- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
A telefon kijelöl néhány programot ami törölhető.
Lehet ezekről valami biztonsági mentést csinálni és azt átrakni mondjuk PC-re,hogy később ha mégis kell akkor vissza lehessen állítani? -
Ailton
tag
Természetesen én is go launchert használok. Az SPB-t körülbelül egynapig tartottam elegendőnek, amíg nem volt rajta annyi program, hogy már nem tudtam kezelni a menüben. (és a mappa létrehozás a képernyőn, az effektek, a testreszabhatóság...)
Igen-igen a fogyasztás nagyúr, de kaptunk egy nagyon "jó" kis "Akku kimélő" programot a telefonhoz. El sem tudom képzelni, hogy mi lenne, ha ez nem lenne (vagy lehet, hogy az egész szart sem ér? ) egyébként okosan kell használni, ki kell tapasztalni és meg kell beszélni
-
butyek
senior tag
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Nekem egy régi készüléket kell cserélnem, most kezdek barátkozni a gondolattal, hogy Androidos tel, és ezt az Alcatelt néztem ki, próbálok felzárkózni a fórummal, de még csak 05.15 dátumnál tartok. Van-e félnivaló ettől a készüléktől, pl. kijelző porosodás vagy bármi, és szerintetek van-e értelme várni egy kicsit mondjuk jún.1.-ig hátha lesz akció a telre , vagy vegyem meg nyugiban 39800ért T-nél? (előfizu úgy is marad, de a mozaik meg nem ér annyival többet mint amennyivel az "olcsóbb" a tel ár)
Előre is köszi a válaszokat! -
lacix76
őstag
válasz ANDROID??? #1254 üzenetére
Azt a pár napot már olvasd végig nyugodtan szerintem
-
butyek
senior tag
Félnivaló nincs. A T eddigi árképzései alapján nem várnék a helyedben, mert valószínűnek látom, hogy drágulni fog inkább, ha nem is sokat.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
Ailton
tag
Állítólag a fél méterről való mélyzuhanásokat nem szereti,jah és a vizet se és alul kicsit bevilágít amit sasszem Badboys vett észre Nincs mitől félned,remek "kis" teló ez.
-
spoy
tag
Van aki használja a "gyári" SPB Shell 3d kezelő felületet?
Kinek milyen tapasztalata van SPB Launcher -el?Mióta meg van a telefonom azóta GO Launcher használok és nem próbáltam még ki az SPB -t.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Hosszútávú tapasztalat még nincs (szerintem rolywrxnek volt itt először 995-e, de még az is max. másfél hónapja lehetett), ami ennyi idő alatt kijöhetett, az már kijött, a többire meg csak az idő adhat választ (de: 1, valószinűleg olyan lehet, mint a többi, hasonló anyagból építkező telefon, hiszen ugyanazokat a komponenseket rakják össze a világon mindenhol 2, ha biztosra akarsz menni, akkor vedd meg kiterjesztett garanciával (mármint ha van ilyen a T-nél))
Akcióra én sem várnék, ez az egyik legnyomottabb árú készülék a piacon... -
Ailton
tag
Hát lehet, hogy nem lesz hiteles, mert 1 napot használtam, utána csak próba gyanánt vissza-vissza állítottam. A képernyőváltásnál akad egyet, ami nem annyira idegesítő. Az alkalmazás fiók (menü) háttere fekete ami nem változtatható. Alap widgetekből jól áll, de a legtöbbje teljesen felesleges (én főleg azon a "moon" widgeten akadtam ki). Az hogy 3D első fogásra jó, tetszettős, ki jön a widget megmutatja magát, majd tovább áll. de 2 óra múlva már egyáltalán nem olyan vicces, mint volt. A legidegesítőbb, hogy a menüben az appokat nem lehet mappába rendezni, rendszerezni, így amikor sok appod van túlzsúfolt lesz és nehézkes. A főképernyőn(kön) lehet mappát létrehozni de (nekem) azt ő nevezi el. Nekem ezek voltak az indokaim, amiért inkább a go mellett döntöttem, azóta boldog vagyok és kiegyensúlyozott.
-
Badboys
őstag
SGS II re.Csupán azért mert nem kaptam Arc S t.Az eladók szerint 3 hete hiába kérnek nem kapnak pedig inkább azt vettem volna.Valószínű,hogy már nem is kapnak,legalább is itt Baján.Elképzelhető,hogy másutt még van.A Xpéria S meg ki esett a nem bővíthető memória és a nem cserélhető akksi miatt.
SZVSZ.meg meg kell várni a Huawei 2 magosát vagy a ZTE erősebb hardverű gépeit.Való igaz,hogy engem flusztrált a silány kijelző beszerelés.Akármilyen árkategória nem lenne szabad ilyen összeszereléssel kiadni.Azoknak jobban lesz támogatása a fejlesztők által.
[ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
válasz Badboys #1261 üzenetére
Mintha ezek a telefonok nem az Alcatel táborába tartoznának. Az SGS II egy jó telefon, Kicsit kezd megöregedni, de gondolom ezt a szintet még bőven hozza. Nekem az Xperia S nem tetszett, az Arc S annál inkább, de nem bántam meg, hogy maradt pénz a zsebemben és van egy jó (<-szubjektív ) telefonom.
-
Badboys
őstag
válasz mjani1172 #1251 üzenetére
Nem kell mentés mert nyomsz egy gyári állapotra vissza állítást és megint minden a régi.
Ailton: Nekem is megfelelt volna,ha az a fránya kijelző.Nekem sem volt szándékom ennyi pénzt adni érte,de most már azt mondom nagyon ütős készülék főleg,hogy fölment az ICS.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Már úgy látom, hogy megrendelem ezt a telefont webshopon keresztül.
A rendelést követően, ezt jobb átvenni személyesen T-pontnál, vagy ugyanúgy megfelel, ha kihozzák a munkahelyemre (nem tusi) hogy el tudok menni érte...
Lehet hogy a webshopon keresztül vásárolt készülék nem lesz bontatlan?
Az előbb a Tnél (1430) azt mondták, hogy ha nem jó valami akkor 8 napon belül mindegy hogy visszaviszem vagy visszaküldöm, ugyanúgy visszaadják az összeget és mindegy melyik szervizbe viszem hiba esetén a telefont...A webshopos kérdés a korábbi http://prohardver.hu/tema/re_alcatel_one_touch_995_szintet_lepett/hsz_1158-1158.html
hozzászólás miatt merült fel, bár nekem az a hozzászólás kicsit érdekesre sikeredett (vagy csak én nem értem).Ha nem jól linkeltem, bocs.
-
ANDROID???
addikt
Ja, honnan tudom, hogy bontatlan?
Mire kell figyelni az átvételkor? -
Pug
veterán
válasz ANDROID??? #1268 üzenetére
Van két kis lezáró matrica a doboz alján.
-
tpeti78
senior tag
Gondolom le kell, hogy legyen ragasztva a doboz. Vagyis, amivel le van zárva, az ne legyen elvágva, vagy ilyesmi... Remélem érthető, amit írtam....
Én simán megrendelném a helyedben a shopból, és ha nem bontatlan, akkor max. nem kéred, és kész.
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Badboys
őstag
válasz mjani1172 #1266 üzenetére
Igen olyan állapot lesz mintha most vetted volna ki a dobozából.Ez olyan mint a wm nél a HR.
Pug: Nekem körbe el állt a kijelző a kerettől és szépen látszott a megvilágítás fénye.A legdurvább az alsó keret alatt olyan 1 cm hosszan V alakban bevilágította a kijelzőt igaz ez csak este látszott,de akkor zavaróan hatott.Ezt fejtettem ki,hogy az árához képest ez durva hiba.Annyira új a teló,hogy későbbiekben ki tudja mi lesz vele.Lehet semmi lehet nagyobb gondok lesznek.Nem kellett volna kispórolni a kijelző alól a kétoldali ragasztót vagy normálisan beszerelni a kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
SZVSZ. Le van szarva, hogy bontott vagy nem.nézd meg,Ha minden jól működik akkor nincs miről beszélni. Ha nem akkor visszaveszik. Egy matrica (ami nekem is rajta van) nem nagy dolog.
-
Ailton
tag
Egyébként az újraindulós problémám megoldódott. Tudom senkit nem érdekel,de boldog vagyok.
-
spoy
tag
Következö lenne a problémám, ha telefonom kijelzőjén jobbra vagy balra görgetem a főkepernyőt vagy a menüt akkor közepén szagatás szerű jelenség keletkezik.
Hasonló mikor a számítógépen nem lenne jó a vsync.
Szerintem nem jó a telefon tearing effektje.
Hard reset és kinézetet is váltottam, de akkor is csinálja.Helyesírási hibákért elnézést kérek, teloról irtam.
-
Land
veterán
Gyári SPB Shell?
Mert ha igen, akkor ezeket ajánlom: Adw Launcher, Adw Launcher Ex (fizetős tuningolt változat), Launcher Pro, Go Launcher Ex, Nemus Launcher (leggyorsabb jelenleg)Esetleg valaki Nemus-sal megnézhetné, mennyire gyors a telefon Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Külsö hangszórója hogy szol a telefonnak ? Nekem még jelenleg ot-990-nem van annak elég szépen és hangosan szol , szoktam zenét halgatni rajta . Ennek szól ugy mint a 990-nek vakaki össze tudja hasonlitani ?
-
ben11
őstag
-
mjani1172
addikt
Urak!
Ki használ Camera360-at?
Egyszerűen nem tudom beállítani hogy értelmesen forgassa el a képet,rájöttem hogy hol kell,de már 2 órája próbálom és sehogy sem megy értelmesen.
Ki hogy állította be? -
mobilbazar01
csendes tag
Szabad fordítás de világos .
Köszönöm a tippeket. Leszedtem és egész tetszetős mondjuk kezdem megszokni ezt az alcatel menüt. Egész tetszetősre sikeredett. .
Igaz. Tényleg nagyon jó ez az android. Win7 hiába olyan szép, mert tényleg tetszik csak semmire nem jó. Egy egyszerű csengőhang beállítás egy külön procedúra.................... -
spoy
tag
Azt hiszem megvan a legjobb launcher amit használtam valaha is.
Egyszerűen hasít a telefonon, semmi akadás, kicsi rendszer igény, szép, egyszerű, magyar és végül nagyon gyors!--> Nemus Launcher <-- Elérhető: [link]
De sajnos a v sync, tearing effekt hiba most is fent áll ami nem launcher hiba!
Nem tudom mit tegyek ez ellen?![ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
válasz mobilbazar01 #1284 üzenetére
Ebben igazad van a WP túl megkötött. nem lehet testre szabni :\ örülök, ha tetszett a szabad fordítás tényleg használd a go launchert, mert tényleg megéri,teljesen testre szabható.
-
Land
veterán
Nah lehet megoldható a hangerő gombokra való felébredése a telefonnak.
Program neve MagicLocker. Sense 3 pro témával használom.
Hangerőgombok beállítása: MagicLocker settings->Volume rocker wake->ON
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
ANDROID???
addikt
A T webshop vásárlásnál, kell adjanak hozzá memória kártyát? (légyszi aki így vette ezt a készüléket ő adjon választ).
Köszi! -
Pug
veterán
válasz ANDROID??? #1295 üzenetére
Igen, ott is kell a csomagnak tartalmaznia, benne lesz a készülékben a 4GB-s kártya.
/Nem így vásároltam, de a Trénél előttem pont ezt kérdezte az egyik vevő, a webshopos és bolti csomagok tartozékok szempontjából megegyeznek. Nem is lehetne máshogy, hiszen ugyan azt a lezárt dobozt kapod mindkét esetben /
[ Szerkesztve ]
-
angelhun84
csendes tag
válasz ANDROID??? #1295 üzenetére
Igen, benne van a készülékben, én is így vettem.
-
espista
senior tag
Azt meg tudja valaki mondani nekem, hogy a Beállítások/Wireless és hálózati beállítások/Mobilhálózatok/Hálózati beállítások menüpont alatt lévö "Hálózati üzemmód" és "Csak 2G hálózat használata" közt mi a különbség?
Romani ite domum!
-
ANDROID???
addikt
válasz angelhun84 #1297 üzenetére
Ez jól hangzik, akkor egy picivel megint kevesebb a kiadás, mert ha 4GB adnak hozzá, azzal szépen elleszek
Már alig várom a "kicsikét", elvileg legkésőbb holnap érkezik.
Lehet, hogy majd szoknom kell Sony E. D750i után? (ezt ironikusan)
Ja a sony már 6 éves gyári akkuval, mostanság kezdett szrakodni kicsit, pl ma reggel húztam ki a töltőt, utána 1 perccel később is rajta a töltés "háttérkép", de amikor bekapcsoltam helyre állt a rend.
A D750i "blútsz" segítségével át tudom küldeni a kapcsolatokat, azt az Alcatel vajon tudja majd használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest