- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz aleister #29347 üzenetére
Ráadásul a meredező vénáját...Így nevezni még nem hallottam.
(#29342) Lassú Víz: Én is előadóként (is) értettem, azért írtam a személyiségéről, ami hat a kommunikációra.
"Nem tudom milyen OKJ-s papírt adnak és mire jogosít fel."
Igazolja, hogy ott voltál, ennyi.
"Ja és hármunkból a másik kettő nem jött, mert esett az eső."
Jellemző...
"Elégedett volt a képekkel, de tudom, hogy sokkal jobbat is kaphatott volna attól aki ért hozzá, és nem 10 évente egyszer fotóz esküvőt."
Az a lényeg, hogy tetszett neki amit kapott, felesleges azon rágódni, hogy mi lett volna ha...Az ő döntése volt, hogy költséghatékonysági megfontolásból bevállalja a hobbifotós ismerősökkel való fotóztatás rizikóját, ami így sült el. Szerencséjére hármatok közül legalább Te komolyan vetted, hogy betartottad az ígéreted és elmentél fotózni, különben képei sem lennének.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #29341 üzenetére
Ja, hogy A.
Lassú Víz:Az se biztos, hogy okj - st ad, csak annyit mondtak, hogy akkreditált képzés, de, hogy milyen intézmény és mire adta ki az akkreditációt az nem derült ki.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
.: JuSzT :.
addikt
kisasszonyt ismeritek e ? tyűb+
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
rbalint88
addikt
válasz .: JuSzT :. #29354 üzenetére
kár, hogy szilikonsegg drugsbunny levezette, hogy miért fake és rossz példa* (a csajoknak) a kisasszony. mondjuk ettől még nézni jó, csak hát ennyi erővel fotóboltban is lehetne neki ilyen segget csinálni.
* kb olyan a hölgy, mint a syntholfiúk vagy a felkiáltójel fickók, akiknek a "no leg day" a mottójuk. -
.: JuSzT :.
addikt
2014.07.01-én vásárolt, garanciális, itthon vásárolt, hibátlan, kb. 10.000 expóval rendelkező Nikon D800 váz minden tartozékával, dobozában eladó. Bolti ára 700.000 Ft volt. Riportfotósként a 36 megapixeles méretű fotók feldolgozása és tárolása számomra problémás, ezért válnék meg tőle.
Egy ilyen vázon nem is lehet kisebb képeket lőni, csak 36 megapixelben? Azért ne akarja már senki megetetni velem, hogy egy 700.000 Ft os vázat úgy megvesz valaki, hogy ezt a problémát nem látja előre.
Másik obi hirdetése alatt meg ott van, hogy alig használt höhö...
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #29323 üzenetére
bezzeg a Walking Dead-re meg ra vagy kattanva, mi?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
TayRol
nagyúr
bocs, az offért: az időjárás miatt csak telefonos képeket kaptok a kocsiról.
-
TayRol
nagyúr
Mazda 6 GT 2.3, 2005.02, 108e km, navigáció kivételével full extra (motoros fűthető bőr, xenon, Bose, sok lufi, felni, tempomat, stb...)
ja, a nyári gumi kuka, illetve a fékeket jövőre cserélni kell, de most volt kötelező szervizen, átnézték, minden ok. 1 szett, még 2 szezonos, közepes minőségű téli gumi is van hozzá felnivel.
Kleroo: mindenki fél a 2.3-as motortól, ezért nem keresték. pedig, ha tudták volna az előéletét...
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
válasz TayRol #29366 üzenetére
Az LG is be akar törni a fényképező piacra, hogy licenszeli a D80-at?
Kicsit messziről kezdiGrat az ótóhoz.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
Keresd a hibát [link]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Kleroo
veterán
válasz TayRol #29369 üzenetére
A nagymotoros félelemet sosem értettem.
Focusnál is pl az 1.8 már félelmetes. Pedig még ezzel se lehet keménykedni kempingezős megrakással, klímával. És az 1.6-nál nem eszik többet ha ügyesen használja az ember fia. Az 1.4 is csak alig, egyedül dugóban ücsörögve eszik érdemileg kevesebbet az 1.4.
Ekkora kasztniba simán áll sztem a párhuzam, még csak nem is túlzás ez a jó kis 2.3 benya.
Mindenkinek a kicsiócsó 4litert fogyasztó modern dízel kell ...neeem nem mennek tönkre...nem kell rájuk 100ezreket költeni ha baj van...
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz TayRol #29366 üzenetére
Szép verda.
Amúgy nálam nagyon telitalálat a Mazda 6-os sorozata. Amikor megjelent az első, amilyet most ti is vettetek, akkor baromira tetszett. Aztán ahogy jött a következő 2 generáció úgy lettek szvsz egyre szebbek. És az első is simán megállja a helyet még mindig.
Kleroo: nekem begyün az is.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Kleroo
veterán
válasz TayRol #29374 üzenetére
Az sztem nagyon jó. Ilyen nehéz bódé, 2.3as motor. Sima kisebb 1.6os autók is elmásznak bőven 9ig is.
Akkor sima országúton lehet 7 alá is befigyelne.fi:zi'k : Fúúúj, a 2es generáció nagyon el lett rontva Csupa nagybetűkkel jellegtelen, semmilyen nagy zoomzoom izé. Az 1es nagyon szép, a 3as pedig kifejezetten németautósan szoborszerű, grandiózus.
Benzin ruleeez. (Sorhat bimmeeeer 3.0 )
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
TayRol
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Ugye olyan, mint a honda vtec-je, változó szelepvezérlésű, szóval ahogy én megyek úgy keveset fogyaszt, ha téped a bajszát, akkor eszik - de megy is rendesen.
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #29374 üzenetére
Ja hogy ez benyás? Méretéhez képest nem is vészes a fogyasztása. Nekem is tetszik.
"Amúgy nem értem mi mostanság ez a nagy kuffer mánia..."
Elkerülhető az idő előtti aranyér...
Az tévé és nem valós...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #29379 üzenetére
Most látom csak. Te mióta vagy hardverapró modi? Gratu hozzá.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #29379 üzenetére
Jaja, csak a benya - sikeresen lebeszéltek a dízelről.
Azért ez 3000 alatt is 100+ lovas.
-
rbalint88
addikt
válasz TayRol #29384 üzenetére
Gratu, nagyon szép! A Bose hifi egy fontos extra, mert a sima állítólag nagyon sokol rádió.
Nekem most ez adja nagyon, de nem cserélem le a Toyotát De ez a bimmer nagyon gonosz, 19 éves az alapforma és még mindig van kiállása. -
Studi
veterán
válasz Real_Necro #29382 üzenetére
Te miért gratulálsz magadnak? Nem is lettél hwapró modi...
-
Real_Necro
veterán
Hozzáfűztem az előző hozzászólásomhoz, természetesen TayRolnak szólt.
Ellenben Merci adott egy jó tippet. (egyébként erős csaj a feleségem, műtét óta, azaz már egy hete fájdalomcsillapító nélkül gyógyulgat, tegnap gyógytornász pedig eléggé megszadizta...de utána már mankó nélkül ment lassan a gyaloglás )
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #29382 üzenetére
köszi! nem rég óta.
-
*Ropi*
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Windows 11
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest