- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz Pisztillus #49800 üzenetére
Én már hallottam olyan véleményt is szakavatottaktól ha valaki minden áldott nap megiszik két sört az már beteges.
-
NoLF
veterán
válasz zoltanz #49799 üzenetére
persze hogy nem vetem meg. de egy természetes alapanyagokból főzött, vitamindús ital szerintem nem összeegyeztethető a műanyagokból, színezékekből és ízesítőkből álló, kajának kinéző trutymóval (gondolom láttad a food inc, és a super size me c filmeket)
természetesen egy finom pálinka, és eg-két pohár bor/korsó sör sem összeegyeztethető a napi soksok keverttel és pancsolt borral.
de mint ahogy mocskot sem eszem, úgy mocskot sem iszom. s amit iszom, abból is annyit, amennyit elegendőnek találok - egy vacsihoz ritkán iszom meg egy üveg pálinkát és 3 üveg bort
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Pisztillus
senior tag
válasz zoltanz #49801 üzenetére
A napi rendszeresség esetében is változó, ott a mennyiség erősen számít. Napi 1 pohár sör vagy vörösbor akár jó is lehet. A baj akkor van, ha nincs mérték, és naponta liter fölé emelkedik a mennyiség. Lehet, hogy a delikvens nem lesz részeg, de a máj nem fog nagyon örülni, az biztos.
Az alkohol akár ideális tápanyag is lehetne, ha nem lennének a mindenki által ismert mellékhatásai. De mértékkel fogyasztva nem okoz problémát.
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
BlacKSouL
addikt
utálom a telet, utálom a hideget, utálom a havat, utálom a jeget
mikor lesz már megint nyár?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz Tothgera30 #49805 üzenetére
fura, mert 5-6 éve még egész másképp voltam. utáltam a hőséget, a forróságot, a párát, és szerettem a hűvöset, a hideget, a havat
most meg egyáltalán nem bánnám, ha október után április következne.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
zoltanz
nagyúr
Ez a Holleanyó nem viccel, a szivarvégit.
-
Winner_hun
titán
Nem szabad nézegetni a vaterát mert minden pénzem elköltöm... mondjuk amiket eddig vettem azok durván megérték a kifizetett összeget.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
BlacKSouL
addikt
nnna, fél órája úgy szakad, természetesen irgalmatlan szélvihar mellett, hogy a függőfolyosón túl is az ablakpárkányomon már nem fér a hó
a szembeházat (30-40 méter) nem látni egyáltalán. a városi fények halvány derengések a sötétben
igazi b.szott nagy hóvihar...hogy rohadjon megjaa, meg is marad mert -2 fok van
centiszalag szerint a függőfolyosón jelenleg 3 centis a hó...40 perce esik
na aki havat akar jöhet ide bátran...ha tud mivel. a kocsik már akadoznak[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz Winner_hun #49811 üzenetére
Miket vettél, ha nem titok? Én is onnan szeretném (többek között) intézni az ajándékvásárlást, de eddig az ihlet sem szállt meg, és olyan nagyon szuper aukciókat sem találtam.
-
Winner_hun
titán
válasz Psychonaut #49820 üzenetére
Pl popszegecshúzót 300 Ft-ért (bolti ár 2500 Ft). Licites volt, mondom ilyenünk úgysincs, legyen. Igaz a postaköltség még rájött, de akkor is bőven megérte. Pár hete kellett az egyik munkához, már vissza is hozta az árát A héten egy marókést nyertem, postával együtt 1600 Ft, boltban 4-4500 Ft.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Dylen
senior tag
válasz Psychonaut #49708 üzenetére
Ez nagyon nagy. Ma voltam a hervisben, de csak 185 cm hosszú van, amire ráférek 2x
Miért nincs kisebb?bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Psychonaut
veterán
válasz Winner_hun #49821 üzenetére
Hááát, egyik sem tipikus ajándék ezek közül, de ki tudja.
Dylen: mert nem éri meg őket két méretben gyártani. Vegyél egy nagyot, és vágd le a végét.
SZERK: mondjuk az árak tényleg jók, nekem még nem igazán sikerült ilyen olcsón kifognom jó dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Dylen
senior tag
válasz Psychonaut #49823 üzenetére
miért nem éri meg?
most találtam egy helyet, ahol van 120x50es... de 10 mm vastag! mi az istennek?
ráadásul webáruházbagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
bandus
veterán
válasz Winner_hun #49811 üzenetére
én az ebay-jel vagyok hasonlóképpen
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BlacKSouL
addikt
Mi lehet ez a zene
-
tildy
nagyúr
PArcinak nagy nagy gratula!
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
-
addikt
válasz bolondember #49837 üzenetére
R.I.P. nagy színész volt, nagyon "hülye" filmekben
Szép hetet mindenkinek, (elég ramaty a kedv indexem)
-
lujó55
addikt
Szép reggelt!
210 fölött a CHF, ráadásul a lottón se nyertem. Rajtam már csak valami varázslat segíthet. -
lujó55
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kételkedem
addikt
NYUSZIKA RÉPÁJA
Nyuszika vidám kölyöknyúlként élte életét a kilencvenháromezer négyzetkilométeres erdőben. Mikor felcseperedett azt mondták neki, hogy most már nem kisnyúl, gondolnia kell öreg napjaira! Be kell lépnie az erdő öreg lakóinak répát biztosító magán répa pénztárba. Nyuszika választott egy neki szimpatikus magán répa társaságot és havonta átadott néhány répát. A répák a saját polcán gyűltek, sőt a magán répa társaság alkalmanként újabb répát rakott a polcra, ha minden jól ment. Az erdőben négy évente új tanács vitte az ügyeket. Az ügyvivő testület tagjait az erdő lakói választották meg, ezért az ügyvivő testület döntései a nép döntései, sőt a nép akarata! Nyuszika polcán az eltelt időben ha nem is túl látványosan, de összegyűlt egy kevés répa. A tavasszal megválasztott ügyvivő testület tagjai álmatlanul forgolódtak éjjelente, azon ötleteltek, hogy honnan a fenéből lehetne répát, mogyorót, szénát szerezni. Egy szép reggel arra ébredtek, hogy a magán répa pénztárakban ott az a sok répa, azt kellene valahogyan megkaparintani! Persze mindezt úgy, hogy a magán répa pénztárakat rossznak, csúnyának kell beállítani, a répák elhordását közérdeknek, sőt egyetlen ésszerű döntésnek kell feltüntetni! Aztán kiderült, hogy a magán répa pénztárak tűrhetően gazdálkodtak a rájuk bízott répával, így még hozamot is tudnak adni a náluk elhelyezett répákra. Az ügyvivő tanács azt találta ki, hogy a hozam bizony adóköteles! A jóságos medve -aki az ügyvivő testület vezetője- így szólt a nyuszihoz:
-Te nyúl! Elviszem a magán répa pénztárakban tárolt répáid, sőt a magán répa pénztárakba beadott répáid után kapott hozamodat meg is adóztatom! Természetesen mondhatod, hogy ez neked nem tetszik, de akkor bizony öreg korodban csak egyetlen répát fogsz kapni, amelyet feldughatsz a valagadba! Ugye érted, hogy mindezt csak érted tesszük?
-Igen! És mindenben támogatlak medvekoma! Örülök neki, hogy nem vezetsz be megszorító intézkedéseket, képzelem akkor mi lenne!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Tim82
félisten
válasz kételkedem #49849 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy...
"Hedvig (24) nem tudta és nem tudja kommentálni a magyar nyugdíjrendszerben tervezett lépéseket, a kamu örökölhetőséget, a kamu egyéni számlát, a hárommillió ember megzsarolását, a nyugdíjra félretett mintegy 3000 milliárd forint bekényszerítését az állami kasszába, ezt az egész nettó lopást, ami ráadásul úgy van kitalálva, hogy csak emberi méltóságra hivatkozva lehessen megtámadni, ráadásul nemzetközi fórumon, tehát mire 4-5 év múlva érdemi döntés lesz, már rég nem lesz sehol a GDP 10-12%-ra rúgó összeg."
(forrás: [link])
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest