- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #174848 üzenetére
Az rendben, de így nem mond sokat hogy mennyi mehetett el az Astroból.
Psy kb 2 millióban fogyott, igaz nem az első hónapban, a Crash meg 5 millió az első hónapban, és ezek szerint akkor ennél jobban teljesít időarányosan.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #174856 üzenetére
F#ck. Ezt benéztem. Tényleg.
Gyors Google szerint kb 830.000 ment el belőle első hónap. Tényleg nem egy magas léc, ezt legalább eltaláltam.Azért mondhatnának egy számot a Sonynál, mert ha valami megérdemli hogy fogyjon, az az Astro.
Még én is megvettem digitbe a Deluxe-ot, pedig gép csak hónap végén lesz.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Elderath
őstag
Ez a Plucky Squire kijöhetett volna hamarabb. Itt unatkozom egész nap
Még 1 óra mire kijön
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szoke1982
senior tag
Szedhető az új ps+ extra játékok! De nem is ezért írok , nem is tudtam ,hogy magyar felirattal van a Under the Waves ! Kis meglepetés volt így!
-
LÁZ
addikt
1117 Budapest, Fehérvári út 23. Alza Buda, 09.20-22 ps5 slim lemezes 189k insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
F-ECT$
titán
válasz raveinT #174858 üzenetére
Az eleje nehéz. Aztán megkapsz pár maradandó buffot/eszközt, utána már könnyebb lesz. Viszont ha túljutsz az első nehézségeken, akkor rendesen be tud szívni, mert elkezded élvezni a játékot.
Az ACT2-t a játékosok 13.6%-a teljesítette, ez tekinthető kb a minimális végigjátszásnak. (Egy Spider Man-nél ugyanez pl 49%-on áll.)Dive ever, work never.
-
balazs025
senior tag
válasz F-ECT$ #174821 üzenetére
Nekem még régebben a Spider-Man 2-nél küldött ilyen baromságokat.
,,Lenyűgöző módon 0 óra alatt ügyesen hasznosítottad a Spider-fickók erejét, és legyőzted a gonoszt. Marvel New York Cityje fellélegezhet.." Itt a a Spider-fickók fordítása külön zseniális.
,,Különleges hős vagy Csak 99.9% kaparintotta meg a „Gyógyítsd meg a világot” trófeát. Ezzel aztán lehet dicsekedni!"
,,Legendás állapot: feloldva Gyorsabban megszerezted a platina trófeát, mint világszerte a játékosok 100.0%-a" -
raveinT
tag
válasz F-ECT$ #174878 üzenetére
Beszippantani beszippantott, csak mikor alig van ideje az embernek játékra, és mikor végre leül hogy na nyomjuk, aztán rendre meghal kb azoknál a kardozóy formáknál, egy idő után benne van , hogy más, több sikerélményt kínáló játék felé néz
De majd még próbálkozom vele
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Rigormortiis
veterán
Mit kell beállítani, hogy kapjak pl évösszegző emaileket a sony-tól? Még soha nem kaptam tőlük semmit a számlákon kívül.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok! A végére értem a Death Stranding-nek, legalábbis azt hiszem. A kérdésem az lenne hogy:
lezártam a 14. fejezetet. Ez után visszamegy az idő 2 héttel korábbra és kezdődik a 15. fejezet. Van ennek a 15. fejezetnek valami történetet előremozdító része még, vagy ez már csak azért van, hogy szabadon lehessen kóborolni és csomagokat kézbesíteni stb stb a platinázáshoz? iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
-
ldave
félisten
FREEDOM WARS REMASTERED — Announcement Trailer
Eléggé sikeres Monster Hunter-szerű játék volt PS Vitán.A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest