Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Lackooo84
nagyúr
válasz freemail.hu #145553 üzenetére
Hát igen, most mindenki beszopta akinek nem essential van, és még jó áron hosszabbítana... szerencsére engem nem etettek be, és csak essentialból táraztam be évekre anno.
The Truth is out there...
-
kicsako
őstag
Persze tök jó hogy kapunk ingyen játékot a PS Plushoz, de miért nincs egy szimpla Cloud Save + Online Multiplayer előfizu? 30ezret kiadni csak azért, hogy játszhass online, úgy hogy közben a netet is fizeted kicsit nevetséges...
-
bandi0000
nagyúr
Kár vergődnetek ezen az áremelésen, mert senki nem fog megsajnálni senkit és viszakozni... Az itt a baj, hogy megint azt nézzük, hogy itt mennyibe kerül
Átlagbér magyarországon (nem hiszem el azért) 1500 euro vs az osztrák 3500-hoz képest, most ott valszeg nem megy a sírás az emelés miatt... itt minden drágább mint a többi országban, ezért van az, hogy itt egy csúcs kat telefonért 3 hónapot dolgozunk, mint ott kifizetik a 1/3 vagy 1/2 fizetésből
Xbox One: bandymnc
-
Frod
addikt
Látom itt is nagyot ment tegnap a hasraütéses 50/60 ezres éves ár, amikor nincsenek is hivatalos magyar árak...
Az Extra pl 25€-t nő (100->125), ami jelen árfolyamon is 9500, Sony árfolyamon pedig csak 7500.
Nettó hergelés és félretájékoztatás volt ez a tegnapi, nem tudom honnan indult, de simán lehetne valami szankciója...#145559 bandi0000
Az átlag nettó valahol inkább ~850€ környékén van...[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
lo_jo
senior tag
válasz bandi0000 #145559 üzenetére
2023-ban az Essentialnek nem szabadna léteznie, konkrétan egy paywall olyan szolgáltatások elé (cloud save és multiplayer), ami konzolokon kívül teljesen alap több, mint egy évtizede. Ha ez nem fér bele a minden egyes eladás után beszedett 30%-ba, akkor be kell zárni a boltot. Az Extra és a Premium ára viszont szerintem rendben van, még mindig 2 AAA játék ára alatt és felett lesz egy kicsivel az éves, lehet dönteni a kínálat ismeretében.
-
Nayrobi
őstag
válasz Fenn3gyer3k #145548 üzenetére
A menüket csináld, az oldja fel a pályákat és a játékmódokat.
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem hagyjuk ezt a bér dolgot, más platformokon (még a PC-t is beleértve) ingyenes a felhőben tárolt játékmentés. Nekem Xboxról érkezve egy kisebb kultúrsokk volt, hogy évente 18 ezer forintot kéne azért fizetnem, hogy legyen felhőbe mentés, miközben semmi más nem érdekel a szolgáltatásból, már nem játszom online és az ajándék játékok 98%-át el sem indítom vagy azért, mert már megvan vagy mert eleve nem is érdekel (2021 karácsonyán vettem 50% akcióban 9 ezerért éveset, gondoltam a játékokból majd visszajön... egyetlen cím volt aminek örültem (God of War), azt is átlag 3 ezerért lehet venni lemezesen, nem újítottam meg az előfizut, ráfizetés volt).
De olyan van, hogy nem a saját gépemen indítom a játékot (pl: barátnőmnél folytatnánk a coop játékot, amit nálam kezdtünk vagy öcsémnél vigyázok a kutyájukra amíg elutaznak 1-2 napra). Jól jönne a felhő mentés, de az áremelés után még inkább lehúzásnak fogom tartani.
Szánalom amúgy, hogy az előző generációt toronymagasan megnyerte a Sony féltucat kiváló exkluzív játékkal, miközben ez a platform ott húzza le a vásárlókat, ahol tudja és ezért senki egy szót nem szól, sőt inkább csitítani próbálják az emberek ha valaki mégis kiáll. No offense, de hagyd szerintem élni a fikázás jogával az embereket, pláne ha jogos.
-
bandi0000
nagyúr
válasz lo_jo #145561 üzenetére
Hát ez van... ennyi erővel minden lehetne ingyenes, itt legalább normális játékokat adnak havonta, nyilván mindenkinek nem fog mindig minden tetszeni, de a másik oldalt pl az elmúlt 1.5 évben nem láttam normális havi játékot, persze ott ott a game pass mókolás olcsóbban
Stauffenberg: Igen, lehet fikázni, és azt se mondom, hogy nincs igazad, de nem értek el vele semmit, nem fogja meggondolni magát a sony, vagy ingyenessé tenni ezt. Szal vagy megszoksz vagy megszöksz mást nem lehet tenni[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Végülis a reddit és az összes külföldi oldal tele van ezzel, hogy krv*ra nem éri meg PS plusra előfizetni az emelés után és sorra fogják lemondani az emberek.
Éves szinten 20+ezer Ftot kiadni hogy játszhass online és legyen cloud saved szerinted komolyan jó deal? Ha készítenének a drágulás mellé egy kisebb előfizetést, legyen az évi 10ezer FT mentésre meg onlinera, akkor szerintem senki sem szólna egy szót sem. Az ingyen játékok 90%-ban olyanok, amikkel senki sem játszik, és az is csak addig "ingyenes" amíg van előfizetésed.. -
bandi0000
nagyúr
válasz kicsako #145565 üzenetére
Már leírtam, hogy szerintem se jó deal, de nem tudunk mit csinálni, nem fogja lemondani az előfizetést az előfizetől 90%-a, hogy megérezze a sony
Az meg erős túlzás, hogy nem játszik senki velük, az elmúlt pár hó [játékai] között: Grid legends, NBA 2K23, Call of Duty: Black Ops Cold War, Sackboy, Destiny stb
-
kicsako
őstag
válasz bandi0000 #145567 üzenetére
Grid Legends - Ha valaki autós játékkal akar játszani, már rég megvette a GT-t ami sokkal minőségibb.
NBA 2k23 - amikor most jön a 24 és már semmi frissítést nem fog kapni.
COD: BOPCW - azóta kijött 3 másik cod!! és rendszeresen le vak akciózva 70%-al.
Destiny, amihez utána megint veheted meg a DLC-t mert anélkül kb. értelme sincs az egésznek -
Frod
addikt
-
Mezcal
addikt
válasz kicsako #145569 üzenetére
Grid Legends - Ha valaki autós játékkal akar játszani, már rég megvette a GT-t ami sokkal minőségibb.
Az egyik sim, a másik arcade, minőségre mindkettő nagyon jó, és nem mindenkinek jön be a GT. A GL rendkívül szórakoztató.
COD: BOPCW - azóta kijött 3 másik cod!! és rendszeresen le vak akciózva 70%-al.
Attól még marha jó cod nem csak kampány multiban is mai napig
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
NyMRooD
őstag
válasz -=Jam=- #145558 üzenetére
Nem, ez egyáltalán nem így van szerintük, a legutóbbi emelésnél és most is a játékok minőségének a javításával indokolták, szóval vastagon a játékokért fizetsz, szerintük is és a valóságban is.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
TBT
addikt
A Marvel's Midnight Suns játékkal játszottatok?
Érdemes megvenni? Illetve melyik változatot ajánljátok (Alap, Deluxe vagy Legendary)?
(Sajnos kipróbálható demó nincs belőle).Előre is köszönöm a segítséget és a választ!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #145577 üzenetére
Azèrt 20+ százalèkos emelèst erősen meg kell indokolni hogy ne a lehúzás jusson az ember eszèbe.
Már megint jósolnak egy State of Play-t a közeljövőre. Kiváncsi leszek hogy ha igaz, akkor ott majd mivel igazolják az emelèst.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #145579 üzenetére
Nem az volt a lényege a mondandómnak, hogy jogos-e vagy sem, hanem az, hogy a játékok nem ingyen járnak, hanem azért fizetsz.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Frod
addikt
Ma-holnap Plus alapanyag szerintem, nem szólt túl nagyot.
Az Enhanced csak kozmetikai cuccokat tartalmaz, így én azt nem is számolnám.
A Legendary további 4 karaktert (Deadpool, Venom, Morbius, Storm) hoz, és azokhoz kapcsolódó sztorit. (az, hogy ez külön játszható, vagy beleépül az alapkampányba az passz).Do you see the white shadow?
-
Rigormortiis
veterán
Én végigvittem (dlc-ket is). Hááát...a harcrendszer nagyon jó, minden más átlagos. És valami elcseszett sok átvezető van benne, még átnyomkodni is dárasztó őket.
De a harc az tényleg szuper. Nagyon olcsón jó lehet.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz bandi0000 #145564 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Két generációval korábban a vásárlók megbüntették a Sony-t és az Xbox 360 eladásokat csak kínkeserves melóval és rengeteg anyagi bukóval tudta behozni a PS3, azt is csak addigra, mikor már jött a generációváltás. A rá következő generációban fordult a kocka és a Microsoftot büntették a vásárlók és nekik is nagy meló volt elérni, hogy javítsanak a helyzeten.
Ez itt is bármikor megtörténhet, főleg ahogy esnek a konzol árak, simán előfordulhat (megint), hogy a PlayStation userek beszereznek egy Xboxot is, ahogy az előző generációban ez népszerűbb gyakorlat lett. Mire itt egy Sony exkluzív bekerül a PS Plus Extrába, már pár ezer forintért utánad dobják bárhol. Odaát meg első napon viheted. Nekem is egyre több a barátom, akik már a PS5-öt csak ritkán, Sony exkluzívok miatt kapcsolják be, minden mást már Xboxon tolnak.
Bárki szavazhat a pénztárcájával. Pláne a "bezzegnyugaton", ahol egy második konzol beszerzése sokkal kevésbé akadály.
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Októberben tervben van, hogy vennék egy lemezmeghajtós PS5-öt.
Az esport1 oldalán annyit olvastam, hogy lehetséges, hogy a közeljövőben megjelenik a slim változat, ami miatt az eredeti alapgép ára vélhetőleg csökkenni fog, igaz Magyarországot nem említik meg.Olyan kérdésem volna, hogy esetleg érdemes kivárni a vásárlással, vagy ilyen 10.000 Ft-os összeg csökkenéssel valószínű számolni / korábban nem tudom mi volt a tapasztalat, ha kijött egy ráncfelvarrott modell?
A korábbi árakhoz képest szerintem most is tűrhető már az ára, szóval minimális esés miatt nem hiszem, hogy várnék tovább, amúgy is ilyen nagyon chilles gamer vagyok már, maximum pár órát lenne használva heti szinten.
-
gangstagergo
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz Stauffenberg #145585 üzenetére
Szavazni itt is lehet. Egy használt konzol eladása és egy másik (használt) konzol vétele akár további költség nélkül itt is megugorható. Aztán a lemondott előfizetések és elmaradó játék vásárlások szép lassan majd megjelennek a Sony táblázataiban is.
A GPU kezd egyre biztatóbbnak kinézni, bár még mindig inkább a "lassan most már tényleg jó lesz" érzése van bennem vele kapcsolatban. Idén / jövőre azért jönnek majd a belsős játékok, az AB felvásárlás is úgy tűnik, hogy meglesz, szóval lesznek benne igazán húzó címek is.
Mondjuk a mókolt ára az eddigi 1000 Ft/hóról felment 2000 Ft/hó környékére, de még így is olcsóbb, mint a PS+ Extra.Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz gangstagergo #145589 üzenetére
Az a kérdés, hogy mi lesz a magyar ár. Egészen pontosan, hogy a mostani teli ár az több vagy kevesebb-e, mint az új ár leakciózva a szokásos 25%-kal.
Dive ever, work never.
-
rwin5
őstag
Köszi mindenkinek, így világos. Azt hittem, hogy még tovább csökken, de akkor így világos, hogy miért ennyi az ára a korábbihoz képest.
Szerintem nem várok a slimre, az én igényeimet kielégíti a jelen gép is.
-
marinea2
addikt
Mi ez az arameleses dolog? lemaradtam vmirol? A ps plus fog dragulni? Ponr most terveztem elofizetni kivenni a Miles Moralest meg 1-2 elmaradt cimet par honapra..
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
GEIL
addikt
válasz rwin5 #145594 üzenetére
Először én is őszre terveztem, de aztán a 189 ezres ár elcsábított kb 3 hete és vettem egyet.
Nem bántam meg....csendes, gyors....stb...és rá 3 napra a Ps4 slimet 2 controllerrel is el tudtam adni 50 ezerért....úgyhogy nem panaszkodhatok------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Frod
addikt
Na, kint az új árak, indulhat a flém!
Essential: 18:000 -> 25.600
Extra: 30.000 -> 45.000
Premium: 36.000 -> 54.000Úgy néz ki ~356 a Sony új váltószáma a 300 helyett.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest