Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • newwave0507

    tag

    válasz Exian #65458 üzenetére

    Nézzél meg pár tolvajkergetők videót . Igen , kivonulnak :) . Annyira ügyesek a srácok , hogy a rendőrség többször együtt működött már velük , közös akció gyanánt ! :) Jó a csapat , megfelelő szakképesítés van mindegyikőjük kezében , ki ehez , ki ahoz ért . Tényleg nagyon ügyesek . Csoportban mászkálnak , nagy bátorsággal természetesen .. , mert mondanom sem kell hogy milyen helyekre " telepekre " kellett menniük a biciklikért . Az akksi-t is megoldották , arányában elég sok órát bír .

    A legfőbb módszerük , hogy például Budapest nagyobb bevásárlóközpontjainál , egyetemek . .egyéb ilyen helyeken , ahol nagyon nagy számban történik lopás .. kihelyeznek egy csalibringát , majd fix kamerával felvételt készítenek , van mikor sok-sok órát üllnek az autóban , lesben várva a tolvajra . Jómódú pincért is kaptak már el , akiről a kutya nem gondolta volna hogy bringát lopna .. vagyis lopatna :) , mert úgy lopatta magának . Végigkísérték a srácok egy benzinkútig , majd ugye a legjobb szöveggel jött , milyen bicikli ? nálam nincs bicikli . A csapatvezér srác szólt neki , hogy benne a GPS , jobb lenne nem kamuzni , mert eléggé gáz amit csinál . Erre még mindig tagadta a dolgot , akkor már bepöccentek a srácok , és megkapta a gyökér , hogy most már tényleg nem kéne kamuznod a k*rva anyádat :D . Hívtak zsarut , a bringa visszakerült , és minden OK .

    De tényleg .. megéri megnézni ..egy teljes lopás sorozat van fent Youtuben róluk . Remélem rátalálsz arra a videóra amit írtam az előbbi hozzászólásban .. , 2 MP alatt szétkapta a szárazfarángató a lakatot .. igen profi :D csak dolgozni akarna ennyire ! ;)

    Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.

Új hozzászólás Aktív témák