Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz _seth_ #14763 üzenetére

    A 3 bar és a hengerek száma úgy aránylik, hogy ha több a henger, nehezebb a motor, jobban fel kell fújni alá a kereket.Nekem kb. 930 kiló az első tengely terhelése, 620 a hátsóé (ha nem ülök a kocsiban:P).

    És továbbra is azt hangsúlyoznám, hogy 2.8 a gyári előírás, tehát 2.2-2.4 az nálam foglalkozás keretében elkövetett gyilkossági kísérlet minősített esete. Azon hajlandó vagyok vitázni, hogy miért 3 kerül bele 2.8 helyett.

    16-os a téli, 17-es a nyári kerék. gyári felniken.

    (#14773) Jim Tonic: nem értem, minek hajtod ezt a rugóba beszakított csavar című imamalmot, mikor világosan megmondtam, hogy a segédlengőkarba szakították bele a csavart. Azt a csavart, amin az az excenter van, amivel a nyomtávot lehet állítani.

    A 3 bar nem fogja megoldani a hibás kopást, mert 3 bart előre szoktam fújni, a rossz kopás meg hátul van. Én továbbra is azt javaslom, hogy megnézed, mit ír a tanksapkában a táblázat, ráteszel 0.1 bart és annyira fújatod. A túlfújásos javaslat nekem nem vált be, az vált be, hogy keményebb anyagú gumit vettem. Most michelin pilot primacy hp van rajta.

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák