- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #29455 üzenetére
Inkább ilyesmi, vagy valami vidámkodós, esetleg az Aleister által korábban linkelt Paradise Lost -szerű zenék.
Dead Can Dance korszaka másnak is volt?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
Krush vki ?
-
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #29458 üzenetére
Ezt buli után másnap reggeli ébredezéshez tudnám elképzelni, ha járnék még buliba, ehhe
Esetleg egy kis Pentatonix?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #29457 üzenetére
DCD-t utoljára Lisa Gerrard-al hallgattam. Bár LG-ot önmagában is kellemes hallgatni.
A többi most linkelt valahogy nem passzol a jelenlegi hangulatomhoz. Yonderboi-t meg sosem tudtam megszokni, de lehet csak én vagyok túl fiatal hozzá...
Na hozok én is zenét: [link]
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #29461 üzenetére
Ha már sz*r nega zene, legalább csajok is legyenek benne.
Közben haladok vissza az időben, most hallgatom a Tamás által linkelt Slash-t, zeneileg korrekt, de az énekes nekem hangilag túl iskolázott, kellene bele némi karcosság.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz forceberg #29464 üzenetére
De, nem rossz.
De Kelly se... .. finiAmúgy a klippben lévő fénycsöves szetten régen agyalok már modellel. Tök jó..
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz forceberg #29464 üzenetére
Már el is felejtettem eme egyszámos csinoskát, köszi!
Nekem annyira nem jön be, de hátha más ráfanyalodna, Kelly Brooke naptár megvolt?
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Chapel
addikt
válasz forceberg #29468 üzenetére
Őket nem .Anno Kelly jött be, a rövid haj miatt. Ma már azt hiszem Beyoncera tenném a voksom
Keménységben ők verhetetlenek. Szerintem a mértékegységet is róluk veszik hozzá
Na meg ezt hallgattam rongyá kazin anno, hop-hop nagyon ment
[ Szerkesztve ]
-
-
Studi
veterán
Internetadó margójára:
"Nekem csak egy gigám van, de azon bármit le tudok tölteni!"
-
Real_Necro
veterán
Itt egy kis Szigetes Cee Lo Green, ajánlom megfigyelni a két gitáros meg a szintis csajt.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Byk01
őstag
Egy kis kultúra így késő este: [link]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #29473 üzenetére
Ki ez a gnóm törpe?
Miss Pirosgitár tényleg nem rossz.
-
Ear001
addikt
Mad Men rajongóknak kötelező ez a nagyon fura tempójú Sweet Georgia Brown.
-
Real_Necro
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #29477 üzenetére
-
törölt tag
Jó reggelt minden "műkedvelőnek" [link]
-
-
Balinov
titán
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #29482 üzenetére
Most már azért is adót kell majd fizetni, hogy az adóbevallásod az ügyfélkapun beküld...
-
forceberg
veterán
válasz Real_Necro #29483 üzenetére
+ az ő adatforgalmukat is rád terhelik majd!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Lassú Víz
addikt
Itt még nem. Most kb. itt tart a dolog. Ha a belvárosban laknék nem hagynám az autómat az utcán. Kezdik a focival elégedetlenkedő szurkolók a Parlament előtt, majd több 10 ezres tömeg az NGM-nél.
Két dolgot kívánok tiszta szívemből, az első, hogy békésen provokációk és randalírozás nélkül záródjon az esemény. A második, hogy a 27%-kal megválasztott 2/3 vonja vissza ezt a javaslatot, szálljon magába és vezesse ezt az országot több ésszel. Attól tartok mindkettő utópia.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Novics
senior tag
Láttam, de a román - magyar szerintem jobb volt.
Az IS videót meg csak elkezdtem nézni, most jövök-megyek, de jónak tűnik. Köszi még egyszer!
A véradás témában nagyjából ilyen arányra számítottam. Nem azért kérdeztem, hogy hittérítsek.
A Játék határok nélkült nézi valaki? Nosztalgiázni akartunk, de ez foscsi. Semmi ötlet nincsen benne. A régiben volt történet, meg vicces, ötletes feladatok. Most meg... most legalább narancsban vannak a mieink.Szerk: húgom szerint az usánkában már a 90-es évek óta ingyenes a net mindenkinek. Mondjuk ennek nem néztem utána.
[ Szerkesztve ]
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Real_Necro
veterán
Akkor jöjjön egy kis filmajánló: The Philosophers
A bevezetés és a lezárás elég erőtlen, de maga a film elgondolkodtató. Egyszer érdemes megnézni.
-
-
Chapel
addikt
Van itt olyan fórumtárs aki segítene egyedi arcképet gyártani?
A zöldfényt már régen megkaptam PH-tól, csak amit akartam azt nem lehetett sajnos. Kerestem mást, pü-ben írjon rám, ezúton is nagyon köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Chapel #29491 üzenetére
Lehet arcképgyáros topicban vagy az arcképes offban érdemesebb ezt a kérdést feltenni. Esetleg Crey megmutatja az utat.
Szerk.:
Most látom, lassan több a hozzászólásom a Blog, lokál szekcióban mint a szakmaiban. Lehet ide kellene szerződnöm modinak, amennyi időt itt töltök...[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz Real_Necro #29492 üzenetére
Ahogy írtam már megvan a zöldfény, végigjártam a dolgot. Ellenben volt nemrég valaki akinek lett új képe és valaki innen írta, hogy segít szívessen, ért hozzá...csak nem tudom ki volt az
szerk: Csak aztán igazságos modi legyél, ne ilyen index féle hogy kuss meee azt mondtam
5300 vs. 5000?
Nice, nekem összesen nincs 5krbalint88: Crey volt az? Mondjuk lehet...
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Chapel #29493 üzenetére
Kőszívű csak a Nikon topicban lennék...
Egyébként tudtommal Crey is rendelkezik arcképmágus vénával, de az érintett topicokban tuti többen vannak.
-
Real_Necro
veterán
Szép álmokat mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #29496 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Ukrajnai háború
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest