- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
saiyajin
senior tag
Valakit erdekelne Spigen Rugged Armour tok Galaxy S7 Edgehez? Fel eve megvettem, de meg egyszer se hasznaltam, es szerintem tovabbra is meg leszek nelkule. Errol van szo.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
RZozo
aktív tag
Jó állapotú, keveset futott laptopot keresek holnapi átvétellel 100k alatt.
Minimum i3 proci, 4GB RAM, 14-16" képernyőmérettel, HDMI és VGA csatlakozóval, dedikált videokártyával.
Előnyt jelent, ha használatra készen op. rendszerrel (win 8.1, win10) frissen telepítve van, mert sajnos nem nagyon lesz rá időm. Előny élvez még az SSD-vel és a magyar billentyűzettel szerelt példány.[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
TV-t keresek,egy idős ismerősnek kellene,kb 60-82cm átmérőjű lcd tv.Reális áron!
[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
rnrn
aktív tag
2-3 sörösrekesz érdekelne, ha lenne eladó, írjatok lszi! Köszönöm!
-
4sal3
aktív tag
Sziasztok
Tud esetleg adatmentő céget pécsen? Vissza kellene állítani kb 80 giga fotót
Köszi -
zsolt19900
őstag
van valakinek ati gyártmányú szóval direkt ati kártyához adott dvi-hdmi atalakitoja? arra lesz szükségem úgy néz ki
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
4sal3
aktív tag
válasz Sir Riccio #77612 üzenetére
Kürt kicsit drága, de lehet meg tudják csinálni
Tarifát tudsz esetleg hozzájuk?Köszi mindenkinek
Eladó Genius SP hf 4500 fa 5.1, 15k csak itt
iPad mini 3 16gb, arany 40k, a képernyő egyik sarkán repedés, de nem az LCD felett[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Egy 15 colos Belinea monitor beépitett hangszorókkal valakinek? Prívátban küldök képeket, ha valakit érdekel.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Bla82
tag
Sziasztok! Jól dolgozò karosszéria lakatost keresek Pécs és 15km-es körzetében. Aki tudna ajánlani valakit kérem jelezze. Köszönöm. Üdv. Béla
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy ha a kocsiban LED-es nappali fény van + Xenon fényszórók, akkor kell-e izzókészletet tartanom magamnál? Mert a kocsihoz nem kaptam gyárilag.
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Laca1212
őstag
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, egy apróságot szeretnék fából vagy bútorlapból készíttetni, de valszeg kiröhögnének nagyobb faipari műhelyekben. Ha otthon van, aki szokott közületek fabrikálni, írjon lécci PM-et, és elmondom, hogy mit szeretnék. Tényleg nem nagy dolog, de nekem nincs hozzá semmilyen eszközöm. Köszi!
-
M_AND_Ms
veterán
Szerintem nem küldenek el.
Itt nálunk (Pécs) is van több "lapszabászat" ill barkácsbolt, ahol vágnak bútorlapot méretre és nem nagyipari megrendelők járnak oda. Nyugodtan menj be a környéketeken lévő bármelyikbe és add elő az igényedet.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Szpájki
tag
https://www.bits-recovery.de/ keresd Lászlót, vagy Dávidot. biztos h olcsóbb mint kürt és nem rosszabb.. a Kürt az egy nagy marketing handabanda
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
nesa
veterán
Kemikálnál mindent levágnak én volt hogy 1db 10x17 es polcvéget kertem.
[ Szerkesztve ]
-
mormota
senior tag
Keresek huawei p9 lite 2017 hez üvegfóliát kijelzőre. Melyik mobilos boltban van, és teszik fel nekem occsóért? Vagy azért annyira nem gáz feltenni jól?
[ Szerkesztve ]
Illusztrálok, tehát vagyok
-
Exian
addikt
válasz mormota #77629 üzenetére
Ha stimmel a méret, akkor nem. Legtöbbször sajna az van, hogy nem jó a méret pontosan, hiába ahhoz a típushoz veszed. 1mm eltérés már sokszor probléma. A másik, hogy pormentes helyen kell felrakni. Ezektől eltekintve pofon egyszerű, egy mozdulat az egész, csak rá kell "ejteni" a telefonra. Csak ha valahol por van alatta, vagy egy saroknál nem passzol, akkor lehet mérgelődni amúgy mobilos helyeken ingyen szokták felrakni, de saját felelősségre, ha szar lesz por vagy bármi miatt, nem reklamálhatsz. Sok ilyen helyen ki is van írva, hogy felrakják, de csak olyan szinten, mint ha te raknád fel, ahogy sikerül alapon.
-
M_AND_Ms
veterán
Üvegfóliát szinte gyerekjáték felrakni, a hagyományoshoz.
képest.
Többet raktam már fel, soha semmi problémám (por, légbuborék) nem volt. De az is igaz, hogy méreteltérés, felület minősége probléma viszont előfordult.Olyat kell rendelni, amihez adnak nedves tisztító kendőt (kis zacsiban) és a ragacsos porleszedőt (mint egy kis darab öntapadós fólia). Ez utóbbi tényleg pormentesíti. A törléssel mindig enyhén feltöltődik a felület és rögtön odaránt két három porszemet. A ragaccsal áttapperolgatva ilyen nincs.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Exian
addikt
válasz M_AND_Ms #77631 üzenetére
"soha semmi problémám (por, légbuborék) nem volt."
Azzal nekem sem. De méret eltérés miatt már többször is. Ezért érdemes inkább kicsit drágábban, minőségibb darabot venni, mint 100-200 Ft-ért kitudja milyet rendelni kínából. Onnan is lehet tuti jót rendelni (olcsón), csak utána kell olvasni, hogy hol adnak az adott típushoz tényleg passzoló darabot.
A téma margójára meg csak ennyit. (tokban, üvegfólia alatt ripityára törött az érintőpanel. Persze nem nagy mutatvány, a sarkára esett a telefon és a felületi nyomás durrantotta szét, nem a közvetlen behatás, nem az üveg felől jött az ütközés. Kicseréltem az üveglapot kijelzőstül (ragasztva van a kettő, külön nem igazán lehet cserélni), azóta is működik jól a telefon)
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Srácok, aki volt Farda Zolinál privátban, lehet ott kártyával fizetni?
Nem, nem magyarral[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek egy hétre kölcsön távirányítós kutyanyakörve? Esetleg eladó is érdekelhet.
Egy valamiről szeretném csak leszoktatni a kutyát szóval csak pár alkalomra kellene igazából.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Zewa
senior tag
Sziasztok,
keresek 14-15,6"-os laptopokat ~100e forint magasságában. Csak kifogástalan állapotú érdekel.
..illetve egész véletlen nem ismertek Pécsett olyan embert aki egészen véletlenül rendelkezik "Z3X" eszközzel?
A válaszokat privátban várom, köszönöm.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék a gépem oldalához vásárolni plexi, akril lapot, mert sajnos eléggé karcos lett. Tudna valaki ajánlani helyet, ahol tudnék vásárolni? Köszönöm.
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Weareus
addikt
válasz newwave0507 #77639 üzenetére
Plexit tudsz méretre vágatni-vágni, szvsz.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
newwave0507
aktív tag
-
Weareus
addikt
válasz newwave0507 #77641 üzenetére
A plast. Egy telefont megér.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
rnrn
aktív tag
válasz newwave0507 #77641 üzenetére
Plasztikker Kft.
-
rnrn
aktív tag
Használaton kívüli székeket szívesen átveszek. Lehet flair vagy fa is, huzat nélküliek előnyben. Építkezés alatt, étkezések alkalmával az asztalnál mindig állunk, a jövőben talán nem így lesz. Köszi! Kerti is előnyben!
6 db már elég lenne... -
mormota
senior tag
tegnap jártam a városban, beugrottam gsm boltokba. aztán egy szilikontokkal jöttem haza, üvegfóliát meg majd a kerházban fogok venni, 1500ért adják. csak azért nem vettem, mert van még a telőn gyári műanyag fólia, ami szerintem elég kell hogy legyen rövidtávon, hiszen nem tartom a telefon a kulcscsomóm mellett a zsebben.
aztán hazamentem, és ott várt az ebayes tok
mondhatni tipikus.
szóval eladó csokiért egy huawei p9 lite 2017 szilikon tok fekete (S-line)
még felpróbálva se volt[ Szerkesztve ]
Illusztrálok, tehát vagyok
-
a2d2
addikt
válasz Bandus99 #77646 üzenetére
Szüleimnek vannak eladó székeik + asztal is.
Ha jól emlékszem fa keret + fonott ülőrész, 4db van.
Holnap kell kipakolniuk a lakást és megy minden Pécsváradra egy raktárba szóval ha valakit még érdekel dobjon PM-et és küldök telószámot. Havihegyről lehet elvinni őket.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest