Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
kinghabi
csendes tag
sziasztok!
Ajánlást szeretnék kérni ps5-ön használható billentyűzet+egér kombóra. Barátnőm nagyon jó Fortnite-ban, de a joyt nem tudja megszokni, ezért vetemednék erre a szentségtörésre. Nappaliban van a ps, tehát jó lenne valami nem kábeles megoldás. Egyelőre egy Redragon K552 billentyűzetet találtam, hozzá egy M602 egér (1,8m kábel...) Köszi szépen előre is!PS5: kinghabi89
-
Bazsi1987
őstag
Kojima mit tol hogy ilyent talál ki nem normális az ember
-
bubuska10
senior tag
Azt belehet valahogy állítani, hogyha pihenő üzemmódban töltöd a kontrolleredet akkor kikapcsoljon magától a konzol mihelyst feltöltötte?
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Az Sony oldalán található éves Premium 36ezres árán lehet faragni (léteznek még "offline" kártyák, mint korábban) vagy már csak ez, a webshopos forrás maradt meg? (egy ideje nem vagyok képben, lejárt a korábbi évesem már legalább fél éve, de az még a régu szerint futott...).
Illetve, ha csak az Essential-ra fizetek elő, a PS5-tel járó címek (melyeket anno be is húztam), ismét elérhetők lesznek, játszhatok velük?
Köszi előre is!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
LÁZ
addikt
válasz krx21 #144714 üzenetére
életemben nem iratkoztam fel, de sztem [ez az irány] , viszont utána is kiválasztás van, nem mindenki kap rá meghívót.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz axlfsi #144720 üzenetére
most max annyit tudsz faragni, hogy olcsóbban veszel meg egy feltöltőkártyát, amiből kifizeted az előfizut, pl 10k-s kártya alzáról 3ks kuponnal 7ért/rendelés, ettől függetlenül 20-30% offok szoktak lenni hivatalosan is, ha máskor nem, karácsonykor.
amit eddig behúztál, azzal ha ismét aktív az előfizu, megint tudsz játszani (a ps5 collection már megszűnt májusban, de ha addig hozzáadtál belőle vmit a könyvtárhoz, akkor most is le fogod tudni tölteni)
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
elder troll
őstag
válasz Wesder #144722 üzenetére
A zsenit és az őrültet egy dolog választja el egymástól: a
.siker
Amúgy szerintem is kellett neki valamilyen tudatmódosító, hogy ennyire "beteg" dolgokat álmodjon meg. Elmeroggyant fogyatékosként ki merem jelenteni, hogy sose volt normális a figura, de nincs ezzel semmi baj -
markknight
veterán
válasz markknight #144726 üzenetére
Egyelőre nem találtam meg, de még kutatom
-
raveinT
tag
válasz marinea2 #144701 üzenetére
Engem a story érdekelne, de ugyanúgy vagyok vele mint a többi kojimbo játékkal: túl sok menü meg gomb. Ritkán is játszom, mire folytatnám már nem emlékszem mit mivel kellett, nem is annyira intuitív... chillelni vettem de inkább frusztrált mint kikapcsolt (kétszer futottam az évek során neki, mindkétszer a motornál adtam fel). Pedig a világ, az atmoszféra tetszene.
-
axlfsi
veterán
Köszönöm az infókat!
Igen, a PS5 már 2 éve megvan, a kollekciót még akkor behúztam, csak kb. 1 napot sem használtam a konzolt (így történt az is, hogy 2 év után már nem újítottam be az éveset, ... de most lehet rárepülök, ha lesz egy kis időm).szerk.: nem találtam melyik az emlegetett 10k-s kártya, de azt néztem, hogy a 30k-s Extra 27k-ra jön ki most az Alza kuponnal (az 10%, ... persze, több mint a semmi. Még mérlegelek, hogy mennyi értelme így, nyáron, kevés szabad idővel vagy várjak ősz/télig).
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
phgergo
aktív tag
Sziasztok, aki szokott Hel Let Loose-al, vagy Diablo IV-el, Battlefield 2042-vel játszani vegyen fel nyugodtan. Tolhatnánk többen is. PSN nevem: funk3nman_ ( alulvonás a végén)
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
MODERÁTOR
Bake, múltkor ugye elakadt nekem is az Alzán az egyik tízezres feltöltő, és lemondtam. Most megint szerettem volna vásárolni, de nem engedte a fizetést, mert szerinte van már egy ilyen kifizetetlen tétel, vagyis előbb rendezzem azt.
Kénytelen voltam ötezreseket venni, azt már engedte.<-ƘƘ->
-
LeventeV
senior tag
válasz markknight #144728 üzenetére
Game library-ben a Mortal Kombat 1-re ha rámész ott lesz. US accon még nem tölthető, szerintem 5 perc múlva indul el (akkor lép be a 48 órába).
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok,mostani akcióban lévő játékok közül van ami nagyon jó ár/érték arányú? Abszolút láma vagyok, még sosem volt konzolok (csak Xbox de csak kipróbálásra),de most a gyerkőc miatt egy PS5-öt beujitottam.
A fent írt 3db 10e ft-os trükkel kapott kódokkal kb egy évig lehet PS prémium?[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz Bigemperor #144743 üzenetére
1 évig, de ha nem mozgatnak a ps3as játékok, akkor jobban jársz az 'extra', középső opcióval, mert ott is van játékkatalógus, amiből választani tudsz.
az extra 30k, a prémium 36k 1 évre, de pl felfele mindig tudsz majd váltani, ha később úgy döntesz, hogy mégiscsak kell neked a nagyobb csomag
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz nincsnév007 #144745 üzenetére
De, olyan van. Viszont az csak az USB tápellátást kapcsolja le, a konzol attól még pihenő üzemmódban marad.
<-ƘƘ->
-
S e t h
nagyúr
Játszott vki a Sniper elite 5 season pass 1-2 tartalmakkal? Nem tudom van-e bennük annyi anyag, hogy megérős lenne megvásárolni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
LÁZ
addikt
store-os vásárláskor automatikusan az egyenlegből vonja le először a pénzt? nekem paypal az auto, de appról nem enged mást választani, csak a walletet mutatja, jó lenne békénhagyni a walletes egyenlegem ha egyáltalán van rá mód.
-
Willhunting
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest