- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz bandi0000 #174650 üzenetére
Tekintve, hogy belőtték az árakat, arról is szólt szerintem, és ilyen árazás mellett kb nulla érvet felvonultatni, hogy ezért kell, nagyon béna, már-már microsoft-i mélységek, ami szintén nagyon amatőr volt, néha azt érzem, hogy már ezek a nagy tech cégek se tudják, mi a dolguk...
sz_b
Ehhez kb egy 4090 kell, mert sok vramot kér a játék, és a Pro rohadt messze van ettől is.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Néztem az új Test Drive-ot, hát ennek nagyobb lett a füstje mint a lángja. Ennél a Motorfest is lényegesen jobb szerintem.
Sic Parvis Magna
-
VTom
veterán
válasz spleenszuru #174624 üzenetére
Nem souls, open world action adventure.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Kupa
csendes tag
Sziasztok! Segítenétek?
Ps5 a lemezt nem olvassa be, mindig kiírja üzenetben hogy fordítsam meg a lemezt. Olvastam hogy ártantalanítsak, várjak 30 mp-et és kapcsoljam vissza. Így tettem, belépés után elkezdte másolni a lemezt de egy idő után abba hagyta és megint kiírta hogy fordítsam meg. Azóta mindig ezt írja ki, nem ír hibakódot. Olyan mintha nem pörögne fel. Lehet ezzel csinálni valamit? Köszi. Pali -
VTom
veterán
válasz mcwolf79 #174625 üzenetére
Magyarázd meg légyszives, hogy NEKEM mi a kényelmes
Mivel nem játszom minden nap PC-n, ezért nem tartok frissen mindent, ha leülök elé, igenis gyakran előfordul, hogy 20 opercem azzal megy el, hogy frissít valamit.
Konzolon frissítés = pop up üzenet a HÁTTÉRBEN, amíg játszom, majd egy restart, AMIKOR ÉN AKAROM.
A szűklátókörűség az, amikor neked csak a saját véleméyned létezik, és mindenki más véleménye szerinted szűklátókörűség, vagy amikor a konzol topikban győzködöd a többieket, hogy inkább vegyenek PC-t.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
válasz cyberkind #174636 üzenetére
Semmi mi lenne. Valószínű sokkal magasabb grafikai beállításokkal megy mint a sima PSen és erre még rájön a PSSR.
Olyan szintű hate kampány megy a pro ellen olyan emberektől leginkább, akiknek fingjuk sincsen a techről, hogy szánalom. Ez a szenzációhajhászat meg ezek az influenszerek 2024ben.. okádni tudnékXbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #174621 üzenetére
Nem érzem magaménak rögtön, nem fogom előrndelni, megvárom, hogy a valóságban mi lesz igaz abból, amit bemutattak.
Az ára meg teljesen reális 2024-ben. Irreális 200 ezerért oylan konzolt várni, ami nem kiváltja, hanem kiegészíti a jelenleg piacon lévőt, és a célközönsége egyértelműen a prémium (ha lehet ilyet mondani) kategória felvevőpiaca.
Mellesleg tudok olyanról is, aki 1.2 millás lapotop tart gaming célra, nem ismered?
-
negyven2
veterán
válasz Elderath #174658 üzenetére
Ezt nem kötekedésből írom, és nem ellened, meg más ellen, de ez most tipikusan az a kijelentés, hogy bármi ami a Sony ellen szól (jelen esetben ugye a PS5 Pro kritikái), az "hate" kampány. De ugyan ez a "hate" kampány más gyártó más terméke ellen, az valójában nem az, hanem objektív/szubjektív véleménynyilvánítás...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Kupa
csendes tag
válasz F-ECT$ #174657 üzenetére
Igen, ugyan azt írja ki. Vettem egy dvd, blu ray lejátszóhoz tisztító lemezt. Ugyan az az üzenet. Netes segítséggel próbáltam szétszedni, levettem a burkolatot, kifújtam a port, ventilátort kiszedtem de nem akartam már tovább bontani. Elvittem megnézetni, mondták hogy mintha nem pörögne fel. Lehet a vezetékeit kellett volna megmozgatni? A túlzott javítási ártól tartok, nem sok pénzem van rá. Kapok majd egy idő után árajánlatot
-
cyberkind
félisten
Nem 200-nek kéne lennie, de azért max 250, és erre jönne rá egy kis áfa meg haszon vagy mi, semmi baj nem lenne, azonkívül, hogy játék az nulla van rá, és ezért lesz nehéz megmagyarázni, hogy miért kell ez neked, vagy ha aljasan akarsz játszani, akkor olyanokat csinálsz, hogy a TLoU 2 nem megy fidelity-ben csak 30fps-sel, holott az alapgép tudná, csak akkor mi marad a Pro-ra...
Az ki lenne, mert az én gépem több, mint 2 volt otthon, de én ezt nem otthon vettem, és több mindenre is használom, igazából legkevésbé játékra, de ha most ezzel azt akarod mondani, hogy ne ríjjak a drága Pro áron, akkor oké, mert megveszem azt is ha kell, csak nem érzem az érzést, volt PS5, és nem tetszett, hogy a Sony leszarni használja a PS4-es játékait az új gépen, inkább megvárok mindent PC-re, és a legjobb minőségben tolom, ezért van ilyen cuccom, nem nagy talány.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz Fox Mulder #174664 üzenetére
Ha maradt volna a $700 -> 700 eur (ez utóbbi már áfás ár szokott lenni, tehát itthon kb 280e Ft lenne) váltás, az is "sok" lett volna, de az talán kevésbé ütötte volna ki a biztosítékot. Bár annyiért még mindig elvárás lehetett volna a Disc Drive is.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Mezcal
addikt
válasz mcwolf79 #174649 üzenetére
SW bőrbe bújtatott Far Cry , legalja AI-val, bug-os mint a nyavalya, meg úgy full lelketlen az egész . Ráadásul a főszereplő teljesen unszimpatikus, nem igazán lehet vele azonosulni .
Inkább AC mint FC, de még az sem igaz. Te nem tudsz vele azonosulni vagy nem tetszik neked, az a te véleményed, nekem semmi bajom vele. Lopakodós SW játék még nem volt, ez legalább nem olyan, mint a többi.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
arty
veterán
válasz Wesder #174665 üzenetére
Sőt, a bűvöskocka jobb bármilyen hülye videojátéknál, tehát akkor se veszítesz semmit, ha semmilyen géped sincs.
Mindig az a kérdés, hogy "kinek".
Neked lehet, hogy jó a pécé, én sokkal szívesebben játszok konzolon.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
F-ECT$
titán
válasz Wesder #174665 üzenetére
Egy single címmel kb mindegy mikor játszol (bár a spoilerek miatt sokkal tovább kell óvatoskodnod ha később veszed elő), de egy multinál azért nem az. Milyen és mennyi játékos van, azok hogy állnak az újakhoz, mennyire pörög a net az egészen, stb, ez mind mind hozzáadhat az élményhez.
Ha van 3 fix haverod, akkor most is ok a HD2, de ha nincs, akkor sokkal nehezebb olyan társakat találni, akikkel egy szinten vagy, jó velük játszani és mondjuk még érted is őket[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz Mezcal #174639 üzenetére
Már csak napok óta olvasgattam ezt a sok rinyálást a PS5 pro meg PC vitáról, de ezt már én sem tudtam megállni...
Veszel egy kényelmes gamer széket és frankón hátradőőlve tudsz lövöldözni az FPS-ekben is. Ki a fene szerencsétlenkedik FPS-ekben kontrollerrel?!
Most épp a Returnalt és a Forza Horizont játszom PC-ről OLED TV-n és nem kell semmit állítgatni. Egyszer belőttem és azóta csak játszok. Ráadásul én választottam ki a Returnal esetében, hogy memlyik effect fontosabb, szóval nagyobb szabadságot kaptam a PC-s verzióval (bár a Returnal PS5-ön sem volt csúnya normális sebesség mellett sem).
GT7 az engem mondjuk nem izgat, inkább a rally szeretem, szóval ez nyilván egyéni preferencia kérdése, de ahhoz eddig sem kellett a pro konzol, ezután sem feltétlenül érdemes az miatt az egy játék miatt megvenni.
Nekem pl a PS5 volt a PC alternatívája, amikor nagyon elszálltak a VGA árak. A mod támogatás hiánya mindig is fájóan érintett, de kénytelen voltam kompromisszumot kötni, hát megtettem.
Innentől viszont, hogy ennyire felmentek a konzol árak is (közben a VGA árak meg valamennyire mérséklődtek), már jobban járok, ha újra megteszem fő platformnak a PC-t és mellé veszek majd egy használt PS6-ot vagy PS7-et, amikor megint lesz elég exkluzív cím.
Nyilván a leírtak a saját véleményemet tükrözik, aki nem tudja elképzelni az életét a PS5 pro, PS6, PS6 Pro nélkül, annak úgy is meg kell vennie, mert lesz az az érzés az agya hátsó részében, ami nem engedi majd, hogy ne vegye meg. Én is így vagyok, csak én egy új VGA vagy CPU esetében . -
Wesder
félisten
válasz Fox Mulder #174664 üzenetére
"Nem várta ezt a gépet senki 200 ezerért, de 800 Euroért sem..."
Több ember is van a topikban aki már tegnap lerakottt volna érte ezret is, mert kínszenvedés az alap PS5-ön játszani.
Lehet meglepte az ár őket, de igazából nem számít.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Elderath
őstag
Holnap jön a Plucky Squire azt meglessük
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
mcwolf79
veterán
Igen , a plussz macera a driver-ek frissítése, de az sincs naponta.
Ennyi erővel mondhatnád azt is , ha nem játszol 2 hétig a konzollal akkor lehetséges , hogy jött új formaterv, letölt, telepít , restart. Eközben a kívánt játékot szintén frissíti, tehát azzal nem tudsz játszani akkor .
Lehet ezt csűrni-csavarni , de szoftveres macera terén a driver-ek frissítése ami plussz . Játékot konzolon is kell frissíteni.
Nem győzködni akarlak, qrvára mindenkinek magánügye mivel játszik. Én is PS5-ön játszom . Csak ez a bullshit-elés, hogy PC-n milyen macera a játék már nagyon nem aktuális . 10-15 éve még az volt , ma már jóval couch-gaming friendly a PC is. Kb. annyira idejétmúlt, mint a Windows-t köpködni. Lányom PC-jére 2 éve raktam fel a Windows-t, kb. 2 havonta ránézek , hogy az AMD VGA driver-t frissítsem, oszt csókolom . Pedig aztán gyűri rendesen, felrak mindenféle launcher-t meg biszbaszt, és megy minden probléma nélkül .Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #174663 üzenetére
Ha a 250 ezerre rájönne az áfa plusz a haszon, máris háromszáz ezernél járnánk.
Mióta bejelentették a Pro-t, mindeki arról siránkozik itt, hogy drága, ne vedd meg, inkább építsd PC-t, mert azon megy az ügyfélkapu is, meg hasonló baromságok.
Leírtam, hogy nekem mik az érveim a pro mellett, ha ez nekem megér annyit, amennyit rá kell fizetni a fat-re, akkor miért ne élhetnék vele boldogan?
Nem az miatt lesz drága a PS6, aki megveszi a Pro-t. Azok miatt lesz drága, akik 2020-ban egymást taposták, hogy a scalperektől meg tudják venni a PS5-öt 300-400 ezerért. Akkor látták a gyártók mindkét oldalon, hogy ezt ennyiért is el lehet adni.
Plusz közben eltelt 4 év, és az egész elektronikai iparban megemelkedtek a gyártás árak. A Pro-nál az van, hogy a Sony belepakol 200$-nyi plusz hardware-t, és mindezért elkér plusz 200$-t...
Ha hoztak volna 2-3 új játékot, amivbel promózzák, akkor nem drágállanátok? Dehogynem.
Senkit sem kényszerít a Sony, hogy megvegye, mindössze kínál valamit valamilyen áron, mindenki mérlegelheti, hogy neki megér-e annyit.
-
F-ECT$
titán
válasz cyberkind #174680 üzenetére
Kérdés, hogy hol az alja, és hogy jön-e felpattanás. Mert hiába olcsó most, ha pár hónap múlva ennyit se fog érni.
De egyébként érdemes figyelni, most tényleg elég olcsó, és ha megússza a csődöt, vagy kap egy felvásárlási ajánlatot, akkor lehet vele nagyot is szakítani. (Vagy elbukni az egészet ofc, szóval csak óvatosan.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz mcwolf79 #174681 üzenetére
Aki benne van a PC-s játékban, annak 20 éve se volt bonyolult, meg most se az. Igen, bonyolultabb, mint a konzolt bekapcsolni, de nem agysebészet az se. Egy kicsit kényelmetlenebb, egy kicsit oda kell figyelni, egy kicsit több időt elvehet, tehát aki csak heti 1-2 órára kapcsolná be, az ne PC-t vegyen, de aki napi szinten használja, annak a driverek frissen tartása nem fog gondot okozni.
És ahogy mások is írták: tv-re is lehet kötni, kontrollert is lehet hozzá használni, szóval a kanapé gaming is megy. (Igen, ez is kicsit körülményesebb, mint a PS-t a tv-hez kötni, de csak egyszer kell megcsinálni.)Dive ever, work never.
-
Mezcal
addikt
válasz spleenszuru #174674 üzenetére
Nekem sem volt semmi komoly, egyszer ragadtam be az egyik árusnál két arc közé, ennél nagyobb gondom nem volt. A youtube szarozó videok is olyanok, hogy a tesztelő elmondja, pár órát játszott vele szar és kész. Na az iylenek miatt terjed el, hogy ez egy bugos szemét.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
VTom
veterán
válasz mcwolf79 #174681 üzenetére
A saját példáddal szeretnél meggyőzni valamiről, amit én szintén a saját tapasztalataim alapján ítélek meg.
Szeretem a PC-t, mindig is volt, és játszom is rajta, de pl. új open world RPG-t vagy action andventure játékot nem vennék rá, mert nekem igenis kényelmesebb a PS5.
Engedjük el szerintem ezt a témát.
-
cyberkind
félisten
Én megtudnám érteni, ha látnám azokat a címeket, amik nincsenek, de én ezt mondom a generáció eleje óta, hogy alig van valami dedikáltan erre a genre, ez azóta se változott, és így eladni ezt, hülyeség, nyilván, lehetne vitatkozni azon is, hogy az új Series X 2TB ssd-vel 550-ért is dettó nyomiság, sőt, így nézve a Pro nem is drága, ezt aláírom.
Max 300-ért is húzós lenne, de ha az alapárhoz nézzük, ami 185 volt, akkor még csak-csak, de ez 400 körül lesz a boltokban végső árral, én ezt sokallom egy csak céleszközért, amire még játék sincs, meg ha lesz ez is, az se holnapután, mert szerencsére a live szarvíz elvitt mindent.
Pro gép jelyett, várni kellett volna a Zen 6-ra, majd max 26-ban hozni az új gent, immáron értelmes premierjátékokkal.
F-ECT$
Nem hiszem, 5 éve folyamatosan zuhannak a tőzsdén, és ugyanazt a szart adják ki, csak más köntösben, és azóta se néztek rá a tőzsdére.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Amúgy valszeg az idő szépítette meg, de a [PS4 Pro] se volt sokkal meggyőzőbb
Sőt talán ott se új játékokkal demozták
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
F-ECT$
titán
válasz cyberkind #174687 üzenetére
Szép lassan mennek le évek óta, de 2 hónapja még 22.5 eur volt, most meg 11.25 eur. Ez azért elég intenzív esés volt, és utoljára 2014-ben volt ilyen olcsó a papír. (Inflációval korrigálva meg még régebben.) Szóval ha jön valami pozitív hír, akkor várható, hogy lesz egy kis visszakorrigálás, és akkor el is kell adni amit olcsón vettél
Dive ever, work never.
-
cyberkind
félisten
válasz bandi0000 #174688 üzenetére
Azt se értettem akkor se, meg most se, nem vagyok híve ezeknek a félidős frissítéseknek, inkább legyen rövidebb a gen, több innvációval.
Amúgy most jött a hír, hogy a visszafelé kompatibilitás miatt, bukó lett az Intel-es PS6, így marad megint a drága Amd.
bandi0000
Láttam az anyagot tőle, ami jól hangzik, de az úriember szeret jókat mondani a fejlesztőkről, mivel ő is az, és szerinte sose, senki nem akar szart csinálni, csak mégis így történik.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz Villa7 #174690 üzenetére
Tehát 50%-al lett drágább, itt meg 70%-al, az eredeti (nem megemelt) árhoz képest, azért nem 10x-ről beszélnük, és itt azért volt 1-2 befolyásoló tényező is, ettől még drága lehet
cyberkind: Azzal az a baj, hogy rendszerint pár év mire "megtanulnak" rá fejleszteni, egy félidős váltásnál meg a Planet taxis srác elmondása szerint 1 nap max csinálni egy profilt rá, amivel többet kihoznak belőle
Xbox One: bandymnc
-
arty
veterán
válasz Wesder #174678 üzenetére
Az állításod, hogy tökmindegy mikor játszol egy játékot és hogy mely platformon, "bármit" ki lehet bírni a "játékért".
Szerintem ez abszolut nem igaz.
---
#174675 F-ECT$
Hátpersze... mert a "hype" semmit nem ad az érzéshez vagy hogy mások is pont akkor tolják, hogy megbeszéled velük az élményeket, stb, stb. Persze 1 év mulva is PONT olyan jó lesz/pont úgyanúgy lesz jó, amikor már mindenki letolta, aki igazán nagy rajongó, lejárt lemez az éppen frissen megjelenő másik 22 játék mellet, stbJátszok én heti szinten 40 éves videojátékokat is, élvezem is őket, de nem pont ugyan azt élem át, mint azok akik 84-ben találkoztak vele (és ez nyilván szélsőséges példa, az astro 1 év mulva sokkal sokkal kevésbé lesz "idejétmúlt").
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
plejik
addikt
Látom megy a pörgés a PS5 Pro miatt.. Szerintem ez is egy rétegtermék, aki akarja megveszi, aki nem pedig nem.
Viszont ez szerintem egy érdekes videó mert más szemszögből közelíti meg. (mint az eddigiek nagy része..) Akinek van kedve nyugodtan nézze meg.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
negyven2
veterán
válasz bandi0000 #174692 üzenetére
A PS4 Pro ajánlott fogyasztói ára 134 990 Ft, a PS4 Slim modellé pedig 101 990 Ft lesz.
PS4 Pro és Slim: hazai megjelenés és árak
Viszont azt hozzá kell tenni, hogy korábban a PS4 hivatalos ára ez a 134 990 Ft volt.
Vagyis akkor úgy jött ki a Pro konzol, hogy az megkapta a PS4 korábbi árát, és az alapgép (Slim) ára csökkent.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Elderath
őstag
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Wesder
félisten
Az állítás az volt hogy a PC nem váltja ki a PS-t. Mivel minden játék mindkettőre megjelenik, ezáltal igen is kiváltja a konzolt. Ennyi. Most hogy ez kinek jó, azt nem én fogom eldönteni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kwzatz
őstag
"Hátpersze... mert a "hype" semmit nem ad az érzéshez vagy hogy mások is pont akkor tolják, hogy megbeszéled velük az élményeket, stb, stb."
Semmit. Soha nem értettem ezt, hogy miért ad valakinek ez bármit egy single-playernél, de biztos a személyiségemből ered, hogy engem rohadtul nem érdekel. Ha valami tetszett (tök mindegy, mikor jött ki), testvéreknek, haveroknak esetleg ajánlom, meg én is meghallgatom más ajánlását, de ennyi. Nyilván ilyen 5-10 évnél már lehetnek különbségek technikai oldalon, amik máshogy csapódnak le, mint megjelenéskor, de 2-3 évnél? Semmi. (bár utóbbi időben, mikor vannak 2015-ös játékok is, amik jobban néznek mint új AAA-k vagy 20 évesek, amikben jobb az AI/fizika, még ez az 5-10 év sem univerzális technikai oldalról sem )
Gondolom olyanoknál jobban jelen van, akik folyamatosan "tartozni akarnak" valami csoporthoz, mert ez tölt ki náluk egyfajta űrt. Lásd még különböző zenészek, sztárok rajongói, akik visítanak, sírnak a koncerteken, emberek, akiknek a focicsapatuk és szurkolói mivoltuk adja az egyéniségük 90%-át, vagy akik egy politikai párttal teszik egyenlővé a személyiségüket. Értem én ezt, hogy ez nagyon sokaknál így van, nincs ezzel gond, de közel sem mindenkinél.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
negyven2
veterán
válasz plejik #174694 üzenetére
Tény, hogy más szemszögből közelíti meg... de!
Ahogyan el is mondja a videóban, ő Sony szekta tagnak tarja magát, és azért amióta ő ott ilyen podcast szerű tartalmakban, azért azt lehet tudni, hogy a legtöbbször ö nagyon pozitívan áll minden Sony-s dologhoz (ez nem jelenti azt, hogy ne lenne kritikus vele, mert itt is azért pár dologban az), és eléggé negatívan az MS-nek a dolgaihoz. Mindezt úgy, hogy szintén saját elmondása alapján bár közvetlenül nem, de közvetetten azért rálát a Sony dolgaira, míg az MS dolgaira csak annyiban amit olvas a neten.
De egyébként igen, érdekes dolgokat mond. De ettől még a mondadójának az értelmezésébe és értékelésébe hozzátartozik, hogy ő mindezt egy kis PlayStation fan szemüvegen keresztül teszi meg.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest