- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Aktív témák
-
pohár
félisten
nincs suli, jeeee
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolynet
veterán
válasz venember83 #49599 üzenetére
lehetőleg vmi jó szőrös h rátapadjon
NoLF: há ki legyen az okos?
nem is rossz ötletLife is too short to stay stock!
-
lujó55
addikt
Pofon egyszerű:
Fogsz egy befőttes üveget, letekered róla a kupakot. Festesz a kupakra néhány ecsetvonással körömlakkot. Hagyod, hogy szépen megszáradjon. Kb 10 óra elteltével mikor már teljesen térhálósodott a lakkréteg szépen kiteszed a kupakot a jó hideg teraszra. Ha reggelre nem pattant le a lakk, akkor szerencséd van, mehet tovább a kísérlet. Beviszed a hideg kupakot a fürdőszobába és engedsz rá meleg vizet. Utána megszámolod, hogy hány repedés keletkezett a bevonaton. -
lujó55
addikt
válasz venember83 #49606 üzenetére
Jaaaaa, orvosi fecskendővel kéne spriccelnem, az ablakot, nehogy mellé is menjen?
Így már más! Akkor én tévedtem -
lujó55
addikt
válasz zolynet #49609 üzenetére
Na, inkább elbújok a világtól Ekkora ötletet: kartonlap. Egy időben drága édesanyám tett kartonlapot a szélvédőre, hogy reggel ne kelljen kapargatni azt a drága 601Spezialt
Aztán jött egy finom eső, a karton átázott, utána meg megfagyott. Darabokban jött le a szöszmösz...
Hogy kéne elbújni? Az a herripotteres láthatatlan köpeny jól jönne, de amilyen szétszórt vagyok leteszem valahová és utána nem találom többé -
Winner_hun
titán
-
pohár
félisten
érdekes egy film volt ez a Szellemíró...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #49618 üzenetére
"érdekes film volt ez a Szellemíró"
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #49619 üzenetére
és most kitől idéztél?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #49620 üzenetére
Az értelmét idéztem, javítva a hibát, ami miatt félreérthetővé vált a hsz.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #49621 üzenetére
jelekből télve nem ismered azt a rövid szólást, mely a nem kimondott szép emberekre szokás mondani:
"érdekes egy arc. Érdekes, hogy ez egy arc!"Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #49622 üzenetére
"jelekből ítélve nem ismered azt a rövid szólást, mely a nem kimondott szép emberekre szokás mondani:"
-
BlacKSouL
addikt
-
zoltanz
nagyúr
válasz bolondember #49622 üzenetére
Ez olyan mint az egyszer nézhető kategória. Persze mert ha egyszer se nézed meg honnan tudod, hogy milyen.
-
Dylen
senior tag
emlékeztek a középső fickóra? [link]
most tudtam meg, hogy itt dolgozik tőlem 5 méterrebagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Winner_hun
titán
[KLIKK] CC-> magyarra. Mindenről van benne szó..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
lujó55
addikt
El fogok menni valami kivizsgálásra. Már megint fáj a fejem. Azon kívül, hogy szar érzés, már kezdem unni is.
-
pohár
félisten
válasz bolondember #49618 üzenetére
értő olvasás rulz
-
Tothgera30
Ármester
Naggyon lassú...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
NoLF
veterán
válasz Tothgera30 #49636 üzenetére
na most gondold el, ha még ilyen sem lenne.
bírnád?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #49638 üzenetére
elég ha írok neki egy mailt
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
Ez a Jakabos Zsuzsa bizony eléggé húha...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
nyugis pénteket to evrivan!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest