Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz diablo1984 #41541 üzenetére

    Nem vettem :N Én kicsit máshogy látom a dolgot:
    Szerintem van a típus aki megveszi az autót, olcsót drágát suzukit bmw -t épp kinek mire futja és van igénye, majd le se szarja. Letudta az egészet, van autója, viszi A -ból B -be, ha utóbbi márkához konvergál akkor néha beletapos és letol az útról :DDD de egyébként úgy ennyi. Használja. Gyári állapotban. Jó esetben elviszi márkaszervízbe amikor esedékes, rossz esetben eltolja sanyi szomszédhoz amikor lerottyant.
    Vannak akik régi civicből, golfból, f astrából (tipikusan ezek) építkeznek, de úgy konkrétan komolyan. Kb mindent. Gipsz stukkó első hátsó lökös, nem hogy tompító de erősítő kipuff, lóg ahogy van csak szóljon, ócska szar led lámpák, matrica, rozsda, szpojler, fólia kinek mi mennyire ízléstelen a világa :C
    Harmadik csoport aki valahogy az elsőből keletkezhetett valamikor, de mégis inkább egy kicsit kívülálló, ez ritka típus: aki már-már youngtimer korú de teljesen gyári állapotú érintetlen és műszakilag és optikailag teljeen hibátlan és gyári verdával jár. Ez igazán becsülendő.
    Ézek a rétegek/csoportok konkrétan léteznek szerintem te is találkoztál már minddel. Szerintem van egy normális módja annak, hogy szebbé ,egyedibbé, számomra megfelelőbbé tegyek valamit, anélkül, hogy átcsapnék a "kettes típusba". Pl. szerintem mint mondtam nagyon egyhangú unalmas és "kétlábú/négykerekű" reklám, hogy minden autón, pontosan ugyanott, elől és hátul márkajelzés. Mintha muszáj volna. Ez konkrétan szvsz. olyan, mint amikor egy olcsó [bármira] jól felcimkézik 20x, hogy mi az, amíg egy igazán minőségire talán rá sem írják.

    Most ez nyilván egyértelműen NEM nagyképűsködés meg sznoboskodás, hiszen ugyanúgy egy Opelról beszélünk. De nekem jobban tetszik, simább. Attól hogy gyári, nem feltétlenül ízléses szvsz. Pl. az új mercikre ordas undorító óriási jelet raknak előre és még hátul is ott díszeleg. Na az már gusztustalan számomra. De különbözőek vagyunk, semmi gond, remélem azért nem veszel a "kettesekkel" egy kalap alá, nem vagyok nem leszek és a kis astra sem lesz olyan :P :N :R

Új hozzászólás Aktív témák