- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz Freddy76 #28543 üzenetére
Az a hír meg volt, hogy ez a hong kongi homár 30 Rollst rendelt, hogy tudja furikázni a szálloda vendégeit?
-
Kleroo
veterán
válasz TayRol #28548 üzenetére
Az 1.9-től nem kell. Vagy ha igen, mert használt és kitudja hivá lett tekerve, akkor az összes benzinestől is kell. Nem találkoztam még olyan szakértővel aki ne dicserte volna agyon ezt a motort. (Beleertve pl a porsche hungaria foszervizeset, aki privatba lehordta kb az osszes vw motort, de ezt peldasan jonak titulalta, es o kototte a lelkunkre hogy ne reszecskeszurovel vegyuk, mert az penztarcabanyulos kotelezo feature) Epp emiatt kell hatvanyozottan ugyelni a tekeresre, merr konnyu kihasznalni a strapabirosagot es 200k-t visszatekerni pl.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz TayRol #28552 üzenetére
Igen, a ghia hatso fenyes diszlec kemiailag "rosszban van" a metalfenyezessel es a hataron elkezd rozsdasodni. De tudtommal ez 1 fail kombo. Ha nem kromozott a diszcsik akkor tobbnyire nincs baj. Es gariba csinalnak is, csak a markaszerviz anno nem pecsetelte be a karosszeriaellenorzo kulon reszt. Fakkjee. A masik hogy a hatso ajtok uregvedelme nem eleg jo igy az aljukon elkezdenek rozsdasodni. Ezt faceliftnel megoldottak de nekem megis belul mar picit latszik vmi gebasz hiaba fl.
coxer.. akkor faxt oldottak meg facelifttel. Pedig ez volt a hivatalos kommunikacio :S[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz rbalint88 #28538 üzenetére
Ismerős vett egy 2005 körülit, sedan, automata 2.0 vagy 2.5 benzines. Azt mondta pár hónap után, hogy innentől csak Subarut fog venni, annyira elégedett vele.
Én is nagyon tudnék élni egy kombi verziót. Csak hát tankolni ne kellene annyit bele.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Studi
veterán
válasz .: JuSzT :. #28565 üzenetére
Nyilván aki benne ül az leszarja, de ha nem muszáj azért nem kell korommal telepöffenteni a várost, mert nem egészséges.
Tudom, füstöl az én Suzukim is, de azért még így, lelkét kilehelőfélben is bőven kevesebb. -
TayRol
nagyúr
Na, asszonynak mondtam a keretemelést, húzta a száját, de megértette. Kis segítséggel, olyan 2M körüli a határ.
-
.: JuSzT :.
addikt
PS: Reuters insists on calling the Rolls Royce CEO “Müller-tvs,” as if –tvs is a new German title. The correct name is “Torsten Müller-Ötvös” – I also would have never imagined that Rolls-Royce one day would be led by a CEO that has a very German name, hyphenated with a very Hungarian name.
-
Real_Necro
veterán
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #28573 üzenetére
Ő sem a saját ellensége, de van határ, nincs korlátlan pénzünk. Csak szeretne egy jobb, biztonságosabb kocsival közlekedni.
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #28574 üzenetére
Értem én, csak anno pl nálunk is úgy indult, hogy kell egy tükrös fényképező kitobival...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #28577 üzenetére
azért ez kicsit más.
-
Real_Necro
veterán
Aleister:
El ne felejtsd ma megnézni:
Szerintem egész jó volt...bár néhol kicsit mű.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #28580 üzenetére
Ez jó még? mi kiestünk ott, hogy a főszépfiú felesége meghal, majd elkezd telefonálgatni, kiszabadítják a szöszit és megtámadják a börtönt, aztán jött valami téliszünet és tavasszal nem folytattuk.
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #28581 üzenetére
Bírom az ilyen rövid leírásokat
Kollégám meg a jelöltünk most rá van kattanva valami telefonos játékra, mindenféle gyümölcsöket meg egyéb alakzatokat kell sorban leépíteni. A játékban van öt lövés, és fél óránként kapsz egy újabb lövést, de legfeljebb csak öt lehet (pénzért lehetne venni persze). Azóta óránként előveszik a telefont, és nézik, hogy hova lőjenek. Tanácskoznak, lőnek kettőt, majd újabb óra pihi. A reggelek boldogok, mert akkor ugyebár öt lövés visszatöltődik.
Na szóval, rövid leírásokhoz kapcsolódva, hallom ma a szomszéd irodából, amint két férfi izgatottan beszélget:
- Ne dumálj!
- De csináld már!
- Kuss, állj mögém!
- Ott a zselé!
- Látom, de jön a csoki basszameg!
- Felfele lőjj!Én sírtam a röhögéstől .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Novics
senior tag
válasz Real_Necro #28580 üzenetére
Wááá... már vártam. Én nagyon rá vagyok kattanva a zombi témára.
Tényleg vannak benne fura dolgok, de összességében egészen logikus a cselekmény. Kíváncsi vagyok a folytatásra.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
törölt tag
válasz TayRol #28475 üzenetére
Octavia kombi a legnagyobb bengamotorral (ami szivo, nem turbo-s) es LPG. De ha nem jarsz sokat, nem kell a gaz sem. 22e pedig nem sok.
Fater kombija 1.6 benzin, korszeru, fullautomata LPG, evek ota nincs egy mukkanasa sem, szuperul teljesit.
A keret keves szerintem. Varnek vele.
-
TayRol
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz #40935168 #28586 üzenetére
belinkeltem neki két kurvajó passatot, de gondolom 5 évet fiatalítani kevés, muszáj 2007-est venni. fenntartása kb ugyanaz, mint az octavia-nak első futómű igényel 2-3 évenként egy jó minőségű lengőkarszettet, de ha húsos gumival, gyári futóművel és nem városi szar úton használja, elmegy ötöt is akár. (taxisoknak is elmegy két évet). cserébe nagyobb, szebb, jobban kanyarodik, mint az octavia, meg ha valaki nem szeret karót nyelt savanyújóska pózban vezetni, le is lehet engedni az ülést, dulván a padlóla le.
octaviaból csak az 1.9pdtdi játszik, a legnagyobb szívóbenzin az 1.6, az meg kevés lesz. talán létezett belőle 2.0fsi, de az se egy fáklyásmenet, kerülném.ez a "dugjunk egy jót, de azért maradjunk is szüzek" topogást, amit minden használtautóvásárló előad, nem fogom megérteni. egyéni preferencia, de én inkább ülnék egy öreg, de nagy, jól felszerelt, biztonságos és jól menő autóban, mint egy fapados fiatalban.
mondjuk ez a csuf által linkelt octavia elég szimpatikus, csak az ülésfűtés hiányzik belőle.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz rbalint88 #28589 üzenetére
nem kell ironikusnak lenni, értettem a mondanivalódat akkor is. mások a preferenciák. nekem a kocsi közlekedni kell. minden másra ott a motor, ha faszagyerekeskedni akarok.
és ha kell, akkor szervizelem is, de a mostanira nem szeretnék már költeni. fiatalítás a cél.
szerk: és mindenképpen engedek a listából, különben nem fogok tudni autót venni - ezt 1 nap után én is látom. de nem akarom a 99-es astrát 2001-2002-es, egy kategóriával nagyobb autóra cserélni. ritkán veszek kocsit, hosszabb távra tervezünk, és az is tizensok lesz pár év múlva. nálam a fiatal kor egy kicsit garancia is arra, hogy kisebb eséllyel megy tönkre, mint az idősebb - ugyanannyi gondoskodás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
csuf
tag
válasz TayRol #28588 üzenetére
Üdv!
Nem tudom mennyire tetszik a formavilága ha már Skoda, de én elgondolkodnék esetleg egy Roomsteren is, hihetetlenül praktikus, pl. a hátsó variálható üléssor, és az 1.4 TDi is egy takarékos megbízható motor...
csuf -
Byk01
őstag
válasz TayRol #28590 üzenetére
Akkor vegyél egy Peugeot Partnert, vagy valami hasonlót ... igen ritkán fogod megpakolni
Elég fapadosak, cserébe olcsók. A mienket kb. 1 millióra tartották, igaz csak 1.4-es benzines motor volt benne, de kilométerből is csak 70 ezer, és a kora sem volt vészes (6,5 év).Bajom ennyi idő alatt kb semmi nem volt vele.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
rbalint88
addikt
válasz TayRol #28590 üzenetére
[link] "ha hitel van az autódon, akkor biztos, hogy túl sokat költesz rá." ezzel maximálisan egyet tudok érteni.
a szerkhez: értem én, hogy a fiatalítás a cél, de egy 10éves passat, ha karbantartották, simán van azon a műszaki, állapoti színvonalon, mint egy 7 éves octavia, főleg azonos kilométerfutás esetén. azzal a teóriáddal is egyetértenék, hogy a fiatalabb jobb, kevésbé elromlós, ha nem hallottam volna a sztorikat a szerelőktől. lassan inkább az lesz, hogy minél fiatalabb, annál szarabb
ugyanannyira nyűgös/nem nyűgös mindkét típus, plusz direkt utolsó évjáratú, 2004-eseket linkeltem, azok a legjobbak. a faszagyerekes utalás meg eléggé mellément, aki egy másfél millás autóval akar faszagyerekeskedni, az meg is érdemli -
csuf
tag
válasz TayRol #28592 üzenetére
Üdv!
Szerintem szánj rá egy kis időt, menj el egy szalonba/kereskedésbe és nézd meg élőben a Roomster-t, két eset lehetséges: vagy megtetszik, vagy elmegy a kedved tőle egy életre, "megosztó" típus, nem szép de praktikus. Szvsz a G Astra-hoz képest nem kell szégyenkeznie a méreteiben, de ez csak az én magánvéleményem - ültem benne, nekem tetszett. Az egyik barátom két benzinest ( 1.4 16V és a rettegett 1.2 Tsi 105LE ) nyúzott 3-3-évig, mindkettőt 180e km körül adták el különösebb meghibásodás nélkül, az 1.2 Tsi-t jobban szerette :-) ( És hogy miért benzines ekkora futásteljesítményhez? Mert a cége ezt adta neki... )
csuf -
Lassú Víz
addikt
válasz rbalint88 #28594 üzenetére
Ha már vizsgáról vizsgára lakatolni kell akkor van az a szervizköltség aminél még a hitel is olcsóbb. Ja, és legtöbbször hányadék munkát kapsz a pénzedért. Ez a legidegesítőbb. A gyárban még összerakják, aztán olajat, fékbetétet meg légszűrőt cserélhetnek rajta, de a többihez jobb ha nem kell nyúlni a legtöbb szervizben.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Kleroo
veterán
válasz rbalint88 #28589 üzenetére
Azért a kor igencsak fontos tényező, nem varázsanyagból készülnek a kocsik.
Persze a passat is marhajó, de egyáltalán nem feltétlenül jobb választás. Én jó választásnak tartom, de a "listavezető" octavianal rosszabbnak.szerk b5.5 passatot linkeltél?
Tayrol: TDCI Fóka 2k motorkínálata nem túl híres a tartósságáról, de kb minden dízelnek rossz híre van.
Fóka2 vs Octavia2 szerintem nem kérdés, hogy O2, Focus erénye csak a jobb úttartás, vezethetőség, élmény, de mivel nem ez a cél, és az o2 sem egy halottaskocsi, így ez sem perdöntő. Beltér minőségben kb nem egy kategória a kettő sztem. Egyedül motorpalletában kevésbé rossz a fóka2, de o2 az only 1.9dízel
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
TayRol
nagyúr
benzines (vagy a dízel is jó?) mazda 6 kombi, dízel B zafira, tdci foki kombi? ezek közül valami kerülendő? vagy mind?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Monitor hiba topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...