- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hunter2
addikt
Van pár asztali gépem eladó , ha érdekel valakit keressen privátban.
Természetesen mindegyikre vállalok garanciát!!HP Workstation Z400 Xeon W3520 /2.66GHz/8GB/320GB/FX 580 64990Ft (2db Raptor HDD RAID1-ben)
HP Workstation Z400 Xeon W3520 /2.66GHz/8GB/160GB/Qadro 600 64990Ft
HP Workstation Z400 Xeon W3520 /2.66GHz/12GB/160GB/Qadro 600 69990Ft
Fujitsu Celsius W380 Core i5 650/4GB/250GB/DVD 34 990 Ft
HP Compaq 8100 Elite SFF Core i5 / 4GB / 250HDD 34990Ft -
K1LLMy53Lf
senior tag
mi anno nagyon sok ételfutárt kipróbáltunk. Legjobb a mi véleményünk szerint (párom, pár kollégám, én) az E-food (illetve a másik leányvállalat: bonappetit, habár ők egy fokkal gyengébbek minőségben). A legtöbb ár/érték(minőség)ben nevetséges.
Sajnos véleményem szerint a Gasztroking is. Tény, hogy ők legalább nem árazzák annyira túl a cuccaikat (nem úgy mint pl a teletál, meg az update1 stb), de ettől a minőség ~közepes.
Helyben még a flekken, ahol napi menüznek, viszont valóban összement az adagjuk és sokszor nagyon későn érkezik.
Illetve, ha különleges, "fit" ételeket akar valaki, akkor még a fitbalance, ami nekem bevált (nem diéta stb miatt, hanem szimplán különlegesebb cuccaik vannak. Persze kérdés, hogy kinek jön be )[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
UHHH
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #78256 üzenetére
Gastrokingnél szerintem teljesen minőségi és különleges cuccok is vannak mindig dögivel, el kell telnie sok időnek, amíg azt tudod mondani, hogy nem tudnak új kaját mutatni. A főzelékek is teljesen rendben vannak, pedig azoknál tudunk fikázni. A többi cég a nyomába se ér. Volt hogy amit vasárnap este legyártottak, hétfőn kihozták és csak PÉNTEKEN ETTÜK MEG, és nem volt semmi minőségromlása. Ezt a többiről nem lehet elmondani, mivel volt hogy másnapra már megromlottak (hasonló ételek voltak). Szóval még sosem lettünk rosszul a kajájuktól. Talán 10 évvel ezelőtt mutatta egy kollegina, hogy van ez a GastroKing. Más cég le se tudja rendesen fóliázni a kaját és nem lehet szállítani, ezek meg rendesen becsomizzák és mikró kompatibilis is a tálka, fóliástul.
Most megyek és kérek sok-sok pénzt az ingyenreklámért...[ Szerkesztve ]
-
őstag
Azért eléggé komoly árban mennek ezek az ételfutárok. Ennyiből, de inkább kevesebből bőven lehet menüzni a városban. Ott frisset kapsz és tartozik hozzá egy kis séta és levegőzés is.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
tényleg nem vitatkozni szeretnék és egyetértek, hogy vannak nagyon szánalmas/siralmas ételszállító cégek. (olyannal, hogy másnapra megromlik a lecsomagolt étel még szerencsére nem találkoztam, ez teljesen egyértelmű számomra, hogy 3-4-5nap után is ugyanazt a minőséget nyitod ki. Kivétel persze, ha valamilyen paníros étel van főzeléken stb, mert ott a panír azért megszívja magát ennyi idő alatt)
Nem azt írtam, hogy a gastroking rossz, hanem hogy közepes. Ez általánosságban vehető dícséretnek is (nem szarkazmus), mert ahogy írtam fentebb: teletál, norbi, gastroyal és társai valóban nevetséges minőséget produkálnak az árukhoz képest. (van amelyik minőségre hozza a közepest, de 2-3xosan túlárazott, van, amelyik szimplán silány alapanyagokat használ és legalább drága is)
Nem tudom, hogy kóstoltad-e az efood-ot vagy szimplán nagyon meg van elégedve a Gastroking-ge és ezért dícséred/véded ennyire, mi végigkóstoltunk elég sok szállítót (nem egy kaját, legalább 4-5 fajtát szállítónként, mivel bárhol előfordulhat, hogy nem sikerül jól egy kaja, efood-nál is) és én megvallom, kényes is vagyok a használt alapanyagokra (sokan egyébként nem, de még a legéhenkórászabb kolléga, aki amúgy kilós adagokst eszik, "mindegy mi, csak sok legyen és főleg hús" elven, ő is mindig megjegyzi, hogy mennyire durván jó a jázmin rizs az efoodnál (alapvetően nem szokott onnan rendelni, csak kóstolta már és mindig csorog a nyála)) és ennek fényében állítom azt, hogy az efood kimagaslóan jó minőségű a többihez képest (tény, az ő ár/rték arányuk is romlott az elmúlt 3-4évben).
Egyébként volt egy kolléga, aki imádta a gastroking-et az ár/érték aránya miatt, aztán pár éve az egyik 30%os akcióban, amikor minden nap 8-10fajta kaja volt 30%kal olcsóbban efood-nál, akkor kipróbálta, utána pedig nem tudott visszaállni GK-re.
De tényleg nem vitatkozni akarok, csak segíteni azzal, hogy megosztom a mi tapasztalatunkat. Felőlem mindnki azzal mérgezi magát amivel akarja/tudja
most pedig azt hiszem én is benyújtom a számlát efood felé a reklámért
(#78258) Ance: ez valóban jó ötlet, csak általában az, aki ételfutárt választ, annak általában nincs ilyenre lehetősége (pl alapvetően nem mehet ki munkaidőben, hogy kint étkezzen, vagy épp' a városnak nem azon részén dolgozik, ahol van erre lehetőség... vagy együtt a kettő )
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Exian
addikt
Ha valakinek dolgozik esetleg felesége/rokona/testvére/ismerőse/akárkije bármelyik óvodában a városban és hall megüresedő dajka állásról, szóljon légyszi. Feleségem tudna azonnal kezdeni, gyakorlatilag bárhol. Végzettsége/szakmája meg van hozzá. Köszi!
-
nagyúr
válasz Szilofon #78262 üzenetére
nem, de ne használd ha otthon vagytok
kikapcsolás után is minimum 1 órát várnékvan egy magyar faszi, aki otthon készíti őket, de ő sem ajánlja lakásba, csak olyan helyre ahol nincs ember és azt akarod megtisztítani a szagoktól, majd szellőztetés után lehet a használi
ugyanez az ózonos tisztításra is vonatkozik
ha meg kicsi a teljesítménye, akkor meg nem használ semmit
szerk:
meg is van[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
dunc
nagyúr
-
rnrn
aktív tag
Olyan aktivitásmérős, pulzusmérős órát/karkötőt keresek, amiben lehetséges a folyamatos pulzusmérést bekapcsolni és el is tárolja, azaz később grafikonon is meg lehet tekinteni az értékekekt Androidon. Max 15 eFt... Tippek?
-
Exian
addikt
Én is a Mi Band 2-t javaslom, nekem 3 hete van meg. 6000 pénzért rendeltem. Teljesen jó. Mondjuk a folyamatos pulzusméréshez nemárt jó erősen a karhoz rögzíteni, különben fals értékeket vagy semmit sem fog mérni sokszor. Múltkor én is végignézettem vele egy egész napot, érdekes volt látni. Főleg, hogy nekem az "alapjárati" pulzusom nagyon alacsony (50-55), de terhelve meg felmegy normális szintre, szóval nagy volt a szórás Bár 110 felettit nem nagyon láttam még vele... Az alvásfigyelője is jó, látom nagyjából, hogy mennyit és hogyan alszok. Az Mi Band 2 felhasználói táborához mérten messzemenőkig jobban és többet alszok, az pl. kiderült Általában a felhasználók 80%-ánál többet alszok és a 70-75%-ánál hosszabb a mélyalvásom.
"Ezt éjszaka is tudja, míg alszom?"
Ha úgy állítod be, akkor igen.Egy fontos: célszerű megvenni hozzá a Tools & Mi Band appot, ami igaz, hogy fizetős (de nem drága, 900 Ft), viszont igazából csak így lehet teljesen kihasználni a karkötőt. Mármint, ha akarod, hogy jelezzen minden értesítést a Mi Band. Ha ez mellékes, akkor elég a gyári program is, ami van hozzá. De nekem az értesítés volt a másik fő szempont az aktivitás mérésen túl, úgyhogy én rögtön megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Hát én innen rendeltem. Meg hozzá rögtön plusz egy szíjat és plusz egy töltőt, így fizettem összesen 6600 Ft-ot és 2 héten belül megjött.
-
rnrn
aktív tag
Köszi, megvettem én is.
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #78276 üzenetére
Főleg pl. bejövő hívásoknál szám/név kijelzés, illetve bármelyik alkalmazás értesítését, rövid betekintését meg lehet vele oldani, ezt nem tudja a gyári app, tudomásom szerint (jön email, akkor látom a küldőt, meg a tárgyat). Ugyanígy Fb értesítések meg a többi. Meg még van 1-2 extra funkció, meg az értesítéseket is nagyon finoman be lehet állítani személyre szabottan, szóval sokkal mélyebbre hatóan, mint a gyári appban.
-
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #78278 üzenetére
Próbáltam azt is. 5 percig bírtam elviselni, aztán dobtam a kukába. Már nem tudom mi volt vele a bajom, ja de, pl. az állandó reklámdobálás, rühellem. Meg azért nem volt annyira mélyrehatóan beállítható, amennyire emlékszem. De inkább legyen reklámmentes, 900 Ft nem pénz... Meg mintha nem is működött volna megfelelően. Az ilyen "fontos" appokat mindig meg szoktam venni, igaz nincs sok ilyen A másik, amit szeretek és rászántam 1500 Ft-ot, az az aCar. Mondjuk annak az ingyenes verziója nem reklámozott emlékeim szerint, viszont nem volt benne backup/restore lehetőség, ami nekem fontos.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz s7evcsenko #78280 üzenetére
Mondjuk úgy tényleg nem dobál reklámokat!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
nagyúr
"Általában a felhasználók 80%-ánál többet alszok..."
Nekem ezt nem nézi, csak hogy mennyivel korábban alszom el, mint a többi ember."70-75%-ánál hosszabb a mélyalvásom."
ez olyan éppen csak 2 óra, 2 óra 5 percén is azt nézem, hogy alig alszanak rendesen az emberek
engem midig csesztet, hogy nincs 7 óra a teljes alvásom
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
s7evcsenko
addikt
válasz Dluinet #78282 üzenetére
Vagy nagy kamu az egész, vagy itt Pécsen sokkal jobban lehet aludni mint a világ 80%-ában, mert nekem is kb ezeket az értékeked dobja minden nap.
Mégsem, ma csak 64%-ánál aludtam jobban.(#78281) Vertigo18:
Hát ha egyszer nincs semmi látványosság benne...
A gyári app mindent mutat amire szükségem van, ez csak azért kellett, hogy kijelezze a hívó fél nevét/számát.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
UHHH
senior tag
válasz s7evcsenko #78283 üzenetére
Szegény kínaiak szerintetek mennyit alszanak?!
Nekünk azt szokta kiírni, hogy többet léptünk, mint a 99%, na ez már jobb statisztika. Például amikor 33 km-t séta egy nap... Bár mostanában már nem sűrűn.
Ugyanitt 500 pénzért eladó bontatlan ilyen:[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz Dluinet #78282 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek. Én is rendeltem egyet asszonynak karácsonyra. Majd elkérem tőle egy teszt erejéig.
Én teljesen rosszul érzem magam ha este kiszámolom és látom hogy nem lesz meg a 8 óra alvásom.
De reggel is simán megérzem mondjuk az egy óra alváshiányt.
A fentiekből adódóan kb 10:30-kor takarodó van nálunk, de álltalában előbb elalszunk. Kíváncsi leszek ezzel hány százalékot előzők megA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
őstag
Annyit beszéltetek róla, hogy kipróbálnék én is egy ilyen cuccot. A Mi Band2-őt vegyem, vagy érdemes ránézni másra is?
-
UHHH
senior tag
Ezt vedd! Itt tuti eredeti, sok a kamu, azok nem is mennek a gyári szoftverrel... Másra nem érdemes nézni, mert tapasztalatom szerint mind gagyibb: Szoftver támogatás nuku, meg pontatlanok, satöbbi. A Mi band 2 a legjobb, kollega úszik is vele.
Ha már reklámozom a xiaomit: ez a lámpa jött nemrég, ÁLLAT CUCC, alig eszik és csodaszép szemkímélő!
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Eladó notimat pécsieknek házhoz viszem, és minimális alku is belefér.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Munkatársam keres kisebb (60-80Gb-os) 2,5"-os HDD-t valószínűleg SATA csatolóval de ez még nem biztos
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
őstag
válasz s7evcsenko #78290 üzenetére
Sajnos már nem él, de köszönöm!
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Saját tapasztalatomat szeretném megosztani, amit ott dolgozó munkatárs és internetes vélemény is alátámaszt. Nagy valószínűséggel aki Mömax-ban rendel bútort, az 2-3 hónapnál előbb ne nagyon számoljon az átvételével. Hiába vállalják a szállítást egy hónapra, (nekem az eladó még három hetet mondott, szerződésen már négy hét szerepel), nem igazán tudják leszállítani. Ha megérkezik a raktárba, utána két hétnek kell eltelnie, hogy Pécsre érjen. Ráadásul a szerződésben az szerepel, hogy a vállalt határidő utáni 91. naptól lehet egyoldalúan elállni a szerződéstől. Csak reménykedem benne, hogy vannak jobb tapasztalatok is.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest