébe.
- éjszakára kapcsold ki az adatkapcsolatot (akár egy profil kezelővel automatikusan), így 2-5%-nál többet 8 órás éjszaka altt sem fogyasztanak.
- ha telefont se akarsz fogadni csak az ébresztő miatt kell a telefon éjszakára, akkor pedig rakd repülő módba, így 0%-ot fog fogyasztani, mert hálózati adatok hiányában semmi nem működik és szépen alszik egész este 0 fogyasztással.egyébként meg nagy képernyő, nagy fogyasztás...
Box's don't touch!
-
tpeti78
senior tag
válasz junkpod #1248 üzenetére
" ez teljesen alap android/okos teló szindróma, hog yegy éjszaka alatt teljesen bekapcsolt állapotban 50-60%-ot is veszíthet. "
Te most csak hülyéskedsz ugye?
Hogy lenne már normális 50-60% úgy, hogy hozzá sem nyúlsz?
Jó tippek, amiket leírtál, hozzá tennék még annyit, hogy ha a user össze vissza telepakolja mindenfélével, előfordulhat, hogy összeakadnak az appok, és ezek nem hagyják aludni a telefont. Monitorozni kellene, hogy mi fut a háttérben, mi pörgeti a procit, monitorozni az aksit is, stb. Ha végképp nem sikerül rájönni a dologra, akkor sajnos app és adat mentés után gyári beállítás vissza, és újra rakni a dolgokat, de nem ész nélkül.
szerk.: A háttérben zabáló appokra ajánlom a Watchdog-ot, a lite verzió ingyenes.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest