Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz DM-Fan #10640 üzenetére

    Nézegettem, de én nem láttam jó áron... mondjuk 5k-nál többet nem akarok fizetni egy filmért. Lehet ezzel vitatkozni, de nekem nem ér többet, és annyit is csak akkor, ha nagyon jó, és látványos! A külföldi rendeléssel annyi a gond, hogy nem tudok fizetni, nincs dombor-nyomott, aranyozott, elektromos-balmenetes herepacsizóval ellátott full-extrás bank kártyám. A másik probléma, hogy apáméknak sem. :D Szóval ez kilőve. Viszont az általad linket oldalon van pár jó árú BD film, lehet onnan választok egyet, meg persze nézeget én a kínálatot mindenhol amerre járok, mert hátha.
    Amúgy néztem plazmát is, de nekem nem kellett nagy tévé mert kicsi a szoba, ez tűnt jó választásnak. Amúgy plazmából egy hasonló tudású - és persze nagyobb képátátlójú - tv sokkal többe került volna, és hát ahogyan Rokker Zsolti is mondá vala: szegény ember kézzel nőz. :) Ráadásul a készülék dizájn, valamint a képminőség, és a technikai színvonal is ütős, úgyhogy eddig nagyon tetszik.
    Valamit rebegett egy fiatal eladó srác az üzletben, hogy kivonják a plazma tévéket a forgalomból, vagy mi a fene. Annyira nem érdekelt, így beszéltem végig a dolgot, de valami ilyesmit említett... :U Te hallottál erről, vagy ez nem igaz?

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák