- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomaaasz
aktív tag
4 nap használat után azt mondom, hogy szerintem jelentősen gyorsult a telefon. Az orosz ML csoda van fent, és eddig bajom nem volt vele. Az akksi is türhető, nap végére olyan 30-40 %-on szokott lenni, egész nap 3G, 1-2 óra zene, auto fényerő.
Oda mentem, ahol vagyok!
-
Malacy
tag
Nekem sikerült!
Köszi a segítséget! -
Malacy
tag
válasz lacix76 #10203 üzenetére
Másold be a Qltsar féle zip fájlt az sd gyökerébe. Ha megvan akkor indítsd el a Quick boot-ot.
Recovery menüpontra bökve a telefon kikapcsol. Ekkor röviden nyomd meg a bekapcsoló gombot. Ekkor betölti a recovery módot. Válaszd ki, hogy sd kártyáról telepíted a zip-et. Beadja az sd gyökerét, megkeresed a fájlt és telepíted. -
szaszapi
őstag
-
Malacy
tag
válasz szaszapi #10209 üzenetére
Nem tom, én nem veszem észre, hogy jobban merülne. Sztem többet maceráljuk esetleg. Tegnap reggel vettem le 100-on, közben felraktam a Qltsar minimalt, egész nap ment a wifi, töltöttem is rendesen rajta, kb. 600 megát, pár beszélgetés, este net. Este 10-kor tettem repülőbe, ekkor 62%-on volt, reggel 6-kor ugyanilyen töltöttségen állt, ma telepítettem Qltsar patch-ét volt 2 hívásom, most 46%-on van. Ilyen használat mellett szvsz nem rossz, bár azt nem értem, hogy a képtár miért használja 62%-ban az akkut....
-
lacix76
őstag
válasz 0xmilan #10210 üzenetére
Na így sikerült,de újra rá kellett raknom a tiszta minimal rendszert mert valamit kigyomláltam belőle ami nem kellett volna.
a patchbe két tweak teszt jelleggel került. pl. root explorerrel nagyon könnyen, a kettőskeresztek eltávolításával aktiválhatjátok a következő két kapcsolót, a /custpack/build.prop file-ban:
#ro.ril.disable.power.collapse=0
#pm.sleep_mode=1
a két tweak a telefon energiagazdálkodását segíti, viszont előfordulhatnak mellékhatások, ezért sem aktiváltam alapban őket.
a módosítások után újra kell indítani a készüléket.
(aki az akkumulátor töltéssel kapcsolatban tapasztal furcsa jelenségeket, rakja vissza a kettős kereszteket a parancsok elé)Ezt próbálta valaki amit qltsar írt?
-
szaszapi
őstag
válasz 0xmilan #10210 üzenetére
azért ne így képzeld el hogy naponta cserélem, de volt már fennt mindegyik verzió és nem egyszer töltöttem.Megérzem hogy szar az akkuidő,hisz harmadannyit megy a telefon.Minimal edition most érdekesen viselkedik,képtár és a kamera zabálnak rohadt sokat,pedíg nem is használtam őket.
-
jopont
senior tag
válasz szaszapi #10216 üzenetére
Érdekes, nekem ezek nem is futnak egyáltalán. Igaz, még eddig el se indítottam, lehet, ha használod, beragad? Na majd elindítom őket, és megnézem, beragad-e?!
Jé, most tünik fel, hogy nincs hang a kamerában De jóóóó
Ez fura, mert én este leteszem mondjuk 56%-al, akkor reggel is 56% és nekem ugyan úgy bírja, mint a 2.2
Ez mitől lehet. Mondjuk nekem a net ki van írtva, csak wifit használok.[ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
Végre rájöttem, hogy mikor zöldül be a térerő, wifi stb! :-) Ha a háttérkapcsolat engedélyezve van.
-
Malacy
tag
Képtár kigyomlálva link2sd által, helyette a Quickpic. Probléma megoldva.
-
Malacy
tag
Mondjuk ha összeszámolom érdekes...
Android rendszer 57%
Telefon készenléti mód 14%
Tárcsázó 12%
Akkumulátor készenlét 9%
Wifi 5%
Kijelző 4%Ez így összesen 101%.... Erre tud vki vmit? Vagy gondolom ezeket a számokat nem kell készpénznek venni?
Ráadásul a wifi úgy fogyaszt, hogy be sincs kapcsolva... -
Malacy
tag
Nem töltöttél le semmit? Mert maga a rendszer nem eheti meg csak úgy a 100 megát.
Nyilván szinkronizál meg fut a háttérben ez-az ami adatforgalmat generál ha engedélyezve van. Egyes widgetek is. Érdekes amit írsz mindenesetre. 3G Watchdog fent van? Azon jól meg tudod figyelni a forgalmadat. -
Nenősüljmeg!
tag
hello! valaki segítsen már a market ....
utálom az újat.
az oldmarket app nem indul minimalon... hogyan tudom visszatenni a régit??? -
lacix76
őstag
válasz Nenősüljmeg! #10233 üzenetére
http://www.filecrop.com/android-Market-market.apk-2.2.1.html
Innen le tudod szedni ami a 2.2-höz volt Market.Jó kell lennie ehhez is.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz 0xmilan #10220 üzenetére
Most, hogy írtátok én is kikapcsoltam, de nem jó, mert így nem engedi használni a Market-et.
(#10236) korcsi: Ó hát én ehhez lusta vagyok, hogy ki-be kapcsolgassam akkor inkább hagyom így, úgy sincs bajom az akku üzemidővel.
[ Szerkesztve ]
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
korcsi
veterán
válasz ///Krisz\\\ #10235 üzenetére
Bekapcsol, market használ, market kilő, kikapcsol.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
zedok
őstag
Hahaha, a beállításokban-> a telefonról kezdjétek el tapicskolni a Firmware változatot gyorsan! Meglepetés
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
lacix76
őstag
Amugy minek használtok marketet?A neten mindent le lehet ingyenesen tölteni.
-
sonaj888
tag
Fel van rakva a minimal editon a patchal együtt. Nagyon tetszik.Most már belakom a telefont és nem piszkálgatom tovább.
Köszönet a Mesternek!
A launcher törölhető? Én a go launchert szeretem, jol használható. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz lacix76 #10243 üzenetére
De nem egyszerűbb, ha egyből a telefonra települ és nem kell másolgatni?
(#10247) lacix76: Mondjuk itt?!
(#10237) zedok: WTF? Ez mi?
[ Szerkesztve ]
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
lacix76
őstag
válasz ///Krisz\\\ #10248 üzenetére
Mindegy ezen nem fogok vitatkozni,csak olvasd el mi tiltott még és inkább hallgassunk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Whisky topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs