- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Jó reggelt kívánok én is!
Soha többé nem fogok fent maradni sokáig, kivéve a 31-ét, de ezt jól elk*rtam!
Elment az egész délelőttöm.undefined
-
Bubu79
addikt
válasz hejesírásó #13406 üzenetére
Igen?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
zoltanz
nagyúr
Nyugodt a Balaton vize, vihar elötti csend van.
-
Sipi16
őstag
válasz hejesírásó #13408 üzenetére
Miket isztok ti...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #13411 üzenetére
Ha éppen gépközelben vagyok, akkor megeshet
De már nem sokáig vagyok gépközelben - meló...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Sipi16 #13410 üzenetére
Egy jó fehérbort kár elrontani holmi betétekkel
A tablettás más tészta, ott valóban szükség lehet valamilyen állományjavítóra
Mikulás: Ma és holnap - utána pár nap szabi és új élet
-
Sipi16
őstag
válasz hejesírásó #13413 üzenetére
Nem vagyok valami jó a kocsimai kifejezésekben, én még sosem hallottam.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
rep3at
őstag
válasz hejesírásó #13408 üzenetére
Én nem tudom, a húgom itta. Én maradok a klasszikusnál
Forward thinking. كرر
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #13421 üzenetére
Hát süss - csak küldj belőle fénypostával a múzsádnak is belőle - nyitom az ablakot
Mikulás: Megyek én is - estig elleszek...
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Akkor ha repuni akarok, matol mar a gatyamat is levetetik majd?
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
ladybug
őstag
válasz zoltanz #13383 üzenetére
Nem, viszont őértük még nem rajong. Szerencsére a Miley őrület is kibírható.
Az ízlése még kialakulóban van. Kíváncsi vagyok, mi érdekli majd.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ludsimon
veterán
Nah, jól van, én is elmentem gyúrni.
undefined
-
hejesírásó
senior tag
válasz tiv83us #13427 üzenetére
én azt bírom hogy már átmentél a töksimogatáson, a csipogós kapun, meg a csomag-kabát, táska vizsgálón és ez után megállítanak és egy külön "cipőlevevős" sorba beraknak ahol csak a cipőt kell levenni és rárakni egy külön cipőröntgenes gépre. tiszta röhej.
nagyot néztem és röhögtem mikor ezt átéltem. meg is kérdezték mi a bajom. megmondtam h ez nevetséges mert ha akarok akkor a váróban is meg tudok ölni több ezer embert. akkor ennyi erővel már a reptérre vezető úton ellenőrizhetnének, mert ez így nem ér semmit. annyi változik h nem a repülőt fogom felrobbantani hanem a reptéri várót.
nem mondott semmit.egyébként 1-2 reptéren már nem kell a nadrágodat sem levenned:
[link][ Szerkesztve ]
-
rep3at
őstag
-
Killing
addikt
válasz hejesírásó #13431 üzenetére
Én a helyedben meggondolnám mit mondok.[link]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
NoLF
veterán
válasz rep3at #13434 üzenetére
Tröegs Brewing Company
Pennsylvania, United StatesThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
ladybug
őstag
-
NoLF
veterán
válasz philoxenia #13440 üzenetére
ezek alapján csak annyit derítek ki, hogy 10,5%-os alkoholtartalmú árpabor, hogy miből készül, azt nem. így nem tudom rámondani, hogy hasonló lenne .
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jobban megnézegettem ezt az "őrült tündét" , csak szezonálisan elérhető és különlegesen ízesített, nem valószínű, hogy bárki behozná Európába....
Lehet, hogy eredetileg "made elf" volt, csak szerzői jogi viták....
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz philoxenia #13443 üzenetére
ezektől függetlenül bárki behozhatja... pl a postás, ha megrendeled
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
zoltanz
nagyúr
válasz philoxenia #13446 üzenetére
Igen. A komolyzene, mindig is megmardat Carmina Burana tetszett régebben is, de a Queen -nek is vannak klaszikus zenére hasonlító számai, a Beatles sose tetszet igen, de John Lennon kitűnő.
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
válasz philoxenia #13446 üzenetére
gyerekként kernkraft, scooter, stb. korszakok
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest