- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
addikt
M5-s autópályán vezérmű szíj elszakadás ezáltal autó nem mennés (autóvontatás vissza), ooooojeeee, most szerelik az autót, ha kész van akkor újra nekirugaszkodás az útnak le Siófokra.
UI: Még jó hogy csak utas vagyok, de akkor is
szarnem nyert ügy -
Tim82
félisten
válasz venember83 #40652 üzenetére
Vannak.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #40654 üzenetére
Igen.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Killing
addikt
Szép napot!
Hosszas (3 hónapos) hezitálás után beadtam a routerem gariztatni. Azt mondták 3-4 hét. Te jó ég, mi lesz velem ~1 hónapig Wi-Fi nélkül?[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
pohár
félisten
megint betonozunk? mé', mikor betonoztunk utoljára?
mamáméknál volt homok, kicsit fel kellett tölteni az udvar egy részétGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lorcsi
veterán
-
Pisztillus
senior tag
válasz venember83 #40652 üzenetére
Értettem én elsőre is... És éppen ezért írtam, hogy van rá esély, mert manapság már bármit el tudok képzelni...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
lorcsi
veterán
válasz venember83 #40667 üzenetére
semmit nem kell
választható: 1,0eladó: vadi új soundcore motion+
-
tildy
nagyúr
Lajos kalandos utat akart, az lett, de egy percig sem bánjuk. Du 2re Budapesten voltunk, 4re Szolnokon, negyed 5 fel 5re szentgyorgyon
Amugy , kb az első 10 perc után már rohantam volna vissza, de inkább magamban tartom... Felhúzott kicsit az, hogy itt nem mennek flottul a dolgok .
De az eurolinesnak max respekt Öröm volt velük utazni ."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
buszal jöttetek? nem semmi, én tuti meghaltam volna.
Ui. megkérhetlek, hogy majd csak visszafogottan szidd kis hazánkat, amiben élünk? Tudjuk, ismerjük a helyzetét, még nincs kolbászból a kerítés, de hamarosan. (ismerve viktorunk kolbásztöltő tehetségét )
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Kidus
őstag
válasz fokukac #40675 üzenetére
Lefekudtem ejjel 2 korul, es delben keltem hot almosan
Kicsit kiszivta belolem az energiat a 13 nap melo szunet nelkul.
Raadasul rohangaszas volt. GusztustalanMost van 2 napom, mar lassan fel is ebredek igy delutan 4 korul.
Edzek egyet, aztan nezek valami tarsasagi elfoglaltsagotAssuming Control
-
tildy
nagyúr
Nos, kezdodott azzal, hogy :
szerdan kiderult, hogy aug 17-en bekoltozhetunk az uj albiba. Ez azt jelentette, nemcsak haza hanem ossze is pakolunk , hogy amikor visszamegyunk, mar csak atcuccolni kelljen.Tehat osszepkaoltuk szerda este as szobát. Lajos azt mondta Kalandos utat akar. Az lett:
5 után indultunka victoriára, mert kb 1 -1,.5 óra a buszút oda. Oysterén pénz nuku, gondoltuk, overgroundnál töltjük. Automata toltö központ lezáőrva, törökök zárva, Lajos be Manor houseig, én csomagokkal busszal be manor housig.Lajos futott, így mivel van egy kisebb asztmája, ezért félt , durvább hatása lesz. Nem lett.
Aztán busz: azt hittem közvetlen járatra vettem jegyet, victorián derült ki: bécsi átszállás. A busz Kassára ment amúgy, szlovák sofőr , látja magyar vagyok, hello szia, gyere gyere
Király.Dover után Folkestone következett. Ajaj, na ez az egész jobb ha megy majd blogba inkább, úgyis oda is terveztem ...
Két napja vársz? Ejj, ejj, pedig ha olvastad volna a twittjeim, vagy a facebookolásom
Közel sem dőltünk ki annyira, mint a londoni repülőutunk után amúgy. Brüsszelt meg lehet nem láttuk volna, és lehet nem tudtuk volna, hogy feltétlenül akarjuk látni. Szóval hamarosan tervezünk oda majd egy kiruccanást: gyönyörű város.
Fokukac: roviden visszafogottan:
-Népliget, rekkenő hőség. MO., mit vártam, tán esőt vagy hideget?
-Néplige telőtt óóó azok jó kis ikarusok még mindig forgalomban ... Mintha időutazásban lennék...
- népliget, nemzeti buszpályaudvar is, egy darab bankautomata. egy, bakker, 10 méteres sorral.
-népliget, metró : hála égnek kártyával tudok fizetni a jegyért, oysterhez hasonló csak taccsolj cumó ( még mindig) nincs.Ez itt a balkán ugye. Szenvedj a majd 30-40 kilós csomagoddal ( hiába na, két csizma jött haza, két cipő, sörök, stb..) , hogy a nyamvadt papírjegyed bemenjen a lukba.
-Köki: a hely még mindig lyan, mint régen, de legalább van mozgólépcső, megment. Fenn már siralmasabb a helyzet, de hála égnek itt is tudok bankkártyával fizetni, rohanás vonathoz, lépcsőzés, az említett csomaggla, izzadás...
-Vonat: külföldiek ferihegye le akartak szállni a másik kocsiban, ajtó nem nyílt, én megpróbálom kinyitni a mi ajtónk, de a vonat elindul, külföldiek fenn maradnak ( 3 orakor, repulojuk 5kor menne) . észfék az ajtó közelében sehol, kabinokba nem néztem be... De miylen, hogy nem nyílik, alíg bírod kinyitni az ajtót, és nem tudsz leszálnni, csórikáim... Ceglédig jöttek. Nem győztem elnézést kérni a máv helyett is... kalauznak bezzeg nyílt az ajtó...
-Szolnok: vasútállomás. Nem lennék rokkant vagy babakocsis szolnoki, aki vonattal szeretne közlekedni. Egy rámpa nem sok, de annyi sincs az egész állomáson , kerekesszékkel megközelíthetetlen . Csomagommal ezt is megéreztem...Hirtelen ennyi .
Szerencsére itt szüleimnél már nagyjából el is felejtettem az egészet De nem költöznék haza.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pohár
félisten
-
Mawyx
őstag
500k? Mi kell ahhoz, agysebész diploma? Én is vagyok szombaton is, minden nap vagyok 12órában éjjel, de 500k csak akkor lesz ha beszorzom meg négyzetre is emelem.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
nagyúr
nem ez egy olyan ország, ahol az agysebészek ennek a töredékét keresik. de ha van valami közgázos diplomád, elég nagy a szád ahhoz, hogy kisfőnöki pozícióba kerülj, és hajlandó vagy sokat túlórázni valami nemzetközi banknál vagy tanácsadó cégnél, akkor nyerő vagy.
--------------------------------
Bájdövéj, megnéztem a Butch Cassidy and the Sundance Kid-et.
Zseniális film volt. :- )Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Mawyx
őstag
válasz fokukac #40681 üzenetére
sokan mondják a közgázt, vhogy előteremtem a lóvét a tandíjra és sztem elvégzem. Csak mire végzek már tuti nem ez lesz a nyerő
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
veterán
válasz fokukac #40684 üzenetére
az én fizetésemnek is, és sehol sem vagyok ehhez képest
meg aztán ha el is megy, akkor sem marad kevés nekik hogy rohadjanak el, és semmihez sem értenek, csak ugatni a hülyeséget(#40685) Mawyx Mi a gond? Éjszakásba írtunk egy két képletet, gyere old meg
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Tényleg zseniális film, az én kedvenc jelenetem az, amikor Paul Newman közli Robert Redforddal, hogy hát ő még soha nem ölt embert. Redford nézését kottázni lehetne. Merthogy műfajilag elvileg western a film.
-
Dylen
senior tag
ezek ilyen programozó szerzetek, semmi közük a közgázhoz, és mégcsak vezető pozícióban sincsenek. Mégcsak kiemelkedően jól sem kell vágniuk a témát, mert ami kell, azt beléjükrakják a többhónapos new yorki és londoni tréningeken, mielőtt megkezdik a melót.
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
nagyúr
na szépjóreggelt!
ma az imént arra ébredtem, hogy a nyanya addig nyomta a csengőt, amíg ki nem támolyogtam. Kinyitottam az ajtót, és nekem szegezte a kérdést, hogy "jó volt-e az ebédem", mármint amit ő főzött, és én galád módon beleettem, és be fogja jelenteni, és megmutatja mindenkinek, hogy beleettem a húsba....
Én már nem tudom mit reagáltam, mert még félig aludtam, de elküldtem a francba, mert be akart jönni, hogy megnézze, hogy miket loptam el tőle.Komolyan nem tudom már, mit csináljak vele. Nincs ilyen, hogy kényszer-gyógykezelés?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tothgera30
Ármester
Ma is jutott a munkából bőven, tujafa szépítés, és a levágott gallyak eltakarítása volt a feladat . Annyi előnye van hogy legalább szép az udvar és majd télen nem nyomja szét a hó .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
pohár
félisten
válasz fokukac #40692 üzenetére
legyen nálad egy adag lónyugtató, és mikor lejön, nyakon szúrod vele és elkocsikázol vele 200km-re
amúgy miért nem hívod fel a rokonokat hogy csináljanak vele valamit mert meghülyült az öreglány?? bár mondtad hogy fel kéne hívni őket, de miért nem teszed?
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dylen
senior tag
tudna valaki mondani egy óriási nagy kertészeti üzletet pesten? az oázist és a new gardent néztem már
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #40692 üzenetére
0: Ajtófélfájára kétoldalról bokamagasságban 0.5-ös damilt jó húrosan kifeszíteni
1: Csengőgombodra rajzszöget felcelluxozni.
1.5: Csengőt kikötni
2: Csengőszó helyett kopogásra felkelni, ajtó sarkig kitárni, nyanyát egy májgerivel mejjberúgni irgalmatlanul
3: Rajzszeget damillal együtt eltávolítani
4: Rendőrséget felhívni, hogy szexuálisan zaklat a nyanya, és hogy megerőszakolt a főtthúsával
5: Éjszakára 400 Ft-os pillanatragasztóval kulcslyukát bőségesen telelocsolni
6: Kilincsét egy jó 2-es acéldróttal az ajtófélfájának külsejéhez szegezniVóvának még ötleteim, de inkább pakolok tovább fürdőgatyákat, meg naptejeket, meg ilyesmiket
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ToBeY
nagyúr
Úgy néz ki Augusztus végén megyek Törökbe nyaralni - Hiába no,pofoz az élet engem is
-
BlacKSouL
addikt
Délelőtt verőfényes napsütés. Lemostam a kocsit. Most már borul, dörög, villámlik, dörög, dörög, csepereg, készül, várja, várja hogy elinduljak, de rábaszott, mert este 11-ig nem megyek sehova. Mondjuk az utak lehetnek majd még sarasak, csuromvizesek, lucskosak, csatakosak, mert azt szereti a frissen mosott kocsi, meghát éjszaka is jobb csatakvizes úton vezetni, mint szárazon....
Olyan nem lehet, hogy kellemes napos idő, szárazság? Miért kell így elindulnom nyaralni is?Ja, NYARALNI !
Aláírás (nem kötelező megadni)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest