- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
válasz zolikaDB #72150 üzenetére
Örök harag
De hogy legyen egy kis ON is,a Zafira is kapott egy nagyobb pakkot,első futóműhöz alaposan hozzá kellett nyúlni,és kiderült,hogy csapágyas a klíma (mondjuk ezt hallottam tavaly,hogy hangosabb),a generátor (ezt csak nemrég ),és a feszítőgörgő sincs a helyzet magaslatán (ezt eddig minden Opelemben cserélnem kellett...Mondjuk a Zafirában most lesz a második alkalom,majdnem hónapra pontosan 6 éve fut benne a mostani)
Adományokat szívesen fogadom -
kmarci25
veterán
válasz mephi666 #72149 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam. Ez szerintem Meriván nem takarná ki a rendszámot, mert az alul van, de a világítást már talán igen. És ez baj, mert akkor ki kéne vezetni a világítást, az meg olyan összeg, amit nem fogok most kifizetni. Asszem muszáj lesz elmenni, és megnézni élőben...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
_seth_
veterán
válasz Petyyyyy #72154 üzenetére
Jók ezek az alkatrész nevek, el kell gondolkozni rajtuk, hogy milyen alkatrészt is takarhatnak
Ha erre gondolsz akkor ilyen már van is csak nincs beépítve
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
akos86
aktív tag
üdv az uraknak!
Tudna valaki linkelni 95" opel tigra 1.4 Ecotec motoros autóhoz hibakód táblázatot? Sehol sem találok.
43, 47, 84, 85, tárolt hibakódjaim vannak.
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
3dfx, gone but never forgotten...
-
_seth_
veterán
A két csavart leszedve találsz benne egy tengelyt, azt megfújhatod féktisztítóval, de olyan sokat nem lehet takarítani rajta.
Petyyyyy: Akkor ez is megvan Beszéltem a szerelőmmel, vázoltam neki a munkát, nem kevés... újra lesz gyűrűzve is a motor, ha már úgyis szét lesz szedve, remélem jó lesz a végeredmény
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Lokids
addikt
Kértem árajánlatot szervizben az első fékbetétek cseréjére. Kaptam is egy 100K-s ajánlatot.
Csak a betét pár abból 70K. Ez azért elég durva. Ugyanez a brembo fék unixban 20K/pár.
Nevetséges különbség. És mivel garis gondolom nincs is más választásom, mint fizetni ezért ha új fékeket akarok.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz mohabá 007 #72145 üzenetére
Óóóóóó... ma is tanultam valamit
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
amargo
addikt
válasz kmarci25 #72147 üzenetére
Nekem a kombi J Astrához egy thule backpac-em van. Ez eléggé eltartja, bár, amikor a bringák rajta vannak, nincs azaz isten, hogy egy kamera hátulról egészébe lássa a rendszámomat. De egy autós simán látja a rendszámot és a féklámpát is, egyedül a felső féklámpámat takarja ki, de azt is a bringa.
(#72160) Lokids: Milyen autóra? Nekem a szerelési díj kb 10 ezer lehetett még a G astrara (nekem tárcsa és betét csere is volt Textarra). Ui 2x20 és a szerelési díj, mondjuk akkor is 50e lenne, de ugye nem a kedvezményes tárcsaárat adják neked eztért 2x30, de az még mindig 70e. Fura mi kerül még 30e-be, kérdezz rá.
UI a Brembot nem ajánlom.. én megjártam vele 2-3 éve eléggé.[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Lokids
addikt
-
veterán
válasz Petyyyyy #72167 üzenetére
Igazad lehet, de emellett én több helyen is azt olvastam, hogy van olyan tárcsa+pofa kombó, ami egyszerűen nem passzol egymáshoz, és sikít.
Engem nem érint a probléma, bár valamiért eddig minden tárcsa+pofa kombómat "kockásra" fékeztem egy idő után, ezért óvatosabb lassításnál rendszerint érzem, hogy rázza picit az elejét. Telibe vert féknél semmi ilyen nincs.
A BREMBO tárcsa + GM betét volt idáig a legjobb kombó, ez jó 1 év után kezdte el a műsort, és bár nem vészes, azért valahol idegesít, hogy mitől lehet ez. Túl finoman bánok a vassal, csak ez lehet.
[ Szerkesztve ]
-
geleati
tag
Sziasztok!
Jelenleg a C Vectrámban CD30-as egység van, és azt szeretném kérdezni, hogy esetleg tudtok-e olyat, aki MP3-as és/vagy navis (gyári kinézetű) egységet tud beszerezni és beszerelni, illetve kb mennyibe kerülne egy ilyen mutatvány?
Előre is köszi szépen!
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
Doggy dog
senior tag
válasz Luck Dragon #72126 üzenetére
Nálam most 6,7.
Ebben város ~170km, vegyes ~70km,pálya ~35km
3 felnőtt,1 kisgyerek,full csomagtartó.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
-
AMD Power
titán
Mi ez a hányadék? Calibra Tiger Edition....
-
Petyyyyy
addikt
Tegnap esti balhé eredménye néhány szóban.
Új fejegység kicsomagol, régi kiszed a helyéről. ISO csatira multikormány adapter a nem gyári fejeshez, másik végére a fejes. Bekapcsol, de multi gombok nem mennek. Próbálgat, nézeget, semmi.
Kis cicergés és nagy ijedtségre gyújtás le. MID kijelző sötét, rádió nem kapcsol be. Szomorú fej.Szombaton ránézünk mi a szösz van, MID csere sem kizárt.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Szada85
aktív tag
válasz geleati #72172 üzenetére
Szia.
Azt nézd azért meg, mielött nagy lendülettel lecseréled a gyári rádiót, hogy - amennyire tudom - onnan tudod vezérelni a Board Computert is, ergo ha kiveszed a gyári rádiót, és van BC-d, akkor van rá esély, hogy nem fog müködni ez a funkció a jövöben.
Ami a CD30-nál már nagy segítség - igaz, hogy nem a legolcsóbb megoldás -, hogy a Dension nevü cég Gateway nevü szerkentyüje kompatibilis a CD30MP3-mal, rá lehet kötni, és ezen a Dension kütyün már van USB, Ipod/phone csatlakozó is, valamint van belöle Bluetooth-os verzió is, amivel pedig aztán teljes a kánaán, Telefont, pendrive-ot, mindent rá tudsz kötni, és mégis minden gyári funkció is megmarad.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Na megvolt az első pályás fogyasztás. ~280km-es út, 2fő + gyerek, csomagtrtó agyig, 135-140es tempó óra szerint, de forgalom miatt átlagba 128ba jött ki, + a részecske szűrő is tisztított (azaz oda üzemanyagot fecskendezett ilyenkor bele), igy 5.3 lett.
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz B-L-A-C-K #72183 üzenetére
Kerozin, gyufa, árok, majd a lángok mellett mályvacukor sütögetés.
Azért az úgy elég nice.To all: Tudja valaki hogy a G Astrára erőszakolt morcosító szemöldököt le lehet-e szedni a lámpáról maradandó nyomok nélkül? Úgy értem maradandó amit egy alapos tisztítás + soft polír nem tüntet el.
[ Szerkesztve ]
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz Luck Dragon #72186 üzenetére
Nem megfelelő szövegtagolás alkalmazásával.
Mondjuk szép lehet a lángok felett megélt pillanat, mikor együtt a család és száll a mályvacukor illata.De tessék külön értelmezni a két mondatot, úgy is jól hangzik.
-
-
Petyyyyy
addikt
És hogy kicsit ON is legyen:
Íme urak egy jó kis leírás a biztosítéktábla tartalmáról a régi és az újabb kivitelhez egyaránt.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Apróbb kőfelverődések javításához gyári javítófestéket honnan érdemes beszerezni (Z163 a festéskód)?
-
WP14
őstag
-
concret_hp
addikt
kormány dudagomb javítással foglalkozik valaki bp-n?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
WP14
őstag
válasz concret_hp #72193 üzenetére
G Astra gondolom, mert azok "érdemei" a kiszakadás.
Ezt ajánlom gyógymódnak.Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
WP14
őstag
válasz concret_hp #72195 üzenetére
Megveszed és odaviszed ahhoz, aki meg tudja csinálni és kész.
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
WP14
őstag
válasz concret_hp #72197 üzenetére
Szerintem bármelyik szerelő néhány ezresért megcsinálja
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
WZP
aktív tag
válasz #81556480 #71971 üzenetére
http://totalcar.hu/magazin/technika/2014/11/22/a_tuz_csodakra_kepes/
Mindenkinek aki a fakuló műanyagok miatt aggódik
Inter Arma Enim Silent Leges
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- Ford topik
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest