-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
Na asszonka már zúgolódik, hogy a gép vásárlását tervezem.(persze csak elméletben hisz az árát sem tudom)
-
gyuromoj
veterán
válasz karakpecze21 #40804 üzenetére
Közel egy éved van még, addig csak megbékél a tudattal. Személy szerint én max. 120k-ig tervezek költeni egy nextgen konzolra.
Élőben követhetjük nyomon, ahogy barátaink játszanak, és ha valahol nem tudnak továbbjutni, átvehetjük az irányítást. Zseniális ötlet.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Szövegesen. Már nem érsekel, hogy mennyibe fog kerülni. E3-on végképp le fognak láncolni. Ez egyszerűn túlszárnyalja mindazt amit vártunk!
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
STC Speed
őstag
Mind1,ha viszi a ps3 as játékokat,én is adom el kell rakni havi 10 ezret
-
Ronam
addikt
Most mutatják be az új Killzone-t, beszarás jól néz ki.
-
karakpecze21
senior tag
Bakker a pizsomámba kakálok a Killzone grafikájától.
Komolyan mondom úgy felpörögtem, hogy nem fogok tudni aludni.
[ Szerkesztve ]
-
kola99
tag
Uhh...ehez már csak meg kéne venni a kinézett tv-t is
-
MasterMark
titán
Érdekes ahogy a Gaikai-t felhasználták.
Switch Tax
-
STC Speed
őstag
Jól látom,hogy vmilyen ultra élsimítást használnak a játékok?
-
Dexar007
veterán
Alig 100 ezren nézik ezt a szart és 10 másodpercenként beszaggat..
Give me your cum,bull!
-
xpsyx
tag
PS3ról is megy a stream, Whats New-ba megtalálható, ha valaki keresné
PSNID: xPxSxYx | iPhone Xr | Macbook Pro M1
-
Mister_X
nagyúr
-
xpsyx
tag
New Titles:
Deep Down (Capcom)[ Szerkesztve ]
-
kola99
tag
,,,És a PS4-el eljő a Sárkányok Kora !...
-
gyuromoj
veterán
Watch Dogs
Én itt nézem, Bestre állítva.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Blizzard, aztakurva.
Diablo 3 PS3-ra és PS4-re. Remélem a PC-s karakterekkel is játszható lesz.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Ronam
addikt
Blizzard és Sony, na ez a nem mind1 .
-
xpsyx
tag
Blizzard, are you serious??
-
Ronam
addikt
Azt hiszem megvan mivel ajándékozom meg magam karácsonykor .
-
Injun
senior tag
A rohadás essen beléjük.Pont a gépet nem mutatták.
-
gyuromoj
veterán
Final Fantasy PS4 on E3.
Kár hogy nem mondtak semmit a pontos hardware-ről és a kinézetéről. E3-mon tuti leleplezik teljesen.
Watch Dogs, Killzone tetszetős volt.
Év végére lehet gyűjtögetni, remélem nem lesz elszállva az árazása.
Most már kíváncsian várom, hogy mit lép a Microsoft.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Az állam nem esett le,de aránylag tetszett amit láttam.
Kicsit túlhájpolták azért a technikát ami a ps4 alatt van,azért nem most jutott oda a dolog hogy ez a grafika megvalósítható legyen. PC-s szemmel nézem ugyan,de a mai asztali gépekkel ezt még túl is lehet lépni,persze ha nem fejlesztenek rá akkor nehéz. Kicsit olyan ez,mint most lehet látni mit tud a ps4,de csak ps3as grafikás játékokat adnának ki rá.
Gépet persze nem mutattak,karácsonyra lesz,addig még sok idő van.
Ami viszont hiányzott,nem volt szó adathordozóról,se arról, hogy a játékoknál kötelező-e az online kapcsolat.
Ja igen 4król nem volt szó, valószínű nem lesz,ehhez kevés ami a ps4ben van.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
-
karakpecze21
senior tag
A végét nem láttam teljesen, de maga a konzolt meg is mutatták vagy csak a controllert?
-
Mister_X
nagyúr
válasz karakpecze21 #40833 üzenetére
Nem, nem mutatták, ár sincs. 2013 végén fog jönni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Zigur
senior tag
Szerintem nem lesz olyan drága a PS4, nem mennek még egyszer bele a drága hardware útjába, a Nintendo se jött ki nagy hw-el. Nincs értelme, már ma is iszonyatosan sok pénzt visz el a játék fejlesztésénél a grafika, nyilvánvalóan nem fognak erre többet költeni a fejlesztő cégek. A több rammal több és szebb textúrát lehet használni, ez bőven elég lesz.
-
szasanyi
félisten
Azért erre ne fogadj komoly összeggel. Aki az újdonságokat a megjelenést követően magáénak akarja tudni, azt mindig megfizettetik! Inkább az a fontosabb, hogy a tapasztalatok pár hónapon belül már megerősítsék az új nextgen konzollal szembeni elvárásokat, azok teljesülését (nem úgy, mint anno a PS3 esetében ugye), és legyen egy komolyabb árcsökkenés a magas induló árhoz képest. De majd látjuk...
-
törölt tag
Kihagytam a show-t, volt szó visszafele kompatibilitásról?
-
Xirtam
veterán
-
ldave
félisten
Ami tetszett:
- alvó mód, ennek nagyon örülök, pár játék (pl ME3) esetén simán volt 3-4 perc mire a gép bekapcsolásától eljuttattam a mentés betöltéséig, szóval ez egy nagyon jó újítás
- Gaikai, szuper módon használják fel a streaming technológiát, játékok kipróbálása vásárlás előtt, játékmenet videók megosztása, segítség kérése havertól, ezek mind jó ötletek (feltéve ha van sávszélesség)
- PC alapú vas, ez rövid és hosszútávon is jó, egyrészt olcsóbb árat eredményezhet, másrészt meg a programozóknak könnyebb feladat lehet erre alkotni
- indie játékok, manapság egy jó indie játékban gyakran sokkal több jó ötlet van, mint a millió dolláros AAA címekben, remélem hozza a Steam és az XBLA szintet kínálat terén, ebben van hova fejlődnie a Sony-nakA Slime draws near! Command?
-
karakpecze21
senior tag
A joy így, hogy nem vettem még a kezembe külsőre nem annyira jön be, de nem is az a lényeg.
Remélem méretben kicsit markosabbra tervezték, mert a mostani picit lehetne nagyobb.Kíváncsi leszek, hogy a tapi pad-nak csak a böngészésben való navigáláshoz lesz e köze vagy esetleg a játékokban is kap szerepet.
-
MasterMark
titán
Magáról a PS4 gépről van kép, hogy hogy fog kinézni?
Switch Tax
-
ldave
félisten
válasz MasterMark #40846 üzenetére
Nincs, szerintem azt E3-ra tartogatják. Az is lehet, hogy még nem teljesen végleges.
A Slime draws near! Command?
-
TazLeacher
nagyúr
Én nem követtem a híreket, most átfutottam gyorsan az infókat, és nyugi van, maradok a PS mellett...nem hiszem, hogy 0day vásárlás lesz, de szépen kipörgetem a PS3-as címeket, aztán lépünk...mondjuk ebbe még eléggé belejátszik majd a cloud alapú dolog, de mire megjelenik, ez úgy is tisztázva lesz.
-
MasterMark
titán
-
Edgeri
senior tag
Ezt a visszafele kompatibilitási dolgot nem értem (vagy a Gaikai pontos működését). Szóval, ha nekem fizikailag ott a polcon egy játék, amit megvettem PS3-ra, akkor honnan a tökből fogja tudni a Gaika, hogy nekem azt streamelheti PS4-re?! Beteszem a PS4-be a lemezt, észreveszi, hogy ez bizony PS3 játék, majd valójában nem a lemezről kezdi el futtatni azt, hanem a tököm tudja milyen PS3 virtuális játékszerverparkból streameli le PS4-re?
Mellesleg én azért megvárom azt is, hogy mit fog tudni az új XboX is (jöhetnek a kövek). Mert szép színes-szagos ez az új PS4, de a tökömet sem érdeklik ezek a közösségi lehetőségek (ezeket jobban szeretem a valós életben) és figyelembe véve, hogy butította le a Sony a PS3-at mostanáig, azért megvárom mi lesz itt. Aztán döntök melyikbe fogok bele.
Üdv, Edgeri
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest