Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz tothjozsi96 #144890 üzenetére
Én a többiekkel ellentétben nem foglak lebeszelni a PS5ről, hiszen minden tekintetben előrelépés, még akkor is, ha csak évi pár címmel játszol. Ha újra lesz 185Kért, szerintem nem kérdéses a megvétele, főleg ha a Pókember 2vel szeretnél játszani. Nekem már előrendelve.
-
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #144902 üzenetére
Ha veszel is a póki miatt, szerintem akkor is várd meg legalább az új, 20xx-os szériát, amit az egyszerűség kedvéért nevezzünk Slim-nek. Addigra elvileg már biztosan kint lesz. Ez önmagában is olcsóbb lesz, de a jelenlegi, felhalmozott készletek árát is lejjebb viszi, hiszen ezeket is el kellene adni.
<-ƘƘ->
-
válasz ProEvoFan #144901 üzenetére
Szerintem is érdemes beruházni, mert ha nem is az évek miatt de a teljesítmény többlet meg pár multiplatform cím miatt is rengeteg élményt tud adni a gép.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
fausto
addikt
válasz bankapeter #144892 üzenetére
Mások biztos tudnak ajánlani jó füleseket, de ha csak annyi a baja a goldnak, hogy foszlik, egyébként meg szeretitek, akkor tudtok hozzá venni párnát és lehet cserélni
-
nagyúr
válasz tothjozsi96 #144893 üzenetére
az 1x-i akcio volt sztem, az msrp meg mindig magasabb annál
-
phgergo
aktív tag
-
fausto
addikt
Bekapcsoltam a gépet, de nem tudok belépni store-ba a subscriptions menübe meg akartam nézni az EA play és plus könyvtárat, de be sem tölti a menüt, illetve a főmenüben sem tudom megnyitni a Plus menüpontot. Minden más működik
Nektek megy? Valakinek volt már ilyen? -
phgergo
aktív tag
-
Mephike
őstag
-
markknight
veterán
Ez az Unbound amúgy elég jó kis gém lett, csak ne dumálnának egyfeszt a karakterek.
-
proly01
őstag
Ez a Fort Solis remélem nem lesz nagyon szar.
Pedig az előszele nagyon ezt hozza nekem.
Holnap jelenik meg se egy infó se egy teszt se ár.... semmi.
Ez nem szokott jót jelenteni.
Vagy lehet lesz vagy 4 óra az egész.....Pr:)ly....
-
modflow
veterán
Remélem nem úgy lesz, ahogy az Opening Noght Live videó mutatja, hogy már megint sehol nem lesz a Silent Hill!!!
Ne már, hogy egy kis indi, a Post Trauma jobban megérdemli a reklámot... Persze jó az is, de akkor is. -
Gigicuci
senior tag
Van esetleg tippetek, honnan lenne érdemes fekete ps5 műanyag borítót rendelni?
Itthon mintha hiánycikk lenne, AliExpress-en meg inkabb szilikon héjak vannak, ott meg félek a túlmelegedéstől.
Esetleg matrica a műanyag helyett jó megoldás lehet szerintetek?
Köszi
-
windlord
őstag
Beruháztam én is egy ssd -re a 7végén.
Köszönöm az infót!Apacer AS2280Q4U 2 TB
-
JHONNY 79
aktív tag
Sziasztok!
2021. 09. hóban vásároltam gépet, amihez pluszban egy kontrollert is kellett vennem csomagban. A plusz kontroller driftel, szeretném gariztatni, de nincs hozzá külön garis papírom, csak amin a gép szerepel. Ilyenkor ha jól tudom az eredeti számlával garis papírral mivel csomagban vettem él a 2 év gari a második kontrollerre?
Esetleg volt már valaki aki így intézte a garit? Hogyan történik mostanság?[ Szerkesztve ]
-
JHONNY 79
aktív tag
Korábban arról volt itt szó, ha csomagban adták akkor 2 év jár rá. Konzolvilágban lett véve.
-
ldave
félisten
-
Mezcal
addikt
válasz markknight #144916 üzenetére
Nézz rá multira is, az még jobb is, mint a story mód.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
pzstm
titán
Despite our best ninja skills, we couldn’t stop the news leaking on #Ghostrunner2 Ghostrunner 2 launches October 26, 2023 on PlayStation 5, Xbox Series X|S, EPIC, GOG, & Steam!
Végre egy októberi megjelenés
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
válasz kill_switch #144935 üzenetére
A Ghostrunner első része baromira jó játék. Örülök a dátumnak.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg:
"Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 will run at 720p on all consoles (30fps on Switch and 60fps on PS5/Series)"
"We asked about performance on PS5, Xbox Series X, plus the newly announced PS4 release; Konami clarified that the games will be targeting the same resolution (720p) and frame rate of the initial HD releases. Given that Switch isn’t running them at 60fps, we suppose we’ll have to wait and see how things fare on the other platforms."
Live-Die-Respawn
-
raziel01
veterán
Dead Space Remake lepörgött medium fokozaton. 16 óra lett nem kapkodós tempóban, kb 10-szer haltam meg. Próbáltam minden szekrényt kinyitni és minden mellékküldetést megcsinálni.
Egyértelműen jobb, mint a Callisto Protocol.
A 2008-ast kb 3-szor vittem végig anno, tetszett, hogy próbáltak pár új változtatást belevinni. Jöhetne a Dead Space 2 remake.
9/10 -
plejik
addikt
Gyors kérdés. 40.000 el feltöltöttem a ps accountomat. Amikor fizetni akarok egy játékért, akkor alapból abból vonja le? Vagy a bankártyámat terheli?
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz ldave #144932 üzenetére
Dehogy van. Nem tudják megmondani melyik kontroller mihez volt. Egyedül az első beüzemelés dátumát tudják kiolvasni, annak kell passzolnia a számlával/garijeggyel. Magyarul, ha egy év után bekaksizik az amelyik nem a géphez volt a dobozban, de ugyanakkor vetted és ugyanakkor kezdted el használni, akkor csak azt mondod, hogy az volt a géphez és kész.
The Truth is out there...
-
Yodafon
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Yodafon #144946 üzenetére
Az a poén, hogy a PS4-PS5 pöccre emulálja a PS1-2-t, csakhogy direkt nem oldják meg azt, hogy benyomod a PS1-2 lemezt és játszol, mert az nekik nem biznisz, hanem felteszik a storera "PS1-2" classicként amit újra megvehetsz (hiáab porosodik a polcon a lemez), és futtathatod az eredeti PS1-2 verzióját a játékoknak. Ugye exploitos PS4-en csak az EBOOT.bin fájlt kell asszem peccselni a PS2 játékoknál és már futnak is szépen. (Nem mellesleg az összes PS3 is képes PS1-2 játékokat futtatni, nem csak az első 60GB EE chipet tartalmazó verziók). Ezért elég gáz amit a szoni művel, de hát meg tudják csinálni, mert a sok okos megveszi hatodszor is ugyanazt.
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest