- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Vki lojjon le konyorgom, egy B-s eucsomag amit 2008ban allitotak ossze az hogy jarhat le 2012 juniusban mikro fertotlenito nincs is benne, raadsul a legkorabbi kotszer lejarat 2013 marcius, na ezt mahgyarazza el vki
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
BlacKSouL
addikt
válasz kételkedem #26293 üzenetére
De ha úsznod kell, az egyetlen dolog ami nem ázik el az a lejed lesz Szent Anna és/vagy Gyilkos tó átúszás után azonnal tudsz majd fizetni vele az illegális Havasigyopár árus román kisfiúknak és nagylányoknak.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
kételkedem
addikt
válasz BlacKSouL #26304 üzenetére
Rémes a fogása még az erősen használt bankjegynek is! Papírpénzhez szokott ujjaimnak ez a fólia pénz játékpénznek tűnik!
Mondjuk annyi előnye tényleg lehet, hogy jobban bírja a vizet.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
FehérHolló
veterán
válasz kételkedem #26305 üzenetére
Próbáltál már összegyűrni egy magyar ezrest? (Csak óvatosan.)
Abban is több a mű, mint a fa.Skynet is real. It's called Google.
-
kételkedem
addikt
válasz FehérHolló #26306 üzenetére
Egész nap pénzt fogdosok, a hajtatlan és gyűretlen pénznek persze más a fogása, mint egy erősen használtnak. Nem véletlenül mondjuk, hogy ropogós bankó, tényleg csörög, zörög, ropog a pénz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
lujó55
addikt
igen, az átlátszó polietilén fólia feliratozva
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #26299 üzenetére
de jó nektek, még sosem jártam arra. jó mulatást!
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Mawyx
őstag
Belém van esve, semmi kétség
Szia Kedves,
Hogy van ma, remélem, minden rendben van veled. Sajnálom, hogy aggódj az én Javaslat a kapcsolatot veled, de tudom, hogy lesz kérésemet jóhiszeműen és megértés, A nevem Helen, én csak ment keresztül az e-mail és profil ma már nincs lehetőség, mint hogy tudd, hogy én vagyok érdekelt, hogy egy kapcsolat veled, én is szeretném tudni, hogy a több, akkor küldjön egy e-mailt, hogy tudok küldeni Önnek további részleteket Beleértve az én saját képeimet. Azt hiszem, hogy tudunk mozogni innen. De ne feledje, hogy a szeretet nem színek akadály, nincs akadálya az oktatási háttérben, nincs társadalmi-gazdasági Barrier, vallási, nyelvi, nemzetiségi vagy távolság akadályt, az egyetlen fontos dolog van a szeretet. Várom a levelet az email címemre fenti. Isten áldjon meg
Üdvözlettel
miss HelenEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
bobsys
veterán
Ausztral dollar szinten ilyen. Nem rossz megoldas
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
baaaaaaaaaaazdmeg
es idefingik a kibaszott irodabaEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Mawyx
őstag
Ha jól emlékszem te kivitted a kocsidat. Milyen rendszám van rajta? Kell rá angol rendszám? Milyen macerával jár elintézni?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
NoLF
veterán
magyar rendszám, magyar biztosítás, nem regisztráltam. fél évente ki kell vinni az országból (akár egy napra) és akkor nem kell regisztrálni, nem kell útadót fizetni, nem kell csinálni semmit. így aztán nem tudom/nem érdekel, mi lenne a teendő, ha honosíttatnám idekint.
-
bobsys
veterán
Nem ertitek. Ez egy 2 helysegbol allo iroda. Ket kis luk. Nulla termeszetes feny, nulla szelloztetesi lehetoseg.
Es kulonben is, menjen ki az utcara.[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
ladybug
őstag
válasz bobsys #26320 üzenetére
Az utca milyen messze van? Kijutott volna pár másodpercen belül? Mert ezt nem igazán lehet visszatartani.
Megértelek, hogy bosszant, de hidd el, neki sem könnyű. Egyébként szellőző sincs, amit be lehet kapcsolni?
És mivel keresed a kenyered, te drága, hogy ilyen körülmények között kell dolgozzál? (kis luk, nulla fény, nulla levegő, fingós kolléga)Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz kraftxld #26322 üzenetére
Reggelire hagymás tojást, előző este meg rántott karfiolt...
Chilissel az a baj, hogy gyakran megrogyasztja az interiőrt, és kevésbé lazul el az ember 'szellőztetés' közben, mert félti a szárazanyagot. A másik kettő viszont általában gond nélkül akár kis túlnyomással is felszabadítható
A megfelelő félhangos mantra pedig action előtt: Release, release, release ... majd BAMM ... és: Relax, relax, relaxNemtom, jobb volt mikor a pináról beszélgettünk?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bobsys
veterán
válasz ladybug #26321 üzenetére
Kijutott volna. 6 lepes az ajto az utcara. En is kijutok, oldja meg. Szellozo nincs, van legkondi az meg ilyenkor nem er semmit.
ITs fiukent tengetem eletem. Szerdan nincs allando ugyfelem igy ilyenkor bent vagyok az irodaban.(#26322) kraftxld:
(#26323) BlacKSouL: jobb volt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz FehérHolló #26326 üzenetére
Jöhet az is
UI: Na ez a fenti smiley kissé félreérthető, de itt marad
-
Mawyx
őstag
válasz BlacKSouL #26323 üzenetére
Nem volt jobb!
Van élet a meki után? Ez az interjú sem volt sikeres, nem birom felfogni némelyik ember el se olvassa az önéletrajzom, ott van benne, kár volt behívnia, csak elment az idő fölöslegesen amikor aludnom kellene.
Ha elmegyek a mekibe, mert úgy tűnik muszáj lesz, utána szóba áll még velem valaki?[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Tothgera30
Ármester
-
törölt tag
Helló!
Nincs valakinek ötlete, hogy régi (90-es évek közepétől úgy 2000 környékéig) bp-i telefonkönyvet hol lehetne beszerezni?
(Bocs, hogy itt tettem fel a kérdést, de nem akartam emiatt új topic-ot nyitni, megfelelőbb topic-ot pedig nem nagyon látok. )
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
angliában a mcdonalds az egyik legjobb munkahely egy bevándorlónak, olyan tisztelet övez, hogy el nem tudod képzelni. oltári juttatások, olyasmik, amit alig hinnék el, ha az albinkban nem lakna egy srác, aki ott melózik, s látom, mi mindent kap. egy perc túlóra máris 150%-os órabérrel számolódik, hogy csak a legalapvetőbbet mondjam. ha nem mész el a törvény által szabott fél óra szünet/5 óra munka pihenőidődre, rendesen lehordanak. stb stb stb.
de ez sajnos nem otthon van, onnan is vannak tapasztalatok, nem ilyenek...
-
Mawyx
őstag
Mekis fizetésből fent tudnám kint tartani magam?
Lakáskereséshez milyen oldalt ajánlasz? Van olyan rész a városban, amit ajánlott elkerülni, ami elég tré környék?Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
lujó55
addikt
nocsak! valamiről lemaradtam? bimbózó szerelem bontakozik ki itten lassan
máris összeköltöztök? -
NoLF
veterán
hahaha, mekis fizetésből itt havi 400 fontot félreraksz kb. (számolj)
szobákhoz ajánlom: gumtree.com
nálunk bristolban st. pauls az, ami fehér ember számára nem igazán ajánlott, bár biztos van még ezer ilyen rész, de még nem ismerem a várost, mert én a legszélén lakom.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
Asztakurva...buszról se fórumoztam még öltetővel. Eddig. Csúcs hogy nem Nógrádvolán hanem Volánbusz.De a legkirályabb, hogy nem tudtam mitől mászkál magától a kurzor. Mint mikor hajas az egér alatt. Vagy nem ér le rendesen. Gondolkoztam hogy egy beépített tapipadot mi a frász zavarhat... Aztán 10 perc után leesett. A wezetéknélküli egeret bekapcsolva hagytam a táskában, és ahogy mozgott, birizgálta a kurzort
Na jóvan, kikaapcsolom, mert olyan fasza utak vannak erre, hogy néha majdnem átütöm a gombokat az aljáig.
Éljen a digitális világ, most már nem szexualizál meg az unalom a majd' két óra alatt.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Mawyx
őstag
Utálom az energiavámpírokat 1órát halgattam, oké, de kár volt, mert visszajött és még 2órát rányomott, már hümmögni se volt erőm és mivel vendég nem küldhetem el a francba. Mit lehet az ilyennel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest