- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, a FAQ-ot elolvastam es lattam, hogy fel vannak sorolva a hivatalos hazai partnerek megis.. szerintetek hol erdemes uj gepet vasarolni. Ez lesz az elso PS-em es teljesen szuz vagyok a temaban igy nem tudom, hogy vasarlasnal egyaltalan figyelnem-e kell valamire. 1-2 jotanacs?
Koszonom!
edit: gondolom a csomaghoz csak egy kontrollert adnak szoval meg egyet vennem kell ha kettot szeretnek ugye?!
[ Szerkesztve ]
-
-
Rathrol
aktív tag
Na megjött a porszűrő is, jóféle csak kicsit görbül az oldalán, de jól zár így is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Tuomas
addikt
válasz glspeter1 #60907 üzenetére
Hát nem tudom, pl a gépcsomagok ahogy most néztem eléggé egy árba vannak. Pl Fifa 16 gépcsomag konzolok szervizénél és mm-nál is 127 e, konzovilágnál 129 e.
A különbség, hogy ha elromlik a gépe, nem kell azon agyalnia hogy küldi fel Pestre, illetve sok ilyen webáruháznál nem is hivatalos garanciát adnak.Nem azt mondom hogy azok az üzletek jók vagy jobbak... Pusztán praktikum az egész. Nem mindenki szeretne a postával kínlódni, és nem mindenkinek van lehetősége visszavinni a boltba, ahonnan megrendelte netről. Olcsóbb vagy nem olcsóbb, az meg sok tényező függvénye, az üzletekbe is szoktak lenni akciók, 10 %, 15 % kedvezmények ezért meg azért.
Az üzletbe plusz meg tudja nézni mit kap, minden megvan-e stb stb.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
killer095
őstag
Használ innen valaki Kontrolfreeket vagy ahhoz hasonlót?
Mennyire igaz amit állítanak róla? mert találtam ebayan ugyanolyan thumbstick extendert mint a kontrollfreek csak fele annyiért és ahogy elnézem ugyan az a kialakitás minden,csak az érdekelne hogy nem-e placebó az egészORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
fityere
senior tag
Nem tudjatok meg lehet oldani, hogy a fejhallgatón és a tv-n is halljam a hangot ? Sajnos én nem találtam a beállítások között.
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
F.B.I.
veterán
válasz Angry Rabbit #60906 üzenetére
Kész!
Nyomtunk egy teljes visszaállítást, ami 1 óra alatt végzett, azóta mindennel csatlakozik a gép wifin...és kábelen is. Jelenleg a gyerek használja Asus routerrel. Tehát, akinek egyik napról, a másikra internetes probléma jelentkezik, amit nem tud megoldani, tegyen próbát a hard resettel, Lehetőleg fullal, ne a quickkel.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Zanik
addikt
Kár hogy már két kontrollerem van. Lehet tartaléknak beszerzek egyet. Vagy sose bontom ki, és pár év múlva többszörös áron adok túl rajta!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
F.B.I.
veterán
válasz Angry Rabbit #60919 üzenetére
Persze, mondjuk nekem van PS+, így be lehet állítani a felhőbe mentés de jobb több helyen tartani.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
vaguny
tag
Ez melyik verziójú ps4 lehet szerintetek?
[link] -
A`rpi
addikt
válasz vaguny #60924 üzenetére
Képek alapján ez még a "régi".
(#60925) Angry Rabbit
FAT32 vagy exFAT[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz Angry Rabbit #60925 üzenetére
FAT32
Lassú voltam.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Elims
veterán
válasz delibab #60835 üzenetére
"...szerintem a ps3 hangosabb volt, így nekem ez megfelel..."
Szerintem meg egy super slim ps3-hoz képest ez a ps4 hallhatòan hangosabb.Van amikor bekapcsolom a 3-ast majd a 4-est és lehet hallani különbséget.
Zzen: Esetleg linket is tudnàl a steel black joy-hoz? :-)
Zanik: Nagyon Köszönöm a joy linket!!!!
-
MdewC
nagyúr
válasz Angry Rabbit #60906 üzenetére
Van vki aki beállítaná neked?
Az a felület amit láttam, nem volt bonyolultabb, mint egy standard routeré.praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
modflow
veterán
Néztem videót erről a PlayStation VR-ről. Hát ez egy óriási nulla!!!
Most komolyan, azzal a pár hipergagyi játékkal akarják eladni??? -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
HKorn
veterán
Kép alapján miről lehet legkönnyebben felismerni a CUH 1200-es modellt? Teljesen matt tetejéről?
Last of us bundle még a 1100-as modell lehet?http://www.konzolgame.hu/playstation-4/sony-playstation-4-500gb-the-last-of-us-remastered-bundle-2609
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz F.B.I. #60937 üzenetére
Még nem hivatalos a dolog, de már fixnek lehet venni.
_______
szerk:Star Wars Battlefront Deluxe Edition with Han Solo Fridge PS4
Egyelőre csak a Walmartnál 130 dollárért.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
>Deego..
senior tag
Egyébként az általad említett bundle még a 1xxx vagy 11xx szériába tartozik.
A mostani hónap elejétől megjelenő bundlék tartalmazzák az új szériás alapgépeket.
[ Szerkesztve ]
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
-
Angry Rabbit
tag
CE-33992-6
Ma reggel ez a hibakod fogadott. Mar mobil internetrol sem csatlakozik.
Valaki belinkelne nekem a tema osszefoglalot. Nem erem el telefonrol. Koszonom.[ Szerkesztve ]
Szimplán kütyü mániás vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest