- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz A`rpi #104811 üzenetére
Köszi!
Sajnos a garancia kilőve,nincs rajta.Kipróbálom amiket írtál.Remélem csak "félreérzem".4k-s tv-t megkérdeztem a topikjában,kicsit mélyebben zsebbe kellene nyúlni a jó tv-hez így az most kimarad,de igazad lehet,majd később kipróbálom. :-)
Krx21: A gta online volt.Ma kipróbálom az uncharted 4-et ezzel a géppel.
-
consono
nagyúr
Ha már előjött a kontroller kérdés: mindegy honnan rendelem? Vagy van bejáratott bolt? Én a 220volttól tervezek egy kéket venni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy a PS4-et a telefon/tablet bluetooth eszközként lássa, és tudjon hozzá csatlakozni?
Csak mert a kontroller is bt-n csatlakozik, gondolom, akkor a telefonnak is látnia kéne, mégsem látja.
Megoldható valahogy? (automatizáló miatt lenne rá szükségem)(#104852) consono: én az ipontól rendeltem egy második kontrollert, szerintem korrekt hely.
És kicsit még olcsóbb is.[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
andro93
aktív tag
válasz Rigormortiis #104850 üzenetére
Gerjedsz a mangára?
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
az miért van hogy ha tesztelem a net kapcsolatot akkor 200/100 as net hez képest nagyon gyenge eredményeket kapok.Üdv, István.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Istyu74 #104857 üzenetére
mert 1 szervert használ az az ~50 millió ps4 felhasználó, ezért nem fogja sose kihasználni a sávszélt
(#104859) HagaNRG: 70-80k között mennek újonnan, vannak ajánlott boltok, érdemes átfutnod az összefoglalót,a slim az eredeti ps4 kisebb, továbbfejlesztett változata, "butább" mint a PRO de olcsóbb is 50k-val
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Tisztelettel érdeklődnék, hogy milyen áron mennek a legolcsóbb PS4 kiszerelések?
75k-t megér egy új PS4 Slim 500GB? Vagy ez valami nagyon buta változat? (vagy ez teljesen átlag ár érte?)
Köszi! -
d.mate08
tag
Sziasztok, nektek működnek a PS-hez való appok, pl.: Playstation app,messages, FIFA 17 companion? (Elnézést, ha nem ide tartozik ez a kérdés)
[ Szerkesztve ]
iPhone XS - Apple Watch SE - AirPods 2nd gen.
-
törölt tag
válasz A`rpi #104861 üzenetére
Eredmény: a hivatalos remoteplay kliens teljes egészében gpu-n dekódol. Procit szinte nem is használ. A nem hivatalos szinte teljes egészében fordítva.
Számokban. Egy 4.4GHz-en futó i5, és egy GTX1060 társaságában a hivatalos kliens 3% procit eszik csúcsban, jellemzően inkább 1-et. GPU-tól sem kér sokat érthető módon, de kell neki egy olyan, amin tud dekódolni. A nem hivatalos ezzel szemben 20% körüli procival fut szinte végig, a gpu-tól meg szinte semmit nem kér, csak az ablakfrissítéshez. A sávszélesség mindkét esetben azonosra húztam (15Mb/s). Az alany egy ps4 pro volt, a stream 1080p@60fps.
Mindezzel együtt a nem hivatalos képe lényegesen kiegyensúlyozottabb, a hivatalos app rengeteg framet dob el úgy, hogy azonos routeren lóg a gép és a ps4. Ami még fura, hogy lanon sokkal nagyobb a latency mint interneten keresztül, itt valszeg MTU beállítás lesz a ludas.[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Tudom, nem konkrétan ide tartozik, de van itt olyan, aki bács-kiskun megyei esetleg szegedi és ps4 pro-val rendelkezik? Privátban kérem!
-
A`rpi
addikt
válasz #20844032 #104865 üzenetére
Köszi a fáradozást.
Kliens oldalon lehet állítani az MTU-t az vajon ér úgy valamit ha a router, és a PS beállítása teljesen mások?
A másik ami felmerült bennem latency, azt mondod neten keresztül barátibb, itt is általában egyen érték van minden eszközön nem?
[ Szerkesztve ]
-
phgergo
aktív tag
Emagon most 10.000 ft A Guitar Hero Live gitarral!!!! Raadasul a Ubisoft felvasarolta a bandat igy tovabb lesz neki tamogatasa. Nagyon jo lett ez, nagyon sok zene van koztuk Eminem is es neten a legjobb. Ennyit igazan meger szerintem
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
toompa
őstag
válasz HagaNRG #104859 üzenetére
Ha nem zavar az optikai kimenet hiánya,akkor megveheted és jó árban van.
Nem buta változat. Az összefoglalóban van összehasonlítás a régi gépekkel. Nézd át.
Megbízható,csendes,kis fogyasztású gép. Én teljes megelégedéssel használom,pedig ez már a harmadik szériás gépem. -
HagaNRG
őstag
válasz toompa #104869 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igazából az is érdekelne, hogy ez valóban 90körül mozog reálisan az árgépes árakat figyelembe véve, vagy a 75k az ez esetben teljesen átlagos? Csak, mert nemrég vettem X One S-t és a kíváncsiság azért furdall, hogy tegyek mellé egy PS4-et is és igazából csak a 75k-s ár miatt került most fókuszba nálam a PS4....
-
-
dollarZ18
tag
Garden Warfare 2 DLC-s trophykhoz keresünk csapatot, aki tolja vegyen fel
Hosszú távra tervezünk, minimum 1 hónap a platinum. A DLC-s bossok pedig havonta egyszer elérhetőek, pár napra
[ Szerkesztve ]
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
SW BF season pass vásárlás után "nem látja" a progi menüje...
Tudna valaki ötlettel segíteni, hogy mit csináljak?
Köszönöm szépen előre is!
-
Kickass
őstag
-
Tavares
tag
ha szeretnék egy PS storeból megvett játékot refundoltatni, akkor csak addig tehetem meg amig nem indítottam el a letöltést?
-
lg82
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogyha Playstation Store-ból veszek valamilyen kiegészítőt egy játékhoz és a játékot később letörlöm hogy nem foglalja a helyet a gépen, de a mentett állásokat nem, akkor a kiegészítő is letörlődik?
-
HagaNRG
őstag
válasz eastsider #104882 üzenetére
Na, ez az. Meg hát én is néztem az árgépet és látom, hogy a legolcsóbb noname kisbolt is 79k-ért adja legolcsóbban, de inkább a 90ezer a jellemző. (meg ilyenkor ugye megnézhetjük a hardveraprot is, ahol 60k a legolcsóbb bármilyen PS4, de az is 2 éves gép).
Ezek alapján gondoltam, próba-szerencse alapon megérheti kipróbálni a PS4-et is, aztán max, ha nem jön be, akkor -10k buktával reálisan még mindig tovább adható, ha megunom és inkább marad az Xbox.
-
Kickass
őstag
Nyilván, volt 50k-ért is Blacj Friday alatt csak ezek az árak nem valid mindennapi piaci árak.
Hogy on is legyek.
Én is beléptem mai nappal a klubba.Konzolvilágtól érkezett egy Gamer Pack PS4 1TB Slim géppel. Este beüzemelés, utána biztos lesznek kérdéseim is.
-
james001
veterán
Használt már valaki ilyen wireless bluetooth adapter-t pc-hez? [link] Megér ilyet venni? Konzolvilágban 6-7e körül van. Igazából csak emulátorokhoz használnám a gépen.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Tavares
tag
válasz james001 #104895 üzenetére
sajnos nem volt még hozzá szerencsém, a Wireless Gold 2.0 headset adóvevőjét használtam PC-n. ha azt szeretnéd, hogy normálisan működjön a controller a PC-vel akkor szerintem ajánlott, de vannak alternatív megoldások is, csak ez kábeles, szerintem előbb ezt próbáld meg, mert ez ingyen van a cikk alján pedig olvashatsz a wirless sony adóvevőről is
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Üdv
Ha már headset, akkor lenne nekem is kérdésem.
Én egy AKG fülest használok otthon ha nem mehet az aktív hangfalszett.
Viszont ezen nincs mikrofon ugye. A gyereknek van egy noname
Genius csodája, ami mikrofonos, mert ő csetel a barátokkal, neki megfelel, és hát nála fogyóeszköz sajna, mert valami mindíg történik velük.
Nos ez a Genius headset bedugva a ps kontrollerébe eléggé halk. A kérdés, hogy ez ilyen, vagy csak ezzel az eszközzel ilyen? A fülessel pc-n, telefonon nincs különösebb gond a hangminőségen kívül ugye, de a ps-el én halknak találom. Tapasztalt valaki hasonlót ilyen alsókategóriás fülesekkel? Vagy nagyok az igényeim hangerőt illetőleg?
A másik, hogy az audió menüben, ahol állítani lehet a mikrofon és hasonló jelszinteket, ott csak akkor jelenik meg a mikrofon, ha elöbb a kontrollerbe üresen dugom be az adaptert, majd utána a fülest az adapterbe. Ha be van dugva a füles az adapterbe és együtt csatlakoztatom, akkor nem jelenik meg a mikrofon része a fülesnek. No és még egy dolog. Gondolom más is használja úgy a fülest, hogy nem csak a csetet, hanem az összes audió jelet hallatatja a kontrolleren keresztül. Nos ilyenkor ha a mikrofon jelszintjét próbálnám beállítani, akkor olyan, mintha összegerjedne a mikrofon a fülessel. Ha csak a csetre van állítva, akkor minden rendben, fel lehet tolni rendesen a mikrofon jelszintjét, de ha all audióra állítom, akkor szinte minimálra kell venni, mert jön a gerjedés, ami fizikailag elképzelhetetlen egy zárt fülesnél.
Ez egy szoftveres bug és másnál is jelentkezik? Ezt egyébként más mikrofonos fülessel is produkálja.
Mi lehet a bibi? Lehet a kontroller jackcsatija rossz, lehet szoftveres bug, lehet esetleg az átalakító adapter bibis ( ugye ez csinál a 2db jack csatiból egyet, ami mehet a kontrollerbe)
Találkozott már valaki ilyen problémákkal? Vagy mindenki dedikált Sony , vagy más drága fülessel tolja?
Elöre is köszi és azért is ha egyáltalán elolvastad a sirámomatMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest