-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Na a héten csatlakozok a PS4 tulajok táborába, egy fehér géppel.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
kodoboy
tag
válasz RunnyJuggler #44752 üzenetére
Köszi, este letesztelem!
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
Rigormortiis
veterán
Na már le is szedte a pre orderelt resi revelations 2t. Éjféltől lehet használni
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
addikt
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #44757 üzenetére
Hat ezt a hazat (gondolom ez kerul sokba) siman megepitik neked sokkal olcsobban
-
haddent
addikt
Nem mondod komolyan, hogy ez tényleg létezik
-
addikt
-
ForRedGlory
félisten
válasz RunnyJuggler #44758 üzenetére
Lehet, de az nem lesz zombie-safe
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz ForRedGlory #44761 üzenetére
Mitől safe? Ha van a falon egy lefűrészelt csövű, akkor elég safe. És ebbe az árba már simán belefér.
-
Vasy09
őstag
Gold Wireless Headset ha esetleg valakit érdekel!
Gamertag: Vasy09
-
banana_joe
tag
-
hakydakillah
senior tag
Nekem ebből a packból csak az exkluzív felnőtt pelenkák kellenének
-
Thodeus
aktív tag
Heti PS4 akció:
PS plus ár / sima akciós ár / eredeti árPS4 Cel Damage HD $3.00 $5.00 $9.99
PS4 Far Cry 4 Gold Edition N/A $53.99 $89.99
PS4 Just Dance 2015 N/A $34.99 $49.99
PS4 Monopoly Family Fun Pack N/A $20.99 $29.99
PS4 Monopoly Plus N/A $10.99 $14.99
PS4 Rabbids Invasion N/A $27.99 $39.99
PS4 Tetris Ultimate N/A $6.99 $9.99
PS4 The Crew N/A $41.99 $59.99
PS4 The Crew – Silver Crew Credit Pack N/A $14.99 $19.99
PS4 Trials Fusion N/A $13.99 $19.99
PS4 Warframe – Renown Pack IV $7.99 N/A $9.99
PS4 Watch Dogs N/A $24.99 $49.99
PS4 Watch Dogs Season Pass N/A $13.99 $19.99[ Szerkesztve ]
-
gaebriel
tag
-
Rigormortiis
veterán
Sikerült nekiugranom a Resi Revelations 2-nek, néhány sorban összegezném a felmerült gondolatokat
-A játék nem szép, de legalább kifejezetten ronda. Elkövettem azt a hibát, hogy pont a hasonszőrű TLoUval játszottam előtte. Nem kellett volna-A Raid mód jobb, mint valaha. Végre nem az unalomig ismert sztori pályákat kell teljesítenünk, hanem vadiúj raid küldetéseket kaptunk, nem is keveset! És ez csak bővülni fog!
-online multi\raid csak márciusban lesz valamikor, de legalább van splitscreen funkció.Tömören: az előd hangulatát egyenlőre nagyon hiányolom, viszont a raid módot sokkal jobban csinálták meg.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
PandaMonium
őstag
válasz RunnyJuggler #44776 üzenetére
Több embernél láttam már, sokaknál majdnem a PS4 megjelenése óta rajta van és nem kopott még. Ha jó helyről veszi az ember (értsd, nem 0 értékeléses eBay eladó, haem mondjuk DecalGirl) akkor jó eséllyel nem is fog.
What I cannot create, I do not understand
-
kenny123
addikt
válasz RunnyJuggler #44776 üzenetére
Aha, matrica. Mitől kopna le? Raraktam, beállítottam a helyére, nem nagyon lesz mozgatva.
Djuree: abszolút frankonfel lehet rakni, egyáltalán nem lett huplis sem. Azt írtak hajszaritoval melegitsem át felhelyezés elott, de azt sem nagyon kellett. Szép, laminalt amúgy, időt állónak néz ki.
2500 pénz volt, én tole vettem, 14 nap alatt itt volt. De van meg 8000 más fele, fajta, más eladonal is.
yo
-
gianni85
veterán
válasz ForRedGlory #44783 üzenetére
nekem tetszik, százszor inkább ilyen, mint valami béna játék alapú decal.
-
gianni85
veterán
válasz ForRedGlory #44786 üzenetére
igen, pont erre gondoltam. Szerintem borzalmas
-
A`rpi
addikt
Én nem rondítanám el semmivel ezt a szép dobozt, amúgy nincs ebből gond, más az ízlésünk.
-
kenny123
addikt
Forradalomra: Patkány 1-2 golfon szoktam látni hasonlót, illetve 8000 éves hondakon, ott tetszik, itt sem olyan vészes.
Zjunior: majd kiderül, szerintem nem lesz gaz vele.
[ Szerkesztve ]
yo
-
Djuree
félisten
ez viszont tényleg jó, csak drága picit:
[link]
krómLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
delibab
senior tag
Tegnap egy kicsit belekóstoltam BF4 multiba a conquest-be, a final stand pályán, hát srácok, beszarás!
Idáig a tdm-t nyomtam már kezdtem belejönni, nem voltam kínosan gyenge, de most megint kezdhetem előröl, ég és föld a kettő, 60 ember, tankok, helikopterek, óriás pályák, távolságok... lenyűgöző, soha többé COD" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Bazsi1987
őstag
Akinek meg van a last uf os vagy a diablo3 vegyen fel bátrán ID: Lampec
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest