- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
Hát tudod, a jókislánynak már 8-kor ágyban a helye hogy 10-re hazaérjen.. najó ez más
egyébként: eléggé ritkán jutok úgy huzamosabb ideig gép elé. Tanulnivaló van bőven de nem vagyok kolis. (most apu munkahelyén ülök )
Yeti: jesszus... mik vannak itt.. mostakkor már neszójjak be? Mikor megyünk teázni? vagy mikor lesz a kövi tali? pussz
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
VoDaFoNe
aktív tag
nem. csak tudod itt FALUN nincsenek olyan szuper helyek ahova 50+ ember befér.. van egy kellemes hely, vagy ilyen mini talit lehetne szervezni. Majd feldobobom december elején.. mert addig nemépp érek rá.. habár meglátjuk.. szal majd meglássam.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
-
nike_
addikt
Opá
-
Bubu79
addikt
A fogyasztását Rád bízom - de ha erre vetemednél, felhívnám a figyelmedet, hogy igen nagy népszerűségre tehetsz szert, ha a dologról készült videót feltöltöd valamelyik videomegosztóra
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Csak aztán vigyázz - nehogy a nagy lekesedés miatt 18-as karikát kapjon a filmed, mert úgy meg lesz lőve a reklámként való használat
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
7
addikt
Elvonultam, sziasztok!
-
Verus
senior tag
Egyvalamit nem értek - amint lemondom a szolgáltatást azzal a lendülettel helyreállítják és tökéletesen működik. Már minek? Értem én hogy tárgyhó meg egyebek, de ennek nem sok értelmét látom. No mindegy
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
bolondember
MODERÁTOR
lassan elkattogok hazafelé, vége a munkának..
bár lenne netem otthon...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
Ne keresd az értelmét - örülj neki, hogy még van
Látom sikerült a műtét és megforrasztottad az aljzatot
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
-
Bubu79
addikt
Szépen vagyunk - mi ez az agresszió? Bunda porolást nem tervezel - ugye?
Helyes - régi ón el, új mehet a forrasztásra
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Közvélemény kutatás jelleggel szeretnék pár emberrel innen a ph.-ról beszélgetni a számtekcucc vásárlási szokásairól.ha valakinek van kedve írjon egy privát levelet aztán majd ha, ráér majd válaszolgat a kérdésekre.
előre is köszi,
Misi -
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #31379 üzenetére
Nem vagyok én agresszív, csak csak ...
Aha - keveset tettem ráFero: Sajnos minden kezem foglalt. Egyik kezembe a gyógyító forralt bor másikba a távkapcsoló
Ramius: Miért? Talán nekem nem szabad?
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Persze, hogy nem - nem tehetsz arról, hogy a postás is pánikrohamot kapott legutóbb, mikor Nálad járt és sikoltozva menekült el Tőled
-
Bubu79
addikt
Vajon melyik gyógyszer mellékhatásába szaladtál bele?
Lumpy az oka, Ő teszi bele a gyógyszerekbe a mellékhatást
Fero: Nekem van bikinis képem is Róla, de nem mutatom meg Neked
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #31390 üzenetére
Szerintem a lázcsillapítóét mert abból vettem be ma is a legtöbbet. Most kivételesen használt is, hőemelkedés van, de ez már felüdülés.
Igen, az a kép járta körbe anno a PH!-t
Tope: Ezen ne agyalj, nem sértődök meg ilyen könnyen
Ramius: Nem történik vele semmi, így Egyébként is ez az én szövegem
[ Szerkesztve ]
-
Ramius
őstag
Akkor én most eszek barackbefőttet.
Ja és a képet valaki muti
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Bubu79
addikt
Khm - most mondtam volna el Neki, hogy van anélkül készült is? Még megcsapja a szél hirtelen
Az is valami, hogy "csak" hőemelkedés
Dragon: Kérj szépen elnézést - Hölgyek is látogatják a topikot
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
bööfffffffff
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs