- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz Pitymaszter #19448 üzenetére
teljesen megbízhatatlan dmg output, jó esélyed lesz rá, hogy pont akkor essen le, amikor a legjobban kell. A stun immunitás ugyanezért értéktelen - nem számíthatsz rá fixen, tehát kell valami mellé, akkor meg minek?
Védd a fákat - egyél hódot!
-
sirdond
őstag
válasz SQX_Barto #19449 üzenetére
labfarmolós bármire nem hiszem,hogy nagyon várnod kellene, simán tudsz használni 1-2 ligával ezelőtti build-eket is, azokban nem lesz akkora változás. ha csak labfarm a cél és utána nem akarod átalakítani a jugg-ot másra, akkor nem biztos,hogy az a legjobb megoldás, mert vannak sokkal gyorsabbak is.
-
BoneDragon
veterán
Redditen fent vannak a változtatások kiemelve, csak telorol nem jo linkelni.
Amugy holnap van vége a ligának. -
SQX_Barto
addikt
válasz sirdond #19452 üzenetére
Inkabb a liga kontentre koncentralnek, de szeretnem ha uberlabra is jo lenne
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
sirdond
őstag
válasz Har_melin #19450 üzenetére
egy valamit nem tudunk még, hogy ezek az új jewel-ek, amik a skilltree-t változtatják, mégis mennyire lesznek használhatóak, vagy OP. lehet most úgy tűnik, hogy a rage nem egy jó mechanizmus, de lehet, hogy lesz egy olyan jewel, amivel brutál jól használható lesz. ah, nagyon vár már a ligát
ja és hogy a negatív oldalát is figyelembe vegyük, az említett baeclast-ban azt is mondta CW, hogy rengeteg bug-ot hozott a skill-ekben a sok változtatás a core-ban. úgyhogy simán elképzelhető, hogy lesz olyan build, ami papíron rohadt jó, csak épp a játékban nem fog működni és mire kijavítják hetek telnek el.
[ Szerkesztve ]
-
Argh!
aktív tag
-
Rabby7
csendes tag
Sziasztok!
Tudom hogy a mostani ligának az utolsó napjai vannak, szóval nem most kellene kapkodni, de egy két acsit talán meg tudok csinálni a segítségetekkel ma d.u.
Az egyik ami még missing: szintetizáljak unique itemet. Ezt pontosan hogy is kell? 2 syn-es unique gyűrüm már van(circle of anguis és a circle of regret)... mit tegyek melléjük a gépbe hogy megkapjam az acsit? Vagy nem így kell?
A másik hogy egy memories még hiányzik(Completed memories III acsi) a Labour Camp Memory... hol lehet ezt megtalálni/hogy lehet ezt megcsinálni?
Köszi a tippeket előre is!Az élet egy nagy Kaland,vagy semmi!:D
-
tibee77
őstag
válasz Har_melin #19451 üzenetére
Ez egyaltalan nem megbizhatatlan mechanizmus mivel on hit-tel generalodik mar ahogy a kollega is irja fentebb.szoval bossokon is ugyanugy fenntarhato.az a dok dmg amit meg kapsz laza 5% degenert az brutal.söt a degen se örökke tart, ha ugymond nem vagy harcban akkor hamar elmulik.szoval op lesz ez. 😎
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Mirman
őstag
Na ligára készülve én ezt a buildet raktam össze (pastebin) . Lifting nerd AW totem Championje szolgált alapul , ezt kb minden ligában megcsinálom lab / boss farmolni . Most az új chieftain-t fogom megcsinálni 100% fire conversionnel. Shaper ellen fos gearrel több mint 7k life és 500k damage. Jó gearrel pedig majdnem 9k life és 1 000 000 dmg. 4 AW és 2 AP totemmel számolva.
Nem lesz egy clear bajnok de leütni nem igazán fogják.
[ Szerkesztve ]
-
Pitymaszter
tag
válasz tibee77 #19458 üzenetére
Elméleti síkon nekem nagyon tetszik, DE tudjuk, hogy " a puding próbája az evés" szóval ki kell próbálni élesben. Az 5% degen nem próbléma mivel ha ütsz és van life leeched akkor meg se érzed. Max annyit látsz hogy life max felső értéke fel-le ugrál...
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
brunnehilde
senior tag
-
la_cc
addikt
Az új Legion tartalomnál, ugye meg kell ütni az egyes mobokat, hogy kifagyjanak, de most egy totem-es build-del ez, hogy kivitelezhető? Az nem okos sebzést, csak totem-mel.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Har_melin
addikt
válasz tibee77 #19458 üzenetére
lehet, nekem akkor sem stílusom ez a counteres build.
A rampage sem jött be, egyáltalán maga az az elvárás, hogy az amúgy is speedet preferáló játékban egy még inkább a speedet forszírozó elem legyen - nem az én műfajom. Volt egyébként anno még slayerrel tornado shot - rampage farmerem, de hiába mutatott papíron jól, ha egy pillanatra megálltál, már szar volt. Itt is ezt érzem, ettől persze annak, akinek bejön az eszement rohanás (amit ráadásul a játék még maximálisan honorál is, hiszen gyorsabb clear = több loot), annak nyilván jó lesz és örülni fog neki.
-
Argh!
aktív tag
Van default attack is, odamész és pofánvágod
-
SQX_Barto
addikt
Elvileg egy bizonyos mennyisegu sebzest be kell vinni, hogy "felelessze" oket, szoval nem biztos, hogy a leggyengebb tamadast kene valasztani
Totem az meg jo kerdes, hogy mukodik ilyenkor.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Mirman
őstag
válasz SQX_Barto #19465 üzenetére
Ezek egyhelyben álló monstereknek minősülnek. Kvázi meg kell őket ölni , ezután deaktiválódnak. Mjad amikor lejár a pylon ideje akkor mindenki akit megöltél azok kiszabadulnak és a nyakadba ugranak. Az ED + Contagion kombó is működik rajtuk és természetesen a totemek is targetelni fogják őket.
-
la_cc
addikt
Ancestral Bond mellett lehet ütni a default attack-kal? Ezt nem is tudtam.
Amúgy tippre, ha már totemezik vki, akkor kurva élet nincs kint a default attack, nekem se volt sose, szóval nagyszerű, hogy melee season lesz, de erre csak kell valami megoldás...
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
0karmacoma0
senior tag
Én anno megpróbáltam a régi rage mechanikával csinálni egy Berserkert. A világ összes védelme rajta volt, crab páncél, két life flaska, nagy regen, stb. de a helyzet az, hogy mivel csak slayer tud olyat, hogy a leech nem kapcsol ki max lifeon, kifejezetten idegesítő(kezelhetetlen) a folyamatos degen. Anno át is speceltem Juggra.
Nagyon jó, hogy lejjebb vették a maxot és kikapcsol 4 sec után, de még szerintem így is idegesítő lesz. Főleg bossoknál fog feltűnni, ahol az a hirtelen hiányzó 10-15% élet egyenlő a halállal egy erősebb elemental attack ellen(phys dmg-t úgy azért tudjuk kezelni egy Marauderrel). A kis villámemberkék is fájdalmasak lesznek, mert melee karival nehezebb őket kerülgetni.
Ettől függetlenül ha kizárólag farmolni akarnék egy melee karival egy a 30% movespeed 40% more+75% inc. attackspeed brutálisan vonzó. Dmg-t remélhetőleg nem lesz nehéz összeszedni, így Carnage nélkül simán vállalható a dolog. Elvileg lesz még valami mechanika amit nem tudunk pontosan(a rage chargeok elfogyaszthatóak) az még nagyot dobhat a karin. Lesz mit próbálgatni Legion alatt.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
tibee77
őstag
Az az 5% degen majdnem ugyanaz mint a bloodrage.(az 4%) szoval egy minimalis liferegennel neg se erezhetö.söt nem egy karimon hasznaltam bloodrage-et vp-tal.azzal se volt gaz.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
0karmacoma0
senior tag
-
sirdond
őstag
ha valaki nem látta volna:
"The Champion reveal is likely to be tomorrow. Juggernaut has only received very minor numerical buffs to Unyielding. I have heard rumours that a small number of the other Ascendancy classes have received adjustments but you'll see these and the Juggernaut changes in the patch notes. Also to reiterate - Ascendant and Raider aren't receiving any changes I'm aware of in 3.7.0" Bexno jugg buff
-
SQX_Barto
addikt
válasz sirdond #19472 üzenetére
Mikor lesz meg a vegleges patch notes?
Na meg utana meg lehet picit varni a PoB frissitesre is gondolom.
De indulasra csak lesznek starter buildekIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
TrollBalint
addikt
szerintem ahova lerakod, a legközelebbieket fogja támadni. Azt viszont nem tudom, hogy számít-e hogy melyik lényeket szabadítjuk ki, vagy csak a mennyiség számít. Illetve, ha elég sebzést vittél be, utána is támadja-e még a totem, vagy azt már "halottnak" tekinti az aktiválásukig.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #19475 üzenetére
Számít hogy melyik lényeket szabadítod ki , másik légióhoz fognak tartozni más splintereket dobnak és mást dropot is . A totem nem fogja tovább támadni miután "aktiválta" és értelemszerűen a legközelebbit fogja támadni ami mellé leteszed minta hogy most is működik a targeting.
-
SQX_Barto
addikt
-
Mirman
őstag
-
sirdond
őstag
akit érdekel, kijött az aktuális liga Meta Report
ami biztos, hogy a 3.7 nem lesz ennyire egyoldalú
-
Badlof2k
senior tag
válasz sirdond #19446 üzenetére
Synthbe csinaltam egyett nagyon kellemes , lvlingel se volt gond labokat konyebb is volt teljesiteni szoval jo kezdo es nagyon budget kiveve talan a gyuru Kaoms Way. Na de szerintem nekem ez lesz aztan majd ha nerfek/patchek lezajlottak addigra majd kitalalom akarok e masikat is , meg remelhetoleg a linga content is baratsagosabb lesz mint ez a kek masszabba rohansz es vege is a tortenetnek..
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Mirman
őstag
A mechanika a következő :
- aktiválod az oszlopot .
- megjelennek a köbe zárt szörnyek . ezek lényegében olyan ellenfelek akik támadhatóak , élettel rendelkeznek de nem tudnak se mozogni , se támadni.
- megtámadod a neked tetsző szörnyeket ( totem támadhatja mert nem tesz különbséget köztük és már szörnyek közt) ezzel feloldva őket
- lejár a visszaszámláló és azok a szörnyek amiket megöltél kiszabadulnak
- itt kezdődik a tényleges harc , megtámad mindenki akiket feloldottál
- hullik a drop , profit $$$Ennyi nagyjából .
-
Badlof2k
senior tag
válasz 0karmacoma0 #19482 üzenetére
En azert kicsit tobbet toltam annal de Cortexig nem jutottam el annyira kitarto nem voltam, maga az elgondolas masreszt jo volt ez a kiepitgetem az utam rewardokhoz es felbuffolom oket csak maga ahogy a "jaratokat" megszerzed (: na de ez ilyen mostanaba igy toljak hogy egy jo liga nekem egy jo liga nekik szerintuk 😁😂
-
Har_melin
addikt
Az új liga challenge jutalmai, sisak, aura, szárnyak, plusz a szokásos totemoszlop.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Badlof2k #19488 üzenetére
Szerintem jól, legalábbis nekem bejönnek. Valszeg nekiállok a ligának én is, bár most nagyon kevés időm van a játékra. Megfelelő buildet is kéne választani. Molten strikeal már van valami tapasztalatom, agyalok rajta. 2:35-nél az tectonic slam? Tetszetős.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Har_melin
addikt
Champion módosítások. Csak két helyen változott:
- First to Strike, Last to Fall: kapott egy 25% life recoveryt az Adrenaline aktiválásakor, nice. (Engem általában elriasztott tőle, hogy kb. fél HP-n kellett nekimenni a bossfightnak, mert egy insta flaska annyit töltött fel, így ez kb. 75% lesz, ami azért szebb.)
- Inspirational: a lerakott banner több szintet kap a hordozottól, viszont 0,5%-ról 0,1%-ra csökken a tőle kapott regen szintenként - szerintem továbbra sem éri meg.
Egy újabb, ezúttal Karui jewel keystone átalakítás.
A konverzió minden dmg-re (a cold DOT-ra is) vonatkozik, nem csak a hitre. végül is kell hozzá egy kimaxolt (és lehetőleg +max-os) fire resist és 135 helyett 185-185 a másik két resistből. A Chieftain fire res bónuszaival nem túl nehéz feladat.
-
-
Badlof2k
senior tag
Koszi a valaszokat ^^ majd otthon meglesem
Brunhil.: Tectonicot ajanlom nekem tetszett , T10ig budget ,5 linkel nem volt kulonosebb bajom , utanna se mar 6al es jobb statos cucokkal , mondjuk nekem full 100% fire dmges is volt nem csak a konverzios igy a phys reflectes palyakon nem volt baj egyaltalan , Labok kellemesek voltak a sok endurancd charge es life reg miatt , lvling is jovolt fokepp ha talalsz jo lvlzos uniq axot vagy swordot TShez.
Balint.: Remelem a challangek most picit baratsagosabb lesznek es nem annyira random alapu mint Synthbe, mert nagyresze kb ha jezuska beadta neked akkor levolt a gond amugy meg.. nyilvan nem is mindenkinek valok meg sokszor celzott karakterrel is konyebb megcsinalni adott challanget de pl abyss , delve es talan betrayel volt amire meg ugy kedvem is volt de talan abyss volt az elso is amit 24ig talan elvittem azota egyszer sem.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Badlof2k #19492 üzenetére
Én Abyss után jöttem ligázni, arról nem tudok, és úgy kb. Delve-től vagyok jobban rákattanva a challengek-re így sok tapasztalatom nincsen, de szerintem is, ez a Synthesis challenge, full random volt. Én a játék időm jó részét a Nexusban töltöttem, de egyszer sem adta a Cortexet De majd most....
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #19493 üzenetére
Enis igy szoktam hogy "na majd most" vegig olvasom a listat aztan inkabb -->😂😂😂 akkor csak jatek lesz megint 😁
-
brunnehilde
senior tag
válasz Badlof2k #19492 üzenetére
Köszi. Tetszik nekem is, bár most már kéne egy olyan build is, amivel kimaxolt állapotban mehetek lecsapni az über eldert. És arra inkább a Molten az esélyesebb. Alszok még rá.
Jut eszembe migráció hogyan működik? Mikor lehet átvinni standardra a karaktereket és hogyan? Vihetem a láda tartalmát is? Remélem. Vagy az egész automatikusan zajlik, ha véget értek az aktuális ligák?
[ Szerkesztve ]
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #19495 üzenetére
automata, és megy minden. Karakter, láda, minden. A ligának azt hiszem holnap délben lesz vége, hogy pontosan mennyi idő és mikor zajlik a migráció, azt viszont nem tudom.
-
sirdond
őstag
válasz brunnehilde #19495 üzenetére
van pár karakter,amivel lehet über elder-ezni, nem csak az ms jugg. egy viszont közös mindegyikben, hogy nem kevés currency kell hozzá általában.
-
Badlof2k
senior tag
válasz sirdond #19497 üzenetére
Hat azis csak azert hogy a fight ne huzzodjon el es hamarabb lemennyen a hp kb skippelve csomo dolgot, de ugye ittis ha megy a mechanika es van is dmged akkor sikerulhet de ugye ha rad portol az egyik a masik a bogyokat szorja akkor viszlat van (: nyilvan nem veletlen endgame cselendzs is , bar egysze olvastam officialon topikba hogy eggyesek szerint igyis ultra konnyu a jatek es lehetne extra nehez 😁😂
-
Badlof2k
senior tag
válasz sirdond #19499 üzenetére
Indeed, foleg amiota nerfet is kapott bar a howa ms vagy melyik volt az eleg karaj , de pure ES es int hegyek mindenen kb szal ja eleg top tier penz nyelo bar ez alapbol igaz kb minden buildre hogy ha T1 dolgokra vagysz az biza zsebmelyere nyulos , ha csak nincs szerencsed a droppal , amit kivancsian varok hogy reformalnak meg ujra majd mert jelen formalyaban meg mindig eleg kaosz, esik minden megis semmi .. a rarek szerintem 90%-at azt skippeli az ember mert chaos recepten kivul masra nem jo, vannak a meta base craft alapok megfelelo Ilvl kisereteben elder/shaper igeny szerint , es fossil meg chaos es iranyitott craft es remenykedsz hogy bead valami tutit ,ami jo hogy craftba mar tobb lehetoseged van es nincs hulye repu moge valo feloldasba , de minden mas kb levelezesre vagy nincs jobb alapon amint tudod dobod is ki uniq cuccok detto ugyhogy nem irigylem oket mennyi mindent kell ugy atfaragni hogy ne legyen annyira game breaker es ertelmes is legyen , tobb fele variacioban esetleg , idovel meglatjuk majd milesz , meg majd a 4.0 mega expansion mit hoz,nagyon titkoloznak vele ami jo is nemis szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest