- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
tepertős túróscsusza + Tuborg
most fel kéne mászni a létrán, folytatni kéne a munkát -
ladybug
őstag
Itt olyan meleg van, hogy alig lehet kibírni. 27-28 fok van.
És voltam bevásárolni. Vettem magamnak egy-két dolgot, amit már hónapok óta szeretnék.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
degu
senior tag
Vazze!
Be kene iratkozni egy artista-iskolaba,mert amikor fureszeltem a letort akacfat,majdnem leestem a tetorol!verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
BlacKSouL
addikt
Villámkérdés:!
Volt már a Compact Disco??
Eddig nekem nem volt adás az m1-enóapppicsába [link]
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ToBeY
nagyúr
Csak nekem lehet ilyen "szerencsém" Mindegyik adón van hang,de a Discoveryn valamiért nincs.Hát persze,hogy azt nézném
-
pohár
félisten
válasz BlacKSouL #24815 üzenetére
mint ha jelentene bármit is ez a foshalom, amit euróvíziós dalfesztiválnak neveznek...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NoLF
veterán
néha a tudatlanságom fájdalmas méreteket ölt. tudom, ki a compact disco, de elképzelésem sincs az euróvíziós dalfesztiválról. ez valami európai ki mut tud?
léteznek még ilyenek?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
lujó55
addikt
az egy rakás szar. olyan, mintha óvodásműsorral lépnének fel a gyerekek valamelyik talent show-ban. a nemzetek igyekeznek valami teljesen béna, sikertelen bandát odatolni, hogy szétcikizzék magukat.
mi a teraszon voltunk késő estig, figyeltük a csillagokat meg a repülőket. be se kapcsoltuk a TV-t.
romantika. érted, ugye? -
Viszlát
addikt
Hogy ne lenne. Minden évben ki, majd az első fordulón vagy, hogy is van túljutunk, a média tele azzal, hogy na igen, végre olyan ment ki, meg végre esély van, euro meg vízió meg minden, aztán jól hasra esünk, hogy már megint nem és akkor meg azt hallod mindenfelől, hogy ez egy halom fos, meg semmit sem ér, meg bundázva van tutira.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
lujó55
addikt
válasz Viszlát #24821 üzenetére
dehogy van bundázva.
egyszerűek a szabályok: minden nemzet csak egy másikra szavazhat, a sajátra nem.
Na lássuk csak kik szavazhatnak ránk. Hát a környező szomszédos országokra nem nagyon számíthatunk, még a trianoni területeket sem adták vissza, nem hogy szavazzanak. nyugat-eu országok? szerintem a banki végtörlesztés, meg ilyenolyan gyarmatosító adók miatt nem vagyunk éppen népszerűek náluk. dél-eu országok: van elég bajuk a gazdasági helyzetükkel, ha mindenki bekapcsolná a tv-t abszolút gazdasági csődhöz vezetne. észak-eu? azt se tudják hol vagyunk a térképen, csak annyit észlelnek belőlünk, hogy magyarországon jó orvosokat képeznek, nekik.
egy nagy bukta az egész. ahol nem lehet mérni a valós teljesítményt nem is kéne versenyzőt delegálnunk... -
Viszlát
addikt
válasz lujó55 #24822 üzenetére
Szeretnék gratulálni, lenyűgöz a találékonyság, ahogy ezt a nyomorult Trianont mindig, mindenbe bele tudjátok fűzni... Ja és mindenki ellenünk van, csak az nem, aki nem tud rólunk. Édesjóistenem...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
ladybug
őstag
válasz lujó55 #24819 üzenetére
Tegnap megnéztem én is ezt a műsort, de a szavazás során komolyan azon gondolkodtam, hogy melyik "rossz" előadó kapja a pontokat.
Némelyik kritikán aluli volt, és nem tudom eldönteni, hogy viccnek szánták az előadást vagy tényleg így sikerült.
Nem akarok most konkrétumokat írni, hogy melyik nemzet hogy énekelt, de iszonyat sok fals hang, idétlen mozgások és röhejes alakítások (amikor a hangszerekkel próbálták imitálni, hogy játszanak rajtuk) tarkították a programot.
A svéd szám jó volt, de sajnálom, hogy a dán kislány alig kapott szavazatot. Komolyan nem értem, mi alapján szavaztak, és hogy az első 10 hogy kerülhetett be némelyik előadó.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
lujó55
addikt
válasz ladybug #24825 üzenetére
akkora nagy semmi műsor óriási költségvetéssel, hogy nem szabad komolyan venni az egészet, mert akkor tuti sértődés a vége. Mondtam már korábban, nem szabad ilyen színvonaltalan semmire kiküldeni igazi tehetségeket, mert az nekik nagy csalódás és kettévághat egy karriert. nem arról szól az egész, hogy ki a jobb, hanem ki kire nem szavaz politikai megfontolásból.
az lenne a legjobb, ha kiküldenénk egy komoly csapatot. őt, meg őt, meg őt össze kéne gyúrni egy bandává és akkor éreztetni, hogy mi a véleményünk az egészről. de a művészúr is nagy tervekkel készül.
Ennyi. -
Viszlát
addikt
-
ladybug
őstag
válasz lujó55 #24830 üzenetére
Amúgy már évek óta nem nézek tv-t. Egyszerűen nem találok olyasmit, ami érdekelne, és elég színvonalasnak találom. A lakótársam miatt néztem meg, mert neki nincs tv a szobájában, és megkért rá, hogy nézzük együtt.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
-
Tothgera30
Ármester
Azért az első hír igen csak érdekes volt, de persze azután kiderült hogy egy gyerekkori betegség okozta Russel Shirley halálát.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Mawyx
őstag
3 melójelentkezés pattant vissza Remélem csak ünnepekre leállították a szervereket.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Vigneau
félisten
válasz stranger28 #24834 üzenetére
Én a Comedy Central-t bírom nagyon a felsoroltakon kívül. Édesanyám tévéjén meg az ATV logója égett bele a képcső felső sarkába...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
transmission
tag
1 órája kelés, jó idő van, szép napnak nézünk elébe azt hiszem
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
-
Vigneau
félisten
válasz stranger28 #24840 üzenetére
Én meg csak a sorozatokat bírom, a Monty-tól kiráz a hideglelés.
Miért, már túl vagyunk a vidámvasárnapon?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
degu
senior tag
válasz Vigneau #24838 üzenetére
Nekem a kenyszerbol megrendelt csatornak kozul azt vette ki a Szolgaltato,ami egyedul erdekelt az egesz kinalatbol.De megszivattak,mert alairattak a husegnyilatkozatot 1 evre!
/Egyebkent en sem neznek TV-t de a paromnak csak erre van ereje...mikor hazavanszorog a kemenyen megfizetett 12 oras melobol../ 85 rugo! /
Ez bizony nem a Comedy Central,hanem a Horrorso...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
válasz stranger28 #24844 üzenetére
Es az benne a szemetseg,hogy*arvita*miatt toroltek a csatornat!
A leggagyibb,legolcsobb csatonakat allitjak be a *csomagba*amit meg kell venned,ha nezni akarsz 1-2 erdekeset.
Pl. mi a francnak 5 sportcsatorna a *Csaladi Csomagba*?
Hogy a nagyi tudja nezni a pankraciot? Vagy a rengeteg foci-csatornat,amikor meg a labdat sem latja?verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Viccrovat
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic FZ sorozat
- Honda topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest