- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz .: JuSzT :. #29902 üzenetére
ahh az sok, egy eve volt ujan 100e vakus, obis kombo.
kb 45e-ert vettem tobb mint fel ev garival, obi nelkul a gepet. es kb 22e volt ujan ebayrol a 22 efm.
egyik legjobb obi amit hasznaltam, talan a 85 1.8-at most meg jobban szeretem
ha talal ugye...szegeny eperkutyus most latom mit kapott fokuszos kirohanasa miatt, pedig en vele vagyok...a7-hez kellenenek olcso, jo uvegek. nagyon lehet ezt szeretni hogy megbizhato a cdaf. bar most olyan pontosak az uvegeim, mint meg sohahttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
.: JuSzT :.
addikt
Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
Ebben a topicban 6000 hsz
-
Larry303
addikt
ha már így pörög a biznic
vkinek egy Lenovo MIIX 2 8"?https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
spanyoll
addikt
Na mivan, átalakult a topic ilyen aprózós valamivá?
Mert ha igen akkor vigyétek az nd1000-esem"Super perfundo on the early eve of your day."
-
MODERÁTOR
Srácok! Hirdetésre ott a Hardverapro, bepakolod aláírásba, senki nem szól.... itt ne. Köszi.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Mercutio_
félisten
Lokálban mióta tilos?
Jó, nyilván ne csináljunk belőle rendszert, de néha mielőttmegy apróra érdemes jelezni, ha valakit érdekel megsporolhato az apró val tötymörgés
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #29915 üzenetére
Lokálban is tilos, a lakóhelyednek megfelelő lokál topicban szabad.
III.10.16: Tilos a hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni.
Ezzel megint az van tudjátok, hogy ok. Itt egy baráti társaság, akik egymás közt adnának-vennének. De ha bejön egy idegen, és elkezdi spamelni az összes OFF-topikot, akkor neki milyen alapon tiltsuk, ha nektek lehet.
Jaj, hát ti már a törzsgárda vagytok, akkor az lenne a baj, hogy miféle belterjes banda ez a PH!...
Sajnos az ennyire vaskalapos szabályokat általában nem a normális userek miatt kell hozni, mert neki elmondod, hogy "Józsi, ne hányd tele a postod nagybetűkkel, mert zavaró", akkor Józsi megérti... A többieknek meg ott a szabályrendszer.
-
L4mie
veterán
Logikus,
Pisti meg jönne hogy:MEGVÁLNÁNK ÚJ ÁLLAPOTÚ ÁNUSZVIBRÁTORTÓL CSAK KIPRÓBÁLVA LETT, ÉRDEKLŐDNI PRIVÁTBAN SAJNOS NEKÜNK TÚL ERŐS ÜDV.: V. PISTA ASDSADSADA TROLOLOL
kb ilyenekkel lenne teleszemetelve az összes topix
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
t_a_m_a_s
addikt
mekkora már
Holnap majd jól beletépünk...
-
Balinov
titán
fatál error...nem emlekszem, hogy lattam volna itt meg
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok,
esetleg van valaki Veszprém/Székesfehérvár környékéről akinek 5D Mark I gépe van?
FF-re váltás előtt állok és szeretném kipróbálni ha szabad.üdv.: Péter
-
Balinov
titán
Sracok, mernokok!
.cgm/.dwg/.dxf formatumu rajzok megnyitasara nem tudtok egy freeware programot ajanlani, ami bevallt? Az sem baj, ha portable verzio is letezik belole.
IrfranView-hez van plugin, de nem szereti azokat a fajlokat, amiket Windchillrol toltok le (rajzok)
koszi
b6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
A Zéé
addikt
válasz Balinov #29927 üzenetére
ha csak nézegetni kell, akkor Autodesk DWG Trueview.
Just a simple Lineman...
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #29930 üzenetére
Koszi Tamas, az a baj sajnos, hogy utobbi idoben majdnem napi gyakorisaggal kell WC-ben rajzokat nezni. Felhozatal meg qrva vegyes, tff,jpg,png!, meg ezek a fajlkiterjesztesek, szoval ezert nem szivesen zargatok senkit. Telepiteni meg semmit nem tudok, max portable-t hasznalok.
Bar valszeg ra birom az IT-s sracot beszelni,hogy tegyen fel nekem valamit.
Azert koszi!
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #29932 üzenetére
windchill-re gondolok. wc-re masert jarok Amugy tett a csavo fel multkor egy Product Viewver Lite-ot, ami meg is nyitott egy .cgm-et, csak mivel a szentem lájt, nem tudok exportalni belole
ezt a droidost megprobalom, nagyonnagyon vegszukseg esetere meg jol is johet.
koszi!
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
Aleister:
Itt egy újabb zombis gyöngyszem trailere: Zombeavers
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
Hát, próbálj ki egyet. Úúúúúúgy elküldtem ma neki, hogy szégyelltem magam. Nagyon. Az, hogy az M6 érdi emelkedőn 170-nel veret az ember, az egy dolog, de városban a sávok között ugrálni hörgő motorral, nagy gáz-nagy fék (indexeltem mindig!), gokart futómű... Áh, basszus... Ömlengek itt róla és ez nem elfogult dolog, szerencsére sok autót vezethettem, sajátból most fogyasztom a hetediket, de ez a kis gyösz basszus... A futóműve kemény, a kis úthibákat átviszi, de jó a csillapítás, a nagyok se ütnek akkorát, hogy fájjanak. És ami érdekes, nincs az embernek kisautó érzése benne, úgy mozog, mint egy nagy autó, csak sokkal fürgébb. Kb olyan masszívnak tűnik, mint az E60 525d, csak a nehézkesség nincs meg benne. Kanyarban pedig az MX-5-höz hasonlóan viselkedik. Nem butul meg a futóműve, nem dől nagyot, stb stb.
Ja és kurvára csajozós, csak szólok. Kb ugyanannyi csaj nézett meg ebben, mint amennyi az E60 525d-ben. Jó, abban senki nem nézett buzinak, de Miniben fehér iPhoneon pofázni valóban elég félreérthető. De csak ezért nem építem át feketére a telefont az autó meg ezüst, fekete tetővel és tükrökkel, szóval az se kirívó színű. -
aleister
veterán
válasz Real_Necro #29941 üzenetére
Ismertem már, de azért köszi!
Linkeltem is anno, de lehet, hogy nem itt.A vérhódok odabasznak!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #29942 üzenetére
Sok ember életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt nyíltan felvállalja a másságot...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #29945 üzenetére
Kezdheted.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #29945 üzenetére
kicsit hasonlít is a pofázmányod Tim Cookéra.... - gyanús vagy
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #29942 üzenetére
Nem értenek ezek ehhez. Már én is gondoltam rá, hogy veszünk egy Octavia kombit a családnak, magamnak pedig egy hasznàlt Minit.
Két házzal arrébb lakik egy nagyvállalkozó, több ismert budapesti szórakozóhely tulajdonosa. BMW X6, 750i, Infinity, figyel a garázsban, de a faszi szinte mindig a Minivel közlekedik.
Szerintem őt még senki sem buzizta le ezért .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
Ki az a Tim Cook?
Merci:
Neked hosszúak a fürtjeid...Freddy:
Esetleg félnek attól, hogy a Dunában kötnek ki, vagy áthajt rajtuk az X6-os...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #29949 üzenetére
csak nem szívatják magukat feleslegesen, hogy egy 5méteres autóval próbáljanak parkolni a városban, meg ha az ember sietne és nem a villamossínen meg a buszsávon akarja veretni, akkor is könnyebb egy kisautóval fickándozni, mint egy nagy batárral.
ja, és semmi buzulás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Playstation 5 Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest