- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #29482 üzenetére
Most már azért is adót kell majd fizetni, hogy az adóbevallásod az ügyfélkapun beküld...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Lassú Víz
addikt
Itt még nem. Most kb. itt tart a dolog. Ha a belvárosban laknék nem hagynám az autómat az utcán. Kezdik a focival elégedetlenkedő szurkolók a Parlament előtt, majd több 10 ezres tömeg az NGM-nél.
Két dolgot kívánok tiszta szívemből, az első, hogy békésen provokációk és randalírozás nélkül záródjon az esemény. A második, hogy a 27%-kal megválasztott 2/3 vonja vissza ezt a javaslatot, szálljon magába és vezesse ezt az országot több ésszel. Attól tartok mindkettő utópia.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Novics
senior tag
Láttam, de a román - magyar szerintem jobb volt.
Az IS videót meg csak elkezdtem nézni, most jövök-megyek, de jónak tűnik. Köszi még egyszer!
A véradás témában nagyjából ilyen arányra számítottam. Nem azért kérdeztem, hogy hittérítsek.
A Játék határok nélkült nézi valaki? Nosztalgiázni akartunk, de ez foscsi. Semmi ötlet nincsen benne. A régiben volt történet, meg vicces, ötletes feladatok. Most meg... most legalább narancsban vannak a mieink.Szerk: húgom szerint az usánkában már a 90-es évek óta ingyenes a net mindenkinek. Mondjuk ennek nem néztem utána.
[ Szerkesztve ]
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen mosógépet vegyek?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest